ce urăsc bărbații Despre Femei: lucruri pe care fetele le fac într-o relație pe care băieții nu le plac

care sunt lucrurile pe care soții și prietenii le urăsc despre soțiile și prietenele lor? La fel cum există multe obiceiuri ale bărbaților pe care femeile nu le plac, există anumite lucruri tipice pe care băieții le urăsc la fete. De la cicălitoare la dependență și de la comparații la exes – acest post discută aceste diferențe ciudate și amuzante care creează fricțiuni, lupte și argumente în toate relațiile și căsătoriile.

folosind iPad-ul sau laptopul tipului tău? Nu te lăsa dus de val. El poate avea o potrivire hissy dacă schimbați setările sale preferate.

folosind iPad-ul sau laptopul tipului tău? Nu te lăsa dus de val. El poate avea o potrivire hissy dacă schimbați setările sale preferate.

freedigitalphotos.net

1) bărbații urăsc când femeile se încurcă cu gadgeturile lor

majoritatea bărbaților sunt cu adevărat posesivi cu privire la gadgeturile lor. Nu le place când cineva se încurcă cu setările, preferatele și alte aspecte personalizate ale iPhone-urilor, iPad-urilor, laptopurilor, computerelor, GPS-ului sau oricărui alt obiect gadget.

acest sentiment de atașament creează multă frustrare atunci când prietenele sau soțiile lor își folosesc gadgeturile și schimbă fără să știe câteva setări ici și colo.

2) bat la cap baieti pentru a deschide despre sentimentele lor

baieti urăsc atunci când prietenele sau soțiile lor le bat la cap pentru a deschide despre sentimentele lor. În afară de preocuparea ocazională, băieții nu văd, în general, nevoia urgentă de a se elibera de lucrurile care se întâmplă în capul lor.

deși există întotdeauna excepții cu tipi cărora le place foarte mult să vorbească și să se deschidă, majoritatea băieților nu sunt la fel de gregari în comparație cu prietenele sau soțiile lor.

3) Folosind nume dulci și drăguțe în fața altora

apelarea unui tip prin nume drăguțe și dulci poate fi modul unei femei de a-și exprima dragostea pentru el, dar din perspectiva unui tip, numele drăguțe sunt oarecum o insultă față de bărbăția lui.

baietii urasc sa fie numiti cu nume siropoase pur si simplu pentru ca le erodeaza imaginea masculina. Imaginați – vă un tip dur în căutarea fiind numit ‘cutie pie’ de prietena lui-cei doi nu merg împreună.

Barbatii iubesc sa vegeteze in fata televizorului si il urasc atunci cand sunt fortati de prietenele si sotiile lor sa iasa.

Barbatii iubesc sa vegeteze in fata televizorului si il urasc atunci cand sunt fortati de prietenele si sotiile lor sa iasa.

4) băieții urăsc când sunt forțați să iasă

nu este nimic mai mult pe care un tip l-ar urî decât să fie târât de pe canapea într-un weekend leneș. Bărbații își prețuiesc cu adevărat timpul de relaxare într-o vacanță și nu le place să fie forțați să iasă.

acest lucru se întâmplă de obicei atunci când fata lui vrea să o scoată când tot ce vrea să facă este să vegeteze în fața televizorului.

5) fiind spus pentru a ridica rufele murdare tot timpul

Citește mai mult din Pairedlife

soții se enervează cu adevărat atunci când li se cere să ridice șosete și lenjerie de corp pentru bărbați de la podelele dormitorului și băii. Băieții nu susțin neapărat un mediu de viață murdar, dar sunt frustrați atunci când li se cere în mod constant să-și ridice rufele murdare în spatele lor.

6) bărbaților nu le place să discute constant despre viitorul unei relații

acest lucru se aplică de obicei cuplurilor care se întâlnesc și nu sunt încă căsătorite. Băieții care nu sunt nevoiași îl urăsc atunci când prietenele lor continuă să aducă angajament, planuri viitoare și obiective de relație în conversațiile de zi cu zi.

acest lucru nu are nimic de-a face cu fobia de angajament. Baieti poate găsi doar inutil pentru a vorbi despre viitorul unei relații de peste si peste din nou, atunci când nu există sughiț de-a lungul drumului, în primul rând.

băieții urăsc când liniile dintre dependența romantică și comportamentul nevoiaș sunt estompate.

băieții urăsc când liniile dintre dependența romantică și comportamentul nevoiaș sunt estompate.

7) bărbații îl urăsc când femeile devin excesiv de dependente

bărbații îl iubesc când pot ajuta o femeie. A fi capabil să rezolvi probleme pentru femei este, de fapt, un motor major al ego-ului unui bărbat. Dar există o linie fină între dependență care conduce ego-ul și dependență care provoacă frustrare.

de exemplu, când o soție îi cere soțului ei să deschidă un borcan strâns de gem, el obligă de bunăvoie. Deschiderea borcanului strâns este modul său de a-și arăta puterea. Dar dacă soția lui îl cicălește pentru aproape orice, inclusiv pentru a o ajuta să-și plătească facturile online, el va fi frustrat.

8) băieților nu le place când femeile dau indicații în timp ce conduc împreună

bărbaților le place când soțiile și prietenele lor încep să dea indicații în timp ce conduc. Băieților le place să creadă că știu unde merg și nu au nevoie de ajutor.

acest lucru duce de obicei la o mulțime de lupte atunci când un cuplu conduce într-un loc și se pierd. Tipul va da vina pe fata care a dat indicații proaste. În timp ce fata va da vina pe incapacitatea tipului de a accepta că altcineva poate da direcții mai bune decât el însuși.

9) sâcâială despre nu petrece suficient timp cu ea

cere în mod repetat un tip să-și petreacă mai mult timp cu ea este ceva care cele mai multe cupluri lupta despre. În timp ce intenția unei femei de a face acest lucru nu poate fi altceva decât romantică, un tip este probabil să vadă acest lucru ca un comportament nevoiaș și lipicios.

o situație ca aceasta se înrăutățește atunci când se referă la timpul petrecut de un tip cu prietenii săi. Întâlnirea cu prietenii și petrecerea cu băieții este văzută ca ceva ce toți bărbații ar trebui să facă. Orice formă de nagging în această privință va ajunge cu adevărat la nervii lui.

10) Supraanalizarea situațiilor sociale și a conversațiilor

bărbații nu sunt cei mai buni la citirea între rânduri, ceea ce îi face cu adevărat enervați atunci când femeile supraanalizează conversațiile și situațiile sociale. Băieților le place de obicei să ia lucrurile pe valoarea nominală și este puțin probabil să fie la fel de buni ca femeile în înțelegerea emoției sau a sensului ascuns într-o conversație.

băieții urăsc când fetele își compară propriile relații cu cele ale altor cupluri.

băieții urăsc când fetele își compară propriile relații cu cele ale altor cupluri.

11) băieții urăsc comparația cu alte relații și cuplurile

băieții urăsc când femeile își compară propriile relații cu cele ale altor cupluri. Iată câteva exemple de comparații care îi enervează cu adevărat pe bărbați.

  • Sarah și prietenul ei merg în mod regulat la întâlniri la această cafenea uimitoare, de ce nu putem merge și acolo
  • de ce nu putem începe să economisim bani pentru o casă împreună, la fel ca Mark și Marissa
  • toți prietenii mei au nume speciale pentru prietenii lor, ar trebui să am unul pentru voi doi

12) Ranting despre probleme feminine: baieti nu le place chestia asta

baieti nu le place atunci când fetele declama despre problemele femeilor. Aceasta include vorbind despre modificări ale dispoziției hormonale, dureri menstruale și orice alte lucruri care sunt legate de ciclurile biologice cu care se confruntă femeile lună după lună.

pe de o parte, femeile se așteaptă ca bărbații lor să fie mai atenți la astfel de probleme. Pe de altă parte, a face parte din circ este ultimul lucru în care bărbații vor să fie implicați. Ambele părți se pot încrunta reciproc cât vor, dar perioadele nu se vor încheia și nici nu este o aversiune generală din colțul bărbaților față de ele.

13) bărbații piti atunci când li se cere să cumpere cadouri

bărbații urăsc din cele mai interioare colțuri ale inimii lor atunci când sunt rugați de soțiile și prietenele lor să cumpere cadouri. Aceasta include indicii subtile în timp ce fereastra de cumpărături.

chiar de la bijuterii, genți de mână, rochii și alte lucruri – în afară de zilele de naștere și Aniversări, bărbații preferă ca femeile să iasă și să-și cumpere propriile lucruri.

bărbații sunt mândri proprietari de mașini. Sunt sensibili la roțile lor și urăsc când femeile își compară mașina cu ceilalți.

bărbații sunt mândri proprietari de mașini. Sunt sensibili la roțile lor și urăsc când femeile își compară mașina cu ceilalți.

14) comparând mașina lor cu mașina altui tip

pentru majoritatea băieților, mașinile lor au mult de-a face cu ego-urile lor. Chiar dacă conduc un set de roți șubrede, nu vor accepta niciodată că mașina lor este o plimbare proastă.

bărbații vor ca femeile să înțeleagă această legătură ciudată pe care o au cu mașinile lor. A compara mașina unui bărbat cu cea a altui bărbat este la fel de bun ca și a-l respecta într-unul dintre cele mai rele moduri posibile.

15) baieti sperie atunci când fetele lor să păstreze legătura cu un ex

baieti nu poate spune cu voce tare tot timpul, dar ei a lua într-adevăr gelos despre exes partenerului lor. Ei piti la gândul de prietena sau soția lor vorbesc cu un ex.

nu contează cât de cool un tip pretinde a fi, este aproape imposibil ca el este complet ok cu femeia lui vorbesc cu fostul ei.

16) lipsa de interes pentru sport și alte hobby-uri pe care băieții le plac

la fel cum femeile se așteaptă ca bărbații să se intereseze de lucruri girly precum cumpărăturile, astfel încât cuplurile să poată petrece mai mult timp unul cu celălalt, bărbații se așteaptă, de asemenea, ca jumătățile lor mai bune să se intereseze de lucruri bărbătești precum vizionarea sportului.

se așteaptă ca ea să urmărească filme de acțiune, să meargă la jocurile de vineri seara cu el și poate chiar să joace o rundă sau două dintre cele mai recente bestseller – uri Xbox-la fel cum îl trage în timp ce face cumpărături.

acest conținut este corect și fidel celor mai bune cunoștințe ale autorului și nu este menit să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

shany pe Martie 21, 2020:

care idiot a scris acest

Ugh în ianuarie 04, 2019:

„soții se enervează cu adevărat atunci când li se cere să ridice șosete și lenjerie de corp pentru bărbați de la podelele dormitorului și băii. Băieții nu susțin neapărat un mediu de viață murdar, dar sunt frustrați atunci când li se cere în mod constant să-și ridice rufele murdare în spatele lor.”

atunci…. puneți hainele în Coș prima dată, astfel încât să nu fie nevoie să fie spus de 10 ori?

JazzGrrl în septembrie 15, 2018:

scris de un băiat din frăție.

Liz pe Septembrie 12, 2018:

acest lucru este atât de adevărat. Cred că femeile trebuie să nu mai fie egoiste și să-și dea seama că și bărbații au nevoi de dorințe, antipatii și plăceri.

tgozhy în August 23, 2018:

trebuie să fii capabil să înțelegi realitatea din ideologie. În timp ce egalitatea și feminismul sunt binevenite și cu siguranță avansează civilizația, realitatea este că plecăm într-un moment în care nu sunt încă pe deplin realizate și îmbrățișate. Welp, Rin și Nikki; ceea ce urăște omul nu echivalează cu a-i plăcea atunci când o face. De asemenea, nu trebuie să-i placă ceea ce știu că este bine să facă. Deci, da, recunosc dificultățile în a accepta o parte din ceea ce spune scriitorul, dar vă permite să nu cred că întotdeauna totul este despre ceea ce o femeie din secolul 21 Ar trebui sau nu ar trebui să facă. În niciun caz acest articol nu afirmă ce ar trebui să facă o femeie sau un bărbat într-o relație.

Welp pe 18 iunie 2018:

pe scurt, scriitorul acestui blog este un bărbat care își poate înșela fata ori de câte ori dorește, bur nu ar trebui să aibă dreptul la responsabilități comune precum igiena financiară &. Femeile ar trebui să fie sclavul său sexual, dar absolut nici o plângere & ar trebui să dispară din vedere atunci când are suficient de plin de sex de la tine

rin Mai 21, 2018:

Hei noi cant ajuta avem durere perioadă și tu dont, dar asta e ceea ce ai nevoie pentru a ne mângâia pe fi actau nostru „iubit”

Nicki pe Mai 01, 2018:

soții se enervează foarte tare când li se cere să ridice șosete și lenjerie de corp pentru bărbați de la podeaua dormitorului și a băii. Deci, ce vrei să facem? Lasă totul murdar și nu spune un cuvânt? Fie că destul de și gata fata perfecta?

eu în decembrie 14, 2017:

ce naiba??? Eu fac toate rahaturile astea. Dar mă întreb de ce nu le putem cere să-și ridice hainele murdare? Sau le amintesc de lucruri? Nu o vor face niciodată dacă nu

Rose Clearfield Din Milwaukee, Wisconsin pe 12 noiembrie 2013:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.