de ce Canada este cea mai frumoasă țară din lume

copaci Canada

timp și de timp din nou, Canada a apărut pe listele celor mai frumoase țări din lume. De fapt, la votul Rough Guides din 2019, țara a intrat pe locul 2 și a fost depășită doar de Scoția – cu acele zone înalte și lacuri, este greu de învins! Deși, pentru noi, la Alltracks Academy, Canada va fi întotdeauna numărul 1. Pentru a vă arăta de ce atât de mulți oameni se îndrăgostesc de locul pe care îl numim acasă și pentru a vă asigura că este pe listele tuturor, am pus împreună doar câteva dintre motivele pentru care aceasta este cea mai frumoasă țară din lume.

Teritoriul Yukon

Vast, slab populat și cu o abundență de animale sălbatice, Yukon din nord-vestul Canadei este un loc incredibil de vizitat și cu siguranță ajută țara să se claseze atât de mult în ochii călătorilor. Numărul de creaturi cu patru picioare care trăiesc în zonă depășește cu ușurință oamenii, oferindu-vă o idee despre peisaj. Uitați de zgârie – nori și străzi aglomerate-aici este vorba despre natură. Lacul Emerald cu apă albastră mistică, munți înzăpeziți care se ridică de pe pământ împădurit și întinderi mari de peisaje senine, sălbatice, majoritatea neatinse de lumea modernă.

Lake Louise

nu ne place să descriem un loc ca fiind uluitor, dar nu există niciun alt cuvânt potrivit pentru Lake Louise. Situat în Parcul Național Banff, în inima Munților Stâncoși Canadieni, apa liniștită, turcoaz este o priveliște de privit, arătând aproape incredibil de strălucitoare și albastră. Apa în sine ar fi suficientă pentru a face acest lac un punct fierbinte, dar vârfurile muntoase și ghețarii care se ridică în jur fac cu adevărat acest lucru special. Luați un caiac pe apă sau explorați traseele de drumeții prin munți, profitând la maximum de priveliștile frumoase.

sfatul nostru? Aruncați o privire la fotografiile dvs. pentru a vedea ce vrem să spunem – cuvintele nu pot face dreptate în acest loc.

Whistler și Blackcomb

casa propriei noastre Academii Alltracks, Munții Whistler și Blackcomb sunt un paradis magic, înzăpezit, care arată ca și cum ar fi ieșit direct dintr-o scenă de film. Ridicându-se pe cer, ele creează un fundal pitoresc pentru satul confortabil și pădurea de dedesubt, unde zăpada adesea se îngroașă și mirosul de ciocolată caldă este întotdeauna în aer. Cel mai bun mod de a vedea acești munți? Pe schiuri sau un snowboard, desigur! Alăturați-vă la Alltracks Academy pentru o experiență epică de sport de zăpadă și descoperiți ce face Canada atât de incredibil de frumoasă.

Toronto și Montreal

contrastează complet cu peisajele naturale sunt orașele Toronto și Montreal, ambele având o frumusețe proprie. Toronto este un vârtej multicultural de apă, plin de ciudățenii eclectice și o mulțime de caracter. Ia pierdut pe străzi mici, neașteptate și se bucură de o băutură fierbinte de la un magazin de cafea independent, înainte de a privi în sus la iconic CN tower. Montreal este un amestec de verdeață luxuriantă, zgârie-nori uriași și străzi pietruite. Descoperiți arhitectura gotică și beți în agitația acestui oraș aglomerat, unde așteaptă o mulțime de surprize frumoase.

Nova Scotia

una dintre provinciile maritime de pe coasta de Est a Canadei, Nova Scotia este o influență unică a orașului de către marea cu care se confruntă. Coasta este căptușită cu faruri ciudate, superbe, care nu pot ajuta decât să încurajeze un sentiment de bucurie copilărească în toți cei care le întâlnesc, în timp ce pescuitul și-a făcut drum în oraș cu colibe de pescuit și barăci adăugând o mulțime de caracter. Accidentat și sălbatic, orașul a fost modelat de valurile care se prăbușesc pe coasta stâncoasă, iar drumețiile prin mediul rural verde sunt proaspete cu aer sărat, de mare.

Ce Este Despre Canada?

Canada are o grămadă de locuri incredibile de vizitat – mult mai mult decât vă putem spune aici! Peisajele sale sunt diverse și inspiratoare, de la păduri înfloritoare și strălucitoare până la munți acoperiți de zăpadă și lacuri înghețate, oferind călătorilor un sentiment diferit de uimire la fiecare oprire. Priveliștile sunt mai mari decât viața și se pare că fiecare oraș are o scenă care să te facă să te oprești și să te holbezi, indiferent dacă este un elan care pășune pe un câmp sau un zgârie-nori care străpunge cerul. Spre deosebire de multe locuri din lume, multe dintre peisajele sale naturale rămân, împrumutându-i senzația sălbatică pentru care a devenit cunoscut. Animalele care au numit țara acasă cu mult timp înainte de noi încă rătăcesc prin pădurile sale și beau din râurile sale de ghețar, iar Canada rămâne o țară care nu poate fi niciodată îmblânzită, nici măcar de cei mai neînfricați călători.

dacă ați fost convins de tot ce ați văzut și auzit despre Canada-cine nu ar fi? – și vrei să vii și să-l verifici singur, de ce să nu începi cu o excursie la Alltracks Academy? Echipa noastră vă poate ajuta să vă puneți pe picioare și să vă prezentăm casa noastră, ajutându-vă să învățați să schiați sau să faceți snowboard în același timp. Într-o țară plină de zăpadă și munți, este corect să înveți unul dintre cei doi! Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații.

pentru a afla mai multe despre cursurile noastre sau pentru a primi câteva sfaturi utile pentru propria călătorie în Canada, asigurați-vă că ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să ajutăm orice schiori și snowboarderi în devenire și ne-ar plăcea să ne arătăm țara dacă ne veți lăsa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.