conducerea eficientă a asistenței medicale

păstrarea personalul motivat pentru a efectua la calitate de top ia conducerea Nursing inteligent.

„conducerea și învățarea sunt indispensabile una pentru cealaltă.”
– Președintele SUA John F. Kennedy

un bun lider al asistentei medicale este cineva care îi poate inspira pe alții să lucreze împreună în urmărirea unui obiectiv comun, cum ar fi îngrijirea îmbunătățită a pacientului.

un lider eficient are un set distinctiv de calități personale: integritate, curaj, inițiativă și capacitatea de a face față stresului. Acest individ este adesea admirat în eforturile lor de a gândi critic, de a stabili obiective și de a comunica și colabora cu pricepere.

asistentele medicale „pot deține cheia transformării asistenței medicale și a tragerii acesteia în secolul 21 în ceea ce privește practicile de lucru și reforma, Genevieve L. Thyer, Dip Ed, MN, BSN, RN, scrie în Journal of Nursing Management. „Acest lucru se datorează faptului că asistenții medicali sunt vizionari, creativi, implicați în luarea deciziilor la nivelul pacientului și au calități bazate pe gen și strategii de comunicare de care are nevoie sectorul sănătății”, spune ea.

în mediul de astăzi în evoluție rapidă a asistenței medicale, este timpul să dezvolți leadership creativ, adică capacitatea de a gândi și de a acționa dincolo de limitele care vă limitează potențialul și de a evita deraierea profesională sau mișcările de carieră șovăitoare.

de ce este aceasta o capcană de nisip haotică pentru unii?

efectuarea numerelor

răspunsul scurt este că este, de obicei, din cauza unghiurilor moarte, adică, grave puncte slabe de conducere profesioniști ignorate (sau niciodată chiar observat la toate) în graba cu capul înainte de a face numerele.

a rămâne pe drumul cel bun înseamnă a rămâne concentrat pe abilitățile interpersonale, adaptabilitatea, conducerea echipei și rezultatele de bază.

calea ta către o conducere de succes începe astăzi. Iată câteva modalități de a începe să facă acest lucru:

  • nu încetați niciodată să primiți feedback.
  • solicitați feedback în mod obișnuit.
  • întreabă-l periodic pe managerul tău și pe alții: „lucrez la lucrurile corecte?”

după o întâlnire, când vă întoarceți la birou cu unul dintre colegii dvs., ați putea întreba: „cum credeți că a decurs întâlnirea? Ce aș fi putut face mai bine?”

cereți feedback care descrie situația în care ați fost observat, ce ați făcut și cum a afectat persoana care vă oferă feedback.

deveniți mai conștienți de sine.

recunoaște-ți reacția emoțională la schimbări, cunoaște-ți valorile și nu lăsa succesul să ți se urce la cap. Sentimentele tale de putere pot interfera cu dorința ta de a învăța din greșeli. Faceți timp pentru a revizui gândurile și sentimentele legate de munca dvs.

sub presiune constantă pentru a produce, unii lideri cred că reflecția este o pierdere de timp, dar căutarea tiparelor și obținerea perspectivei vă ajută să rămâneți flexibili în fața schimbării.

înțelegeți-vă cultura organizațională.

a ști cum gândește organizația dvs. este esențial pentru a vă alinia la obiectivele sale și vă ajută să înfruntați schimbările care apar în fiecare organizație în timp.

cum se iau deciziile? Ce presupuneri face organizația dumneavoastră?

dar aveți grijă să nu deveniți prea politic în navigarea culturii. Construirea relației interpersonale înseamnă construirea încrederii.

Arată empatie.
rapoartele tale directe, colegii și șefii sunt toate ființe umane demne de respectul tău. Ascultă fără judecată. Nu tăiați oamenii în mijlocul unei propoziții. Luați în considerare sentimentele și perspectivele altora.

dacă vorbești cu un raport direct, de exemplu, fii conștient de echilibrul de putere din relație și de efectul pe care îl poate avea asupra interacțiunii tale.

dacă cineva îți spune ceva confidențial, păstrează-l privat.

învață să asculți.

auzul nu este același lucru cu ascultarea. Întoarceți-vă de la e-mail și grămada de hârtii de pe birou și concentrați-vă asupra persoanei din fața dvs.

separă ceea ce crezi despre persoana respectivă de ceea ce spune. Puneți întrebări pentru a vă asigura că înțelegeți. Dacă persoana care vorbește cu tine spune ceva intrigant, notează-l și revino la ascultare.

Faceți – vă un obiectiv, până la sfârșitul discuției, să rezumați ceea ce tocmai ați auzit de la colegul dvs.-fără a judeca sau a lua decizii rapide.

sprijină-ți personalul.

este important să se ofere un mediu de susținere pentru membrii personalului pentru a încerca noi competențe. Învățarea metodelor corecte le va permite să-și dezvolte abilitățile într-o manieră competentă. Permiteți-vă timp pentru a explora fiecare individ și pentru a vă adapta stilul la cea mai bună înțelegere a acestora.

acționează ca un mentor.
a fi un model pentru membrii echipei tale este vital.

când faceți tot posibilul, veți obține tot ce este mai bun de la echipa dvs. în schimb.

adaptați-vă stilul la personalul dvs. Ia timp pentru a verifica modul în care acestea fac și să le ghideze în direcția corectă.

modelarea rolurilor va ajuta personalul dvs. să absoarbă în mod eficient calitățile necesare pe care organizația dvs. le caută.

inspiră și încurajează.
păstrarea personalul motivat pentru a efectua la calitate de top ia conducerea Nursing inteligent.

epuizarea, tratarea absenteismului și reducerea tensiunilor personalului necesită o abilitate atentă. Asistența medicală este foarte solicitantă ca profesie.

asigurați-vă că influențați performanța unei persoane și asigurați-vă că munca sa are un efect pozitiv. Ca lider, va trebui să îi sprijiniți și să îi înțelegeți într-un mod care le este util.

înainte & în sus

amintiți-vă, obiectivul este excelența în îngrijirea pacientului.

Încurajați-vă personalul să aibă empatie cu pacienții, să înțeleagă nevoile lor și sănătatea și bunăstarea lor pentru a oferi îngrijire progresivă și excelentă.

o relație sănătoasă între pacient și asistentă va duce adesea la un timp de recuperare mai rapid.

ca lider, ar trebui să profitați de orice ocazie pentru a motiva oamenii recunoscând valoarea, serviciile sau contribuțiile lor.

cunoscând neajunsurile care vă pot distruge cariera și efectuând o autoevaluare onestă a propriilor puncte forte și puncte slabe, puteți începe să faceți ajustări chiar acum.

cu cât o faci mai repede, cu atât îți vei menține cariera pe o urcare ascendentă!

Resurse
Tappen, R. Weiss, S. Sally Weiss, Whitehead, D. (1998). Leadership și Management eficient în asistență medicală.
îndrăzniți să fiți diferiți: conducerea de tranziție poate deține cheia reducerii deficitului de asistență medicală. (2003.) Vol 11, numărul 2, pp 73-79.
Sullivan, E., & Decker, P. (2005). Leadership și Management eficient în asistență medicală.
Milstead, J., & Furlong, E. (2006). Manual de conducere Nursing.
Happelow, C. & Leslie, J. (2010). Păstrarea cariera pe drumul cel bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.