exclusiv! Ce Înseamnă Pentru Mine Dr. Martin Luther King?

lingouri de curtoazie

videoclipuri de rupere pentru a viziona

JIMMY COZIER

artist de înregistrare

„ascult discursul doctorului Martin Luther King pentru prima dată, a fost prima dată când am experimentat sentimentul de inspirație și scop! Văzând un om care era hotărât să-și educe poporul, să-și salveze sufletele și să creeze o legătură cu toate rasele și crezurile…asta a fost inspirat pentru mine!! El a fost dedicat visului său de a asigura egalitatea poporului Său și a oamenilor în general, chiar dacă prețul a fost abuzat verbal, agresat fizic și, în cele din urmă, asasinat! Moștenirea lui de dragoste și speranță pentru toți este încorporată în sufletul meu! Pentru totdeauna voi lumina mesajul lui!!”

curtoazie SJO PR

JOSH XANTUS

KSR ARTIST de înregistrare

„vizionar. Luptător Pentru Libertate. orator profund. lideri neînfricați. Acestea sunt doar câteva cuvinte care descriu viața și moștenirea reverendului Martin Luther King Jr. Am auzit de multe ori mama mea, care a emigrat din Haiti, descrie martorii măreția lui. Ca prima generație Americană, îmi amintesc să visez mereu vise incredibile și să-mi folosesc întotdeauna vocea și influența pentru a susține ceva. El este, de asemenea, un memento că atâta timp cât depun efortul cu integritate, pasiune, scop și dragoste autentică, îmi pot realiza visul.”

curtoazie Video MUSIC BOX

RALPH MCDANIELS

istoric muzical/fondator al VIDEO MUSIC BOX

„Dr.Martin Luther King m-a inspirat să creez și să trăiesc liber.Să nu ne pună nimeni sub apă.”

lingouri de curtoazie

PAM

artist de înregistrare

„Dr.King a fost o astfel de inspirație în viața mea. Ce persoană de culoare nu a fost influențată de marele Dr. King? Curajul pe care l-a avut să lupte pentru libertatea noastră. Pentru a merge împotriva adversității astfel încât să putem avea toate visul American. Aș spune că o carieră muzicală este similară într-un fel. Ne luptăm pentru a ne face auzită muzica, pentru a ieși în evidență într-o mare de muzicieni. În calitate de artist afrobeats, luptăm pentru includerea în genul R&B și Rap. Cariera mea muzicală a început cu un talent și un vis. Dr. King ne dă primul exemplu că, indiferent de visul tău, vezi-l prin. Se poate întâmpla.”

prin amabilitatea doi R S divertisment

t BARZ

hip HOP ARTIST

„el ma inspirat să se uite la un individ pentru cine sunt în loc de ceea ce arata. Având o minte și o inimă ca asta m-a ajutat să fiu o persoană mai bună, precum și un artist.Nu există limite. Dacă Dr. King a făcut ce a făcut cu adversitatea pe care a avut-o, știu că cerul este limita. De aceea nu voi fi niciodată limitat în nimic din ceea ce fac sau creez.”

curtoazie pur și simplu pentru PROMO

roșu natural

hip HOP ARTIST

„Dr.King a fost o inspirație de-a lungul vieții pentru mine. Modul în care a arătat putere în orice moment. Nu se teme niciodată de rezultatul dorinței sale de a se ridica pentru inegalitate. Știa că într-o zi îl va costa viața, dar lupta a fost mai mare decât asta pentru el. El încă mărșăluia mai departe. Știind cu ce se poate confrunta la capătul drumului. Aceasta este ceea ce mă ține în mișcare înainte.”

curtoazie @ thirty8special

BRANDON CORDER

fondator/CREATOR de BEATS X BEERS și BEATS X BOOKS

„Martin Luther King a reprezentat cea mai înaltă formă de respect și onoare ca tânăr bărbat afro-American. Ca un copil am învățat devreme pe cât de important a fost de a avea un vis și a fost bine să aibă o viziune pe care nimeni altcineva nu ar putea vedea în acest moment. Martin Luther King m-a învățat să susțin ceea ce cred, indiferent de ce șanse sunt împotriva mea. Crescând ca un vizionar și un lider auzind discursurile sale, urmărind clipuri ale marșurilor sale și învățând despre acțiunile sale în mișcarea pentru Drepturile Civile stuck with me. Am luat aceeași determinare și perseverență și am pus-o în crearea propriilor mele mărci, Beats X Beers și Beats X Books. Îmbinarea muzicii, Educației și tehnologiei sunt instrumentele mele pentru a acoperi acele lacune pe care Martin se lupta atât de greu să le închidă și, la fel ca el, am o viziune și vreau să o văd pentru generația viitoare.”

curtoazie pur și simplu pentru PROMO

ERNEST JACKSON

BRAND MANAGER/Celebritate PUBLICIST

„cred că am fost inspirat de faptul că el a fost dispus să dea viața pentru ceea ce el a crezut că a fost corect. Este greu să te uiți la pericol și să spui că voi sta în gol. Asta m-a inspirat să lupt pentru fiecare vis pe care îl am. Mă încurajează când simt că sunt atât de departe. În aceste zile pot spune că simt energia Dr. King mișcându-se prin mine, pentru că trăiesc fiecare vis și obiectiv pe care mi l-am stabilit până acum în acest an.”

prin amabilitatea MNS MEDIA

BOBBY STONE

artist de înregistrare

„sunt inspirat de capacitatea Dr.King de a fi rezistent, în ciuda șanselor de a fi împotriva lui. Puterea și puterea lui de a continua lupta fără să știe când lupta se va termina. Neobosit!”

    prin amabilitatea MNS MEDIA

DURTYFLOW AKA M. I.

ARTIST HIP HOP

„m-a inspirat în viața mea de zi cu zi arătându-mi că răbdarea și toleranța sunt cheia oricărui obiectiv pe care încerci să-l atingi. De asemenea, m-a învățat să fiu altruist când vine vorba de îmbunătățirea societății chiar și atunci când mă confrunt cu ură și obstacole.”

AKEE FONTAINE

prin amabilitatea MNS MEDIA

„Dr. King a fost un lider, ma învățat cum să conducă. Dr. King m-a învățat să visez și mi-a arătat că orice este posibil, doar să nu renunț niciodată la visul meu.”

prin amabilitatea REGAN FARLEY

DJ auzi nici un rău

proeminent cu deficiențe de auz DJ

„Dr. Martin Luther King Jr, care a fost un frate al fraternității mele, Alpha Phi Alpha, a inspirat oameni, inclusiv pe mine, din întreaga lume, cu un mesaj de rezistență pașnică și Egalitate Rasială. Moștenirea lui M-a ajutat să am curajul de a-mi atinge obiectivele prin depășirea obstacolelor mele, indiferent de ceea ce îmi aruncă viața. Întotdeauna trebuie să-mi reamintesc să nu renunț ca să-mi pot face treaba unde pot merge după visul meu. Trebuie să fiu optimist, chiar dacă există o mulțime de încercări și necazuri prin care trec ca un DJ negru, tânăr surd. La fel ca Dr. King a luptat prin lupte pentru ceva în care a crezut cu vocea și mentalitatea sa puternică pentru a ajunge pe scena în care a scris celebrul discurs, „am un vis”, în fața memorialului Lincoln, pe 28 August 1963. El a deschis calea pentru o mulțime de oameni, inclusiv femei. Acestea fiind spuse, am dreptul să am o voce pentru oamenii mei de culoare care sunt surzi și cu deficiențe de auz să lupte pentru a obține ceea ce ne dorim cu adevărat și să atrag oamenii care aud să acorde mai multă atenție conștientizării surzilor. În plus, avem o voce care să le spună de ce nu ar trebui să ne simțim oprimați din cauza pierderii auzului, unde unii dintre noi nu pot vorbi deloc sau vorbesc diferit decât oamenii care aud. Cu toate acestea, avem o altă formă de comunicare, inclusiv limbajul semnelor, și ne folosim simțul vederii și mâinile pentru a indica ce putem face.”

prin amabilitatea JAZZMYNE PR

DWAYNE MUFFLA SIMON

pionier HIP HOP care a lucrat cu LL COOL J

„curajul, previziunea, persistența și preocuparea sa autentică pentru o întreagă rasă de oameni, precum și înțelegerea importanței unității în comunități și în străinătate – a fost o inspirație extraordinară care a depășit și a estompat toate liniile de culoare.”

prin amabilitatea JAZZMYNE PR

CHAD RICO

profesor de matematică/artist de înregistrare

„răbdarea și consecvența lui au fost inspiraționale. Simt că aceste două lucruri sunt cheia succesului. A continuat ca activist și nu a cedat niciodată. Drept urmare, ajungem să trăim cu anumite drepturi care nu ne-au fost acordate înainte de a decide să ia poziție. Asta mă inspiră să iau aceste două lucruri și să le aplic obiectivelor de care sunt pasionat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.