cele mai bune mărci de alimente pentru câini pentru un Saint Bernard 2021

găsirea celei mai bune alimente pentru câini pentru Saint Bernard este probabil una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua ca proprietar de câine. Saint Bernards de obicei stau peste peste 3 metri înălțime și poate cântări până la 200 de lire sterline.

potrivit Consiliului Național de Cercetare al Academiilor Naționale, un ADULT Saint Bernard cântărind 140 de kilograme necesită un aport caloric zilnic mediu de 2839 de calorii. Pentru a ajunge la aportul caloric ridicat pentru a furniza toată energia necesară pentru Saint Bernard, va trebui să găsiți o hrană completă și bine echilibrată pentru câini.

Saint Bernard va avea nevoie de o hrană pentru câini care este încărcată cu două până la trei surse de proteine, grăsimi animale sănătoase, carbohidrați complecși, minerale chelate și vitamine esențiale.

deci, care este cea mai bună hrană pentru câini pentru un Saint Bernard? Echipa noastră de nutriționiști pentru hrana câinilor a cercetat și analizat peste 300 de mărci mari și gigantice de hrană pentru câini pentru cele mai bune bazate pe nevoile nutriționale ale unui Saint Bernards. Iată cele mai bune mărci de mâncare pentru câini pentru un Saint Bernard pentru 2020.

pentru a se califica fiecare marcă de hrană pentru câini trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • carnea reală este # 1 Ingredient
  • formulă specifică de rasă mare sau uriașă
  • 100% completă și echilibrată
  • fără porumb, grâu sau soia
  • fără subproduse, arome artificiale, culori sau conservanți
  • depășește standardele AAFCO

cea mai bună hrană uscată pentru câini pentru Saint Bernards

dacă sunteți în căutarea unui brand premium de hrană uscată pentru câini pentru Saint Bernard, consultați cele 5 mărci de top de mai jos.

Acana Meadowland fără cereale hrană uscată pentru câini

dacă sunteți în căutarea pentru a da dumneavoastră Saint Bernard cele mai bune în câine alimente diete, să ia o privire la Acana Meadowland uscat câine alimente. Fabricat din Kentucky SUA, Acana Meadowland conține 70% ingrediente de pasăre și pește liber și 30% legume, fructe și plante. Această hrană uscată pentru câini, adecvată din punct de vedere biologic, inspirată la nivel regional, fără cereale, prezintă puiul dezosat liber ca ingredient #1.

pe lângă puiul dezosat ca ingrediente #1, Acana Meadowland conține, de asemenea, o serie de ingrediente bogate în proteine, inclusiv; curcan dezosat, ficat de pui, măruntaie de curcan, făină de pui, făină de somn, linte roșii întregi, păstrăv curcubeu, somn albastru, inimă de pui și fasole pinto întregi. Această listă de ingrediente ambalate în proteine oferă Acana Meadowland un nivel de proteine de peste AAFCO standard de 33,0% min.

ingrediente: Pui dezosat, curcan dezosat, ficat de pui, măruntaie de curcan, făină de pui, făină de somn, linte roșie întreagă, fasole pinto întreagă, mazăre verde întreagă, făină de pollock, grăsime de pui, linte verde întreagă, năut întreg, fibră de linte, somn albastru întreg, ouă întregi, păstrăv curcubeu, ulei de pollock, aromă naturală de pui, inimă de pui, cartilaj de pui, dovleac întreg, dovlecei întregi de butternut, tocoferoli amestecați (conservant), sare de mare, proteinat de zinc, alge uscate, pantotenat de calciu, varză, spanac, mustar verdeață, morcovi întregi, mere întregi, pere întregi, liofilizate ficat de pui, ficat de curcan liofilizat, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, proteinat de cupru, rădăcină de cicoare, turmeric, rădăcină sarsaparilla, rădăcină althea, măceșe, fructe de ienupăr, produs de fermentare lactobacillus acidophilus uscat, produs de fermentare bifidobacterium animalis uscat, produs de fermentare Lactobacillus casei uscat.

conținut Caloric: 3440 kcal / kg

analiză garantată
proteină brută 38,0% min
grăsime brută 18.0% min
fibre brute 4.0% max
umiditate 12,0% max
DHA 0,2 min
EPA 0,2 min
calciu 1,4 min
fosfor 1% min
acizi grași OMEGA-6 3% min
acizi grași OMEGA-3 0.8% min
glucozamina 600 mg / kg
sulfat de condroitină 600 mg / kg
total microorganisme 100mm CFU / lb min

CANIDAE olfactiv toate etapele de viață masă de curcan & orez brun Formula mare rasa hrană uscată pentru câini

CANIDAE toate etapele de viață formula de rasă mare este o opțiune excelentă de hrană uscată pentru câini pentru un Saint Bernard. Kibble-ul de rasă mare este formulat de medicii veterinari și nutriționiștii pentru hrana câinilor. Formula este făcută cu făină de curcan gustoasă, concentrată pe proteine, ca ingredient principal. Urmat de o linie limitată de ingrediente întregi de orez brun, mazăre, fulgi de ovăz, tărâțe de orez și semințe de in, de asemenea.

rețeta CANIDAE ‘toate etapele vieții’ face ca acest brand să fie universal, ceea ce este excelent pentru familiile cu mai mulți câini. În plus, CANIDAE este conceput cu o soluții HealthPlus care un amestec sănătos de acizi grași omega, probiotice și antioxidanți. Acest amestec sănătos este excelent pentru digestia sănătoasă, sistemul imunitar și pielea. Compania de familie nu adaugă porumb, grâu, soia sau subproduse de origine animală la niciuna dintre formulele sale.

ingrediente: Făină De Curcan, Orez Brun, Mazăre, Fulgi De Ovăz, Mei, Tărâțe De Orez, Ulei De Canola, Lucernă Suncured, Semințe De In, Aromă Naturală, Ulei De Somon, Vitamine (Supliment De Vitamina E, Mononitrat De Tiamină, Acid Ascorbic, Supliment De Vitamina A, Biotină, Niacină, Pantotenat De Calciu, Clorhidrat De Piridoxină (Vitamina B6), Supliment De Vitamina B12, Riboflavină, Supliment De Vitamina D3, Acid Folic), Minerale (Proteinat De Fier, Proteinat De Zinc, Proteinat De Cupru, Sulfat Feros, Sulfat, Proteinat De Mangan, Oxid De Mangan, Sulfat De Mangan, Selenit De Sodiu), Clorură De Colină, Uscată Enterococcus Faecium Fermentation Product, Dried Lactobacillus Acidophilus Fermentation Product, Dried Lactobacillus Casei Fermentation Product, Dried Lactobacillus Plantarum Fermentation Product, Dried Trichoderma Longibrachiatum Fermentation Extract, Salt, Potassium Chloride, Mixed Tocopherols (A Preservative), Butternut Squash, Parsley, Sage, Carrots, Blueberries, Zucchini, Green Beans, Pumpkin. Contains A Source Of Live Naturally Occurring Microorganisms.

Caloric Content: 3,450 kcal/kg; 3.45 kcal/kg; 1.565 kcal/ lb, 376 kcal / cană

analiză garantată
proteină brută 23,0% min
grăsime brută 13,0% min
fibre brute 5.0% max
umiditate 10,0% max
acid LINOLEIC (OMEGA-6) 2.8% min
acid alfa LINOLENIC (OMEGA-3) 0.8% min
calciu 1,2% min
fosfor 1.0% min
VITAMIN E 200 IU/kg min
ASCORBIC ACID (VITAMIN C) 50 mg/kg min
GLUCOSAMINE 750 mg/kg min
CHONDROITIN SULFATE 250 mg/kg min
L-CARNITINE 20 mg/kg min
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS 100,000,000 CFU/lb min
CELLULASE 100 CMCU/kg min

Chicken Soup for the Soul® Large Breed Adult Dry Dog Food

căutați o hrană pentru câini de rasă mare, prietenoasă cu bugetul, care este încă încărcată cu ingrediente premium? Aruncati o privire la supa de pui pentru suflet mare rasa ADULT uscat câine alimente. Kibble holistic este popular printre proprietarii Saint Bernard și include o linie de ingrediente nutritive, inclusiv pui, curcan și făină de pui.

formula este îmbogățită cu antioxidanți, vitamina E, seleniu și Zinc. În plus, glucozaminele și condroitina sunt, de asemenea, adăugate pentru a ajuta la susținerea sănătății articulațiilor necesare pentru un canin cu cadru mai mare. În plus, supa de pui pentru suflet a adăugat L-carnitină pentru a ajuta la transformarea grăsimii în energie optimă.

ingrediente: Pui, Curcan, Făină De Pui, Orz Perlat Crăpat, Orez Brun Cu Cereale Integrale, Mazăre, Fulgi De Ovăz, Orez Alb, Făină De Curcan, Mei, Grăsime De Pui (Conservată Cu Tocoferoli Amestecați), Tescovină De Roșii, Aromă Naturală, Cartofi, Făină De Pește Oceanic, Semințe De In, Rață, Somon, Produs Din Ouă, Sare, Clorură De Potasiu, Clorură De Colină, Clorhidrat De Glucozamină, Sulfat De Condroitină, Rădăcină De Cicoare Uscată, Alge Uscate, Morcovi, Mere, Roșii, Afine, Spanac, Afine, Extract De Rozmarin, Fulgi De Pătrunjel, Supliment De Vitamina E, Oxid De Zinc, Mononitrat De Tiamină, Yucca Extract De Schidigera, Proteinat De Zinc, L-Carnitină, Ferrous Sulfate, Manganous Oxide, Vitamin A Supplement, D-Calcium Pantothenate, Copper Sulfate, Manganese Proteinate, Niacin Supplement, Calcium Iodate, Riboflavin Supplement, Dried Lactobacillus Acidophilus Fermentation Product, Dried Lactobacillus Casei Fermentation Product, Dried Lactobacillus Plantarum Fermentation Product, Dried Enterococcus Faecium Fermentation Product, Copper Proteinate, Pyridoxine Hydrochloride, Vitamin D3 Supplement, Folic Acid, Sodium Selenite, Biotin, Vitamin B12 Supplement, Cobalt Carbonate

Caloric Content: 3,490 kcal/kg; 350 kcal / cană

analiză garantată
proteină brută 24,0% min
grăsime brută 13,0% min
fibre brute 4.5% max
umiditate 10.0% max
ZINC 180 mg/kg min

Wild Frontier de Nutro XV cu carne de vită & mistreț de rasă mare hrană uscată pentru câini pentru adulți fără cereale

Formula Nutro pentru hrana pentru câini Wild Frontier premium se potrivește perfect cu dieta Saint Bernard. 60% din rețetă este făcută cu carne de vită, făină de porc, făină de pui, mistreț, ficat de curcan, inimă de porc și rinichi de porc. Restul de 40% este o varietate de făină de lucernă deshidratată, proteine din mazăre, ulei de pește, vitamine esențiale și minerale chelate. Wild Frontier este 100% complet, echilibrat și fără cereale. În plus, dieta vital prey nu conține nici porumb, grâu, soia sau subproduse de origine animală.

ingrediente: Carne De Vită, Mazăre Despicată, Făină De Porc, Făină De Pui, Cartofi Uscați, Tapioca, Grăsime De Pui (Conservată Cu Tocoferoli Amestecați), Mistreț, Aromă Naturală, Pulpă Uscată De Sfeclă Simplă, Ficat De Curcan, Inimă De Porc, Rinichi De Porc, Făină Deshidratată De Lucernă, Proteine Din Mazăre, Ulei De Pește (Conservat Cu Tocoferoli Amestecați), Clorură De Colină, Clorură De Potasiu, Dl-Metionină, Sare, Tocoferoli Amestecați Și Acid Citric (Conservanți), Sulfat De Zinc, Supliment De Riboflavină (Vitamina B2), Chelat De Aminoacizi Din Cupru, Vitamina B12 Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6), Manganese Amino Acid Chelate, Vitamin A Supplement, Thiamine Mononitrate (Vitamin B1), Vitamin D3 Supplement, Folic Acid, Rosemary Extract.

Caloric Content: 3,669 kcal/kg, 362 kcal/cup

Guaranteed Analysis:
CRUDE PROTEIN 32% min
CRUDE FAT 14% min
CRUDE FIBER 3.5% max
umiditate 10% max
acizi grași OMEGA 6 2% min
acizi grași OMEGA 3 0,2% min

echilibru natural original de sănătate de pui de orez brun de carne de rață cu formula de rasă mare de mâncare pentru câini

Saint Bernards au nevoie de o hrană completă și echilibrată pentru câini pentru a prospera. Conform analizei garantate, Natural Balance Original Ultra Whole Body Health Large Breed este conceput special pentru a satisface nevoile nutriționale ale unui Saint Bernard. Formula conține pui bogat, făină de pui, mazăre, orez brun, morcovi și făină de rață.

pe lângă o varietate de ingrediente întregi sănătoase, fructele bogate în antioxidanți, mineralele chelate și vitaminele esențiale sunt, de asemenea, incluse în rețetă. Pentru a ajuta la digestie, se adaugă și fibre de ovăz. Fabricat în SUA, Natural Balance poate fi găsit online și pe rafturile retailerilor la nivel național.

ingrediente: Pui, făină de pui, mazăre, orez brun, crupe de ovăz, proteine din mazăre, cartofi, semințe de in, făină de rață, morcovi, grăsime de pui (conservată cu tocoferoli amestecați), aromă naturală, ulei de Menhaden (conservat cu tocoferoli amestecați), fibră de mazăre, tescovină de roșii uscate, sare, coji de ovăz, clorură de potasiu, Dl-metionină, minerale (proteinat de Zinc, sulfat de Zinc, sulfat feros, proteinat de fier, sulfat de cupru, niacină, pantotenat de D-calciu, supliment de vitamina A, supliment de riboflavină, Thiamine Mononitrate, Vitamin D3 Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid, Biotin, Vitamin B12 Supplement), Choline Chloride, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyphosphate (Source of Vitamin C), L-Tryptophan, L-Carnitine, Dried Kelp, Dried Spinach, Cranberries, Blueberries, L-Lysine Monohydrochloride, Yucca Schidigera Extract, Mixed Tocopherols (Preservative), Rosemary Extract, Green Tea Extract, Spearmint Extract.

Caloric Content: 3570 kcal/kg, 315 kcal/cup

Guaranteed Analysis
CRUDE PROTEIN 24.0% min
grăsime brută 11,0% min
fibre brute 4.0% max
umiditate 10,0% max
calciu 1,2% min
fosfor 1,0% min
mangan 30 mg/kg min
ZINC 175 mg/kg min
vitamina E 100 UI/kg min
acid ASCORBIC 200 mg/kg min
taurină 0.15% min
DHA & EPA 0,25% min
acizi grași OMEGA-6 1,8% min
acizi grași OMEGA-3 0,3,0% min

cea mai bună hrană umedă pentru câini pentru Saint Bernards

dacă sunteți în căutarea unui brand premium de hrană umedă pentru câini pentru Saint Bernard, consultați cele 5 mărci de top de mai jos.

Autoritatea de carne de vită & orez antreu ADULT la sol umed câine alimente

dacă sunteți în căutarea unei formule de hrană umedă pentru câini, care să se amestece cu mesele dvs. de hrană pentru câini Saint Bernard, aruncați o privire la Autoritatea Beef & Rice Entree. Fabricat în SUA, carne de vită autoritate & orez umed câine alimente este echilibrat și, conține o serie de proteine de înaltă calitate și carbohidrați. Făcut cu carne de vită adevărată, pui, ficat și orez.

echilibrul dintre proteine și carbohidrați complecși este perfect pentru Saint Bernards. Formulată cu acizi grași omega-3 și omega 6, Autoritatea oferă hrană și pielii și hainei Saint Bernard. Autoritatea carne de vită & orez ADULT umed câine Lista de ingrediente alimentare în comparație cu prețul face acest lucru o mare rasa mare umed câine alimente.

ingrediente: Bulion De Vită, Carne De Vită, Foietaj, Ficat De Vită, Bere Orez, Făină De Orez, Pulpă Uscată De Sfeclă Simplă, Produs Din Ouă Uscate, Ulei De Canola, Gumă De Guar, Clorură De Potasiu, Caragenan, Sare, Clorură De Colină, Vitamine (Supliment De Vitamina E, Mononitrat De Tiamină, Supliment De Niacină, Pantotenat De D-Calciu, Supliment De Vitamina A, Supliment De Riboflavină, Biotină, Supliment De Vitamina B12, Clorhidrat De Piridoxină, Supliment De Vitamina D3, Acid Folic), Minerale (Sulfat Feros, Oxid Selenit, Iodură De Potasiu).

Conținut Caloric: 1.070 kcal/ kg, 395 kcal / cutie

analiză garantată:
proteină brută 8,0% min
grăsime brută 4,5% min
fibre brute 1.0% max
umiditate 78,0% max
cenușă 2,0% max
acizi grași OMEGA-6 0,7% min
acizi grași OMEGA-3 0.075% min

Blue Buffalo XV Homestyle reteta mare rasa pui cina cu gradina legume umed câine alimente

conceput pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale unui Saint Bernard, Blue Buffalo Homestyle Recipe Large Breed Wet Dog Food este o alegere excelentă. Această rețetă este făcută cu pui ca ingrediente #1. Pe lângă puiul bogat în proteine, sunt incluse și un amestec sănătos de morcovi, orez brun, mazăre, orz, fulgi de ovăz și cartofi dulci.

mineralele Chelate ajută la stimularea sistemului imunitar, în timp ce afinele bogate în antioxidanți și afinele ajută la prevenirea răcelilor comune la câinii de rasă mare. Formula blue Life protection este fără porumb, grâu și soia și fabricată în SUA.

ingrediente: Foetaj, Bulion De Foetaj, Morcovi, Orez Brun, Mazăre, Orz Măcinat, Fulgi De Ovăz, Cartofi Dulci, Ulei De Pește, Gumă De Guar, Clorură De Potasiu, Sare, Caragenan, Gumă Cassia, Semințe De In, Afine, Afine, L-Carnitină, Clorură De Colină, Chelat De Aminoacizi De Zinc, Chelat De Aminoacizi De Fier, Clorură De Colină, Supliment De Vitamina E, Chelat De Aminoacizi De Cupru, Chelat De Aminoacizi De Mangan, Selenit De Sodiu, Mononitrat De Tiamină (Vitamina B1), Chelat De Aminoacizi De Cobalt, Supliment De Niacină (Vitamina B3), Calciu Pantotenat (Vitamina B5), Supliment De Vitamina A, Supliment De Riboflavină (Vitamina B2), Biotină (Vitamina B7), Vitamin B12 Supplement, Potassium Iodide, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6), Vitamin D3 Supplement, Folic Acid (Vitamin B9), Preserved with Mixed Tocopherols.

Caloric Content: 1,392 kcal/kg, 493 kcal/cup

Guaranteed Analysis
CRUDE PROTEIN 10.0% min
CRUDE FAT 7.5% min
CRUDE FIBER 1.5% max
MOISTURE 78.0% max
L-carnitină 380 mg/kg min
glucozamină 380 mg/kg min
condroitină 220 mg/kg min

gust de hrană pentru câini umedă, fără cereale, de înaltă prerie, fără cereale

gustul sălbatic este extrem de popular printre proprietarii Saint Bernard. Formula gustoasă este un plus excelent la dieta unui Saint Bernard. Formula bogată în nutrienți este alcătuită din miel bogat în proteine, ficat, bizon, venision și ou, precum și fibre prebiotice, afine, zmeură și cartofi dulci, de asemenea. În plus, gustul sălbatic nu conține porumb, grâu, cereale sau umpluturi. Fabricat din Missouri și deținut și operat de familie, Taste of the Wild își cumpără ingredientele doar din cele mai de încredere surse.

ingrediente: Beef, Lamb Broth, Vegetable Broth, Lamb Liver, Dried Egg Product, Bison, Potato Starch, Potatoes, Peas, Roasted Lamb, Roasted Venison, Ocean Fish, Guar Gum, Sunflower Oil, Tricalcium Phosphate, Natural Flavor, Calcium Carbonate, Sodium Phosphate, Salt, Potassium Chloride, Inulin, Tomatoes, Sweet Potatoes, Blueberries, Raspberries, Choline Chloride, Yucca Schidigera Extract, Zinc Amino Acid Chelate, Iron Amino Acid Chelate, Thiamine Mononitrate, Vitamin E Supplement, Copper Amino Acid Chelate, Manganese Amino Acid Chelate, Sodium Selenite, Cobalt Amino Acid Chelate, Niacin Supplement, D-Calcium Pantotenat, Supliment De Vitamina A, Supliment De Riboflavină, Biotină, Supliment De Vitamina B12, Iodură De Potasiu, Clorhidrat De Piridoxină, Supliment De Vitamina D3, Acid Folic.

conținut Caloric: 989 kcal/ kg, 370 kcal/13,2 oz poate

analiză garantată
proteină brută 8,0% min
grăsime brută 4,0% min
fibre brute 1.0% max
umiditate 82.0% max

ferme întregi de pământ, fără cereale, fără carne de vită, mâncare umedă pentru câini

fabricat în SUA, Whole Earth Farms este o altă opțiune excelentă de hrană umedă pentru câini pentru Saint Bernard. Carnea de vită reală este ingredientul #1, urmat de ficat de vită, mazăre, cartofi dulci și morcovi. Ingredientele întregi sănătoase sunt apoi fierte în bulion de vită și curcan pentru a completa rețeta.

în plus, un amestec sănătos de minerale chelate și vitamine esențiale sunt introduse pentru performanțe optime în Saint Bernard. Dacă sunteți în căutarea unei alimente premium pentru câini umedi, care are un preț rezonabil pentru Saint Bernard, verificați fermele întregi de pământ.

ingrediente: Beef, Beef Broth, Turkey Broth, Beef Liver, Peas, Sweet Potatoes, Carrots, Natural Flavor, Pea Protein, Dried Egg Product, Potato Starch, Calcium Carbonate, Apples, Sodium Phosphate, Cassia Gum, Salt, Sunflower Oil, Potassium Chloride, Choline Chloride, Salmon Oil, Flaxseed Oil, Guar Gum, Gelatin, Caramel Color, Xanthan Gum, Cinnamon, Minerals (Zinc Amino Acid Complex, Iron Amino Acid Complex, Manganese Amino Acid Complex, Copper Amino Acid Complex, Potassium Iodate, Cobalt Glucoheptonate, Sodium Selenite), Vitamins (Vitamin E Supplement, Vitamin B12 Supplement, d-Calcium Pantothenate, Vitamin Un Supliment, Niacină, Supliment De Vitamina D3, Supliment De Riboflavină, Acid Folic, Clorhidrat De Piridoxină, Biotină, Mononitrat De Tiamină), Rozmarin, Salvie, Cimbru, Extract De Yucca Schidigera.

conținut Caloric: 892 kcal/kg, 321 kcal/ 12,7 oz. poate

analiză garantată
proteină brută 9% min
grăsime brută 3% min
fibră brută 1.40% max
umiditate 81% max

supă de pui pentru suflet hrană pentru câini umedi pentru adulți

preț în comparație cu calitatea listei de ingrediente, supa de pui pentru suflet este un câștigător. Formula este ambalat cu ingrediente reale animale întregi, inclusiv pui, curcan, rață, somon și ficat de pui. În plus, carnea slabă este apoi fiartă în curcan și bulion de pui pentru a oferi o hrană umedă pentru câini aromată, cu putere nutritivă.

în plus față de o dietă plină de proteine, supa de pui pentru suflet are, de asemenea, antioxidanți bogați, zinc, vitamina E și seleniu pentru a promova performanțe optime în Saint Bernard. În general, aceasta este una dintre cele mai bune mărci de hrană umedă pentru câini pentru un Saint Bernard.

ingrediente: Pui, Curcan, Bulion De Pui, Bulion De Curcan, Rață, Somon, Ficat De Pui, Orez Brun Cu Cereale Integrale, Fulgi De Ovăz, Morcovi, Semințe De In, Mazăre, Cartofi, Orz Măcinat, Produs Din Ouă Uscate, Clorură De Potasiu, Sare, Gumă Cassia, Gumă Xantan, Mere, Afine, Alge Uscate, Inulină, Vitamine (Mononitrat De Tiamină, Supliment De Vitamina E, Supliment De Niacină, Pantotenat De D-Calciu, Supliment De Vitamina A, Supliment De Riboflavină, Biotină, Supliment De Vitamina B12, Clorhidrat De Piridoxină Supliment, Oxid De Zinc, Proteinat De Cupru, Selenit De Sodiu, Sulfat De Mangan, Potassium Iodide), Yucca Schidigera Extract, Choline Chloride, Parsley.

Caloric Content: 1,208 kcal/kg, 446 kcal/can

Guaranteed Analysis
CRUDE PROTEIN 8.0% min
CRUDE FAT 5.5% min
CRUDE FIBER 1.0% max
MOISTURE 78.0% max

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.