curățarea exteriorului casei dvs. de bușteni

publicat pe 10 octombrie 2014 / Case de bușteni / Coleman Kelleghan

este visul tău devenit realitate, recompensa pentru toată munca ta grea, oaza ta în mijlocul unei lumi pline de termene, cereri, așteptări, presiuni și blocaje de trafic—este casa ta de jurnal și singurătatea pe care o oferă pentru tine și întreaga ta familie.

dacă sunteți ca majoritatea proprietarilor de case de bușteni, veți dori să păstreze acest bun prețios în stare curată pentru o lungă perioadă de timp. Și de ce nu ai face-o?

șansele sunt, jurnal-acasă este cea mai mare investiție va fi făcut vreodată în viața ta și asigurându-vă că starea sa este menținută, precum și asigurarea casa ta servește bine, este crucială.

curățarea jurnalelor dvs. ar trebui să fie un regim regulat care continuă ca un ceas la intervale regulate în fiecare an. Să aruncăm o privire la modul de curățare a exteriorului lucrărilor de acasă jurnal.

log-Wash pentru a curăța

odată ce buștenii sunt asamblați pe șantierul dvs., trebuie curățați cu un dispozitiv de curățare specializat pentru spălarea buștenilor pentru a îndepărta toate urmele de glazură de Moară, praf, noroi și orice alți contaminanți așteptați.

spălările de bușteni pot fi utilizate ca curățător de întreținere sau pentru a pregăti suprafața lemnului pentru un nou strat de pată sau strat superior. Amintiți-vă întotdeauna să aplicați soluții de curățare din partea de jos a pereților care merg în sus pentru a preveni eventualele dungi care ar putea apărea.

multe spălări de bușteni trebuie să rămână umede pentru a funcționa eficient; așadar, cea mai bună abordare este să udați peretele cu ceață de apă din furtunul de grădină, să aplicați soluția de spălare a buștenilor și să lucrați într-o zonă limitată, astfel încât spălarea să rămână pe perete nu mai mult de 10 minute.

veți freca ușor peretele cu o perie cu peri moi și veți folosi din nou setarea de ceață de pe furtun pentru a clăti. Când clătiți, veți începe de sus și veți lucra în jos. Clătiți a doua oară chiar dacă credeți că spălarea jurnalului a fost îndepărtată complet. Orice soluție de curățare reziduală lăsată în urmă va împiedica aderența petelor și a altor produse de finisare.

înălbitor pentru a lumina

presupunând că jurnalele dvs. care au fost dezbrăcate de vechea pată și stratul superior, o soluție ușoară de înălbitor funcționează bine pentru buștenii care prezintă semne de posibilă dezvoltare a mucegaiului. Înălbitorul nu ar trebui să ia locul unei spălări de bușteni (care curăță, dar nu luminează) pentru a îndepărta petele sau murdăria, dar atunci când este combinat cu înălbitor din 1 parte și apă din 4 părți, va funcționa bine pentru a vă lumina buștenii și a ucide orice mucegai adăpostit sau mucegai.

trebuie precizat, totuși, că soluțiile de înălbire care sunt prea concentrate pot elimina culoarea naturală a lemnului, pot deteriora fibra de lemn și pot provoca pete de fier-tanat care sunt foarte dificile de îndepărtat. Dacă doriți să vă luminați jurnalele și ezitați să utilizați orice fel de înălbitor, există produse de restaurare a lemnului pe piață care vă vor lumina cu succes jurnalele.

putere sau presiune de spălare pentru a curăța

este adevărat că opinii diferite abundă în ceea ce privește efectele finale de putere de spălare, dar în cele din urmă, se pare că nu există nici un răspuns uniform cu privire la sau nu putere de spălare ar trebui să fie recomandat-este o alegere personală.

spălarea electrică ar fi, cu siguranță, cea mai rapidă metodă și produce rezultate impecabile. Dacă alegeți puterea de spălare, orice și toate golurile vor trebui să fie umplut pentru a preveni orice infiltrațiilor de apă. Setarea de pe mașina de spălat sub presiune poate fi setată de la 500-1000 psi pentru a elimina graying; și mai multe psi pot fi folosite pentru o curățare mai profundă. O forță dincolo de 1500 psi poate crește șansele de a fuzzing lemnul care ar trebui să fie șlefuit sau lustruit.

determinarea dacă petele sunt mucegai/mucegai, tanin sau albastru pata

dacă observați înnegrire, ai putea avea mucegai/mucegai, pete de tanin sau ceea ce se numește albastru pata sub produsele de colorare și topcoat busteni. Singura modalitate de a elimina aceste răni oculare este de a îndepărta produsul de pete și stratul superior și de a ajunge la lemnul gol.

petele de tanin sunt substanțe chimice solubile în apă din lemn care sunt aduse la suprafață. Taninurile nu reprezintă o amenințare pentru lemn, ci, pur și simplu, arată neatractiv.

pata albastră este evidentă în lemnul care a fost infestat de insecte înainte de a fi folosit pentru bușteni pentru construcții. Ele, de asemenea, nu afectează integritatea lemnului, ci doar apar inestetice.

pentru a determina care dintre cele trei pete ar putea avea jurnalele dvs., luați un plasture de testare și folosiți un vârf de bumbac pentru a aplica o cantitate mică de înălbitor pur pe zona înnegrită. Dacă zona afectată prezintă o îndepărtare a culorii înnegrite, aveți mucegai sau mucegai. Dacă pata înnegrită rămâne neafectată, veți avea tanin sau pată albastră.

taninul și pata albastră pot fi îndepărtate cel puțin parțial prin utilizarea unui grad medical de peroxid de hidrogen-va fi o concentrație de 35%.

păstrarea jurnalele exterioare de jurnal acasă curat și sănătos este de primă importanță! Vă conectați – acasă va dura generații când primește TLC pe care o merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.