Jeff Gordon afslører NASCAR-løbet, der ændrede hans racerkarriere: ‘det ændrede mit liv for evigt’

Jeff Gordon tilbragte mere end to årtier på NASCAR-banen, hvor han oplevede mange mindeværdige øjeblikke. Gordon opnåede det hele og løftede sig ind i racing lore som en af de største kørere hele tiden. Med det i tankerne, han pegede på det ene løb, der skyrocketed ham til stjernestatus.

Jeff Gordons berømte NASCAR-karriere

Top Jeff Gordon karriere højdepunkter : Bedste af NASCAR

Gordon begyndte sin NASCAR-karriere, der konkurrerede i Busch-serien, før han fik muligheden for at køre som en fuldtids Cup-seriekører for Hendrick Motorsports.

Det udløste et 25-årigt løb, der indeholdt fire mesterskaber, mens han sluttede på tredjepladsen hele tiden med 93 Cup Series sejre. Hans succes omfattede tre Daytona 500 sejre og tre karriere grand slams.

Gordon har rekorderne hele tiden med 12 begrænsningspladesejre og ni sejre på vejbanen. Han står også alene med 23 lige sæsoner med mindst en pole position.

Gordons dominans på banen gav ham anerkendelse som en af NASCARs største chauffører. Det førte ham til at modtage induktioner i Motorsports Hall of Fame of America og NASCAR Hall of Fame. Før hans karriere startede til store højder, han cirklede et løb som løftepunktet.

1994 # Brickyard400 er løbet, der ændrede @Jeffgordonvævs liv. #TBT # NASCAR # RaceHub @TeamHendrick pic.twitter.com/0UEDKhIKp8

– ræv: NASCAR (@NASCARON) juli 20, 2017

Gordons NASCAR racing karriere hurtigt løftet til stjernestatus kort efter overgangen til en fuld tid Cup Series driver.

den fire-gangs mester bemærkede det skift efter kun hans anden tur til victory lane. Gordon fortalte det øjeblik i en video NASCAR på ræv, der pegede på 1994 Brickyard 400 sejr på Indianapolis Motorvejog kalder det Løbet, der ændrede hans liv.

“følelserne begyndte at synke ind,” sagde Gordon via Alt Driver. “Det oversvømmede bare, da jeg krydsede start/målstregen. Det ændrede mit liv for evigt. Hvem ville have troet, at et barn, der boede i Pittsboro, Indiana, før de gik til NASCAR, ville ende med at få trofæet og trække ind i Victory Lane den dag?”

Gordon dominerede løbet, der førte 93 af de 160 samlede omgange, som blev indsnævret til en frem og tilbage kamp mod Ernie Irvan. Sidstnævnte LED desværre et fladt forreste venstre dæk, der tog ham ud af blandingen. Derefter kontrollerede Gordon sin skæbne og holdt Brett Bodine af for at sikre sejren.

ud over at tjene sejren holdt Gordon et stærkt træk til begivenheden, da han voksede op i Indiana. Indianapolis Motorvejsvej er også et legendarisk spor, som mange chauffører kørte gennem årene. Alt det, der lagde stor vægt på hans sind for at klare sig godt på den indledende Brickyard 400.

efter sæsonen 1994 steg Gordons karriere i luften, da han vandt tre Cup Series mesterskaber i løbet af de næste fire sæsoner. I løbet af denne strækning så hans eneste mislykkede titelforsøg ham placere andenpladsen i pointplaceringen, mens han vandt 40 samlede løb.

hans karriere startede til enorme højder, som han for evigt vil føle sig startet efter den mindeværdige sejr i 1994.

“utroligt specielt og helt sikkert ændret mit liv bagefter,” sagde Gordon.

livet forbliver for evigt knyttet til NASCAR

højdepunkter fra Jeff Gordons legendariske karriere

siden han trådte i pension, forbliver Gordons engagement med NASCAR stabil.

49-åringen har tilbragt de sidste par år i udsendelsesboden til NASCAR på ræve, der dækker løb. Han er også finpudset stærke færdigheder som en intervju, gennemføre sådanne segmenter for ræv og Aksalta verden af Racing.

Gordons indflydelse på NASCAR går ud over banen, da han har en andel i No. 24-bilen for Hendrick Motorsports. Han forventes også at overtage kontrollen med virksomheden, når Rick Hendrick træder i pension.

Gordon er muligvis ikke længere bag rattet på banen, men hans puls på sporten er ikke aftaget.

ligesom Sportscasting på Facebook. Følg os på kvidre @sportscasting19.

relateret: NASCAR-legenden Jeff Gordon accepterede et hemmeligt tilbud fra Rick Hendrick om at forlade Ford