„My Big Fat Greek Wedding 3” va fi filmat în Grecia

Nia Vardalos și Lainie Kazan în filmul „My Big Fat Greek Wedding”

Nia Vardalos au mers pe Instagram pe 7 aprilie pentru a împărtăși actualizări despre „My Big Fat Greek Wedding 3”. Fanii au așteptat să audă despre continuarea extrem de așteptată a comediei sale de succes din 2002.

actrița și producătorul au confirmat pe rețelele de socializare că o a doua continuare a filmului original este în lucru. Se pare că cineva a aflat deja și a scurs știrile. Vardalos încearcă să scrie un scenariu în ultimul an.

„da, este adevărat că de peste un an încercăm să filmăm un scenariu pe care l-am scris numit” My Big Fat Greek Wedding 3″”, spune ea în videoclip, adăugând că, ” desigur, întreaga distribuție este invitată înapoi.”

cu toate acestea, ea a mai declarat că, deoarece este un film independent, nu pot continua să filmeze. „Filmele independente nu pot primi asigurare”, a distribuit Vardalos pe rețelele de socializare.

actrița chiar a glumit despre cererile pe care le-a primit de la fani pentru film. „Deși îmi place entuziasmul vostru, poate unii dintre voi pot înceta să mai sune acasă la mama și să întrebe dacă puteți fi în ea”, a adăugat Vardalos.

videoclipuri similare:

„My Big Fat Greek Wedding 3” filmări în Grecia

Vardalos le-a spus tuturor fanilor ei din diaspora greacă și greacă cea mai bună parte a știrilor următoare. Când” My Big Fat Greek Wedding 3 ” filmează în cele din urmă, îl vor filma în Grecia!

acest lucru vine pe urmele multor filme de la Hollywood care se adună pentru a filma în Grecia datorită programului mare de reducere a impozitelor pentru filmări. Peste 18 producții internaționale vor filma în Grecia în 2021. Acesta este un număr extraordinar în mijlocul pandemiei care a provocat o încetinire generală.

Vardalos a cerut ajutorul publicului ei. Ea a spus:”dacă știi pe cineva care vrea să asigure un film independent, ești invitat cordial la această nuntă și să aluneci în DMs-ul meu”.

fanii filmului, cu Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine și Elena Kampouris în continuare, abia așteaptă să vadă următoarea tranșă.

Nia Vardalos vorbește meu mare de grăsime greacă nunta 2:

vedeți cele mai recente știri din Grecia și din lume la Greekreporter.com. contactați redacția noastră pentru a raporta o actualizare sau pentru a vă trimite povestea, fotografiile și videoclipurile. Urmăriți GR pe Google News și abonați-vă aici la e-mailul nostru zilnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.