Gardens Hours

COVID-19

ce măsuri de precauție ia Longwood Gardens împotriva virusului COVID-19?
urmăm instrucțiunile CDC. Aflați mai multe despre răspunsul nostru la COVID-19.

înapoi la început

bilete, admitere și prețuri

ar trebui să cumpăr bilete înainte de vizita mea? Pot să le iau înainte de vizita mea?
Da. Vă recomandăm să cumpărați bilete înainte de a ajunge la grădini. Deseori Vindem în timpul anotimpurilor aglomerate, cum ar fi un Crăciun Longwood, iar cele mai multe evenimente speciale se vând în avans. Puteți achiziționa bilete de admitere la grădini sau evenimente speciale în avans și le puteți imprima acasă sau putem scana biletele direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Vă rugăm să rețineți că o taxă de 3 USD pe bilet se aplică achizițiilor de bilete pentru evenimente speciale, inclusiv spectacole, evenimente de luat masa și spectacole de artificii & Fântâni. De asemenea, puteți achiziționa bilete în avans prin telefon și le puteți ridica în centrul nostru de vizitatori. O taxă suplimentară de 6 USD se aplică pentru comenzile telefonice.

mi se vor percepe taxe suplimentare la achiziția mea?
o taxă de 3 USD pe bilet se aplică biletelor de performanță, eveniment de luat masa și artificii & Fântâni. Achizițiile de bilete de admitere la grădini, Abonamente și cursuri de educație continuă nu implică o taxă. Comenzile telefonice implică o taxă suplimentară de 6 USD.

pot salva biletele în portofelul meu mobil?
Da. Utilizați pictograma Apple Wallet sau Google Pay afișată pe bilet pentru a stoca pe dispozitivul dvs. mobil. Va trebui să adăugați fiecare tip de bilet individual din comanda dvs. în portofel.

pot să plec și să mă întorc?
nu. Reintrarea nu este permisă în acest moment; cu toate acestea, puteți rămâne atâta timp cât doriți până când grădinile sunt închise.

am un bilet pentru un eveniment special. Când ar trebui să ajung?
vă rugăm să planificați să ajungeți la centrul nostru de vizitatori cu cel puțin o oră înainte de rezervarea mesei sau ora spectacolului. Vă rugăm să rețineți că evenimentele cu bilete speciale includ adesea intrarea pe tot parcursul zilei în grădini (grădinile sunt deschise la ora 10:00). Este posibil să vă confruntați cu trafic mai greu decât de obicei atunci când călătoriți în grădini în timpul sezonului de vacanță. Există o scurtă plimbare în aer liber necesare pentru a ajunge la seră, terasa, sau locuri de performanță.

pot primi o rambursare? Pot schimba biletul pentru o altă dată?
toate vânzările sunt finale. Biletele sunt nerambursabile și nu pot fi schimbate pentru o altă dată și oră. Biletele pierdute sau furate nu vor fi rambursate sau înlocuite.

Longwood oferă bilete cu preț redus?
oferim tarife reduse pentru membrii armatei, veterani, grupuri, tineret (vârstele 5-18), studenti (cu ID-ul valid), seniori (vârstele 62+), titularii de carduri EBT ajustare, și posesorii de carduri de acces PA. Vă rugăm să vizitați întrebările frecvente privind accesibilitatea pentru mai multe informații despre programul ACCESS. Vă rugăm să verificați cu biroul nostru vizite de grup cu privire la prețurile pentru grupuri de 15 sau mai mult.

Cum primesc o reducere dacă sunt un EBT SNAP sau deținătorul cardului de acces PA?
reducerile sunt pentru persoanele fizice cu orice card de EBT SNAP emise de stat sau card de acces PA. Aceste carduri oferă $ 2 per persoană de admitere pentru până la 4 persoane (vârstele 5 și peste), inclusiv titularul cardului. Copiii sub 4 ani sunt liberi. Titularul cardului trebuie să fie prezent la vizită cu un act de identitate valabil cu fotografie. Nu este valabil pentru evenimente special bilete, inclusiv focuri de artificii. Reducerea este disponibilă în fiecare zi în timpul unui Crăciun Longwood. Cu toate acestea, nu ne putem acomoda dacă suntem epuizați. Vă rugăm să vizitați întrebările frecvente privind accesibilitatea pentru mai multe informații despre programul ACCESS.

Cum primesc o reducere pentru veterani sau militari?
oferim veteranilor și militarilor activi o reducere la biletele de admitere generală pentru adulți. Veteranii sau membrii activi ai armatei și persoanele aflate în întreținerea acestora (cu un card DOD valabil) pot primi această reducere. Pentru fiecare bilet de intrare cu preț redus trebuie prezentat un act de identitate valabil separat.

ce este un veteran valid sau un act de identitate militar?
un ID de veterani valid este un document emis de Departamentul Afacerilor Veteranilor din Statele Unite pentru a identifica o persoană ca veteran. Un act de identitate militar valabil este un document emis de Departamentul Apărării al Statelor Unite pentru a identifica o persoană ca membru al Forțelor Armate sau dependent de un membru, cum ar fi un copil sau soț. Principalele tipuri de cărți de identitate militare americane emise astăzi sunt CAC (pentru membrii activi ai Armatei), formularul DD 2 și Formularul 1173 al Departamentului Apărării pentru pensionari și persoane aflate în întreținere.

vinzi carduri cadou?
Da. Cardurile cadou Longwood pot fi utilizate pentru admitere generală, abonamente, cursuri, bilete speciale de performanță și achiziții la magazinul Terrace and Gardens. Cardurile cadou vin în orice denumire, sunt bune pe tot parcursul anului și nu expiră niciodată. Acestea pot fi achiziționate online, în centrul nostru de vizitatori sau sunând la 610-388-1000 (se aplică taxe suplimentare pentru comenzile telefonice).

Longwood face donații de bilete de intrare pentru a sprijini alte organizații nonprofit/licitații de caritate/strângeri de fonduri?
Da, După trimiterea solicitării dvs., Longwood examinează trimiterile și ia o decizie în acel moment dacă să le îndeplinească. Trimiteți cererea dvs.

înapoi la început

ticketing temporizat

ce este ticketing temporizat?
Ticketingul temporizat oferă ore rezervate pentru a vă bucura de afișajele și exponatele noastre. Cu un bilet temporizat, un număr prestabilit de oaspeți intră în fiecare interval, permițând oaspeților să se bucure de linii mai scurte și de o experiență de vizionare mai bună. Biletele temporizate sunt necesare pentru admitere.

sunt membru. Am nevoie de un bilet temporizat?
nu. Cu toate acestea, membrii și oaspeții care fac obiectul abonamentului dvs. necesită rezervări gratuite în anumite perioade ale anului. Singurele momente în care trebuie să faceți o rezervare gratuită a membrilor în avans sunt serile de performanță iluminate în timpul Festivalului fântânilor (joi, vineri și sâmbătă) Dacă ajungeți după 3:00 pm; și în fiecare zi în timpul unui Crăciun Longwood. Când faceți rezervări pentru mai multe date, vă rugăm să faceți acest lucru în tranzacții separate.

când pot folosi biletele gratuite pentru oaspeți?
Biletele gratuite pentru oaspeți sunt pentru admitere generală unică și nu sunt valabile pentru evenimente cu bilete speciale și zile de întrerupere (zile de vârf) în timpul unui Crăciun Longwood. Zilele de Blackout sunt toate zilele de vineri, sâmbătă și duminică în timpul unui Crăciun Longwood, până pe 2 ianuarie și în fiecare zi de 26 decembrie până pe 2 ianuarie. Se pot aplica și alte date de întrerupere; verificați biletele pentru a vedea restricții suplimentare.

când este ultima dată de intrare?
biletele sunt vândute pentru a permite intrarea la intervale de jumătate de oră de la 10:00 până la o oră înainte de închiderea grădinilor.

când este cel mai bun moment pentru a vizita în timpul sezonului de Crăciun?
zilele de luni-joi și mai devreme în timpul zilei sunt, în general, cele mai bune momente pentru a evita mulțimile.

ce se întâmplă dacă ajungem târziu, după ora de intrare?
vom depune toate eforturile pentru a găzdui sosirile târzii, dar vă recomandăm să intenționați să intrați în timpul programat pentru a vă bucura mai bine de experiența dvs. Dacă ajungeți în termen de o jumătate de oră de la ora programată, veți putea intra imediat în grădini. Cu toate acestea, dacă ajungeți la mai mult de o jumătate de oră de la ora programată, poate fi necesar să așteptați următorul interval de timp disponibil.

va trebui să plecăm la un moment dat?
nu, biletele temporizate se aplică numai la orele de intrare. Sunteți bineveniți să rămâneți până la închidere, indiferent de ora la care intrați.

nu știam despre ticketing temporizat. Vom fi admiși?
vom depune toate eforturile pentru a găzdui oaspeții fără bilete temporizate. Cu toate acestea, dacă toate orele sunt epuizate, poate fi necesar să vă întoarceți într-o altă zi.

copiii au nevoie de bilete la timp?
copiii cu vârsta sub 4 ani sunt admiși gratuit și nu necesită bilet. Copiii cu vârsta de 5 ani și peste au nevoie de un bilet temporizat.

de unde putem obține bilete cronometrate?
biletele sunt disponibile la tickets.longwoodgardens.org.

Înapoi sus

Vremea

ce se întâmplă în caz de vreme rea?
vizitarea grădinilor noastre este o experiență în mare parte în aer liber, iar majoritatea evenimentelor noastre sunt ploaie sau strălucire. Vom depune toate eforturile pentru a organiza evenimente și spectacole în aer liber, conform programării. Anularea unui eveniment sau a unui spectacol depinde de condițiile meteorologice de la grădini, iar decizia de a anula un spectacol va fi luată cât mai aproape de timpul de afișare posibil.

Înapoi sus

parcare

Longwood are facilități de parcare? Este gratuit?
parcarea la Longwood este gratuită. Este posibil să existe o plimbare substanțială de la mașina dvs. la Centrul de vizitatori, deși este posibil să lăsați pasagerii la Centrul de vizitatori, apoi să parcați mașina. Oaspeții cu un permis de parcare valabil pentru persoane cu handicap vor găsi locuri de parcare pentru persoane cu handicap disponibile lângă intrarea în Centrul de vizitatori. În timpul orelor de vârf de vizitare, parcarea de la distanță poate fi în vigoare. Vă rugăm să urmați semnalizare și personalul Longwood direcționarea parcare. Se oferă transport gratuit la grădini.

aveți stații de încărcare pentru mașini electrice?
două stații de încărcare pentru mașini electrice/hibride plug-in sunt disponibile în parcarea centrului nostru de vizitatori. Stațiile de încărcare au mufa standard „J1772” și funcționează cu un circuit AC de 240 volți, 30 amperi. Stațiile sunt disponibile gratuit oaspeților.

înapoi la început

explorarea grădinilor

este în aer liber?
vizitarea grădinilor noastre este o experiență în mare parte în aer liber. Experiențele interioare includ Conservatorul nostru de 4 acri, casa istorică Peirce-du Pont, galeriile Webb Farmhouse &, terasa și centrul nostru pentru vizitatori.

cum mă plimb prin grădini?
avem aproape 400 de acri care sunt deschise publicului. Plimbarea este principala modalitate de a vă bucura de grădini. Poteci accesibile sunt disponibile pentru oaspeții care folosesc un scaun cu rotile, scuter electric, sau cărucior. Serviciul de transfer nu este oferit în interiorul grădinilor, cu excepția transferului nostru de grădină Meadow, care circulă între Casa Peirce-du Pont și ferma Webb.

Longwood are tramvai sau autobuz?
nu. Dar noi oferim scaune cu rotile individuale, Scutere, și închirieri cărucior în timp ce livrările sunt disponibile.

cât de departe este de la Centrul de vizitatori la Conservator?
este o plimbare pe îndelete de 10 minute de la Centrul de vizitatori la seră sau la terasa, situat în apropiere de seră.

cât durează să vezi grădinile?
lungimea vizitelor variază, dar vă recomandăm să planificați cel puțin trei până la patru ore pentru a vedea majoritatea grădinilor (inclusiv Conservatorul).

unde pot găsi o hartă a grădinilor?
puteți explora harta noastră mobilă la lwg.to/map înainte de a ajunge, sau trageți-l pe telefonul smartphone în timpul vizitei dumneavoastră.

Longwood Gardens oferă tururi?
da, tururile sunt oferite în momente diferite pe tot parcursul anului. Aflați mai multe despre tururile disponibile.

Longwood Gardens oferă tururi pentru grupuri?
da, tururile de grup ghidate sunt o modalitate excelentă de a experimenta moștenirea grădinii fondatorului nostru, Pierre S. du Pont. Sunt necesare rezervări și plata în avans. Vă rugăm să faceți o rezervare cu 2-3 săptămâni în avans. Aflați mai multe despre tururi pentru grupuri.

înapoi la început

accesibilitate

Longwood Gardens este accesibil persoanelor cu mobilitate sau dizabilități fizice?
Da, grădinile noastre sunt ușor accesibile oaspeților cu mobilitate sau dizabilități fizice. Există 45 de locuri rezervate pentru parcarea cu handicap în fața parcării din apropierea Centrului de vizitatori. Majoritatea toaletelor și fântânilor de băut sunt accesibile scaunelor cu rotile. Grădina principală cu vedere la fântână, Sera și terasa sunt dotate cu lifturi, iar unele dintre ușile din Centrul de vizitatori, seră și terasă sunt automatizate. Cele mai multe căi de grădină sunt largi și pavate, iar pe harta noastră este sugerat un traseu pentru scaune cu rotile. În timp ce cea mai mare parte a traseului este plană sau ușor înclinată, câteva zone sunt mai abrupte, dar ușor de gestionat cu un asistent capabil. Lookout Loft este singura casă în copac accesibilă. Turnul Chimes și porțiuni ale casei Peirce-du Pont nu sunt accesibile scaunelor cu rotile.

există o taxă de închiriere pentru scaune cu rotile, Scutere și cărucioare?
scaune cu rotile, scutere electrice și cărucioare sunt disponibile în Centrul de vizitatori pe primul venit, primul servit. Scaunele cu rotile sunt gratuite; scuterele electrice plătesc ceea ce doriți; cărucioarele sunt gratuite pentru membri și contra cost pentru non-membri. Scuterele nu sunt disponibile pe vreme ploioasă sau înzăpezită. (Având în vedere alți oaspeți, scutere închiriate trebuie să fie parcate în afara magazin grădină, teatru în aer liber, Casa Peirce-du Pont, Sala de muzica, sala de bal, și terasa atunci când vizitează aceste facilități.)

pot rezerva un scaun cu rotile, un scuter sau un cărucior?
scaunele cu rotile, scuterele și cărucioarele nu pot fi rezervate în avans.

Longwood are scutere pentru două persoane?
scuterele noastre sunt doar cu un singur loc.

zona de picnic este accesibilă persoanelor cu handicap?
zona de Picnic, deschisă sezonier, se află în afara părții principale a grădinilor și este accesibilă numai cu mașina sau autocarul prin Longwood Road. Oferă 70 de mese de picnic, grătare și facilități de toaletă la umbra copacilor înalți. Deoarece se află într-o zonă împădurită, solul este acoperit cu mulci sau pietriș și nu este pavat. Mesele de picnic nu sunt concepute special pentru accesibilitatea persoanelor cu handicap.

sunt o persoană cu dizabilități și am nevoie de un îngrijitor care să mă ajute în vizită. Ce recomanzi?
opriți-vă la orice ghișeu de bilete din Centrul de vizitatori pentru a obține un bilet gratuit pentru însoțitorul dvs. de îngrijire personală.

oferiți resurse în mai multe limbi?
nu avem traducători dedicați sau membri ai personalului multilingv. Puteți utiliza funcția de traducere a browserului pe telefonul smartphone pentru a vizualiza harta noastră mobilă (la lwg.to/map) în limba aleasă de dvs.

înapoi la început

facilități pentru vizitatori

există o toaletă de familie/vestiar?
toaletele noastre sunt dotate cu mese de schimbare derulante și sunt suficient de mari pentru a permite oaspeților intimitatea de care au nevoie. Vizitați peretele verde din seră pentru facilități care sunt desemnate în mod specific ca toalete de familie.

unde pot alăpta?
sunteți bineveniți să alăptați în oricare dintre spațiile deschise publicului din grădinile noastre. Dacă sunteți în căutarea pentru o locație liniștită, zona noastră de perete verde în seră oferă un pod special desemnat ca o cameră de mamă care alăptează pentru confortul și intimitatea de tine si copilul tau.

există dulapuri?
nu avem dulapuri disponibile pentru oaspeți.

există aer condiționat?
Centrul de vizitare, terasa și galeriile Webb Farmhouse & sunt dotate cu aer condiționat.

există un bancomat?
nu există bancomat la fața locului. Cu toate acestea, Acceptăm cardurile de debit ca formă de plată.

Longwood are acces la internet wireless?
Da. Oaspeții se pot conecta gratuit la” FreeGardenWifi ” în timpul vizitei. Vă rugăm să rețineți că unele zone ale grădinilor nu au acces la internet wifi.

există un loc pentru a reîncărca telefonul meu?
pentru confortul dvs., o stație de încărcare gratuită a telefonului mobil poate fi găsită în Centrul de vizitatori. Puteți bloca dispozitivul și lăsați-l să se încarce în timp ce continuați să vă bucurați de vizită.

pot să-mi aduc animalul de companie?
animalele de companie nu sunt permise în grădini și nici nu există dispoziții pentru a le găzdui temporar în timpul unei vizite. Vă rugăm să nu lăsați animalele de companie în mașină în parcare pe vreme caldă, deoarece umbra este minimă. Animalele de serviciu identificate corespunzător care oferă asistență oaspeților cu dizabilități sunt permise peste tot la Longwood.

înapoi la început

mâncare și băutură

pot să-mi aduc mâncarea și băutura în grădini?
Picnicking sau aducerea în orice alimente sau băuturi din afara (cu excepția apei) nu este permisă. Cu toate acestea, oferim o zonă de Picnic (deschisă sezonier), în afara motivelor principale, pentru confortul oaspeților noștri.

unde este restaurantul? Cât de departe este de Centrul de vizitatori?
terasa este la 10 minute de mers pe jos de Centrul de vizitatori. O cafenea cu autoservire și o sală de mese cu servicii complete sunt disponibile pe terasă. De asemenea, oaspeții se pot bucura de grădina de bere în aer liber de pe terasă, disponibilă sezonier și în timpul anumitor evenimente speciale.

am nevoie de un bilet de intrare daca vreau sa mananc la terasa Caf-ul sau restaurantul 1906?
Da. Terasa Caf si restaurantul 1906 sunt disponibile doar pentru oaspetii Longwood.

terasa servește mâncare kosher?
nu avem un rabin pe personal pentru a se potrivi o dieta stricta kosher. Cu toate acestea, terasa achiziționează produse kosher. Dacă respectați o dietă strictă kosher, sunați la terasă înainte de vizita dvs., astfel încât nevoile dvs. să poată fi satisfăcute.

am intoleranțe alimentare și alergii. Puteți satisface nevoile mele dietetice?
da, echipa noastră de bucătari talentați sunt disponibile la cerere pentru a revizui opțiunile noastre de pre-a făcut în Caf nostru Caf-ul cu tine. De asemenea, așteaptă cu nerăbdare posibilitatea de a personaliza o masă specială pentru a vă satisface nevoile dietetice.

înapoi la început

fumatul

pot fuma în grădini?
pentru a proteja sănătatea și bunăstarea oaspeților, personalului și plantelor noastre, Longwood Gardens este un mediu fără fum. Oaspeții pot fuma în vehiculele lor personale.

înapoi la început

fotografie & Video

permite Longwood fotografii/videoclipuri pentru a fi luate?
toate fotografiile sunt la discreția Longwood Gardens și trebuie să aibă loc în timp ce grădinile sunt deschise publicului. Toți oaspeții Longwood, inclusiv fotografi, videografi și artiști, trebuie să cumpere bilete generale de intrare sau să fie membri activi pentru a obține intrarea.

eticheta
fotografia, videografia și/sau arta dvs. nu pot interfera cu plăcerea altor oaspeți sau pot bloca căile. Îi încurajăm pe oaspeții noștri să facă fotografii și videoclipuri ocazionale ale vizitei lor pentru uz personal și partajare pe social media. Ședințele foto profesionale și amatori (adică logodnă, familie, maternitate, Nuntă, Zi de naștere, bal și evenimente similare) sunt permise numai în grădinile în aer liber, dar niciodată în interior, inclusiv Conservatorul și casa Peirce-du Pont. Echipamentele, recuzita sau semnele care nu pot fi purtate de un individ în mâinile lor nu sunt permise. Orice recuzită,îmbrăcăminte / ținută sau semn considerat controversat sau ofensator în natură nu va fi permisă. Longwood nu are un loc pentru a stoca obiecte personale. Vă rugăm să veniți la grădinile pregătite pentru filmare. Schimbările de păr, machiaj și garderobă elaborată nu sunt permise în grădinile noastre sau în toaletele publice. Există anumite elemente care nu sunt permise în interiorul grădinilor. Vă rugăm să consultați lista înainte de a vizita pentru a evita dezamăgirea.

sunt permise trepiede, Monopode și șevalete în grădini?
trepiedele, monopodele și șevaletele artistului pot fi utilizate în grădinile în aer liber în orice moment, cu excepțiile menționate mai jos. De asemenea, sunt permise scaune portabile mici laminate sau transportate și cărucioare pentru echipamente. Nu sunt permise cărucioare pentru echipamente de mari dimensiuni și echipamente de sine stătătoare (adică suporturi de lumină și reflectoare).

utilizarea trepiedului/monopodului/șevaletului este permisă în interiorul Conservatorului și al Casei Peirce-du Pont de la 10:00 am–12:00 pm zilnic, cu excepțiile menționate mai jos.

restricții trepied/monopod/șevalet

 • grădina copiilor
 • zile cu volum mare
 • artificii, spectacole de fântâni, concerte, evenimente speciale

siguranță
Longwood își rezervă dreptul de a cere unui oaspete să întrerupă un comportament sau o sesiune dacă prezintă o problemă de siguranță, blochează căile sau afectează experiența altor oaspeți. Oaspeții trebuie să rămână în zonele publice ale grădinilor și să respecte toate semnele, barierele și restricțiile postate. Abțineți-vă de la mersul pe paturi de flori și câmpuri. Fotografierea cu Drone este strict interzisă. Aruncarea orezului, confetti sau materiale similare este interzisă.

lansări
Longwood nu va semna lansări generale care să permită agențiilor de acțiuni să utilizeze fotografiile făcute la Longwood. Fotografia/videografia de portofoliu, produs și model nu este permisă. Conținutul nu poate fi utilizat în scopuri comerciale. Restricțiile de fotografie se aplică pentru toate spectacolele, spectacolele de fântâni, concertele și evenimentele de artificii.

înapoi la început

nunți, propuneri și alte sărbători de grup mare

pot avea nunta mea la Longwood?
nunțile, recepțiile de nuntă, ceremoniile religioase și balurile nu sunt permise.

pot face fotografii/videoclipuri cu grupul meu de încă 15 oaspeți la grădini?
Da. Vă rugăm să respectați instrucțiunile prezentate în secțiunea fotografie.

puteți recomanda un loc pentru propunerea mea de nuntă?
avem multe spații frumoase pentru propunerea dvs. perfectă. Vă rugăm să consultați directorul nostru de grădină pentru a selecta locația dorită. Rețineți că unele zone ar putea fi mai aglomerate decât altele, în funcție de sezon sau de zi. Vă rugăm să planificați o locație de rezervă pentru ziua dvs. specială, deoarece orice secțiune a grădinilor poate fi închisă din cauza întreținerii, a vremii nefavorabile sau a organizării unui eveniment.

pot să fac aranjamente speciale de orice fel, inclusiv să aranjez ca o persoană din personal să mă ajute cu propunerea mea?
nu oferim acest tip de serviciu, cu toate acestea, dacă vedeți un membru al personalului în apropiere, suntem mai mult decât dispuși să folosim camera dvs. pentru a face o fotografie a ocaziei.

pot să pregătesc un picnic special în interior sau să aduc mâncare sau șampanie în grădini pentru a sărbători?
în afara alimente și băuturi nu sunt permise în interiorul grădinilor. Vă recomandăm să faceți o rezervare în restaurantul nostru Fine Dining 1906, pentru a sărbători ocazia.

pot vizita și vizita terenul în avans pentru a determina locația mea?
vă încurajăm să vizitați Longwood ori de câte ori doriți. Dacă nu sunteți membru actual, există o taxă de admitere pentru fiecare vizită.

pot să aduc flori în grădini?
buchetele mici sau boutonnieres sunt permise atât timp cât nu conțin crizanteme sau Buș.

înapoi la început

evenimente Private, întâlniri și închirieri de camere

Longwood găzduiește evenimente private?
în prezent oferim următoarele opțiuni pentru evenimente private: evenimente After-Hours pentru organizații corporative sau non-profit cu minimum 125 de invitați. În acest moment, nu oferim alte pachete pentru închirieri de camere sau mese private. Vă rugăm să rețineți că nu permitem nunți, recepții de nuntă, ceremonii religioase sau baluri.

evenimentul meu nu corespunde cerințelor pentru un eveniment după ore. Ce alte opțiuni am?
ați fi bineveniți să vizitați grădinile fără un eveniment privat și să vă bucurați de frumusețea sezonului. Aflați mai multe despre vizitele de grup pentru 15 sau mai mulți oaspeți și alte opțiuni de luat masa în grup.

aruncați o privire la Clubul nostru comunitar: oferte speciale, care listează și birourile locale de vizitatori care vă pot ajuta să găsiți locuri pentru evenimente.

explorați alte Grădini Publice, arboreta și peisaje istorice, toate la 30 de mile de Philadelphia, dintre care multe au spații de evenimente: capitala grădinii Americii.

înapoi la început

informații horticole

aveți o întrebare despre plantele și afișajele Longwood?

echipa noastră de informații horticole vă poate răspunde! Vă putem răspunde la întrebări despre istoria și horticultura noastră, vă putem ajuta să identificați plantele pe care le vedeți în grădinile noastre și chiar să vă anunțăm dacă o plantă pe care o vedeți aici poate fi cultivată acasă.

contactați-ne prin oricare dintre următoarele:

 • completați formularul nostru rapid online
 • trimiteți-ne un e-mail la [email protected]
 • trimiteți-ne acest formular la adresa:
  Longwood Gardens
  Horticultură informații echipa
  P. O. Box 501
  Kennett Square, PA 19348

de asemenea, poate doriți să verificați PlantExplorer, Baza noastră de date de colectare a plantelor.

primim numeroase întrebări despre grădinăritul general, amenajarea teritoriului și designul grădinii. În timp ce apreciem încrederea dvs. în personalul nostru de horticultori, regretăm că nu putem răspunde la aceste subiecte.

în plus, Longwood Gardens nu poate accepta probe de plante, insecte sau boli și nici nu oferă estimări de valoare pentru copaci și plante sau nu oferă consultanță.

pentru aceste tipuri de subiecte, încercați să contactați următoarele organizații:

 • Morris Arboretum ‘ s Plant Diagnostic Clinic
 • Penn State Cooperative Extension
 • serviciul dvs. local de extindere a județului în statul dvs
 • https://ask.extension.org/ask

înapoi la început

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.