Dennis Rodman sexualitate, partener și istorie de întâlniri

Dennis Rodman a constituit o treime din Chicago Bulls Big three în anii 1990 și a făcut titluri pentru abilitățile sale pe teren. În timp ce era o fiară pe teren, Rodman a făcut, de asemenea, o mulțime de valuri din ea. Au fost ridicate întrebări cu privire la sexualitatea lui Dennis Rodman din cauza comportamentului său neobișnuit și a naturii relațiilor sale amoroase cu femei de profil.

Dennis Rodman
imagine: gettyimages.com
sursă: UGC

Rodman este un jucător american de baschet care s-a născut în Trenton, NJ, pe 13 mai 1961. El a fost un atacant dominant NBA cunoscut pentru apărarea sa, revenirea și comportamentul scandalos de bizar. Cu toate acestea, comportamentul său în afara terenului l-a făcut o senzație la nivel mondial. Rodman s-a bucurat de partea sa de faimă pentru că a strâns afaceri și Relații cu unele dintre cele mai râvnite femei.

Dennis Rodman sexualitate

comportamentul lui Rodman a fost neobișnuit pentru mulți. Pansamentul său a fost perceput de mulți ca fiind feminin. În afară de codul vestimentar, avea obiceiul să-și Moară părul în culori strălucitoare și să poarte lac de unghii. Avea și un piercing în burtă.

acest comportament neobișnuit a ridicat multe întrebări cu privire la sexualitatea sa. Cu toate acestea, el a ieșit public pentru a afirma că se afla într-un moment al vieții sale în care dorea să se exprime liber. El a declarat categoric că comportamentul său nu era în niciun fel legat de sexualitatea sa.

odată, a purtat o rochie de mireasă în timpul turneului promoțional pentru autobiografia sa Bad As I Wanna Be. În timpul acestui eveniment, s-a identificat ca bisexual și a pretins că se căsătorește.

citește și: istoria întâlnirilor lui Bradley Cooper: cu cine se întâlnește acum?

Dennis Rodman datare istorie

este Dennis Rodman căsătorit? Care sunt numele soției și copiilor lui Dennis Rodman? El a datat mai multe femei în trecut. Rodman a fost căsătorit de trei ori în timpul vieții sale cu Michelle Moyer, Carmen Electra și Annie Bakes. Dennis a fost, de asemenea, în relații cu mai multe alte femei. Aici sunt numele femeilor care Dennis a datat de-a lungul anilor.

Annie Banks (1992 – 1993)

Dennis Rodman sexualitatea
imagine: pinterest.com, @newstoter.com
Sursa: UGC

prima pe lista partenerilor lui Dennis Rodman este Annie Banks. Dennis și Annie se întâlneau chiar înainte de a începe să joace pentru Detroit Pistons. S-au căsătorit în 1992. Căsătoria lor nu a avut un final fericit, deoarece s-au despărțit în 1993. Dennis și Annie au fost binecuvântați cu o fiică pe nume Alexis Rodman.

Madonna (1994)

Dennis Rodman sexualitatea
imagine: gettyimages.com
sursă: UGC

la un an după ce a divorțat de Annie, Dennis s-a întâlnit cu celebra cântăreață Madonna. Madonna era deja o celebritate când a intrat într-o relație cu Rodman și mulți oameni s-au întrebat cât vor dura lucrurile între cei doi. Relația a durat doar câteva luni, deoarece în cele din urmă s-au despărțit.

Madonna și-a dorit atât de mult să aibă copilul său, încât a zburat odată de la Las Vegas la New York în timpul ei fertil. După ce s-au despărțit, Dennis a susținut că cântăreața i-a oferit 20 de milioane de dolari pentru a o putea impregna. Chiar dacă relația a durat câteva luni, rămâne una dintre cele mai populare relații de celebritate din istorie.

citește și: Stella Maxwell: relația Kristen Stewart și istoria întâlnirilor

Vivica Fox (1997 – 1998)

Dennis Rodman
imagine: gettyimages.com
Sursa: UGC

la patru ani după ce a părăsit Madonna, Dennis a intrat într-o altă relație. De data aceasta, a fost cu Vivica Fox, una dintre cele mai solicitate actrițe din anii 90. cuplul s-a întâlnit cu câteva luni înainte de a divorța.

în timpul Premiilor Oscar din 1997, au făcut o apariție publică. A furat spectacolul în timp ce fuma un trabuc în timp ce mergea pe covorul roșu. Aceasta a fost prima dată când cineva a făcut acest lucru în timpul spectacolului De premiere.

Carmen Electra (1998 – 1999)

Dennis Rodman sexualitatea
imagine: gettyimages.com
Sursa: UGC

Dennis și Carmen s-au întâlnit în anul 1998, la mai puțin de un an după despărțirea de Vivica. La acea vreme, Carmen era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Relația lor a primit atenția mass-media pe scară largă. Vedeta Baywatch a declarat că s-a întâlnit și s-a îndrăgostit de vedeta NBA în cea mai vulnerabilă perioadă din viața ei.

Dennis a fost perceput ca băiatul rău al baschetului, iar lui Carmen i-au plăcut băieții răi. S-au întâlnit timp de nouă luni și au legat nodul în mica capelă a florilor din Las Vegas. La nouă zile după ce s-au căsătorit, au depus o anulare în martie 1999. Până în prezent, această căsătorie a căzut în istorie ca una dintre cele mai scurte căsătorii de celebrități.

citește și: istoria întâlnirilor Taylor Swift: o listă cu toți băieții Taylor Swift a datat vreodată

Michelle Moyer (1999 – 2012)

Dennis Rodman sexualitatea
imagine: instagram.com, @ michellerodman
Sursa: UGC

la scurt timp după despărțirea de Carmen, a cunoscut-o pe Michelle Moyer. S-au întâlnit cândva înainte de a se căsători la 42 de ani de la Rodman. Au fost binecuvântați cu doi copii, un fiu și o fiică. Dennis s-a născut în anul 2000, în timp ce Trinity s-a născut în 2001.

în 2004, Michelle a cerut divorțul. După ce s-au separat câțiva ani, au încercat să rezolve lucrurile timp de câțiva ani, dar Rodman a solicitat din nou divorțul. Căsătoria a fost dizolvată oficial în 2012. Michelle este ultima femeie cu care Rodman s-a întâlnit public.

citește și: Ariana Grande istoria întâlnirilor: cu cine s-a întâlnit Ariana?

Jeanie Buss (anii 1990)

Dennis Rodman sexualitatea
imagine: gettyimages.com
Sursa: UGC

Dennis s-a întâlnit și cu Jeanie pentru o scurtă perioadă de timp în anii 1990. Jeanie a fost fiica proprietarului fostei sale echipe, Lakers. Chiar dacă relația lor nu a durat mult, perechea și-a menținut prietenia până în prezent.

citește și: Frankie JustGymIt: nume Real, trib, istorie de întâlniri și fapte rapide

în timpul vieții sale, Dennis a datat unele dintre cele mai strălucitoare stele din toate timpurile. Întrebările despre sexualitatea lui Dennis Rodman au rămas, deoarece niciuna dintre aceste relații și căsătorii nu a durat. Comportamentul său neobișnuit i-a lăsat, de asemenea, pe mulți cu întrebări fără răspuns despre sexualitatea sa.

Tuko.co.ke raportat pe prietena lui Kyrie Irving și cu cine se întâlnește în prezent. Irving joacă în prezent pentru Boston Celtics care joacă în Campionatele Naționale de baschet. A avut atât de mult succes în cariera sa de baschet și este unul dintre cei mai renumiți jucători NBA.

Marlene Wilkerson este iubita minunată a celebrului jucător de baschet, Kyrie Irving. Cei doi au fost datare pentru un timp, dar au mers doar publice despre relația lor recent.

Abonați-vă pentru a viziona videoclipuri noi

citește și: Peyton Meyer bio: vârstă, înălțime, întâlniri, filme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.