cele mai bune aplicații GPS Golf pentru 2021

Paul Liberatore

noiembrie 9, 2021

5060 vizualizari

Salvaresavedremoved 0

suntem în era tehnologiei. Astăzi, este de conceput pentru a rula viața ta, sau chiar o întreagă afacere de la un telefon în palma ta. Baby Boomers se încruntă la ușurința cu care putem obține informații, dar chiar și ei încep să prindă.

Golful nu a fost lăsat în urmă de tehnologie. Au dispărut zilele în care clasamentele turneului au fost actualizate manual. Jucătorii nu mai trebuie să-și urmărească propriile statistici. Și distanțele nu necesită utilizarea de capete de aspersoare, și guestimates despre cât de departe ești de pin. Acesta din urmă se datorează invenției GPS-ului de golf și telemetrului GPS. Unele GPS sunt dispozitive portabile care dau aspectul de găuri pe un ecran. Alții vin sub formă de ceasuri. Am ajuns acum la punctul în care puteți descărca aplicația GPS pentru golf pe smartphone. Asta e destul de cool. Utilizarea inovațiilor și a tehnologiei ajută doar jucătorii de pe terenul de golf pentru rezultate mai bune. Acestea vor oferi jucătorilor de golf mai multe informații despre distanțele față de pericole și despre cursurile din întreaga lume. Ei au capacitatea de a rezerva tee Timp și golfshot oferte. Puteți să vă actualizați gps-ul cu cele mai bune aplicații gratuite din app store. Puteți introduce scoruri cu ușurință, alte măsuri statistice, acestea vă pot informa cu recomandarea clubului. Vă oferă informații despre mijlocul din față și din spate a Verde, mare pentru împușcat abordare, fotografii buncăr. Acestea oferă date excelente despre pericolele de apă și turneele live.

jucătorii de golf ar trebui să profite de cea mai bună valoare design elegant Golf gps produse pentru a îmbunătăți jocul lor de ansamblu. Pentru versiunea premium sigur cu conexiune la internet și caracteristici gratuite le va da știri de golf și funcția de urmărire stat premium. În acest articol, analizăm cea mai bună aplicație GPS pentru golf de pe piață astăzi. De asemenea, răspundem la cele mai frecvente întrebări despre ceea ce ar trebui să căutați într-o aplicație GPS.

ce să ia în considerare într-un golf GPS App

fun golf ap

Golf GPS App vs. Dispozitiv portabil

nu cu mult timp în urmă, unitățile GPS de golf portabile erau la modă. În loc de a avea ritmul off yarzi de la capetele de aspersoare și ghici în cazul în care pe verde steagul a fost tăiat, toate informațiile a fost în palma ta. Handheld GPS chiar a avut caracteristici care urmărite scorul, Viteza vântului, accidente vasculare cerebrale câștigat analiză, putts break caracteristică, sfaturi de golf, cât de departe te-a lovit fiecare club, și statistici, cum ar fi fairways, verdeață în regulament și putts. Cele mai multe dintre ele au cursuri preîncărcate și imaginile lor din satelit.

există unități GPS care pot măsura viteza vântului. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici interesante au venit la un preț destul de puternic, dar există și aplicații gratuite de golf. Asta a fost atunci, și asta este acum. Smartphone-urile de astăzi au infrastructura și capacitățile tehnologice pentru a vă oferi toate aceste caracteristici, la o fracțiune din cost. Dispozitivele Android pot utiliza aplicații GPS golf și aplicații GPS golf gratuite. Pentru versiunea gratuită veți avea nevoie de Google play store. Deci, dacă nu sunteți căsătorit cu GPS-ul handheld de odinioară, recomandarea noastră este de a găsi o aplicație GPS golf puteți descărca de pe telefon, și să-l utilizați ca unitate GPS versiune gratuită pe terenurile de golf.

Golf GPS App vs.Laser Range Finder

primele dispozitive de măsurare a distanței de golf care au lovit rafturile au fost telemetrele cu laser. Imaginați-vă Domeniul de aplicare pe o pușcă. Telemetrele funcționau exact în același mod. Ei deschid ușa de inovații și modul în care acestea pot îmbunătăți performanța de golf de jucatori de golf.

chiar dacă au fost cele mai fierbinți bilete din oraș când au ieșit pentru prima dată, funcțiile lor erau limitate, iar tehnologia a avansat foarte mult de la acele zile de început. Tot ce au putut face a fost să măsoare distanța față de ceea ce au fost împușcați. O plângere pentru o mulțime de jucători de golf a fost yarzi rău la pavilion. Toate prea des, jucători de golf ar fi cu scopul telemetru la ceea ce au crezut că a fost steagul și ar ridica altceva. Poate un copac în spatele verde, sau partea de sus a marginea unui buncăr scurt de pavilion. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ridicarea yarzi greșite cu aplicații GPS pentru golf. Șantierele lor sunt calculate utilizând imagini din satelit și hărți de curs care marchează locația dvs. exactă. Există chiar și o combinație a acestor două tehnologii într-un singur telemetru GPS golf care combină cele mai bune abilități din ambele și pot fi actualizate cu aplicații GPS golf.

ce ar trebui să căutați într-o aplicație GPS Golf?

primul lucru pe care ar trebui să-l verificați este precizia distanței. Dacă este posibil, găsiți un loc pe cursul pe care îl cunoașteți și Curtea. Compara că yarzii la cel app GPS este oferindu-vă. Pentru a fi absolut sigur, testați din câteva locații diferite. Următoarea caracteristică cea mai importantă este baza de date a hărților cursului. Unele aplicații GPS au zeci de mii de terenuri de golf pre-încărcate. Alții au mult mai puțin. Înainte de a face o achiziție, asigurați-vă că aplicația include cursurile juca cel mai des. Afișarea hărții este de asemenea importantă.

unele aplicații GPS vă va oferi doar yarzi la pavilion. Cele mai bune aplicații de golf includ yarzi la zonele de penalizare, ori tee, buncăre, doglegs și alte puncte de interes. Cele mai bune au, de asemenea, caracteristici cum ar fi urmărirea împușcat și mulțime de terenuri de golf pre încărcate. Cu cât puteți obține mai multe numere, cu atât șansele dvs. de a rămâne în afara problemelor sunt mai mari.

recenzii ale celor mai bune aplicații GPS pentru Golf

mai jos am descris și revizuit 10 dintre cele mai bune aplicații GPS golf de pe piață astăzi.

GolfShot Plus

golfshotgps

există două versiuni ale aplicației GolfShot plus. Una este versiunea gratuită, cealaltă GolfShot Pro necesită aproximativ 30 USD cu opțiune de încercare gratuită. Versiunea gratuită a aplicației GolfShot este una dintre cele mai bune aplicații gratuite pe care le puteți găsi în app store. Cu acest ajutor puteți scoruri cu adevărat mai mici. Acesta vă oferă distanța în timp real de la marginea verde, din față și din spate. Puteți partaja videoclipuri sau puteți obține realitatea augmentată a cursului dvs. preferat. Chiar dacă aplicația gratuită GPS golf este foarte bună dacă alegeți să mergeți cu această aplicație GPS golf, obțineți versiunea plătită. Vine cu previzualizări 3-D ale fiecărei găuri, vă permite să măriți obiective specifice pentru a obține șantiere, recomandă cluburi pe baza șantierului dvs., vă urmărește statisticile, scorul și, este preîncărcat cu peste 15.000 de cursuri. Cei mai mulți jucători de golf iubesc această aplicație și punctul său de vedere al păsărilor. Puteți introduce numărul de fotografii de nisip și lovituri de pedeapsă. Informații bune despre spatele distanțelor verzi și împușcate cu indicele handicap. Calitatea de membru premium de GolfShot app oferă pauze putt caracteristică și accidente vasculare cerebrale câștigat informații. Aplicația este ușor de utilizat, vă oferă toate informațiile de care ați putea avea nevoie vreodată și vă va economisi bani pe cărți de curte de fiecare dată când jucați undeva nou. Upgrade-urile Premium și versiunea pro vă pot ajuta și mai mult cu îmbunătățirea personală. Îl puteți folosi cu partenerii dvs. de joc. Această aplicație este disponibilă pentru Android, Apple, Apple watch și Android wear. Mare ajutor pe terenul de golf pentru mare joc dacă utilizați versiunea premium sau nu.

GolfLogix

golflogix

inițial, GolfLogix era o unitate GPS portabilă. Acum au dezvoltat o aplicație pentru smartphone-uri. Acest lucru este gratuit Golf GPS app pentru a descărca, dar, va trebui să plătească un abonament anual nominal pentru a utiliza. Oferă informații detaliate despre hartă și informații exacte despre hartă. Bun pentru jucător de golf avid și alți jucători de golf care doresc îmbunătățire. Informații bune despre Centrul de verde, din spate a verde și de a gestiona turnee live. Multe aplicații caracteristici utile pentru a descărca. Informații cu distanțe în timp real scorekeeping și măsuri statistice. Această aplicație acționează excelent cu funcții pro și imagini clare din satelit. Măsurători exacte la distanță mare pentru joc scurt. Versiunea pro au, de asemenea, caracteristică pauze putt. Aplicație excelentă pentru ecranul smartphone-ului. Puteți rezerva ori tee cu această aplicație. Mai scump GolfLogix ia informațiile de joc la nivelul superior. Mai aproape de hărți de curs din întreaga lume. Pentru că aceste aplicații GPS golf va scoruri mai mici.

cartografierea cursului cu senzor piq și previzualizare deasupra capului vă oferă o privire intimă la fiecare gaură pe care o jucați. De asemenea, le permite jucători de golf pentru a vedea în vies 3D. Această aplicație va fi Caddie virtual. Acestea sunt realizate cu scanerele lor laser. De asemenea, acestea oferă cel mai bun sfat club. Pe măsură ce vă apropiați de verde, vizualizarea numai verde arată toate contururile în detalii vii. Aceste cele mai bune aplicații GPS golf, de asemenea, vă permite să urmăriți scorul și statistici importante.

SkyDroid

skydroid

dacă sunteți în căutarea pentru o aplicație GPS golf care este funcțional, și nu se va rupe banca, a verifica afară SkyDroid. La doar $3, Această aplicație vine cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a obține în jurul cursului, și nici unul nu. GPS-ul se bazează pe Google Maps pentru datele sale de curs. Când hărțile sunt corecte, aplicația este la fața locului cu precizie. Cu toate acestea, în cazul în care un teren de golf sa schimbat, iar hărțile nu sunt actualizate, ai putea găsi te un pic pierdut. Bun pentru Android wear. Acestea fiind spuse, caracteristicile adăugate ale score și stat tracking completează această aplicație. Este mai mult decât servește scopului său și, este ușor de utilizat. Una dintre cele mai bune aplicații care pot acționa ca caddy dvs. personale și va economisi bani prin utilizarea acestuia.

trasor împușcat

skytracer

chiar dacă această aplicație nu este este un GPS, este prea cool să plece de pe lista noastră. Aplicația Shot Tracer funcționează pentru a vă oferi feedback în timp real despre fotografii și mingi de golf. Tot ce trebuie să faceți este ca partenerul dvs. de joc să stea în spatele dvs. și să faceți un videoclip cu leagănul dvs. Când împușcătura sa terminat, aplicația vă va oferi o linie de urmărire a zborului mingii, la fel cum vedeți la televizor. Obțineți statistici de revizuire a informațiilor aprofundate cu informații despre distanța împușcată. Versiune plătită, care va oferi mai bine de golf. Nu ca anumite aplicații, dar bun pentru jucători de golf grave cu informații împușcat anterioare. Are o caracteristică unică pentru informațiile dvs. de leagăn cu recomandări ale clubului. La aproximativ 7 USD, această aplicație este un instrument excelent pentru îmbunătățirea leagănului și, având unele în același timp. Pentru câțiva dolari veți obține canapea joc scurt cu scorecard digital.

mobitee

Mobitee este una dintre cele mai tari aplicații GPS noi de pe piață. Fiecare dintre cele peste 37.000 de cursuri este mapat la cel mai mic detaliu. Mobitee vă oferă, de asemenea, recomandări de club bazate pe curte. Cu informații despre spate, centrul verde și față. Vândut separat, senzorul PIQ vă permite să aveți urmărirea distanței în timp real și chiar să vă analizați leagănul. Analiza swing mare. Vă puteți conecta cu alți jucători de golf cu această aplicație. Chiar și cu toate caracteristicile, jucătorii de golf spun că aceasta este una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizat. Dacă sunteți dispus să plătiți o mică taxă pentru aplicație în avans, nu va trebui să vă faceți griji că veți avea din nou șantierul greșit. Mulți jucători le rata ca cele mai bune aplicații gps golf.

Fun Golf

Fun golf gps 3D

Fun Golf GPS app vine cu peste 33.000 de cursuri, astfel încât șansele sunt, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la recunoașterea curs sau gaura. Hărțile cu găuri 3D sunt clare și oferă multe detalii. Yarzi includ pavilion, buncăre, zone de penalizare, ori tee și doglegs. De asemenea, puteți urmări scorul dvs. și statisticile importante pe tot parcursul rundei. Dacă ai un Apple watch, ai noroc, deoarece aplicația Fun este compatibilă cu Apple. În loc să vă uitați la telefon, puteți avea toate informațiile de care aveți nevoie chiar pe încheietura mâinii. Aplicații de golf mare. cu caracteristici premium și

joc Golf

joc golf app

app joc pentru golf este mai mult decât o aplicație pentru telefonul tău. Aplicația vine cu un dispozitiv de urmărire pe care îl atașați la centură și senzori ușori care se atașează la capătul clubului. Combinate, aceste două dispozitive vă urmăresc mișcarea și leagănul, vă oferă urmărirea în timp real a fotografiilor și analiza rotundă a jocului dvs. în timp ce vă aflați pe terenurile de golf.

aplicația în sine are hărți detaliate ale găurilor cu șantiere pentru toate caracteristicile importante. Una dintre cele mai tari caracteristici este feedul live care vă arată fiecare mișcare a unora dintre jucătorii de top din lume.

Arccos Golf App

arccos golf app

Similar cu joc de Golf, Arccos golf app vine cu cenzori care se atașează la sfârșitul cluburi. Aceste cenzori da împușcat de analiză împușcat de leagăn dvs., distanta, dispersie împușcat, ori tee și mult mai mult. Informațiile sunt stocate într-un nor și pot fi revizuite ori de câte ori doriți. Împreună cu oferindu-vă toate yardages pertinente, Acrros Golf app permite, de asemenea, acces pentru a vedea ce alți utilizatori portal fac pe curs. Versiunea lor gratuită este mai bună decât alte aplicații. Trackerul de distanță și scorecard-ul digital sunt minunate. Caracteristici gratuite frumoase și caracteristici premium excelente. Acesta are în achiziții de aplicații și opțiunea caracteristică gps. Caracteristicile de bază sunt excelente. Puteți utiliza această aplicație și cu Apple watch. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vedea cum te stiva împotriva concurenței, și ceea ce punctele tale forte și punctele slabe sunt în acest fel puteți scoruri mai mici. Dacă datele sunt importante pentru jocul dvs., aplicația Arccos Golf are tot ce ați putea dori vreodată. Una dintre cele mai bune aplicații gps golf.

gaura 19

hole 19 app

dacă sunteți în căutarea unei versiuni gratuite, GPS ușor de utilizat, Hole 19 este o opțiune excelentă. Versiunea gratuită a aplicației Hole 19 are toate șantierele pertinente către zonele verzi, de penalizare și buncărele. Aceasta aplicatie este complet gratuit. Acesta vă permite să urmăriți scorul și statistici rapid și ușor pe terenul de golf. Cea mai bună parte sunt cele 42.000 de cursuri din întreaga lume care vin cu ea. Această aplicație are opțiune gratuită pentru aplicația GPS Golf. Chiar dacă jucați într-un colț îndepărtat al lumii, este posibil ca aplicația Hole 19 să funcționeze. Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații gratuite de golf.

Grint

Grint app

această aplicație GPS Grint are tot ce ai putea avea nevoie vreodată. Interfața sa de utilizator excelent vă oferă toate importante yarzi și, vă permite să zero într-o anumită locație cu degetul. Distanțe gps frumoase, cu opțiune de urmărire a fotografiilor și analize obținute. Aplicația urmărește toate statisticile relevante și chiar vă permite să păstrați scorul folosind diferite formate scorecard digital pentru toată lumea din grupul dvs. în timp ce vă aflați pe terenul de golf. Puteți obține cele mai bune aplicații de golf pe magazinele Google play. Un bonus suplimentar este handicapul gratuit USGA care vine odată cu achiziționarea aplicației Grint. Una dintre cele mai bune aplicații GPS golf.

concluzie

tehnologia a avansat atât de mult în golf că nu există nici o scuză pentru a nu avea yarzii dreapta pe fiecare împușcat te-a lovit. Și, există o mulțime de opțiuni pentru a vă ajuta să găsiți numărul potrivit. Majoritatea aplicațiilor au emisiuni de versiuni gratuite și le puteți obține de pe google play. Aproape toate aplicațiile vă arată distanțe și imagini din spatele verde , centru și față. Pe multe dintre ele puteți verifica știri golf lângă caracteristica gps și scorecard digital. Caracteristicile pro pe aplicații mai scumpe versiune premium veți obține imagine prin satelit ochi de pasăre cu sfaturi de golf pentru golf shot. Telemetrele laser servesc unui scop, dar sunt greoaie și nu sunteți niciodată sigur dacă atingeți ținta potrivită. Unele pe lângă caracteristicile de bază vor oferi funcții de versiune pro și funcții gratuite. Cu aplicații puteți crea rețea de amici de golf. Versiunea gratuită a altor aplicații și alte aplicații gratuite de golf, de asemenea, poate îmbunătăți jocul de golf. Ceasuri dacă sunt Apple watch R Alte sunt ușoare și convenabil, dar ele pot fi o pacoste în timpul leagăn și greu de citit. Handheld GPS vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie, dar poate costa o avere. Multe dispozitive gps oferă mai multe opțiuni pe lângă distanțele gps. Aplicațiile GPS pentru telefonul dvs. au totuși toate caracteristicile unui GPS portabil, dar la o fracțiune din cost. Dacă sunteți în căutarea unui nou GPS pentru golf, dar nu doriți să cheltuiți o avere, descărcarea unei aplicații de golf pentru telefonul dvs. ar putea fi cea mai bună opțiune. Dacă doriți mai multe comentarii și știri golf verifica pagina noastră în mod constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.