ce pantofi de culoare să purtați cu rochii cu imprimeu animal

designerul Ekaterina Normalnaya din Minsk Belarus poartă cizme de gleznă cu platformă cu dantelă, cu o rochie cu imprimeu animal
Image via Lookbook.nu – designerul Ekaterina Normalnaya din Minsk Belarus poartă cizme cu gleznă cu platformă cu dantelă, cu o rochie cu imprimeu animal (vizitați blogul ei)
Alexandra Per de la Vigo Span poartă Apartamente de balerină nud cu o rochie cu imprimeu leopard
imagine prin Lookbook.nu-Alexandra Per de la Vigo Span poartă Apartamente de balerină nud cu o rochie cu imprimeu leopard (vizitați blogul ei)

1334282013

de obicei, când mă gândesc la animal print, evoc imagini cu amprentele tale tradiționale de ghepard leopard și tigru. Acesta este un leopard din nordul Chinei, cel puțin în funcție de informațiile care însoțesc imaginea de pe pagina Wikipedia unde am găsit-o.

leopardul Chinei de Nord (Panthera pardus japonensis), văzut prin paharul cuștii sale
leopardul Chinei de Nord (Panthera pardus japonensis), văzut prin paharul cuștii sale

datorită Marie-Lan Nguyen pentru că a pus această imagine în domeniul public. Cât de drăguț este leopardul? Desigur, nu aș avea curajul să ajung la o milă de ea, dar este atât de drăguță. Vă puteți imagina să-i smulgeți pielea pentru a face genți și pantofi? Dar sunt sigur că nu mai fac asta, nu? În aceste zile nu folosesc pielea reală a animalelor pentru a face articole de îmbrăcăminte (sper), dar cred că au făcut-o odată. Poate că nu au făcut-o niciodată sau poate că încă o fac. Nu sunt sigur nici un fel și pur și simplu nu sunt interesat să fac cercetarea chiar acum.

dar înapoi la discuția despre rochii de imprimare animale și pantofi de culoare pentru a purta cu ei

ce pantofi de culoare pentru a purta cu rochii de imprimare animale

ce pantofi de culoare pentru a purta cu rochii de imprimare animale va depinde într-adevăr de rochie. Există atât de multe tipuri diferite de printuri de animale. Am spus mai sus că am tendința de a evoca imagini ale tradiționale leopard ghepard și tigru printuri, dar ceea ce constituie „tradițional”? La urma urmei, iată un alt leopard (un Leopard persan) cu pielea care este destul de diferită de cea a leopardului din China de nord de mai sus.

Leopard persan așezat
Leopard persan așezat

datorită Tamar Assaf pentru a pune această imagine în domeniul public. Acest leopard persan arată un pic mai mult pe partea serioasă–un fel de maiestuos și nu chiar atât de drăguț încât te face să vrei să te îmbrățișezi; dar aspectul poate fi înșelător. Acest leopard ar putea fi blând ca un miel, în timp ce pisica de deasupra ar putea fi cea care te va ucide fără provocare. Dar mă abat…

ideea mea reală este că amprentele animalelor variază, astfel încât Ce pantofi de culoare ai putea purta cu o anumită rochie cu imprimeu animal va depinde de rochie.

ca întotdeauna subliniez fiecăruia al său. S-ar putea selecta o culoare Pantofi pentru a purta cu rochia ta animal print că altcineva crede că este greșit pentru rochie; dar ar trebui să aibă întotdeauna încrederea de a purta ceea ce vrei să poarte, dacă tu personal cred că arată bine. Te îmbraci pentru tine. Ar trebui să fii oricum. Ar trebui să fie despre cum te simți și ce gândești și opiniile altora pot fi luate în considerare dacă îți place, dar cu siguranță nu ar trebui să tratezi opiniile altora ca și cum ar fi „cuvântul”.

în general, nu puteți greși cu negrul; deci, pentru a fi în siguranță, purtați o pereche sexy de pompe negre sau alți pantofi negri dacă rochia dvs. nu este genul cu care ați purta pompe; dar dacă doriți să evitați culorile negru și maro, iată câteva ținute cu rochii cu imprimeu animal și pantofi de culoare îndrăzneți pentru a vă oferi o idee aproximativă despre cum ar putea arăta diferitele culori.

rochii cu imprimeu Animal mai multe priveliști ale străzii…

bloggerul Kimberly Kong - stilista sensibilă-poartă sandale negre cu o rochie Stylemoi maxi leopard print
Image via Lookbook.nu -Blogger Kimberly Kong-stylista sensibilă-poartă sandale negre cu o rochie de imprimare Stylemoi Maxi leopard (mai mult prin blogul ei)

o rochie Stylemoi Maxi purtată cu sandale negre. Modelul este Kimberly Kong de pe blogul sensibil Stylista

 bloggerul Tini Tani poartă o rochie cu imprimeu animal cu pompe portocalii ruginite
Image via Lookbook.nu -bloggerul Tini Tani poartă o rochie cu imprimeu animal cu pompe portocalii ruginite (mai multe prin blogul ei)

Tina Tani care blogurile prin tini-tani.blogspot.com poartă pompe și accesorii portocalii ruginite cu rochia ei cu imprimeu animal Love Republic.

rochie cu imprimeu Animal cu pompe din piele de vin

10114282013

Iată o ținută cu o rochie de schimb fără mâneci MICHAEL Michael Kors în imprimeu tigru, cu o pereche de pompe Dolce Vita colorate în vin și o geantă de ambreiaj Friis & într-o nuanță similară de vin roșu pentru a se potrivi cu pompele. Bijuteriile sunt de la DANNIJO. O brățară dannijo brățară și dannijo argint placat cu picătură cercei

Dolce Vita Pompe

Dolce Vita Rosetta vin Suede pompe cumpărare prin tocuri.com – $170

Animal print, desigur, vine nu numai în diferite culori, dar, de asemenea, în diferite tipuri. Nu doar pisicile precum leoparzii, ghepardii și tigrii sunt modelate din animal print. Iată o ținută cu o rochie cu imprimeu zebră.

11314282013

rochia cu imprimeu Zebra Issa London este puțin pe partea scumpă. Prețul variază în funcție de locul în care cumpărați rochia. Am văzut rochia pentru $782 fiind vândute pe matchesfashion.com. l-am văzut și pe mytheresa.com fiind vândut pentru $ 804. Stylebop.com are pentru $ 585. Pompele sunt o pereche de pompe de platformă ascunse Michael Antonio și geantă de mână este un cod urban colorblock geantă de mână” colierul este de la Lanvin. Este un colier cu guler de aur, iar brățara este o brățară de aur Rebecca Minkoff.

ISSA Zebra tricot rochie

ISSA Zebra tricot pulover rochie
ISSA Zebra tricot pulover rochie

cumpărare prin Stylebop.com – $585

Iată o altă ținută cu o rochie Mini Dolce & Gabbana leopard print
12514282013

Dolce & rochie Mini Gabbana cu imprimeu leopard cu pantofi de platformă cu toc înalt de aur Nine West și o geantă Chanel polka dot. Bijuteriile: un colier de șarpe Giuseppe Zanotti ” o brățară de brățară Marni.

deci, aceste trei ținute sugerează că poți purta pantofi roșii de vin, roșu aprins sau auriu cu o rochie cu imprimeu animal. Puteți purta pantofi negri așa cum se arată în setul din partea de sus, care prezintă o rochie imprimată cu Leopard Preen Coil, o pereche de sandale cu curea de gleznă neagră Dolce & Gabbana, cu o geantă neagră cu fermoar MICHAEL Michael Kors, un inel de aur și un colier de aur GUESS.

sau puteți potrivi pantofii de culoare cu o anumită culoare din rochie. Dacă rochia este mai maro, atunci puteți purta o nuanță de maro care merge cu maro în rochie. Dacă rochia este mai roșu portocaliu, atunci puteți găsi o pereche de pantofi roșu portocaliu închis; sau dacă vă simțiți deosebit de îndrăzneți, puteți încerca o nuanță de neon pentru vizibilitate maximă; dar pentru asta, probabil, trebuie să aveți o încredere impenetrabilă, astfel încât oricine s-ar putea simți înclinat să vă ofere una dintre acele „ce naiba poartă?”aspectul s-ar putea să nu te facă să te simți conștient de sine. Animal print de la sine va face mai vizibile astfel poartă neon pantofi în plus ar putea fi considerate prost sfătuiți. Cu toate acestea, nu știi niciodată ce va arăta bine. Lucruri pe care majoritatea dintre noi nu le-ar gândi niciodată să pună împreună alți oameni să pună împreună și să creeze ținute care să ne facă să ne oprim și să luăm notă. Dacă oamenii nu își asumă riscuri la modă, atunci există doar asemănare care ar putea fi sigură, dar poate fi plictisitoare.

publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.