ERIK JONES liittyy RICHARD PETTY MOTORSPORTS ajaa ikonin nro 43

WELCOME, N. C. (lokakuu 21, 2020)—Richard Petty Motorsports (RPM) ilmoittaa tänään, että Erik Jones liittyy organisaation 2021 kuljettajana nro 43 Chevrolet Camaro ZL1 1LE NASCAR Cup Series (NCS), tehnyt kuuluisa NASCAR Hall of Fame Richard Petty.

”Erik on poikkeuksellisen lahjakas kuljettaja, ja olemme innoissamme saadessamme hänet tiimiimme”, Richard Petty Motorsportsin toimitusjohtaja Brian Moffitt sanoi. ”Vain 24-vuotiaana Erik kuuluu NASCARin seuraavaan tähtisukupolveen. Hän on voittanut kilpailuja jokaisella NASCAR – tasolla, jossa hän on kilpaillut-myös NASCAR Cup-sarjassa. Erik on osoittautunut voittaja ja odotamme innolla tarjota hänelle mahdollisuuden lisätä enemmän voittoja tähän jo vaikuttava jatkaa.

Jones on tehnyt tallin kanssa monivuotisen kuljettajasopimuksen.

menestyneimmät kuljettajat ovat erottamattomasti sidoksissa automääriin, joilla he ovat menestyneet eniten. Mikään numero ei ole vahvempi kuin legendaarinen numero 43 Richard Pettyn kanssa.

Richard Petty keräsi 200 career premier-sarjan osakilpailuvoittoa, ja niistä 192: ssa kilpa-autoa koristi ikoninen numero 43 molemmin puolin. Lee Petty sijoittui myös victory Lanella sijalle 43. Jim Paschal oli ensimmäinen, joka nappasi voiton numerolla 43 ilman kuuluisaa Pettyn sukunimeä.

Richard Pettyn 1992 Fan Appreciation-kiertueen jälkeen numero oli kaksi vuotta eläkkeellä ennen kuin palasi radalle Wally dallenbach Jr: n ja myöhemmin John Andrettin kanssa. Vuonna 1995 Bobby Hamilton lisäsi nimensä historian sijalle 43 ja nappasi tallille kaksi voittoa. Lisäksi Andretti (1999) ja Aric Almirola (2014) lisäsivät kumpikin nimensä voittajien listalle sijalle 43.

”on uskomaton kunnia, että Richard Petty haluaa sinut ajamaan kilpatiimiinsä ja sillä autonumerolla, jonka hän teki kuuluisaksi”, Jones sanoi. ”Richard Petty Motorsports on rikas historia urheilun, mutta ne eivät lepää että historia. Heillä on vielä jotain todistettavaa, ja minulla on jotain todistettavaa. Olemme molemmat motivoituneita kirjoittamaan uuden luvun. Olen ylpeä saadessani olla osa Richard Petty Motorsportsia.”

nyt Jones ja numero 43 menevät yhdessä.

neljännellä täydellä kaudellaan NASCAR Cup-sarjassa Jonesilla on kaksi voittoa, 33 top-five-sijoitusta ja 62 top-10-sijoitusta 144: ssä uransa startissa sarjassa. Lisäksi Byron, Mich., syntyperäinen kerännyt kaksi pole awards (Bristol, Las Vegas), ja on johtanut 645 kierrosta viiden vuoden aikana NASCAR Cup-sarjassa. Jones nappasi uransa ensimmäisen NASCAR Cup – sarjan voiton Daytonassa (Fla.) International Speedway 7. heinäkuuta 2018 ja keräsi uransa toisen voittonsa 1.syyskuuta 2019 historiallisessa Southern 500-kilpailussa Darlingtonin (S. C.) moottoriradalla. Tänä vuonna hän aloitti NASCAR Cup-sarjan kauden voittamalla Busch Clashin, joka on vuosittainen kutsu vain 75 kierroksen näyttelykilpailu Daytona International Speedwayllä.

24-vuotias oli kaikkien aikojen ensimmäinen kuljettaja, joka on voittanut Vuoden tulokkaan kunniamaininnan kaikissa NASCARin top-three national touring-sarjoissa. Vuonna 2015 Jones nappasi NASCAR Gander RV & Outdoors Truck Series (NGROTS) – sarjan mestaruuden. Seuraavana vuonna hän sijoittui neljänneksi NASCAR Xfinity Series (NXS) championship kuljettajien pistepörssissä.

Miehistöpäällikkö Jerry Baxter jatkaa Jonesin kanssa kaudella 2021 No. 43 Chevrolet Camaro ZL1 1LE-tallin johdossa. Se on eräänlainen jälleennäkeminen Baxterille ja Jonesille, joilla on yhteytensä Kyle Busch Motorsportsin (KBM) kautta NASCAR Gander RV & Outdoors Truck Series-sarjassa kolmen kauden ajan.

tietoja Richard Petty Motorsports

suorituskykyyn ja markkinointiin perustuva yritys, Richard Petty Motorsports (RPM), jonka omistaa NASCAR Hall of Famen Richard Petty ja menestynyt yrittäjä Andrew Murstein, on yksi kaikkien moottoriurheilun tunnetuimmista brändeistä. RPM on NASCAR Cup-historian voittoisin joukkue 273 voitollaan, ja sillä on liikekumppanuuksia kansallisten ja maailmanlaajuisten johtajien kanssa. Tänään kilpailu toiminta kentät kuuluisa nro 43 NASCAR Cup-sarjassa kuljettaja Darrell ”Bubba” Wallace Jr.joukkue on pääkonttori Welcome, N. C., ja tukee ensisijainen kumppanit Cash App, Coca-Cola, Columbia Sportswear, DoorDash, McDonald ’ s, yhdysvaltain ilmavoimat, ja World Wide Technology (WWT).

lisätiedot, uutiset ja uusimmat päivitykset löytyvät www: stä.richardpettymotorsports.com tai yhdistä rpm Facebookiin (Richard Petty Motorsports), Twitteriin (@Rpmotorsports) tai Instagram-palveluun (@richardpettymotorsports).