monitorizați starea de sănătate a comunității dvs. aici

operația de bypass Gastric micșorează dimensiunea stomacului pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate. Chirurgii îți închid cea mai mare parte a stomacului cu capse. Dimensiunea nouă, mai mică, vă ajută să vă simțiți plini rapid, facilitând oprirea supraalimentării. Obiectivul dvs. după operația de bypass gastric ar trebui să fie limitarea aportului alimentar, ceea ce va duce la pierderea în greutate și, în cele din urmă, vă va ajuta să mențineți o greutate sănătoasă.

funcție

noul dvs. stomac este probabil de mărimea nucului și deține aproximativ 1 lingură. de mâncare. Dacă totul merge bine, mai târziu va conține aproximativ 1 cană de mâncare, mult mai puțin decât cele 4 căni pe care le poate conține un stomac normal. Medicul dumneavoastră vă va monitoriza starea, astfel încât să puteți crește treptat soliditatea alimentelor pe care le consumați. Veți progresa de la lichide la alimente pure sau măcinate la solide moi la solide. De la început, trebuie să vă limitați aportul alimentar la orice vă recomandă medicul. Mănâncă încet pentru a oferi corpului tău timp pentru a-ți da seama că stomacul tău este plin.

vindecare

Bariatric Soft Diet

Aflați mai multe

medicul dumneavoastră vă va oferi recomandări dietetice specifice cu privire la cantitățile și tipurile de alimente pe care ar trebui să le consumați. După o perioadă de post-chirurgie de o zi sau cam asa ceva, va fi limitat la lichide la temperatura camerei pentru a permite stomacului să recupereze de la operatie. Dacă mâncați prea mult în această perioadă, puteți interfera cu procesul de vindecare și, eventual, puteți rupe linia de capse din stomac.

Stretching

atâta timp cât respectați recomandările medicului dumneavoastră și încetați să mâncați odată ce vă simțiți plin, stomacul dvs. ar trebui să mențină o dimensiune optimă, pe care medicul dumneavoastră a selectat-o în funcție de nevoile nutriționale ale corpului. Consumul regulat prea mult vă va întinde stomacul din ce în ce mai mult, făcând în cele din urmă bypass-ul gastric inutil.

creștere în greutate

care sunt cauzele alunecării în bandă?

Aflați mai multe

pe măsură ce stomacul tău se întinde pentru a ține mai multă mâncare, obiceiurile tale alimentare proaste s-ar putea întoarce. Dacă mâncați mai multe alimente decât corpul dvs. are nevoie de energie, riscați să câștigați în greutate, care probabil a fost motivul pentru care ați avut bypass-ul gastric în primul rând. În consecință, toată durerea și riscul asociat intervenției chirurgicale vor fi degeaba.

indigestie

stomacul nu poate suporta cantitatea pe care o consumai înainte de bypass-ul gastric, așa că s-ar putea să aveți indigestie dacă mâncați prea mult. De asemenea, indigestia poate rezulta din alimentele slab mestecate. Deschiderea dintre stomac și intestinul subțire este mai mică decât era, astfel încât bucățile mari de alimente pot bloca deschiderea și pot inhiba digestia. Simptomele pot include greață, vărsături sau dureri abdominale. Spuneți medicului dumneavoastră despre toate simptomele digestive în cazul în care acestea se datorează unei complicații. Mestecați mâncarea la o consistență pură pentru a reduce șansele de obstrucție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.