cel mai bun toc pentru umăr – Top 10 Recenzii pentru cele mai bine cotate Tocuri pentru umăr

cel mai bun toc pentru umăr

tocurile pentru umăr au fost odată un mod popular și elegant de a purta o armă laterală. Astăzi, mulți ofițeri de aplicare a legii trec peste tocurile umărului în favoarea tocului de șold mai confortabil și accesibil. Cu toate acestea, tocul tradițional de umăr are încă un loc în lumea de transport ascuns. Dar găsirea celui mai bun toc de umăr poate fi o provocare.

nu vă faceți griji. Suntem aici pentru a vă ajuta să înțelegeți ce calități fac un toc de calitate. În plus, avem o listă cu unele dintre preferatele noastre pe care trebuie să le luați în considerare.

dacă nu aveți timp pentru detalii, iată alegerile noastre de top pentru cele mai bine cotate tocuri de umăr:

 1. Galco Miami sistem de umăr clasic
 2. Alien Gear Shapeshift umăr Toc – cel mai bun pentru ascuns transporta
 3. Gould & Goodrich aur linie umăr Toc – cel mai bun vertical
 4. Desantis New York Undercover umăr Toc – cel mai bun pentru 1911
 5. UTG Deluxe Universal orizontal umăr Toc – cel mai bun buget
 6. unchiul Mike Sidekick vertical umăr toc – perfect pentru vânători
 7. sub control tactice umăr toc – cel mai bun usoare pentru Glock 19, Glock 26
 8. Linixu adânc ascunderea umăr Toc – Cel mai bun pentru femei
 9. toc de umăr adânc ascuns Yeeper
 10. Bianchi x16 Agent X toc de umăr

cum să alegi cel mai bun toc de umăr?

aproape oricine poate purta o armă folosind un toc de umăr. Ele vin într-o varietate de modele. Majoritatea au, de asemenea, mai multe puncte de ajustare care vă permit să personalizați potrivirea.

avantajele unui toc de umăr bun

deși tocurile de umăr au căzut în favoarea multor trăgători moderni, au încă o mulțime de avantaje. În unele situații, un toc de umăr poate funcționa de fapt mai bine decât tocul de șold mai popular.

Iată doar câteva avantaje.

 • tocurile de umăr oferă un echilibru și un sprijin deosebit, în special pentru pistoale grele.
 • tocurile de umăr distribuie greutatea uniform pe o suprafață mai mare a corpului, făcându-le mai confortabile pentru uzura pe tot parcursul zilei.
 • când conduceți, centura de siguranță nu va interfera cu accesul la arma de foc.
 • multe tocuri de umăr se potrivesc mai multor pistoale, permițându-vă să transportați arme diferite cu același toc.

lucruri de luat în considerare

alegerea unui toc, fie pentru EDC, fie pentru arma de serviciu, este o alegere extrem de personală. Cea mai bună opțiune nu se va potrivi doar tipului dvs. de corp, ci trebuie să se potrivească și armei dvs. și vă va permite să o desenați cu ușurință atunci când este necesar.

iată câteva lucruri cheie de luat în considerare în căutarea celui mai bine cotat toc de umăr.

dreptaci sau stângaci

majoritatea tocurilor high – end pot fi ajustate pentru a găzdui atât trăgătorii stângaci, cât și cei drepți. Cu toate acestea, unele sunt concepute să funcționeze numai pentru unul sau altul. Înainte de a investi într-un toc de calitate, asigurați-vă că funcționează pentru fotografierea cu mâna dominantă.

reglabilitate

pentru a asigura o potrivire confortabilă, căutați un toc de umăr care are curele reglabile. Curelele reglabile vă vor asigura o potrivire confortabilă, indiferent dacă optați să o purtați sub sau peste îmbrăcăminte. Curelele reglabile sunt, de asemenea, la îndemână în cazul în care câștigați sau pierdeți în greutate.

siguranță

siguranța este o caracteristică importantă de luat în considerare atunci când alegeți un toc de umăr. Vrei un toc care vă permite să trageți cu ușurință arma. Cu toate acestea, un toc bun pentru umăr vă va menține arma în siguranță în timpul activității fizice.

căutați un toc care are o pauză de degetul mare (sau curea de reținere) pentru a ține pistolul în poziție până când aveți nevoie de el. Dacă utilizați mai multe pistoale, căutați un model cu o pauză reglabilă pentru degetul mare pentru a găzdui arme de foc de dimensiuni diferite.

Comfort

Comfort poate fi cel mai important lucru de luat în considerare atunci când căutați un toc de umăr bun. Veți petrece mult timp în el, așa că doriți ceva care să nu vă ciupească, să nu vă lege sau să vă provoace să transpirați. De asemenea, doriți un toc care vă permite să vă mișcați liber corpul.

căutați un toc realizat cu puncte de pivotare sau material flexibil. Unele modele au căptușeală specială și țesături respirabile pentru a maximiza confortul.

Ascundere

deși unii trăgători aleg să poarte tocul de umăr peste haine, majoritatea aleg acest tip de toc pentru ascundere. Din acest motiv, vrei un toc pe care îl poți ascunde cu ușurință sub haine.

asta va însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți. Ascunderea unui toc are adesea mai mult de-a face cu garderoba ta decât tocul în sine. Un bărbat care poartă în mod normal o haină de costum nu va avea probleme să ascundă un toc de umăr din piele. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă ascundeți arma și tocul sub o cămașă, bluză sau jachetă ușoară, un toc din nailon care se potrivește perfect cu corpul va oferi o ascundere mai eficientă.

cel mai bun toc de umăr de pe piață

din păcate, nu există un toc de umăr perfect care să funcționeze pentru toată lumea în orice situație. Cu toate acestea, iată câteva dintre ceea ce considerăm cele mai bune opțiuni de pe piață astăzi.

1 Sistem de umăr Galco Miami Classic

sistem de umăr Galco Miami Classic

Miami Classic al lui Galco poate fi cel mai imitat toc de umăr din lume. Acest model este un descendent direct al sistemului original de umăr introdus pentru prima dată în anii 1970 de faimoasa companie de piele Jackass.

confortabil și bine echilibrat, Miami Classic este perfect pentru pistoale mari de dimensiuni mari. Fabricat din piele durabilă, de înaltă calitate (piele de direcție tăiată în centru), acest sistem de toc este foarte reglabil și include tocul, hamul, suportul de muniție și un set de șuruburi de sistem. Toate cele patru puncte ale hamului pivotează independent pentru a oferi multă libertate de mișcare. De asemenea, puteți personaliza unghiul de potrivire și tragere pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale de fotografiere.

2 Alien Gear Shapeshift umăr Toc – cel mai bun pentru ascuns transporta

 Alien Gear Shapeshift umăr toc (piele neagra) pentru ascuns sau deschis transporta

unul dintre cele mai noi și mai versatile tocuri de umăr pentru a lovi scena de transport ascuns, schimbarea formei de la Alien Gear combină cele mai bune aspecte ale unui toc tradițional din piele cu securitatea robustă a Kydex.

unul dintre cele mai confortabile tocuri de pe lista noastră, ShapeShift are un suport unic din neopren CoolVent pentru o respirabilitate optimă. De asemenea, este căptușit în toate locurile potrivite și are un design subțire care îl face ușor să uiți că îl porți.

poate că cea mai bună caracteristică a schimbării formei Alien Gear este carcasa modulară a tocului Kydex. Cu un sistem de blocare patentat, puteți comuta platforme toc rapid și ușor. Tot ce aveți nevoie este pachetul de expansiune adecvat și puteți schimba fără probleme armele și tocurile în doar câteva secunde.

3 Gould & toc de umăr Goodrich Gold Line – cel mai bun Vertical

 Gould Goodrich B804-226 aur linie umăr toc (negru) se potrivește SIG P225, P226, P228, P245

unul dintre cele mai bune tocuri verticale de umăr de pe piață, Gould & Goodrich Gold Line este un toc versatil din piele care se potrivește unei varietăți de pistoale. Deși sunt fabricate din piele durabilă, curelele sunt surprinzător de confortabile. Este atât de confortabil, îl puteți purta direct pe piele fără să vă faceți griji cu privire la frecare. Cu siguranță poți purta asta toată ziua și să uiți că este chiar acolo.

în timp ce tocul Gold Line este conceput pentru a fi ascuns, va trebui să lupți împotriva dorinței de a-l arăta. Calitatea pielii este superbă, iar măiestria este impresionantă. Puteți alege din piele neagră clasică sau maro castaniu izbitoare.

4 Desantis New York Undercover umăr Toc-cel mai bun pentru 1911

 Toc sub acoperire Desantis New York pentru arma Colt Commander din 1911, mâna dreaptă, Negru

Desantis este un nume bine respectat atunci când vine vorba de tocuri, câștigând un loc ca unul dintre brandurile de top din lumea filmărilor. Tocul de umăr sub acoperire din New York al companiei este tocul de umăr perfect pentru comandanții Colt din 1911.

New York Undercover are curele foarte largi care echilibrează și distribuie greutatea unei arme laterale grele mai bine decât orice toc de șold. De asemenea, este perfect modelat pentru a se potrivi cu arma ta de foc. Toate cele patru puncte de joncțiune pivotează pentru a oferi libertate completă de mișcare, iar tocul se adaptează pentru a se potrivi confortabil tuturor tipurilor de caroserie.

fabricat din piele de vacă de top, acest toc de umăr durabil și atractiv este livrat complet asamblat și vine cu un transportator convenabil de muniție dublă.

5 UTG Deluxe Universal Toc orizontal umăr-cel mai bun buget

UTG Deluxe Universal Toc orizontal umăr

poate cel mai versatil toc de pe lista noastră, tocul universal UTG Deluxe este conceput pentru a se potrivi celor mai populare pistoale și revolvere. Dacă comutați adesea între arme de foc, acest toc vă permite să schimbați brațele laterale fără a vă schimba tocul. Îl puteți folosi pentru un scut M & P sau pentru un Ruger Lc9s. cu toate acestea, găzduiește confortabil și arme mai mari, cum ar fi Glock 20.

sistemul are o căptușeală moale pentru a proteja finisajul armei de foc, precum și curele Velcro reglabile și o centură web pentru a optimiza reținerea armelor.

nu numai că acest toc se potrivește cu cele mai populare arme laterale, ci se potrivește și majorității trăgătorilor. Are un design modular care funcționează atât pentru trăgătorii stângaci, cât și pentru cei drepți, iar componentele sunt complet reglabile pentru o potrivire cu adevărat personalizată.

tocul universal de umăr orizontal UTG Deluxe este surprinzător de accesibil și ar trebui să se încadreze în gama de prețuri chiar și a celor mai atenți la buget. Pentru un preț accesibil, obțineți un scor mare în domeniile confortului și versatilității. Credem că acesta este cu siguranță cel mai bun toc de umăr bugetar de pe piață astăzi.

6 tocul vertical de umăr al unchiului Mike-Perfect pentru vânători

unchiul Mike Negru Kodra Nailon Sidekick vertical umăr Toc

Perfect pentru vânători și sportivi în aer liber, acest confortabil nailon umăr toc oferă un mod confortabil și sigur pentru a transporta dumneavoastră pistol în domeniu. Nylonul Kodra de înaltă calitate nu se va rupe sau se va rupe și se menține bine chiar și pe vreme umedă. Cu o orientare verticală, acest toc deține în siguranță arme substanțiale cu butoaie mai lungi, precum cele utilizate în mod obișnuit pentru vânătoare.

nu numai că acest toc de umăr găzduiește arme mari, ci se potrivește confortabil și băieților mari. Complet reglabil, Sidekick unchiul lui Mike se potrivește cufere până la 48 inch fără constricting respiratia.

nu numai că veți respira ușor din confortul acestui toc, dar veți respira și ușor știind că arma dvs. este sigură. Sidekick are o curea de retenție, o cataramă reglabilă și o clipă pentru a vă menține arma de foc în poziție chiar și atunci când vă deplasați pe teren.

7 sub control Toc tactic de umăr – cel mai bun ușor pentru Glock 19, Glock 26

 cel mai bun ascuns Carry 1911 umăr Toc-Works mare pentru revolvere, pistoale, arme de mână

fără îndoială, cel mai bun toc de umăr ușor de pe lista noastră, acest toc foarte apreciat de la Under Control Tactical este fabricat din nailon rezistent la apă. Curelele de umăr sunt complet reglabile pentru a oferi o potrivire personalizată și țineți pistolul ferm în poziție.

toc în sine este perfect de dimensiuni pentru a se potrivi pistoale cele mai populare. Cu spațiu amplu, acest toc de umăr este mai mult decât adecvat atât pentru pistoalele compacte, cât și pentru cele de dimensiuni mari. Îl puteți folosi pentru Glock 26 sau pentru Glock 19 toc de umăr. Se ocupă chiar și de anii 1911 mai mari, fără a transpira.

apreciem, de asemenea, că sub control Tactical este o afacere de familie americană. Ei chiar înapoi produsele lor cu o garanție de satisfacție de 100 la sută.

8 LINIXU ascunderea profundă umăr Toc – cel mai bun pentru femei

LINIXU adânc ascunderea umăr Toc

acest toc de umăr de la LINIXU este într-o clasă proprie. Conceput pentru ascunderea profundă, acest toc elastic păstrează arma plat împotriva corpului, permițându-vă să-l poarte nedetectate dacă sunteți sportive un sacou costum sau nu. Nu va imprima prin majoritatea hainelor, așa că îl puteți purta cu încredere chiar și sub o cămașă obișnuită.

designul tocului de umăr adânc ascuns al lui LINIXU ajută la distribuirea greutății armei de foc pe umeri și spate, astfel încât să puteți purta confortabil toată ziua fără oboseală. De asemenea, este complet reglabil și, deoarece este fabricat din elastic, se potrivește practic oricărui tip de corp. Acesta este de fapt unul dintre puținele tocuri de umăr care funcționează bine pentru femei.

9 toc de umăr ascuns adânc

Yeeper adânc ascunderea umăr Toc mâna dreaptă trage

tocul de umăr Yeeper Deep disimulare echilibrează perfect confortul și funcția. Este complet reglabil și realizat din elastic pentru o potrivire personalizată cu adevărat confortabilă. De asemenea, vine în diferite dimensiuni, făcându-l ideal pentru trăgătorii mai mici, care nu doresc dificultatea de a încerca să ascundă materiale suplimentare. Tocul are, de asemenea, curele velcro care pot fi atașate la o centură sau vestă pentru o securitate suplimentară.

designul său universal îl face potrivit pentru o gamă largă de pistoale. De asemenea, vă permite să vă desenați arma fără probleme și ușor. Tocul în sine are, de asemenea, o căptușeală interioară moale care protejează finisajul armei dvs. de transpirația corpului și de scuffing. Acest toc Yeeper este surprinzător de accesibil și oferă o mare valoare pentru bani.

10 Bianchi x16 Agent X toc de umăr

 Bianchi x16 Agent X toc de umăr sistem Glock 17, 19, 22, 23 Piele bronz

dacă doriți un toc tradițional de umăr din piele, veți avea nevoie de puțin spațiu suplimentar în bugetul dvs. Pielea de calitate nu este ieftină, așa că majoritatea tocurilor de umăr din piele sunt destul de scumpe. În timp ce Bianchi x16 Agent X este fabricat din piele de calitate superioară de înaltă calitate, acesta are un preț mult sub majoritatea celorlalte tocuri din piele.

agentul X este atât practic, cât și confortabil. Tocul în sine este suspendat de un ham de piele moale și poziționat într-un unghi optimizat atât pentru confortul la purtare, cât și pentru o tragere ușoară. De asemenea, vine cu cravată în jos curele și o pungă de revista dublu turnate.

acesta este un toc standard, necăptușit pentru transport ascuns. Modelele sunt specifice pistolului datorită modelării pielii. Asigurați-vă că achiziționați unul care se potrivește cu arma dvs.

Gânduri finale

trăgătorii pot alege un toc de umăr peste un toc de șold din mai multe motive personale. Conceput pentru confort și ascundere, în special pentru pistoale mai mari și mai grele, un toc de umăr are o mulțime de avantaje. Când faceți cumpărături pentru cel mai bun toc de umăr, nu uitați să luați în considerare potrivirea, confortul, siguranța și ascunderea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.