două actualizări de joc secret Sims 4 sunt în curs de dezvoltare, dar nici o nouă expansiune în acest an

nu vă așteptați la un nou pachet de expansiune pentru The Sims 4 în acest an. Un flux live viitoare va dezvălui câteva dintre ce să se aștepte de la joc în viitorul apropiat, dar dezvoltatorii au confirmat deja că nu va exista un nou pachet de expansiune în 2021. Cu toate acestea, se pare că există două noi actualizări majore ale jocului de bază pentru a ajuta la plictisirea înțepăturii.

ca răspuns la o întrebare dacă vom afla în curând despre noul interval de timp al pachetului de expansiune, managerul comunității Sims răspunde (prin SimsVIP) că „sezonul de sine acoperă octombrie, noiembrie și decembrie”. Nu există o nouă extindere pe această foaie de parcurs. Implicațiile sunt destul de evidente.

cu toate acestea, dezvoltatorii „au încă două actualizări de joc de bază despre care încă nu am vorbit”. Contextul sugerează – dar nu confirmă – că aceste actualizări vor face parte din sezonul Selves și, astfel, vor fi lansate anul acesta. Acea foaie de parcurs Season of Selves menționează mai multe actualizări gratuite care vă vor „permite să vă personalizați spațiul cu culoare și să deblocați noi modalități de a juca”, deși se pare că bitul de culoare a aterizat deja în actualizarea swatch gratuită.

vom afla mai multe despre ceea ce vine cu următorul Flux Inside Maxis, setat pentru 26 octombrie la 11am PDT / 2PM EDT / 7pm BST.

mai avem încă două actualizări ale jocului de bază despre care încă nu am vorbit…

— Llamagurufrost (@SimGuruFrost) octombrie 21, 2021

deocamdată, consultați ghidul nostru Sims 4 CC sau ghidul nostru pentru trucurile Sims 4 pentru a profita la maximum de joc așa cum este acum.

{„schema”: {„page”: {„content”: {„headline”: „două secrete Sims 4 actualizări de joc sunt în dezvoltare, dar nici o nouă expansiune acest year”,”type”:”news”,”category”:”the-sims-4″},”user”:{„loginstatus”:false},”game”:{„publisher”:”EA”,”genre”:”Simulation”,”title”:”Sims 4″,”genuri”:}}}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.