Melissa Gorga a lui RHONJ și Joe Gorga: o cronologie a relației lor

o căsătorie care a fost construită pentru a dura! Este sigur să spunem că dragostea lui Melissa Gorga și Joe Gorga a reușit să supraviețuiască blestemului reality TV.

cuplul Bravo și-a creat o viață împreună cu mult înainte de a pune piciorul pe rețeaua de cablu în 2011 pentru adevăratele gospodine din New Jersey. Au legat nodul în 2004 și au întâmpinat trei copii: Antonia, Gino și Joey.

„am învățat că sunt de fapt un tată grozav și toată viața mea se învârte în jurul copiilor mei. Tot ceea ce fac este să beneficiez de ei și de soția mea”, a spus Joe Bravo ‘ s Daily Dish în iunie 2020, explicând ce a învățat despre paternitate. „Cea mai importantă lecție pe care o poți învăța copiilor tăi este să fii bun și să muncești din greu în viață. Orice este posibil dacă sunteți dispus să pună în timp și muncesc din greu.”

antreprenorul a mai spus că tinde să fie” părintele ușor „al celor doi, adăugând:” merg cu fluxul. Nu vreau să-i fac copii și vreau să învețe din greșelile pe care le fac. Cu toate acestea, atunci când au probleme, Melissa este uneori prea ușoară pentru ei, așa că trebuie să intervin.”

după toți acești ani împreună, perechea de mult timp au găsit modalități de a menține dragostea în viață. Joe a declarat pentru Us Weekly exclusiv în Mai 2019 că fac sex „mai mult decât media” cuplu căsătorit.

„nu mă gândesc la ea ca la soția mea. Mă gândesc la ea ca la prietena mea și o păstrăm reală”, a dezvăluit el la acea vreme. „Cheia este la fel de mult sex ca tine poate avea. Ne ține împreună.”

de la acuzații de înșelăciune până la moartea tatălui lui Joe, duo-ul s-a blocat unul de celălalt prin gros și subțire. În februarie 2021, gospodina din New Jersey a dezvăluit că perechea se „lupta” în timp ce lucrau printr-un plasture dur.

„ne-am descurcat foarte bine timp de 11 ani. Suntem un cuplu minunat”, ne-a explicat femeia de afaceri. „Încercăm foarte mult. Ne luptăm foarte mult pentru familia noastră și nu este ușor să fim la Realitatea TV timp de 11 ani și să rămânem puternici.”

ea a adăugat: „ne luptam și o arătăm. … Ne luptăm din ea.”

Derulați în jos pentru a vedea cum a evoluat romantismul Gorgas de-a lungul anilor.

1 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

August 2004

Melissa și Joe legat nod.

Credit: prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

2 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

August 2005

Gorgas bun venit primul lor copil, fiica Antonia.

Credit: Amabilitatea Melissei Gorga / Instagram

3 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

septembrie 2007

Melissa a născut al doilea copil al perechii, fiul Gino.

Credit: prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

4 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

aprilie 2010

s-a născut al treilea copil al duo-ului, fiul Joey.

Credit: Amabilitatea Melissei Gorga / Instagram

5 din 17

YouTube

iunie 2013

în timpul unui episod din sezonul 5 RHONJ, sora lui Joe, Teresa Giudice, a adus zvonuri despre presupusa aventură a Melissei cu un fost iubit. Drama a ajuns la cap în timpul unei retrageri la Lacul George, când Joe și fostul soț al Teresei, Joe Giudice, au intrat într-o altercație fizică după ce și-a numit sora „scum.”

Credit: YouTube

6 din 17

Kristina Bumphrey / Starpix/

iulie 2013

după ce fostul BFF al Melissei, Jan DeDolce, le-a spus oamenilor că l-a înșelat pe Joe cu fostul ei, ea ne-a negat acuzațiile exclusiv. „Nu l-am înșelat niciodată pe Joe”, a spus ea la acea vreme. „Totul este dezamăgitor.”

Credit: Kristina Bumphrey / Starpix/

7 din 17

septembrie 2013

Melissa a scris o carte de relații, intitulată Love Italian Style: Secretele căsniciei mele fierbinți și fericite. Cartea, care a inclus și pasaje scrise de Joe, a atras critici pentru că a oferit sfaturi romantice neconvenționale.

„chiar și atunci când sunt epuizată și nu prea am chef, dacă înseamnă mult pentru Joe că ne conectăm fizic, voi spune: „nu sunt atât de în seara asta, dar hai să mergem”, a scris ea. „Dacă este un” nu ” greu, încerc să fiu drăguț. Nu-l alunga, sau spune pe un ton, ‘Lasă-mă în pace! În cele din urmă, te va lăsa în pace mai mult decât ți-ai dori.”

8 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

mai 2017

cuplul a deschis Pizza Gorga ‘ s Homemade Paste & în New Jersey împreună cu sora lui Joe, Teresa, dar unitatea s-a închis brusc în anul următor.

Credit: Amabilitatea Melissei Gorga / Instagram

9 din 17

Gregory Pace/

Mai 2019

Joe și-a exprimat sincer viața sexuală cu Melissa în timp ce ne vorbea, spunând: „încă suntem obsedați unul de celălalt. Adică, încă facem sex mai mult decât media .”

Credit: Gregory Pace/

10 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

August 2019

perechea de lungă durată și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a nunții.

Credit: Amabilitatea Melissei Gorga / Instagram

11 din 17

prin amabilitatea Joe Gorga / Instagram

aprilie 2020

când tatăl lui Joe, Giacinto Gorga, a murit la vârsta de 76 de ani, Melissa și-a onorat socrul cu un omagiu sincer. „Cerul tocmai a primit un alt înger. Ai fost singurul tată pe care l-am cunoscut în ultimii 16 ani. Ai fost un om incredibil și un Nonno iubitor.. nu-i mai fac ca tine”, a scris ea prin Instagram. „Vă mulțumesc că l-ați învățat pe soțul meu cum să-și trateze soția așa cum ați tratat-o pe a voastră.”

ea a continuat: „vă mulțumesc că m-ați învățat cum să gătesc tot ce fac. Vă mulțumim pentru toată energia pe care ați adus-o întotdeauna oriunde ați mers. Fugi la soția ta. Ea te așteaptă RIP ne va fi dor de tine pentru totdeauna.”

Credit: curtoazie Joe Gorga / Instagram

12 din 17

Michael Simon / startraksphoto. com

iulie 2020

Melissa a dezvăluit că ea și soțul ei probabil că nu vor mai avea copii pe drum. „Cred că am fost într-adevăr adânc în, cum ar fi, înclinat spre da pentru un minut. Cred că a trecut timpul”, ne-a spus ea. „Simt că suntem într-un loc în care îmi spun:” OK, lasă-mă să fiu fericit cu ceea ce am. Am trei copii sănătoși.”

Credit: Michael Simon / startraksphoto. com

13 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

August 2020

duo-ul a sărbătorit 16 ani de căsătorie cu dulce Instagram omagii. „Cea mai fericită zi din viața mea a fost ziua în care ai devenit în sfârșit soția mea. Suntem atât de norocoși să ne avem unul pe celălalt”, și-a titrat Joe postarea, în timp ce Melissa i-a mulțumit pur și simplu soțului ei pentru „viața frumoasă” pe care au falsificat-o împreună.

Credit: prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

14 din 17

YouTube

ianuarie 2021

în trailerul sezonului 11 al lui RHONJ, Teresa a acuzat-o pe Melissa că l-a înșelat din nou pe Joe. „Noaptea trecută, proprietarul restaurantului i-a cerut Melissei numărul ei”, a spus Teresa în sneak peek. „Au trimis mesaje toată ziua.”

perechea de mult timp a fost apoi arătată luptând în timp ce Joe a spus: „Ai grijă ce spui, pentru că nu voi mai vorbi niciodată cu tine.”

Credit: YouTube

15 din 17

prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

februarie 2021

Melissa ne-a dezvăluit exclusiv că perechea se „lupta” pe fondul unui patch dur în căsnicia lor. „Îi place ca lucrurile să rămână la fel. Sunt cu el de când aveam 24 de ani. Deci, m-am schimbat”, a spus ea. „Și simt că aceasta este o parte înfricoșătoare a căsătoriei. Ori veți crește împreună, ori vă veți despărți. Și cred că ne luptăm din greu să creștem împreună.”

Credit: prin amabilitatea Melissa Gorga / Instagram

16 din 17

Gregory Pace/

februarie 2021

Melissa ne-a dezvăluit că cei doi lucrau la problemele din căsnicia lor. „Cine a spus că căsătoria este ușoară este un mincinos”, a explicat ea. „Joe și cu mine avem un lucru frumos pentru că amândoi ne-am dorit întotdeauna aceleași lucruri în viață: o familie de succes, sănătoasă și sigură că toată lumea din jurul nostru este fericită. Copiii noștri sunt viața noastră și ei sunt motivul pentru care muncim atât de mult, încercăm atât de mult și luptăm atât de mult pentru căsnicia noastră.”

Credit: Gregory Pace/

17 din 17

Aaron Kopelman / Bravo

mai 2021

după un sezon de RHONJ, care a fost plin de lupte între cuplu, Melissa a fost sincer cu privire la cazul în care ea vede relația merge de aici.

„nu vreau să mor nefericită”, a spus ea în timpul finalei sezonului 11 din mai 2021. „Vreau să mă simt împlinit. Nu doar ca mamă. Și nu l-am văzut niciodată pe Joe luptând atât de tare împotriva a ceva ce vreau eu. Așa că mă simt foarte speriat de relația noastră pentru că nu am simțit niciodată această epuizare și sentimentul de a renunța.”

Credit: Aaron Kopelman / Bravo

Ascultați pentru a obține reale cu gospodinele, destinație one-stop pentru gospodinele știri și interviuri exclusiveascultați pe Google Play Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.