Nyepudzayi bona Mugabe Wiki, Biografie, vârstă, soț, valoare netă, familie, Instagram, Twitter și mai multe fapte

bona Mugabe este o femeie de afaceri din Zimbabwe. Este singura fiică a fostului și regretatului președinte Zimbabwe Robert Mugabe și Grace Mugabe, care au și doi fii (Chatunga și Robert Jr.). Ea împărtășește un nume cu mama lui Robert Mugabe.

Derulați în jos și găsiți totul despre bona Mugabe pe care trebuie să-l cunoașteți, cea mai recentă actualizare a relațiilor, familia și cât de calificată este. Valoarea netă estimată a lui bona Mugabe, vârsta, biografia, cariera, conturile de Social media, adică Instagram, Facebook, Twitter, familie, Wiki. De asemenea, aflați informații detaliate despre valoarea netă actuală a bona Mugabe, precum și câștigurile, valoarea, salariul, proprietatea și veniturile Bona Mugabe.

Bona Mugabe, mai cunoscută sub numele de familie Nyepudzayi bona Mugabe, este o fiică populară a lui Robert Mugabe. s-a născut la 18 aprilie 1988, în Harare, Zimbabwe

.Harare este un oraș frumos și populat situat în Harare, Zimbabwe

Zimbabwe. Nyepudzayi bona Mugabe a intrat în cariera de fiică a lui Robert Mugabe în viața ei timpurie după ce și-a terminat educația formală

bona Mugabe poveste de viață timpurie, fundal familial și educație

Bona Mugabe a urmat școala primară a mănăstirii Dominicane. De asemenea, a urmat Liceul Mănăstirii dominicane din Harare, Zimbabwe.

în 2008, bona Mugabe a fost deportată din Australia în timp ce studia acolo împreună cu alți șapte copii ai membrilor superiori ai regimului Mugabe. Guvernul Australian a declarat că nu dorește ca copiii celor responsabili de încălcările drepturilor omului din Zimbabwe să obțină o educație indisponibilă pentru cetățeanul obișnuit din Zimbabwe. Apoi s-a înscris în toamna anului 2008 sub un alias la City University of Hong Kong, deși rapoartele inițiale au spus în mod eronat că s-a înscris la Universitatea din Hong Kong. Aflarea ei în Hong Kong a fost descoperită de mass-media după ce mama ei, Grace Mugabe, ar fi agresat-o pe Fotoreporterul britanic Richard Jones pentru că a făcut poze cu cumpărăturile ei în Tsim Sha Tsui în ianuarie 2009. Raportul a determinat-o pe Emily Lau Wai-hing, membră a Consiliului Legislativ din Hong Kong, să solicite o revizuire a deciziei de a admite bona Mugabe.

știrile despre bona Mugabe care studiază în Hong Kong au ajuns în Zimbabwe în același timp cu creșterea taxelor de școlarizare, dolarizarea taxelor și taxele de examinare de 400 USD au fost anunțate. Protestul a început în campusul Universității din Zimbabwe la începutul lunii februarie și, peste câteva săptămâni, poliția a folosit gaze lacrimogene într-o încercare eșuată de a-i opri să ajungă în centrul orașului Harare. În cele din urmă, cel puțin 60 de studenți au fost arestați. Uniunea Națională a Studenților din Zimbabwe a transmis, de asemenea, o petiție ambasadei chineze din Harare, solicitând guvernului chinez să o deporteze pe bona Mugabe pentru a fi forțată să urmeze o universitate din țara sa natală. Sindicatul a cerut, de asemenea, universității să o expulzeze chiar dacă guvernul nu a deportat-o.

Citește Și: Guy Moussi Wiki, Biografie, vârstă, NetWorth, familie, Instagram, Twitter, profiluri sociale & mai multe fapte

Nyepudzayi bona Mugabe valoare netă

potrivit Wikipedia, Google, Forbes, IMDb, și diverse surse on-line de încredere, Nyepudzayi bona Mugabe valoare netă estimată este după cum urmează. Mai jos puteți verifica valoarea netă, salariul și multe altele din anii precedenți.

valoarea netă estimată a Bona, salariul lunar și anual, sursa primară de venit, mașinile, stilul de viață și multe alte informații au fost actualizate mai jos.

Bona care a adus 3 milioane de dolari și 5 milioane de dolari Networth bona și–a strâns majoritatea câștigurilor din adidașii Yeezy, în timp ce a exagerat de-a lungul anilor cu privire la dimensiunea afacerii sale, banii pe care i-a scos din profesia ei real-suficient pentru a se clasifica drept una dintre cele mai mari retrageri de celebritate din toate timpurile. sursa ei de venit de bază este cea mai mare parte din a fi o fiică de succes a lui Robert Mugabe.

are o valoare netă enormă de 5 până la 10 milioane de dolari. În plus față de mass-media ei sociale masive următorul actor

bona MugabeNet Worth

valoarea netă estimată în 2021 1 milion USD până la 5 milioane USD aprox
valoarea netă a anului precedent(2020) în curs de actualizare
salariul anual în curs de actualizare
sursa de venit fiica lui Robert Mugabe

remarcat, sursa de venit primar bona Mugabe este fiica lui Robert Mugabe, Suntem colectarea de informații despre masini Nyepudzayi bona Mugabe, Salariul lunar / anual, valoarea netă de la Wikipedia, Google, Forbes și IMDb, vă va actualiza în curând.

Bona Mugabe viața personală, relațiile și întâlnirile

în 2014, Bona Mugabe s-a căsătorit cu Simba Chikore, numit ulterior în funcția de director operațional la Air Zimbabwe. Căsătoria a avut loc la reședința privată a tatălui ei Robert Mugabe din Harare și a costat 4,49 milioane de dolari. În aprilie 2016, cuplul a avut primul lor copil, un fiu pe nume Simbanashe Chikore, într-un spital din Singapore. Simbanashe Chikore este, de asemenea, primul nepot al lui Robert Mugabe.

Chikore a demisionat din Air Zimbabwe după lovitura de Stat din 2017. Potrivit Zimbabwe Independent, bona Mugabe, soțul ei și fiul lor au părăsit țara în Malaezia în urma demisiei tatălui ei și că își aștepta al doilea copil.

la 7 iunie 2018, Poliția din Zimbabwe l-a arestat pe Chikore sub acuzația de răpire după ce s-a raportat că l-a închis pe avocatul Air Zimbabwe Bertha Zakeyo în biroul ei după ce a acuzat-o că a vândut informații confidențiale despre compania aeriană grupurilor de muncă. El a fost acuzat de epurarea personalului și acoperirea informațiilor din jurul unui avion care a fost livrat din Malaezia și care a fost, de asemenea, la sol din cauza unor probleme de întreținere. Purtătorul de cuvânt al Poliției, Charity Charimba, a declarat ulterior că Chikore nu a fost eliberat din arest. În Iunie 2021, magistratul Harare a aruncat acuzații împotriva lui Simba Chikore, ceea ce înseamnă că a fost exonerat de infracțiuni de către instanțe.

Bona Mugabe: vârstă, înălțime & Greutate

vârsta lui Bona Mugabe 33 de ani (ca în 2021), înălțime & greutate. Rochie & dimensiunea pantof actualizat mai jos Derulați în jos și verificați totul despre înălțime & greutate. Rochie & dimensiunea pantofului.

Activități Bona Social Media.
este o persoană celebră pe social media, adică Instagram, Facebook, Twiter, Youtube etc. Vă rugăm să derulați în jos pentru a vedea informații despre conturile de social media Bona Mugabe.

bona Mugabe Biografie

prenume Bona
nume Bona Mugabe
nume de familie complet Nyepudzayi bona Mugabe
data nașterii 18 aprilie 1988
ziua nașterii 18 aprilie
ani de naștere 1988
locul nașterii Harare, Zimbabwe
orașul nașterii Harare
țara de naștere Zimbabwe
naționalitate Zimbabwe
Cursa în curs de actualizare
etnie în curs de actualizare
semn de soare, horoscop,semn zodiacal Berbec
celebră ca fiica lui Robert Mugabe
cunoscută și pentru fiica lui Robert Mugabe
ocupația fiica lui Robert Mugabe
Ani activi
a început cariera în
câți ani avea când și-a început cariera? avea doar ani când și-a început cariera ca fiică a lui Robert Mugabe

bona Mugabe înălțimea, greutatea și măsurarea corpului

înălțime
greutate necunoscută
mărimea pieptului cu frecvență necunoscută
dimensiunea taliei în curs de actualizare
dimensiunea pantofului în curs de actualizare
Culoarea părului în curs de actualizare
Culoarea ochilor în curs de actualizare
Tipul Corpului În Curs De Actualizare
Orientarea Sexuală În Curs De Actualizare

Bona Mugabe Familie, Părinți, Frați

Soțul/Soția Simba Chikore
Părinte Robert Mugabe
Grace Mugabe
Copii 2
Tatăl Robert Mugabe
Mama Grace Mugabe
Fratii Madhup Mudgal,
Sora în curs de actualizare
Brother în curs de actualizare

bona Mugabe Actualități, relații Nave, întâlniri

care era starea civilă a lui Howland Chamberlain? (Necăsătorit, logodit, căsătorit, logodnic în relație sau divorț) în curs de actualizare
Howland Chamberlain avea vreo relație? în curs de actualizare
cine a fost iubita/iubitul lui Howland Chamberlain? în curs de actualizare

premiile și onorurile bona Mugabe

premii Sala Sporturilor din Canada
onoruri în curs de actualizare

Profiluri și conturi de social Media bona Mugabe

Twitter nu este disponibil
Instagram nu este disponibil
Facebook nu este disponibil
YouTube nu este disponibil
Spotify Nu Este Disponibil
Website Nu Este Disponibil
Itunes Nu Este Disponibil
Pandora Nu Este Disponibil
Googleplay Nu Este Disponibil
Deezer Nu Este Disponibil
Quora Nu Este Disponibil
Soundcloud Nu Este Disponibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.