prima întâlnire: aceasta este culoarea de purtat dacă sunteți în căutarea iubirii la prima întâlnire

cercetătorii au descoperit că negrul bate în mod tradițional roșu sexy ca culoare la alegere atunci când vine vorba de găsirea iubirii.

analiza serialului TV de succes First Dates a dezvăluit că persoanele singure poartă mai mult din nuanța mai întunecată atunci când întâlnesc un potențial partener pentru prima dată.

studiul se bazează pe cercetări anterioare privind utilizarea culorii îmbrăcămintei pentru a crește atractivitatea, ceea ce sugerează că roșul crește receptivitatea sexuală percepută a purtătorului, în timp ce negrul crește cât de la modă este considerată persoana.

psihologii au studiat episoade din popularul canal 4 reality TV program, care urmează singletons în călătoria lor de a găsi dragostea, și a comparat cât de mult Negru, Roșu, albastru și îmbrăcăminte a fost purtat de daters în interviu pre-data cu cât de mult au purtat la prima dată în sine.

studiul a examinat obiceiurile de îmbrăcăminte ale 546 de dateri din șase serii ale spectacolului și a constatat o creștere mai mare a cantității de îmbrăcăminte neagră în comparație cu roșu în timpul interviului de dată și pre-dată, de exemplu pantofi negri, pantaloni și rochii – în timpul datelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.