cum să purtați un costum alb pentru a arăta nervos în acest sezon

majoritatea bărbaților nu ar considera nici măcar un costum palid ca opțiune, să nu mai vorbim de gândul cum să purtați un costum alb. Pentru că sunt atât de confortabili cu opțiunile lor convenționale de purtare ușoară, negru și albastru, încât ezită să încerce ceva îndrăzneț. Dacă sunteți unul dintre acei tipi nu vă faceți griji acest articol vă va schimba percepția asupra costumului alb.

când să poarte costum alb

un costum alb este o alegere uimitoare pentru cocktail-uri și evenimente de zi, este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru sezonul cald. Costumul vă poate menține răcoros și vă poate oferi un aspect răcoritor. Deși este un pic greu de scos, poate cădea fălcile dacă este făcut corect. Iată câteva modalități ușoare de a purta un costum alb.

costum alb cu cravată și pătrat de buzunar

costum Formal Alb

dacă sunteți invitat la o nuntă în timpul zilei, un costum alb vă poate oferi o calm relaxat, în timp ce încă căutați îmbrăcat. Completați stilul cu o cravată gri și pantofi oxford maro și sunteți gata să rock aspectul de nunta de vară în timpul zilei.

Costum De Fildeș cu cămașă albastră și adidași

costum Casual alb

o cămașă Albastru deschis este un dulap esențial, deoarece poate merge fără efort cu aproape orice culoare de costum, asociat cu costumul de Fildeș contribuie la stilul casual relaxat și inteligent. Completați aspectul cu o pereche de adidași albi pentru o notă casual.

Blazer alb cu pantaloni albastri

Blazer alb

Separatele sunt mai puțin formale decât un costum asortat, ceea ce înseamnă că te poți îmbrăca bine pentru ocazii care nu sunt strict formale, vrei să te îmbraci bine fără să te uiți prea îmbrăcat. Pentru acest look, poți purta jacheta de costum alb cu pantaloni bleumarin și cămașă cu ton mediu pentru un aspect echilibrat.

alb dublu Breasted costum cu carbune Cravata

alb dublu Breasted costum

un costum dublu breasted are o liga proprie, este o piesă atemporal, care nu va ieși de stil. Puteți purta costumul alb cu piept dublu, cu o cămașă albă simplă și cravată lungă gri este un aspect simplu, dar sofisticat, care va întoarce capul oriunde te duci.

cămașă de verificare și costum alb din două piese

costum alb cu cămașă de verificare

un costum alb solid vă oferă libertatea de a încerca un preț diferit și vine minunat, puteți încerca diferite imprimeuri, cum ar fi cecuri, carouri și dungi. Accesorii precum pătratele de buzunar și ceasurile de mână pot completa aspectul fără a trece peste bord, asigurați-vă că păstrați accesoriile minime.

all white Outfit

all white Outfit

pregătiți-vă pentru vară cu un aspect complet alb, puteți să vă îmbrăcați costumul alb cu un tricou de bumbac cu gât de echipaj și o pereche de adidași albi. Acest aspect este perfect pentru evenimente sociale în care formalul nu este obligatoriu.

sa impachetezi lucrurile de pe un costum alb s-ar putea sa nu fie cea mai usoara tinuta pentru barbati, dar reflecta faptul ca esti suficient de indraznet pentru a incerca ceva nou si diferit si chiar pentru a imbraca aspectul. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru o nuntă de vară. Deci, când ai de gând pentru a obține propriul costum alb?

de unde să cumpărați costume pentru bărbați

dacă sunteți în căutarea unui costum de calitate care să vă ofere o experiență personalizată explorați FJackets, avem cele mai recente modele și o calitate de neegalat, plus opțiuni făcute la măsură la un preț foarte minim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.