The Voice-valmentajat: kenellä valmentajalla on eniten Grammy-voittoja?

Maroon 5

Maroon 5 | Getty Images/ROBYN Beck

Äänivalmentajat ovat iso osa katsojien vetovoimaa, koska ohjelmassa rakastetut laulajat auttavat enemmän kamppailevia laulajia. Kautta aikain he ovat saaneet laulajia aika pitkälti jokaisesta genrestä, jotka ovat menestyneet hurjasti. Mutta keillä on eniten Grammy-voittoja vyöllään?

päätimme ottaa selvää! Tässä ovat kaikki 13 valmentajaa jokaiselta kaudelta sijoittuneet vähiten Grammy-voittoja ja ehdokkuuksia eniten.

Miley Cyrus 0 voittaa 1 ehdokkuuden

Miley Cyrus

Miley Cyrus The Voice | NBC

entinen Disney-tähti oli yksi nuorimmista, joka on valmentanut tosi-tv-sarjassa kaudella 11. Viimeisenä joukkueessaan tällä kaudella seisoi Ali Caldwell, joka hävisi Team Blaken Sundance Headille. Miley Cyrus yritti uudestaan kaudella 13 ja se päättyi siihen, että hänellä oli Brooke Simpson, joka hävisi Chloe Kohanskille Team Blakessa.

toistaiseksi Miley Cyrus ei ole voittanut The Voicen kautta tai Grammy-palkintoa. Yhden kerran hän oli ehdolla parhaaksi Pop-Laulualbumiksi Bangerzin kanssa, mikä oli hyvin erilainen kuva hänen aiemmasta urastaan. Sen jälkeen hän julkaisi albumit Miley Cyrus & Her Dead Petz ja Younger Now. Kumpikaan ei saanut rakkautta levy-Akatemialta.

hän palasi vielä esiintymään palkintoshow ’ hun Elton Johnin kanssa vuonna 2018. Kaksikko esitti yhdessä ”Tiny Dancer” – kappaleen, joka sai monet fanit innostumaan. Myöhemmin hän kiitti somessa ikonia mahdollisuudesta ”Sir Elton John, I can’ t thank you enough for giving me the honor of performing with you tonight at the Grammys!”

nuorella laulajalla on vielä runsaasti aikaa voittaa palkinto. Ehkä sen jälkeen hän tekee vielä uuden paluun kilpailuohjelmaan.

Blake Shelton 0 voitti 7 ehdokkuutta

Blake Shelton istuu valmentajansa tuolilla The Voice

Blake Shelton The Voice | NBC

tämä vain osoittaa, että Grammy-voitto ei merkitse paljoa, kun kyse on laulukilpailun voittamisesta. Blake Shelton johtaa voittoja show kuusi voittaa vuodenaikaa. Hänellä ei ole vielä Grammya, mutta hän on varmasti ollut ehdolla.

hän oli ehdolla seitsemän kertaa. Hän oli ehdolla sooloesiintymisistään kappaleissa ”Mine Would Be You”, ”Over” ja ” Honey Bee.”Hänen albuminsa Red River Blue ja Based On a True Story olivat ehdolla parhaaksi Country-albumiksi. Hän oli ehdolla myös parhaasta Country-yhteistyöstä Lauluosuudella kappaleesta ” Hillbilly Bone.”Hänen viimeinen ehdokkuutensa oli paras Country Duo / ryhmä esitys kappaleella ”Lonely Tonight” vuonna 2015.

Jennifer Hudson 2 voitti 6 ehdokkuutta

Jennifer Hudson ja Blake Shelton

Jennifer Hudson ja Blake Shelton The Voice | NBC

American Idol alum voitti parhaan R&B-albumin omakustanteisella albumillaan vuonna 2008. Sen jälkeen hän voitti parhaan Musiikkiteatterialbumin Color Purplen. Hän on myös yksi harvoista valmentajista, joka on saanut parhaan naissivuosan Oscarin elokuvasta Dreamgirls.

Shakira 3 voittaa 6 ehdokkuutta

Shakira taputtaa ja istuu valmentajan tuolissa äänessä.

Shakira taputtaa ja istuu valmentajan tuolissa äänessä. | NBC

artisti on yksi ohjelman rikkaimmista valmentajista, mutta hänellä ei ole yhtä monta Grammy-palkintoa. Shakiran ensimmäinen voitto oli vuonna 2000 parhaan Latin Pop – albumin kategoriassa Shakira-MTV Unplugged. Tässä 2005 hän voitti Best Latin Rock / Alternative Album for Fijación Oral Vol. 1. Hänen viimeisin voittonsa oli Best Latin Pop-albumi El Doradolle.

Adam Levine 3 voitti 12 ehdokkuutta

Adam Levine istumassa tuolissa The Voice

Adam Levine The Voice | NBC

Adam Levine ja hänen yhtyeensä Maroon 5 on pärjännyt Grammy-gaalassa melko hyvin. Hänellä on kolme voittoa duon tai yhtyeen parhaasta Pop-esityksestä kappaleilla ”This Love” ja ” Makes Me Wonder.”Hän voitti myös vuoden 2004 parhaan uuden artistin palkinnon. Levinellä on myös yhteensä 12 ehdokkuutta.

Kelly Clarkson 3 sai 14 ehdokkuutta

Kelly Clarkson The Voice / NBC: llä

pop-laulaja voitti toisena vuotenaan Grammy-gaalassa. Hän voitti parhaan Naispop – lauluesityksen kappaleesta ”Since U Been Gone” ja parhaan Pop-Laulualbumin Breakawayn kanssa. Hänen viimeisin voittonsa oli vuonna 2012 kategoriassa Best Pop Vocal Album with Stronger.

Gwen Stefani 3 voitti 18 ehdokkuutta

Gwen Stefani istuu punaisessa tuolissaan äänessä

Gwen Stefani äänessä | NBC

Gwen Stefani sitoo Adam Levinen, Shakiran ja Kelly Clarksonin voitoissa, mutta päihittää heidät ehdokkuuksissa. Hänen ensimmäinen oli vuonna 2001 paras Rap/Sung yhteistyö ”Let Me Blow Ya Mind” Eve. Tämän jälkeen hän voitti Best Pop Performance by a Duo Or Group with Vocal twice kappaleista ”Hey Baby” ja ”Underneath It All.”

Christina Aguilera 5 sai 18 ehdokkuutta

Christina Aguilera punaisessa tuolissaan

Christina Aguilera punaisessa tuolissaan | NBC

kun laulun voimanpesä aloitti show ’ ssa ja hän oli yksi johtajista Grammy-voittojen suhteen. Hänen ensimmäinen voittonsa oli Best Pop-yhteistyö Lauluosuudella ” Lady Marmalade.”Sitten hänen kappaleensa ”Beautiful” voitti Best Female Pop Vocal Performance-palkinnon. Hänen kaksi viimeistä voittoaan olivat paras Naispop – laulusuoritus kappaleella ” Ain ’ t No Other Man ”ja paras Pop-Duo/Ryhmäsuoritus kappaleella” Say Something.”

CeeLo Green 5 sai 18 ehdokkuutta

CeeLo Green Äänituolissa.

CeeLo Green The Voice / NBC: llä

entinen valmentaja jätti ohjelman raiskaussyytösten vuoksi. Sitä ennen hänellä oli menestyksekäs ura. ”Fool For You” voitti sekä parhaan perinteisen R&B-esityksen että parhaan R&B-kappaleen. Hän voitti myös parhaan Urban/Alternative Performance-palkinnon kappaleista ”F*ck You” ja ”Crazy.”Hänen albuminsa St. Elsewhere voitti myös parhaan Vaihtoehtomusiikkialbumin palkinnon.

näyttää siltä, että ura jatkuu skandaalista huolimatta. Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 2013 parhaasta perinteisestä Pop-Laulualbumista Cee Lo ’ s Magic Moment. Hän on myös palannut The Voiceen taisteluneuvonantajana.

Usher 8 sai 22 ehdokkuutta

Usher kuuntelee valmentajan tuolissa The Voicessa.

Usher on the Voice | NBC

R&B-artistilla on vyöllään paljon voittoja. Hän voitti Best Male R&B-lauluesityksen kolme kertaa kappaleilla ”U Don’ t Have To Call”, ”U Remind Me” ja ”There Goes My Baby.”Hänen albuminsa Confessions ja Raymond V Raymond voittivat Grammy-palkintoja.

hän on tehnyt myös hyvää yhteistyötä muiden artistien kanssa. ”JEE!”voitti Lil Jonin kanssa parhaan Rap/Sung-yhteistyön. Hänen valmentajakollegansa Alicia Keysin kappale ”My Boo”voitti parhaan R&B-esityksen duon tai ryhmän laulamana.

John Legend 10 sai 28 ehdokkuutta

John Legend

John Legend | Getty Images/Phillip Faraone

the EGOT tulee The Voicen 16.tuotantokaudelle. Hän on ensimmäinen valmentaja, joka voi sanoa olevansa EGOT, mutta hänellä on nimenomaan 10 Grammy-palkintoa.

hänen ensimmäinen ehdokkuutensa oli 2005 ja hän voitti kolme Grammya, mukaan lukien parhaan uuden artistin palkinnon. Hän voitti myös esitykset ”Ordinary People”, ”Family Affair”, ”Heaven”, ”Stay With Me (By the Sea)” ja ” Hang On in There.”Hänen albuminsa Get Lifted and Wake Up! voitti parhaan R&B-albumin. Hänen kappaleensa ” Shine ”voitti myös parhaan R&B-kappaleen ja” Glory ” voitti parhaan visuaaliselle medialle kirjoitetun kappaleen.

Pharrell Williams 11 voitti 37 ehdokkuutta

Pharrell Williams

Pharrell Williams | Alexander Tamargo/Getty Images for iHeartMedia

eniten ehdokkuuksia saaneella valmentajalla on takanreunallaan 11 palkintoa. Hänen ensimmäinen voitto oli vuonna 2003 Vuoden tuottaja, ei-klassinen ja paras Pop Vocal Album For Justified. Hänen kappaleensa ”Money Maker” voitti myöhemmin parhaan Rap-kappaleen palkinnon.

mutta hänen seuraava suuri vuotensa oli 2013, jolloin ”Get Lucky” voitti kaksi palkintoa. Hän voitti myös vuoden tuottajan, ei-klassisen jälleen, ja Random Access Memories voitti Vuoden albumin.

myös seuraava vuosi oli menestys, kun ”Happy”voitti kaksi palkintoa sekä Girl voitti parhaan Urban Contemporary-albumin. Hänen viimeisin voittonsa oli” Alright”, joka sai Parhaan Rap-kappaleen.

Alicia Keys 15 voitti 29 ehdokkuutta

Alicia Keys smiling on the Voice

Alicia Keys on the Voice | NBC

valmentaja on hyvin rakastettu Grammy-gaalassa ja hänellä on 15 voittoa. Hänen ensimmäinen vuosi on ehdolla hän voitti 5 Grammy lukien Paras uusi artisti vuonna 2001. Seuraavana vuonna hän nousi jälleen vuonna 2004 ja voitti vielä neljä palkintoa, mukaan lukien parhaan R&B-albumin Alicia Keysin päiväkirjasta.

vuonna 2005 hän oli ensimmäistä kertaa ehdolla eikä voittanut mitään. Mutta myöhemmin hän palasi vuonna 2007 voittaen parhaan naispuolisen R&B Vocal Performacen ja parhaan R&B-kappaleen kappaleesta ”No One.”Hänen kappaleensa ”Superwoman” ja ”Empire State of Mind” toivat hänelle vielä kolme palkintoa. Hänen viimeisin voittonsa oli parhaasta R&B-albumista Girl On Fire.

Lue lisää: the Voice: saavatko kilpailijat palkkaa?