Er London blå? Chelsea vs Arsenal sammenlignet i løbet af de sidste 10 år for trofæer vundet som to klubber mødes i Premier League sammenstød

kløften mellem Chelsea og Arsenal kunne ikke være nogen større lige nu.

Blues har en Champions League og FA Cup-finale at se frem til denne måned, mens Gunners kæmper for at slutte i den øverste halvdel af Premier League.

Arsenal har haft en sæson at glemme

Getty

i mellemtiden er Chelsea på vej til en FA Cup og en Champions League-finale i denne måned

Getty

det har været en sæson at glemme for Arsenal, der blev slået ud af Europa League af deres tidligere manager Unai Emery i sidste uge.

det betyder, at Arsenal er på vej til at spille en sæson uden europæisk fodbold for første gang i 25 år – helt tilbage, da Bruce Rioch var manager.

kom starten på sæsonen 2021/22, Chelsea kunne være Europas konger, mens Arsenal Gør sig klar til at spille i anden runde af League Cup.

i løbet af de sidste 10 år har Chelsea bevist, at London er blå med hensyn til vandt trofæer – bare se på dette…

Chelsea har vundet to Premier League-titler i de sidste 10 år

to Premier League-titler, To Europa League-trofæer, et Champions League-trofæ, to FA Cups og en League Cup sidder i Stamford Broskabe.

Arsenal har dog domineret FA Cup i den tid med fire triumfer i konkurrencerne under Arsene venger (3) og Mikel Arteta (1).

faktisk har Gunners haft Chelseas nummer i nyere tid, i det mindste med hensyn til head-to-head på banen.

Artetas mænd vandt deres 14.FA Cup ved at slå Blues 1-0 i sidste års finale og sætte tre mål forbi dem i Premier League tidligere i denne sæson.

Arsenal slog Chelsea for at vinde FA Cup sidste sæson

Getty

Gunners påførte Chelsea et 3-1 nederlag i december sidste år i det, der viste sig at være de sidste faser af Frank Lampards regeringstid.

den tidligere Blues midtbanespiller blev fyret fire kampe senere med Thomas Tuchel, der erstattede ham i Stamford Bridge hot seat i Januar.

siden Tuchels ankomst er Chelsea imidlertid gået fra styrke til styrke ved at genvinde deres top-fire-plads og være på nippet til at vinde to trofæer.

Tuchel har vendt Chelseas formuer, siden han blev udnævnt i Januar

AFP eller licensgivere

Blues står over for Leicester i FA Cup-finalen lørdag, som er LIVE på talkSPORT fra 5.15 pm, før han påtager sig Man City i Champions League-finalen to uger senere senere.

men før det vil Chelsea se på at stramme deres greb på en top-fire-plads, når de er vært for Arsenal onsdag.

presset er stigende på Arsenal chef Arteta, der vil sigte mod at afslutte en skuffende sæson kraftigt.