‘CSI: Vegas’ reînnoit pentru sezonul 2 la CBS, William Petersen nu se întoarce

CSI Vegas

Popular pe varietate

CBS aduce înapoi echipajul din drama bobocilor „CSI: Vegas” pentru un al doilea sezon — dar fără William Petersen în distribuție.

reînnoirea CBS a procedurii de investigare a criminalității, o continuare a hitului de lungă durată al rețelei „CSI: Crime Scene Investigation”, vine la o săptămână după finalul sezonului 1 difuzat pe decembrie. 8. Sezonul 2 din ” CSI: Vegas ” este programat să fie difuzat în timpul sezonului de difuzare 2022-23.

Petersen, care și-a reluat rolul de Gil Grissom din originalul „CSI”, nu va fi în sezonul 2 al „CSI: Vegas”; el a fost de acord anterior să apară doar în seria limitată inițială de 10 episoade. Cu toate acestea, Petersen va continua să servească drept producător executiv pentru S2. Jorja Fox, care a apărut în mod similar în „CSI: Vegas” în rolul lui Sara Sidle din emisiunea originală, nu este confirmată pentru sezonul 2 în acest moment.

„CSI: Vegas ” a deschis un nou capitol pentru franciza din Sin City — unde a început totul. Confruntându-se cu o amenințare existențială care ar putea doborî întregul laborator de criminalitate și ar putea elibera mii de ucigași condamnați înapoi pe străzile din Las Vegas, o nouă echipă de anchetatori condusă de Maxine Roby (Paula Newsome) a apelat la ajutorul vechilor prieteni Grissom (Petersen) și Sidle (Fox), pentru a investiga un caz centrat în jurul fostului coleg David Hodges (Wallace Langham). Primul sezon a jucat, de asemenea, Matt Lauria, Mandeep Dhillon și Mel Rodriguez.

prin primele sale nouă episoade (din decembrie. 1), ” CSI: Spectatorii „Vegas” au crescut cu 84%, crescând de la 3,71 milioane la 6,81 milioane cu redare de șapte zile. Pe CBS, aceasta este cea mai mare redare dintre toate dramele TV noi din acest sezon. Emisiunea a fost difuzată în 10 p.m. slot miercuri în această toamnă. Toate episoadele din” CSI: Vegas ” Sezonul 1 sunt acum disponibile pe Paramount plus, priza de streaming a abonamentului ViacomCBS.

„incredibil de talentat” CSI: Echipa creativă și distribuția Vegas au făcut o treabă superbă în acest prim sezon, actualizând și portretizând strălucit universul CSI cu povești proaspete și un nou laborator de criminalitate, dovedind că, după 20 de ani, baza de fani CSI este încă înfometată de mai mult și gata să îmbrățișeze un nou capitol în această ilustră franciză”, a comentat Amy Reisenbach, EVP, current programs, CBS.

CBS a dat anterior un ordin de sezon complet comediei de boboc ” Ghosts „și a preluat spinoff-urile de dramă de franciză” FBI: International „și” NCIS: Hawai ‘ i ” și pentru sezoane complete.

„CSI: Vegas ” este produs de CBS Studios în asociere cu Jerry Bruckheimer Television și distribuit la nivel internațional de ViacomCBS Global Distribution Group. Producătorii executivi ai seriei sunt Jason Tracey, Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Anthony Zuiker, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Craig O ‘ Neill, William Petersen, Uta Briesewitz (doar episodul inițial) și Cindy Chvatal.

(imaginea de mai sus: Jorja Fox, William Petersen în „CSI: Vegas”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.