cel mai bun pietriș pentru drumurile de acces

când căutați cel mai bun pietriș pentru drumurile de acces, este important să vă amintiți că cerințele tuturor sunt diferite. Unii oameni apreciază proprietățile de drenaj, alții apreciază estetica, cum ar fi dimensiunea și culoarea, iar alți factori, cum ar fi costul și durabilitatea, sunt adăugați și la amestec – așa că haideți să aruncăm o privire la cele mai bune tipuri de pietriș care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

tipul de pietriș și pentru ce sunt bune

Ideal pentru grădinile de țară, dar funcționează bine și cu grădinile moderne, pietrișul și pietrele libere sunt permeabile la apă, ușor de așezat și sunt rentabile. După cum sugerează și numele, pietrișul sau pietrele libere sunt ușor de instalat și necesită pur și simplu o distribuție uniformă. Acest lucru poate fi realizat în mod eficient pe o sub-bază compactată, cum ar fi o alee, de exemplu, dar poate fi utilizat și în scopuri de amenajare a teritoriului moale. Tot ce veți avea nevoie este o greblă pentru a asigura o acoperire uniformă, dar șansele sunt – dacă ați comandat suficient – acest lucru nu va dura mult timp.

 • așchii de ardezie – aspect & retenție de umiditate (mai bine pentru decorarea plantelor)
 • șindrilă – proprietăți de drenaj & aspect & accesibilitate (mai bine pentru drumurile de acces)
 • mazăre pietriș – suprafață & drenaj & accesibilitate & mici în formă (mai bine pentru drumurile de acces)
 • proces carieră – straturi de bază & durabilitate
 • râu rock – tăiate & durabilitate & mare în formă (mai bine pentru caracteristicile de apă)
 • chips – uri de marmură-suprafață & aspect (mai bine pentru căi)

beneficiile căilor de acces cu pietriș

 • reduc întreținerea – greutatea pietrișului ajută la suprimarea buruienilor vara, căile de acces cu pietriș elimină necesitatea de a cosi, de a uda sau de a alimenta. O simplă Greblă de pietriș acolo unde este necesar este în măsura în care întreținerea merge.
 • îmbunătățește drenajul-pietrișul ajută la absorbția apei în pământ, în loc să rețină apa și să formeze Bălți supărătoare.
 • flexibilitate amplă-pietrișul vine atât în forme funcționale, cât și decorative și poate fi utilizat pentru căi, căi de acces, margini de iaz, Decorațiuni de plante și multe altele. Pietrișul vine, de asemenea, într-o gamă de forme, dimensiuni, culori și texturi.
 • extrem de durabil-vremea nu afectează performanța pietrișului, dacă este ceva, poate spori culoarea pietrișului atunci când este umed.
 • securitate sporită – zgomotul ronțăit pe care pietrișul îl face sub picioare este o modalitate eficientă de a ști că cineva se află pe proprietatea dvs. – s-ar putea ca câinele dvs. să observe mai întâi și să vină să vă spună.
 • simplu de instalat – suprafețele de pietriș sunt ușor de așezat și pot fi folosite și savurate aproape imediat.
 • rezistent la secetă-deși pietrișul este bun la scurgerea apei, poate menține și un nivel de umiditate dedesubt, ceea ce îl face o alegere prietenoasă pentru plantele dvs. – mai ales dacă aveți tendința de a experimenta centuri lungi de vreme caldă.

ce dimensiune pietriș este cel mai bun pentru drumurile de acces

este aleea folosit pentru autoturisme de parcare sau pentru decorare? Dacă Aleea dvs. de pietriș va avea mașini așezate deasupra acesteia, evitați cea mai mică dimensiune a șindrilei de mazăre, nu doriți să le lipiți în treptele anvelopei. Optați pentru pietriș de dimensiuni mai mari, orice mai puțin de 6 mm poate fi mutat cu ușurință, dar orice peste 18-20 este prea greu de mers pe jos și nu este bun pentru anvelopele auto. Pietrișul de 10-18 mm este recomandat pentru drumurile de acces care găzduiesc mașini, dar depinde în întregime de gust.

în general, pietrișul cu dimensiuni cuprinse între 6 și 10 mm este utilizat pentru poteci-ceea ce ar putea fi o opțiune pentru drumurile de acces care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locuințele mașinilor. Pe o notă laterală, cu cât pietrișul de pe Aleea dvs. este mai mic, cu atât este mai probabil ca pisica dvs. sau a vecinului dvs. să o folosească ca tavă de gunoi.

încă nu sunteți sigur ce tip de pietriș este cel mai bun pentru drumurile de acces? Contact Essex agregate astăzi, avem o gamă largă de agregate, agregate reciclate și sol vegetal pentru tine de a alege de la și suntem mai mult decât fericit să vă vorbesc prin cele mai bune opțiuni noastre. Indiferent de ce aveți nevoie, ori de câte ori aveți nevoie – vom asculta, asista și livra, pur și simplu contactați-ne astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.