Cum să începeți afacerea de panificație cu #50,000 – Business – Nigeria

tonimenia:
cu doar N45, 000 numai, puteți începe acum afacerea dvs. de panificație MINI PLUS alte cinci oportunități generatoare de venituri în această industrie de afaceri de panificație.
ACEASTA ESTE O OPORTUNITATE PENTRU PROGRESUL DVS. FINANCIAR ACUM! CITIȚI ÎNTREGUL MESAJ DE LA CUVÂNT LA CUVÂNT, LINIE CU LINIE ȘI PARAGRAF CU PARAGRAF ȘI VEDEȚI CE VĂ ASCUND CEI CARE FAC MII ȘI MILIOANE DE NAIRA DIN AFACEREA DE PANIFICAȚIE.
introducere.
consumul de pâine și alte produse de panificație, cum ar fi biscuiți, chin-chin, gala și plăcintă cu carne, printre altele, a creat o piață uriașă pentru industria făinii de grâu. Și se extinde continuu pe zi ce trece. Aceste articole au ajuns să fie acceptate ca parte a nevoii noastre dietetice, fie ca mâncare, fie ca gustări, care este luată între mese, investitorii creativi pot începe acum cu puțin sau deloc capital, mai ales cu noua invenție a cuptorului de casă, care costă acum aproximativ N45, 000. Acest sector a oferit o mulțime de oportunități, în timp ce mai multe oportunități sunt încă deschise pentru inventatorii interesați. Au dispărut zilele în care un mic investitor ar avea nevoie de până la 1 milion până la 10 milioane pentru a începe o afacere de panificație. Nu aveți nevoie de o înregistrare NAFDAC pentru afacerea dvs. de panificație. Dacă vă aflați într-un mare centru urban, o înregistrare la Asociația Brutarilor din Nigeria în zona dvs. este suficientă pentru a vă acoperi. Iată oportunitățile de investiții în industria de coacere a pâinii din Nigeria.
CONFIGURAREA UNEI COACERE LA SCARĂ MICĂ FOLOSIND UN CUPTOR DE CASĂ.
odată cu sosirea acestui cuptor unic la domiciliu, investitorii mici din Nigeria, care până acum nu și-au putut permite să investească în afacerea de panificație din cauza capitalului ridicat implicat, pot investi acum în afacere. Cuptorul vine în șase dimensiuni diferite, iar prețurile variază de la N45.000 la N200.000. În timp ce cel mai mic cuptor poate conține 25 de pâini simultan, cel mai mare poate conține 150 de pâini și puteți coace de cinci până la opt ori pe zi. Cuptorul folosește cărbune și gaz. Dar, aș recomanda cărbune datorită siguranței, costului și eficienței sale. Unii dintre ingineri oferă o garanție de doi până la trei ani. Acum Puteți opera afacerea dvs. de panificație din curtea dvs. sau dintr-un spațiu mic din apartamentul dvs.
STRATEGIA DE MARKETING.
puteți începe să obțineți primul set de clienți încurajând prietenii și rudele să încerce pâinea coaptă. Puteți chiar să vă încurajați prietenii și proprietarii de magazine de vânzare cu amănuntul din vecinătatea dvs. să comande pâine de la dvs., oferindu-le mostre gratuite. O modalitate bună de a încuraja oamenii să comande produse de patiserie de la afacerea dvs. de coacere la domiciliu este să le oferiți prăjituri și pâine mai ieftine, dar cu degustare excelentă. Rețeaua mică de clienți pe care o aveți va crește inevitabil atâta timp cât veți continua să oferiți clienților dvs. cele mai bune produse de patiserie cu degustare. Și amintiți-vă, de asemenea, că, atunci când construiți și alegeți o locație pentru priza companiei dvs. de coacere, va fi important să alegeți o locație de afaceri de coacere în care există un număr de potențiali clienți care vă vor cumpăra produsele coapte. Dacă doriți să începeți de acasă, asigurați-vă că puneți cuptorul de acasă într-un loc răcoros și uscat. În plus, amintiți-vă că marketingul din gură în gură rămâne cel mai bun, așa că, mai bine întrebați-vă prietenii, membrii familiei și chiar clienții existenți pentru a vă referi compania de coacere la alte persoane.
ÎN AFARĂ DE, ÎNCEPÂND PROPRIA AFACERE DE PANIFICAȚIE, PUTEȚI FACE, DE ASEMENEA, BANI CA AGENT DE VÂNZĂRI LA DIFERITE BRUTĂRII.
puteți începe această afacere cu capital mic; tot ce aveți nevoie este un autobuz care vă poate ajuta să livrați pâine asortată magazinelor mici de vânzare cu amănuntul și supermarketurilor din zona dvs. Majoritatea brutăriilor cu care vă veți ocupa sunt gata să vă dea pâinea pe credit în timp ce colectați banii de la magazinele de vânzare cu amănuntul pentru a plăti brutăriile a doua zi. Capacitatea dumneavoastră de a oferi pâine asortate ca pâine de grâu, pâine unt, pâine de ciocolată, bărbie-bărbie, tort etc. va crește în cele din urmă piața și alegerea consumatorilor.
PUTEȚI VINDE ASLO INGREDIENTE DE COPT PÂINE.
investind în acest sector, veți face întotdeauna bani reci, în măsura în care furnizați suficiente și adecvate ingrediente de coacere. Priza dvs. trebuie să fie un ghișeu unic pentru nevoile de panificație. Amintiți-vă, va trebui să cumpărați ingrediente precum făină, drojdie, zahăr, grăsimi, sare, ouă, amelioratori și conservanți. Ambalarea corectă, curățenia, prețul mai mic și relația bună cu Clienții vă vor diferenția de concurenții dvs.
JOBBERS.
știți că puteți face bani din afaceri de panificație fără a deține echipamentul? Tot ce trebuie să faceți este să închiriați echipamente de coacere timp de două sau trei ore sau mai mult, va trebui să angajați doi-trei brutari experimentați și doi lucrători care să vă ajute în ambalarea pâinii. Îți poți marca pâinea. Abilitatea ta de a produce o pâine specială, unică și delicioasă te va distinge. Este imperativ să studiați piața și oamenii, puteți face un sondaj de piață cu privire la tipurile de pâine pe care le preferă și la suma de bani pe care sunt dispuși să o plătească. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a pătrunde pe piață, luând în considerare alegerea, cererea și gustul consumatorului.
PUTEȚI DEVENI PRODUCĂTOR DE PUNGI DIN POLIETILENĂ ȘI NAILON PENTRU BRUTĂRII.
brutăriile au nevoie de nailon pentru a-și acoperi pâinea, în timp ce au nevoie de pungi din polietilenă mai groase pentru ambalarea corespunzătoare. Unele pâine feliată sunt marcate cu o pungă de nailon, ceea ce a oferit o mulțime de oportunități investitorilor din industria producției de pungi din polietilenă și nailon. Cunosc foarte bine o companie din Lagos care nu își poate satisface cererea clienților, astfel încât clienții dorm în fabrică timp de două-trei zile înainte de a-și colecta comenzile, prin urmare, clienții sunt furnizați pe baza primului venit, primul servit. Aceasta înseamnă că sunt disponibile oportunități pentru noii intrați de a câștiga bani din acest sector. Puteți începe de acasă cu între N15, 000 și N20, 000. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați sac de nailon în curți, o mașină de tăiat și o mașină de etanșare. Pungile de cumpărături sunt produse cu o mașină de extrudare jumbo. Acestea pot fi produse fie cu materiale virgine, fie reprocesate, în funcție de culoare, în funcție de eșantion sau de ceea ce dorește clientul. Poate fi produs fie cu materiale de demistificare scăzută, fie cu materiale de înaltă densitate. Suma totală necesară pentru a produce o pungă de 25 kg este de aproximativ N7, 000. Un kilogram produce de obicei aproximativ 25 până la 32 de bucăți, în funcție de grosime. Cu cât grosimea este mai mare, cu atât prețul este mai mare. În medie, o pungă produce 700 de bucăți. Pungile de cumpărături sunt de obicei vândute pe o singură bucată și o pungă de polietilenă de fabricație poate fi împărțită în patru etape – o piesă durează aproximativ 14-18, în funcție de grosimea și dimensiunea imprimării. Deci, un sac de aproximativ N11, 200 la rata de 16 pe unul, prin urmare, o marjă de profit de aproximativ N3, 700 pe SAC, în mod normal, vi se poate cere să furnizeze aproximativ 5.000 de bucăți pentru un început, în funcție de compania sunt furnizarea. Pentru a furniza 5.000 de bucăți, veți avea nevoie de aproximativ 7 pungi și veți obține un profit de aproximativ N26.000 pe aprovizionare. Scădeți transportul și diverse, veți grebla aproximativ N24.000 pe aprovizionare. Imaginați-vă dacă vi se spune să furnizați 50.000 sau 100.000 de bucăți, așa cum cer întotdeauna unele restaurante mari.
O ALTĂ OPORTUNITATE DE A CÂȘTIGA MAI MULȚI BANI ESTE MĂCINAREA FĂINII.
făina este unul dintre ingredientele esențiale în procesul de coacere a pâinii. Atât investitorii mici și mari scară sunt greblat într-o mulțime de bani de la ea. Măcinarea făinii nu este însă limitată doar la prelucrarea grâului. Mai multe culturi Nigeriene de cereale și tuberculi sunt măcinate și conservate în arome pulverulente, astfel încât să-și îmbunătățească utilizările industriale și să le păstreze în scopuri domestice. Acestea includ făina de porumb, făina de manioc, făina de mei etc. aceste făină se bucură de o utilizare extinsă în sectoarele de panificație, fabricare a berii, cofetărie, farmaceutică, precum și în sectoarele de prelucrare a alimentelor din economie . Prin urmare, prelucrarea lor în făină și ambalarea lor prezintă mari perspective, având în vedere faptul că aceste materii prime agricole provin din surse locale, iar cererea lor este întotdeauna ridicată.
PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

pls mi e-mail. jennyojiugo @ gmail. com. să vorbim pe biz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.