Muzica preferată a lui Kristen Stewart [videoclipuri]

Kristen Stewart nu este doar o actriță bine admirată pentru fanii Twilight, ci și un iubitor de muzică. Ea a spus odată revista SPIN că genul de muzică pe care o ascultă este ceea ce inspiră și mută ultimul ei rol pentru un proiect la care lucrează.

în plus, nu este surprinzător de ce Stewart iubește muzica, deoarece de obicei este văzută purtând tricouri de bandă. Ea a mai spus USA Today că ascultă Radiohead, Interpol și Shins. A fost, de asemenea, aceeași perioadă în care a urmărit Band of Horses, o trupă pe care o consideră favorită. Stewart ascultă, de asemenea, Jenny Lewis și indie act, Camera Obscura.

recent, cuplul Kristen Stewart-Robert Pattinson a fost văzut la Festivalul de muzică Coachella, împreună cu alți prieteni non-celebri și celebri. În zilele de filmare ‘Luna Noua,’ actrita a fost în artiști ca Sia, și a fost reperat participarea la concerte de fata in Coma și Kings Of Leon.

Stewart are, de asemenea, talentul de a cânta și de a cânta la chitară, așa cum se vede în ‘The Runaways’, unde a jucat pictograma rrock, Joan Jett. Dar când a fost întrebată dacă ar lua în considerare înființarea propriei trupe, crede că nu va fi o idee bună.

vedeți videoclipurile de mai jos pentru a afla cum este să ascultați lista de redare a lui Kirsten Stewart.

trebuie să citească:

cele mai personale nesiguranțe Kim Kardashian și alte celebrități dezvăluit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.