ce să Text un tip după o agatare (31 texte obraznic)

0acțiuni
  • acțiune
  • Tweet
  • Pin

deci, e a doua zi dimineață. Ai plecat deja la el acasă, sau a plecat deja la muncă. A fost o noapte fierbinte care nu vă va lăsa niciodată memoria. Apoi, în cele din urmă vă decideți să ajungă la el. Îți iei telefonul, dar să-i trimiți mesaje pare imposibil. Se pare că nu înțelegi cuvintele direct. E în regulă.

în primul rând, respirați adânc. Este normal să nu știi ce să-i scrii! Ar trebui să puneți niște gânduri în acest text și am pus destule gânduri în el încât textul dvs. va veni exact așa cum doriți.

luați în considerare ceea ce doriți cu el

înainte de a trimite un singur text, este important să decideți ce doriți cu bărbatul cu care ați avut o aventură de o noapte. Dacă doriți un alt montaj aburos, asigurați-vă că portretiza că în următorul mesaj. Dacă aveți în vedere o relație, mesajul dvs. text ar trebui să spună și asta.

asigurați-vă că sunteți în avans cu el despre ceea ce vrei post agatare, sau cel puțin setați scena pentru a lucra până la ea. Apoi, alegeți unul dintre aceste 31 de texte sau idei pentru a se potrivi cu mesajul pe care încercați să îl trimiteți.

ce să Text un tip după o agatare: 31 texte și idei

dacă vă întrebați ce să text un tip după o agatare, doar naviga prin această listă. Avem toate mesajele pe care încercați să le trimiteți complet acoperite. Sfaturile vă vor ajuta să ieșiți din ceața în care sunteți blocat pentru a veni cu propria dvs. dacă nu doriți să copiați ceva ce ați găsit pe internet.

păstrați-l distractiv atunci când doriți o relație

nu te lipicioasă, dar nu menționa prea mult sex, fie. Acest lucru vă va ajuta să-l cunoașteți la un nivel mai profund și îi veți arăta că vă place mai mult despre el decât sexul.

păstrați-l sexy dacă tot ce vrei este ceva distractiv

nu este nevoie să vă explicați, fie. Dacă condimentezi lucrurile din când în când, va primi aluzia.

fii clar dacă nu vrei altceva

nu-l conduce și nu te simți rău în această situație. Pur și simplu spune-i ce nu vrei. A fost o aventură de o noapte, nu o relație pe termen lung.

mi-e dor de tine

dacă sunteți în căutarea pentru unele distractiv, acest Trimite instantaneu mesajul fără a obține prea sexy

vrei să vii peste?

aceasta, din nou, este o modalitate simplă de a spune că vrei niște pradă. E cea mai tare partidă de sex. Când sunteți amândoi pe aceeași pagină, nu trebuie să fiți prea picant.

poze Sexy

poze Sexy

gândește-te la poze cu tine în lenjerie care îți arată cele mai bune active. Acestea sunt sigur de a face să-l furnica în toate locurile potrivite.

complimentează-i mișcările

fiecărui tip îi place să-și mângâie puțin ego-ul. De asemenea, fiecare tip se va întreba cum te-ai simțit în legătură cu performanța lor dacă nu au primit mult feedback aseară. Spune-i că ți-a plăcut când a făcut un anumit lucru și că abia aștepți să o faci din nou.

Spune-i că tu crezi că arată grozav

băieții au întotdeauna lucruri despre care sunt conștienți de sine, chiar și atunci când nu o spun. Spune-i că îți place ceea ce ai văzut cu un compliment sau două. Ar putea fi orice, de la fața lui frumoasă la pectoralii lui minunați.

nu pot să nu mă gândesc la tine…

acest lucru nu este prea sexual, ceea ce este frumos dacă vrei ceva mai romantic. Pe de altă parte, îl puteți transforma în ceva sexual dacă doriți mai târziu în conversație. Acesta este un text sigur pentru a vedea unde este și mintea lui.

nu trimiteți niciun mesaj

dacă doriți ca el să ajungă mai întâi, nu-i trimiteți niciun mesaj. Cu toate acestea, dacă presupune că nu sunteți interesat și nu trimiteți mai întâi mesaje text, contactați-vă după două zile. Acest lucru îi arată că el este încă în mintea ta.

acesta funcționează pentru Relații, un montaj, sau doar o conversație aleatoare. Dacă nu vrei să-l vezi din nou, nu te deranja să ajungi după două zile. Probabil că nici el nu o va face și puteți continua amândoi fără conversația incomodă despre asta.

nu mă pot opri să mă gândesc la zâmbetul/fața/părul tău superb

acest lucru îi arată că nu este vorba despre sex, ceea ce este frumos dacă vrei mai mult decât o simplă legătură. Cu toate acestea, dacă răspunde cu ceva despre sex, este un indiciu că va dori să te vadă pentru o pradă, dar probabil nu mai mult.

nu am mai avut niciodată o astfel de chimie cu cineva înainte

asta dacă ați simțit cu adevărat ceva între voi. Acea conexiune specială care te scutură de pe picioare aparent din senin. Este o modalitate de a-i spune asta, și să-l informeze că vrei mai mult decât o agatare ca ai avut noaptea trecută.

cum a fost munca?

un consult simplu poate obține o conversație merge dacă doriți ca agatare să se transforme în mai mult. Acesta vă oferă o șansă de a începe să cunoască tipul din spatele acestor mișcări uimitoare.

vrei să vezi un film în acest weekend?

acesta este modul în care încerci să transformi o aventură de o noapte în mai mult decât sex. Acesta arată că doriți să vedeți pe cineva din nou, dar nu pentru un montaj.

trimite-mi un mesaj când ajungi acasă, ca să știu că ai făcut-o în siguranță!

trimite-mi un mesaj când ajungi acasă, ca să știu că ai făcut-o în siguranță!

acesta este un mod minunat de a-i arăta că îți pasă. Este perfect post agatare să-i arate că sunteți încă interesat după noaptea trecută, și se deschide ușa pentru el să vă textul mai târziu.

un selfie drăguț pentru animale de companie

acestea sunt pentru când doriți să trimiteți un text unui tip pentru a începe o conversație sau pentru a primi un compliment. De asemenea, îi pot da o mică amintire despre tine. Evident, nu este vorba despre distracția uimitoare pe care ai avut-o aseară.

o apropiere a mărfurilor

dacă fundul tău este cea mai bună caracteristică a ta, fii sexy cu noii tăi chiloți obraznici și trimite-i unul. Nu uitați să nu includeți fața dvs. pentru a fi în siguranță!

aduceți un lucru pe care l-a menționat

dacă a spus că trebuie să scape de stres pentru că a avut o prezentare mare la serviciu, trimiteți-i un mesaj în aceeași zi pentru a-i ura noroc. Sau, Întreabă-l cum a mers! Încă o dată, controale simple ca acesta vă permit să-l cunoașteți mai mult. Modul în care răspunde vă va arăta dacă este pe aceeași pagină cu dvs.

ați putea fi, de asemenea, interesat de: 3 moduri de ușor pentru a afla dacă el inseala pe tine

Lasă-mă să știu când sunteți gata pentru o altă rundă

acesta îi va spune că ești în jos pentru o aventură casual, nu au sentimente, și că doriți un alt montaj. Dacă sunteți nou în scena FWB, asigurați-vă că citiți regulile și distrați-vă!

Vă mulțumim pentru o mare de timp noaptea trecută! Ce cauți?

acest lucru este la fel de simplu ca acesta devine. Dacă știi deja ce vrei sau că nu vrei altceva decât să te distrezi în pat, este important să te asiguri că vrea același lucru. Dacă nu sunteți în căutarea pentru angajament, el nu ar trebui să fie fie sau voi doi nu sunt un meci bun.

care este culoarea ta preferată?

Noțiuni de bază Clasic să se cunoască reciproc întrebări vă oferă o șansă de a ajunge să-l cunosc, și oferă Tipul o oportunitate de a reciproc. Poate îți va spune culoarea lui preferată, dar dacă te întreabă Care este culoarea ta preferată, vrea să te cunoască și pe tine.

mă doare spatele

este deschizătorul perfect pentru el să ofere un masaj. Dacă recomandă un chiropractician, chiar dacă a făcut un masaj uimitor aseară, luați indiciul.

aveți planuri pentru vineri?

menționează un lucru distractiv, cum ar fi un carnaval sau bowling, pentru o întâlnire. Mentionati unele distractiv sexy pentru un montaj.

am văzut asta și m-am gândit la tine! Atașați o imagine, link către un articol online, deschiderea unui nou restaurant etc.

când îi trimiți un mesaj unui tip, este garantat că este singurul lucru care îl face să zâmbească. Îi arată că ești interesat de mai mult decât de cineva care să bată și îi oferă opțiunea de a trimite text înapoi pentru a arăta că și el te place.

trimite-mi un pic

trimite-mi un pic

este chiar mai drăguț decât să-i trimit un pic de tine într-un costum nou. Îi arată că încă îți place de el, îți oferă șansa să-l lași să zâmbească și este o modalitate excelentă de a începe să-l cunoști ca mai mult decât o altă legătură.

noaptea trecută a fost cea mai bună noapte din viața mea

puteți folosi acest text pentru un alt stand de o noapte (să facem asta din nou) sau să-l cunosc (mi-ar plăcea să merg la cină cu tine). Oricum, este garantat să fie o idee minunată. Dacă vă întrebați ce ar trebui să spui unui tip după o agatare, complimente sunt întotdeauna o modalitate foarte bună de a merge.

fii cool în timp ce texting

nu contează dacă într-adevăr a fost cea mai bună noapte din viața ta și chimia a fost, spre deosebire de orice altceva le-ați experimentat vreodată, nu vrei să apară disperat la un tip după o agatare. În schimb, menține-ți calmul.

nu dubla text

Nu dubla niciodată text un tip după o agatare. Acest lucru merge împreună cu a nu părea disperat. Dacă nu simte același lucru, s-ar putea să nu vă trimită mesaje. Aceasta este o realitate dură de înfruntat, dar s-ar putea întâmpla.

textele după miezul nopții sunt aproape întotdeauna apeluri de pradă

dacă doriți doar ceva mai multă distracție în dormitor, trimiteți-i text noaptea târziu. Acestea sunt aproape întotdeauna pentru sex, așa că va ști deja ce înseamnă textul mi-e dor de tine.

controlați-vă emoțiile

poate fi ușor să confundați acele endorfine care se simt bine cu sentimentele reale după o bătaie aburită în foi.

rămâneți cu aceeași strategie

dacă începeți să trimiteți mesaje text cu trimiterea de meme, continuați acest lucru. Dacă jocul tău este să-l joci cool, nu renunța să-l joci. Când schimbi strategiile zilnic, nu-l ține întotdeauna pe degetele de la picioare. Te face să pari puțin instabil. În schimb, fii tu însuți și menține coerența.

Întrebări frecvente

ce înseamnă cârlig până la un tip?

nu este nimic mai mult decât sex. Singura dată când înseamnă mai mult pentru el este dacă te-ai întâlni sau cei mai buni prieteni înainte ca voi doi să fiți urâți. Cel mult, ar putea însemna că devine brusc o prietenie cu beneficii. Sexul nu este întotdeauna emoțional pentru bărbați.

conectările se transformă vreodată în relații?

uneori, dar este nevoie de ceva efort! Trebuie să-ți asumi un risc și să-i spui că vrei mai mult decât un bis la spectacolul de aseară. Glumește cu el. Spune-i că vrei mai mult decât o partidă de sex.

ce text un tip?

Text-l despre interesele sale. Ajunge cu unele umor de a spune o glumă. Cât despre sfaturi. Vorbește despre ziua lui. Invită-l la cafea. Cunoaște-l întrebând ce îi place. În timp ce-l mesaje, asigurați-vă că personalitatea ta uimitoare strălucește prin!

sunt conectările sănătoase?

Da! Atâta timp cât ești în siguranță, nu este nimic în neregulă cu asta. Poate fi o modalitate excelentă de a ameliora stresul după o săptămână lungă de lucru. Dacă nu sunteți pregătit pentru o relație, vă ajută să păstrați acea parte intimă din voi în viață în timp ce vă ocupați de alte lucruri, cum ar fi faptul că nu ați trecut încă de fostul dvs.

este un cârlig un lucru o singură dată?

un cârlig în sus este ceea ce vrei să fie. Dacă vrei un lucru o singură dată, sau el face, atunci a fost un lucru o singură dată. De asemenea, poate fi un lucru în fiecare noapte, în fiecare weekend sau o dată pe lună. Voi doi puteți transforma asta în orice doriți să fie.

în rezumat

Hookups poate fi o distracție, lucru casual, un stand de o noapte, sau se pot transforma într-o relație uimitoare! Ai avut vreodată un montaj? Ce i-ai scris după aceea?

ați putea fi, de asemenea, interesat de: 3 moduri ușoare de a afla dacă te înșeală

ați putea fi, de asemenea, interesat de: 3 moduri ușoare de a afla dacă te înșeală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.