Lyoto Machida s-a sinucis în carieră cerând bani „Anderson Silva”?

până acum, toată lumea și mama lor știu că Tito Ortiz va interveni cu o notificare de trei săptămâni pentru a-l lua pe Rashad Evans la titlul UFC 133 pe 6 August. Ortiz face al treilea adversar Evans a fost programat să-și asume după ambele domnind campion ușor Jon Jones, și perspectiva fierbinte Phil Davis au fost atât forțați să se retragă din cauza prejudiciului.

dar înainte ca Ortiz să accepte lupta, Lyoto Machida a fost aliniat să intervină și să-l înfrunte pe Evans. Asta până când a cerut banii „Anderson Silva”, potrivit președintelui UFC, Dana White.

într-un interviu recent cu MMAJunkie.com, Dana White a aruncat mai multă lumină asupra subiectului:

„Machida a acceptat lupta”, a declarat White pentru MMAJunkie miercuri seara. „Știam de câteva zile că acest lucru se va întâmpla, iar Machida a acceptat lupta. Apoi, când am sunat înapoi și am spus, ‘ OK, vom face această luptă, ‘oamenii lui Machida s-au întors și au spus,’ Vă vom spune ce. Ne plătești cât îi plătești lui Anderson Silva, și vom lua lupta. Acest lucru a fost după ce au fost deja de acord să ia lupta.

„am spus,” glumești? Să-ți spun ceva. Spune-i lui Machida că realizează ceea ce a realizat Anderson Silva, apoi poate îi va face bani lui Anderson Silva. O zi bună.'”

au. Asta nu este exact modul de a intra în grațiile șefului tău.

acum, singurul lucru care este un pic off despre cererile sale este că atât Machida și Silva a făcut același spectacol dezvăluit bani pentru meciurile lor respective la UFC 129 și 126. De fapt, Machida a făcut de fapt mai mult ($329,000, $200k pentru a arăta plus $129k pentru Knockout of the Night) pentru victoria sa knockout asupra lui Randy Couture decât Silva ($275,000, $200k pentru a arăta, $75k pentru Knockout of the Night) pentru victoria sa knockout asupra lui Vitor Belfort.

deci, ar trebui să presupunem că Machida știe că Silva face mult, mult mai mult pe luptă decât ceea ce este dezvăluit comisiilor atletice. În ceea ce privește cât câștigă este pură speculație, dar se presupune că este suficient ca Machida să facă cerințele pe care le-a făcut.

știm cu toții că Dana White nu ia cu amabilitate luptătorii care fac cereri, cu atât mai puțin sunt de acord cu o luptă și apoi spun „nu, nu o voi face decât dacă mă plătiți mai mult decât rata contractată.”El tinde să favorizeze luptătorii care se vor intensifica, indiferent de situație, și se vor lupta cu oricine, oricând.

povestea lui Rick este un exemplu perfect. Când Nate Marquardt nu a fost autorizat medical pentru lupta lor, el a luat pe Charlie Brenneman în jurul valorii de o notificare zi. Deși a pierdut, White a declarat în timpul conferinței de presă post-luptă ceva în sensul că stocul poveștii din divizie nu va aluneca atât de mult, având în vedere circumstanțele luptei. După ce l-ați auzit pe White spunând asta, nu vă mirați dacă următoarea luptă a lui Story este împotriva unui semimijlocie de calibru superior.

acum Machida, pe de altă parte, este mai mult decât probabil blocată între o stâncă și un loc dur. În prezent, toți luptătorii de top din divizie sunt blocați în lupte, astfel încât nu există adversari legitimi pentru el în viitorul previzibil. Și chiar dacă s-ar deschide un loc, crede cineva că Machida ar fi rugată să intervină și să umple locul?

încercarea de a juca dur cu cel mai puternic om din lumea artelor marțiale mixte nu este o idee bună. De fapt, este o idee destul de proastă. Dana White te poate face, și el te poate zdrobi. După cum totul a coborât în ultimele zile, nu vă mirați dacă White alege să facă Scara către Machida.

cu cât este stivuită divizia grea ușoară, White și Joe Silva nu vor avea probleme în crearea unor lupte mari care nu includ Lyoto Machida, având în vedere palmaresul promoției, Machida va trebui să scoată un șir de victorii extrem de impresionante sau să sărute niște funduri majore, pentru a reveni la imaginea din titlu.

ai auzit vreodată expresia „nu mușca mâna care te hrănește?”Aparent, Lyoto Machida și Ed Soares nu au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.