Cum să vă faceți ferestrele mai eficiente din punct de vedere energetic

beneficiile de a face ferestrele eficiente din punct de vedere energetic

cum să vă faceți ferestrele eficiente din punct de vedere energetic

ferestrele noastre sunt cea mai mare cauză a ineficienței energetice în casele noastre, mai ales dacă locuim într-o zonă care necesită aer condiționat vara și încălzire iarna. Dacă nu avem ferestre eficiente din punct de vedere energetic, lăsăm atât căldura, cât și aerul rece să scape și facem ca unitățile noastre de încălzire și aer condiționat să funcționeze mai mult, ceea ce folosește mai multă energie.

din fericire, nu trebuie să alegeți între facturile mari de energie și o înlocuire scumpă a ferestrelor.

în timpul verii casa ta este în război constant cu soarele. Șindrilele de pe acoperiș se luptă cu razele sale de bătaie. Pereții tăi îi deviază căldura. Între timp, ferestrele sunt permițându-intruziv lumina se toarnă în casa ta.

cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să lăsați soarele să obțină mâna superioară atunci când vine vorba de a vă menține casa rece și eficientă.

Iată de ce și cum să izolați ferestrele, astfel încât să puteți avea ferestre eficiente din punct de vedere energetic fără o înlocuire completă.

problema – constanta de Transfer de căldură

căldura din afara casei dvs. încearcă întotdeauna să se egalizeze cu temperatura mai scăzută din interiorul casei.

căldura din afara casei tale încearcă întotdeauna să se egalizeze cu temperatura mai scăzută din interiorul casei tale. Acest proces este cunoscut sub numele de transfer de căldură și se bazează pe același principiu care face ca cuburile de gheață să se topească într-un pahar cu apă. Când ferestrele permit excesul de căldură în casa dvs., este nevoie de mult mai multă energie pentru a vă menține casa confortabilă.

când ferestrele permit excesul de căldură în casa ta, este nevoie de mult mai multă energie pentru a-ți menține casa confortabilă.

Cum Repar Windows Irosind Energie?

nu vă faceți griji. Există opțiuni pentru a remedia această situație pentru orice buget de dimensiuni.

când vine vorba de lupta anotimpurilor, se poate simți ca o bătălie pierdută. În timp ce achiziționarea de ferestre eficiente din punct de vedere energetic va produce întotdeauna cele mai bune rezultate, pur și simplu nu este o opțiune pentru toată lumea. Din fericire, puteți schimba acest cost-eficient. Indiferent dacă aveți ferestre cu un singur panou sau ferestre cu geam dublu cu margini scurgeri, dețineți casa sau închiriați, există modalități de a vă face casa mai ecologică și mai prietenoasă cu contul bancar.

de asemenea, puteți reduce complet amprenta de carbon printr-un abonament de energie curată prin Inspire. Energia noastră este curată & regenerabilă din surse precum energia eoliană și este 100% curată.

care sunt avantajele de a face Windows eficiente energetic?

confort mai bun acasă: nimeni nu va sta lângă o fereastră iarna din cauza pescajului? Când faceți ferestrele mai eficiente din punct de vedere energetic, casa dvs. își va menține temperatura nu numai mai ușor, ci și mai consistent. Acest lucru îl face un loc mult mai confortabil pentru a fi.

economisiți bani: o unitate de aer condiționat sau de încălzire suprasolicitată arde grav prin bani datorită cantității de energie pe care o folosește. Desigur, pentru că lucrează mai mult, va avea nevoie și de mai multă întreținere, ceea ce costă bani suplimentari.

salvați planeta: arderea prin acea energie nu numai că arde prin banii voștri, ci și prin combustibili fosili. Majoritatea energiei noastre provine încă din arderea cărbunelui și a altor materiale care produc gaze nocive atunci când sunt arse. Vă putem ajuta să schimbați acest lucru (Aflați mai multe despre cum puteți trece la energie curată aici), dar este totuși o idee bună să folosiți puțin mai puțină energie!

cum să vă faceți ferestrele mai eficiente din punct de vedere energetic: buget mic

instalați perdele sau jaluzele izolate și grele
Pro: Aceasta este opțiunea cea mai puțin costisitoare atunci când vine vorba de îmbunătățirea capacității ferestrelor dvs. de a reduce transferul de căldură și poate fi foarte eficientă. Perdelele izolate pentru ferestre vin în tot felul de forme și dimensiuni, așa că merită să faceți puțină cercetare și cumpărături pentru a căuta cel mai bun preț. Jaluzelele eficiente din punct de vedere energetic sunt, de asemenea, o soluție excelentă.

Contra: un dezavantaj major al acestei soluții este că trebuie să trageți jaluzelele pentru a le izola. Acest lucru va strica orice vedere pe care o puteți bucura în zilele în care temperatura este la extreme.

Install weatherstripping
Weatherstripping este la fel ca ștemuire în secțiunea următoare, dar este un mod de buget-friendly pentru a adăuga doar un pic in plus la ferestre si Usi, mai ales dacă închiriați.

Pro: cost-eficiente, de multe ori chiriaș-friendly, și relativ ușor de făcut.

contra: consumatoare de timp și nu la fel de eficace ca alte metode.

Install window film
Window film este o altă opțiune rentabilă (de obicei 15 USD pe fereastră)-este pur și simplu un film care adaugă un strat suplimentar de izolație sticlei. Unele sunt transparente, în timp ce altele sunt translucide pentru o nuanță suplimentară.

Pro: ieftine și funcționează bine pentru costul. De multe ori chiriaș-friendly.

contra: poate fi dificil de instalat și poate părea dezordonat sau neatractiv.

cum să vă faceți ferestrele mai eficiente din punct de vedere energetic: buget mediu

Verificați și înlocuiți ștemuirea
Pro: călăfătui este „etanșantul” din jurul ferestrelor. Caulk poate fi folosit oriunde pentru a sigila golurile sau pentru a adera împreună două sau mai multe tipuri diferite de materiale de construcție. Acesta poate fi un mod extrem de eficient de a economisi bani pe facturile de energie prin blocarea oricăror proiecte sau căldură excesivă de la intrarea în casă.

este demn de remarcat faptul că ștemuirea diferă de utilizarea unui material de etanșare și este preferabilă în acest caz. Caulk-urile tind să fie destul de rigide atunci când sunt uscate și sunt concepute pentru a fi utilizate în zone cu expansiune și contracție minimă. Materialele de etanșare sunt flexibile și sunt în mare parte fabricate din silicon, ceea ce le face ideale pentru zonele predispuse la expansiune și contracție.

dacă calafatul din jurul geamurilor dvs. este crăpat sau vechi, va trebui să îl curățați bine înainte de a-l înlocui sau re-călafați. Acest lucru se poate face singur dacă sunteți la îndemână cu un pistol de ștemuire, dar este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui profesionist dacă nu.

contra: uneori, dacă ferestrele din casa dvs. sunt subțiri sau pur și simplu prea vechi pentru a fi reparate, caulking-ul singur poate să nu fie suficient pentru a face trucul. Este cu siguranta merita încercat înainte de a lansa în procesul de costisitoare și potențial consumatoare de timp de înlocuire windows în întregime.

repararea geamurilor sparte
dacă aveți un geam spart, mai ales pe o singură fereastră, veți pierde mult aer rece sau cald. Este întotdeauna o idee bună pentru a obține acest fix ASAP, dacă vă puteți permite să. Costul acestui lucru variază, dar nu există contra pentru a face acest lucru.

cum să vă faceți ferestrele mai eficiente din punct de vedere energetic: buget Mare

înlocuiți ferestrele cu ferestre eficiente din punct de vedere energetic
dacă aveți ferestre cu un singur panou, trebuie să luați în considerare actualizarea la ferestre cu panou dublu sau chiar ferestre cu panou triplu, dacă puteți.

Pro: Aceasta este de departe cea mai bună soluție pentru oricare dintre problemele dvs. de energie pentru ferestre. Departamentul de energie recomandă această soluție dacă ferestrele dvs. sunt prea vechi sau uzate în jurul marginilor pentru a opri efectiv transferul de căldură.

înainte de a înlocui windows-ul, un audit energetic va determina unde se produce pierderea de energie. Un inspector vă va supraveghea casa folosind camere de termoviziune. Inspectorul va furniza apoi fotografii în infraroșu, în care o secțiune albastră indică pete reci pe care s-ar putea să nu le simțiți sau să le vedeți folosind alte metode. Zonele care devin galbene, portocalii sau roșii denotă pete calde, cu alte cuvinte, pierderi de căldură. În acest fel, veți ști sigur că o înlocuire a ferestrei este decizia corectă.

contra: costul acestui proces oprește o mulțime de oameni să-l poată realiza. În plus, acest proces este eficient numai dacă se face cu fiecare fereastră din casă. Dacă înlocuiți doar o parte din ferestrele dvs., eficacitatea este redusă. Acest lucru poate duce la un mare hit o singură dată în contul dvs. bancar, dar va crește valoarea casei dvs., deci ar trebui să fie gândit ca o investiție.

oricare dintre aceste soluții vă va ajuta ferestrele atunci când se luptă cu temperaturi extreme. Și înseamnă, de asemenea, că veți folosi mai puțină energie, ceea ce nu este numai bun pentru planetă, ci și pentru portofelul dvs.

care este diferența dintre ferestrele simple, duble și triple?

ferestrele cu geam dublu sunt denumite și unități de sticlă izolată (Igu). Sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a izola o casă cu buzunarele de aer între geamurile lor, care sunt eficiente în difuzarea transferului de căldură, precum și în reducerea conductivității ferestrelor.

unitățile cu un singur panou nu au buzunare de aer, astfel încât căldura este lăsată să treacă ușor prin geam. Unitățile cu geam dublu sunt izolatoare excelente și pot, de asemenea, reduce în mod eficient poluarea fonică și reduce costurile cu energia.

ferestrele cu geam triplu conțin trei geamuri de sticlă într-un cadru etanș. Al treilea panou de sticlă este situat la jumătatea distanței dintre geamurile interioare și exterioare ale geamurilor duble. Acest geam creează două airlocks, care, în funcție de tipul de aer sau gaz utilizat în spațiul dintre geamuri, pot îmbunătăți performanța energetică a geamurilor duble obișnuite cu un impresionant 50%.

oricare dintre aceste soluții vă poate ajuta ferestrele atunci când se luptă cu temperaturi extreme. De asemenea, va avea ca rezultat o cantitate mai mică de energie utilizată, care nu este numai bună pentru portofel, ci și pentru planetă!

cum îmi pot izola mai bine ferestrele?

aruncați o privire la unele dintre opțiunile din secțiunile de mai sus, în funcție de bugetul dvs.

ce pot pune pe windows pentru a păstra frigul afară? Cum îmi pot izola ferestrele pentru iarnă?

aproximativ 30% din energia de încălzire a unei case se pierde prin ferestre, deci merită cu siguranță să evaluați dacă faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că acest număr rămâne cât mai scăzut posibil. Puteți aplica banda de spumă ca o alternativă excelentă de protecție împotriva intemperiilor pentru ușile și ferestrele puțin vechi și deformate.

de asemenea, merită să vă gândiți la orice perdele sau draperii pe care le aveți. Când sunt trase pe vreme rece, majoritatea draperiilor convenționale pot reduce în mod eficient pierderea de căldură dintr-o cameră caldă cu până la 10%. În timpul iernii, ar trebui să închideți toate draperiile și perdelele pe timp de noapte.

dacă aveți un buget mai mare, luați în considerare obținerea unui audit energetic și luarea sfaturilor inspectorilor cu privire la pașii următori.

Cum pot izola ferestrele vechi fără a le înlocui?

  • resigilați/re-călăfătui
  • adăugați un film
  • utilizați benzi de etanșare
  • utilizați un blocator de tiraj sub ușă pe pervazurile ferestrelor
  • utilizați draperii grele sau perdele și jaluzele izolate

ce fel de ferestre sunt cele mai energetice-eficient?

ferestrele cu trei panouri sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic, deoarece vă prind aerul condiționat sau încălzirea în casă.

puteți face ferestrele cu un singur panou mai eficiente din punct de vedere energetic?

da, cu unele dintre metodele enumerate mai sus. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți de faptul că va fi întotdeauna o luptă pierdută cu ferestrele cu un singur panou.

de ce sunt rele ferestrele cu un singur panou?

ferestrele cu un singur panou sunt supărătoare, deoarece nu au un strat suplimentar de captat în căldură sau aer rece. Este foarte ușor să transferați căldura printr-un singur geam, ceea ce face ca încălzirea sau răcirea casei dvs. să fie extrem de ineficientă.

care este cel mai ieftin mod de a izola ferestrele pentru iarnă?

  • folosiți benzi de etanșare și resigilați acolo unde este posibil
  • investiți în draperii izolate sau grele
  • adăugați un film de fereastră
  • utilizați un blocant de tiraj pe pervazurile ferestrelor

în general, merită să faceți o mică cercetare despre tipul de ferestre pe care le are casa dvs. înainte de a vă scufunda într-un proces care sau nu poate fi de fapt de ajutor.

încercați unele dintre practicile mai puțin costisitoare, consumatoare de timp și consumatoare de forță de muncă înainte de a căuta înlocuirea completă a ferestrelor. Solicitați o consultare cu un inspector care vă poate ajuta să stabiliți dacă va merita sau nu înlocuirea completă a ferestrelor.

vârsta, calitatea și starea ferestrelor dvs. merită, de asemenea, luate în considerare înainte de a lua astfel de decizii.

dacă doriți să aveți un impact imediat, gândiți-vă la trecerea la o companie de energie curată, cum ar fi Inspire, pentru a vă alimenta casa și viața cu energie regenerabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.