ce face America Mare eseu idei și sfaturi

atunci când sunt atribuite un eseu despre ceea ce face America de mare și atât de unic, reflecta pe pasiunea și patriotismul la asul de hârtie. Abilitățile bune de scriere singure nu sunt suficiente. Pentru a impresiona publicul, format practic din tutorii și colegii de clasă, decideți ce parte a lumii americane doriți să discutați. Puteți lua diverse perspective reflectorizante, deoarece această țară are o istorie bogată.

atât rezidenții din SUA, cât și studenții de schimb vor beneficia de o astfel de misiune. Dacă sunteți student internațional, scrierea unui eseu despre motivul pentru care America este grozavă vă va extinde semnificativ cunoștințele despre cultura, tradițiile și tendințele sociale ale țării. Nativii vor avea șansa de a dovedi că aparțin unei națiuni cu adevărat mari. Este posibil să discutăm tema excepționalismului American la nesfârșit. Ați găsit un loc minunat pentru a vă inspira pentru un eseu despre o țară în care toată lumea poate spune cu voce tare orice își dorește datorită libertăților garantate de părinții săi fondatori.

Notă: Pentru a afla mai multe despre scrierea eseurilor în general, consultați ghidul nostru: ce este un eseu?

exemplu: (imagine)

ceea ce face America mare exemplu eseu
clock
termenul limită este prea scurt pentru a citi ghiduri lungi?
economisiți-vă timpul cu experții în scriere-EssayPro
plasați o comandă 5-7 minute
alegeți un scriitor 2-4 minute
primiți hârtia întotdeauna la timp

subiecte despre America pentru diferite clase

problemele pe care le acoperiți vor depinde de clasa pe care o luați. Iată cum subiectele dvs. pot fi conectate la disciplinele academice și acoperite în eseul dvs.

 • economia — nivelul de trai în SUA.
 • Legea-cine ar trebui să protejeze drepturile cetățenilor americani?
 • macroeconomie — consecințele economice ale reformei imigrației.
 • studii culturale – mișcarea noilor naționaliști.
 • istoria lumii — rolul Statelor Unite în Al Doilea Război Mondial.
 • Sănătate și medicină – sistemul American de asigurări de sănătate (medicare).
 • Arte-conceptul visului American în lucrările pictorilor celebri.
 • compoziție engleză 101 — analizați cel mai faimos discurs al lui Martin Luther King Jr.
 • istoria Statelor Unite — viața și realizările lui Benjamin Franklin.
 • Antropologie – crezul American.
 • Studii Religioase — religii de bază promovate de oamenii care trăiesc în SUA.
 • literatura — cele mai bune cărți despre fondatorii americani.
 • științe Politice — idealurile politice din Statele Unite de astăzi.

toate punctele de mai sus și multe alte lucruri fac America grozavă și pot fi scrise într-un eseu. Dacă trebuie să veniți cu o piesă argumentativă pentru a încuraja dezbaterile, încercați ceva de genul criticii Americii oferite, de exemplu, de autorii sovietici sau de reprezentanții guvernului. Pornind de la începuturile sale umile și terminând cu declarația de Independență, există multe lucruri de inclus într-un eseu despre ceea ce face din SUA o țară atât de incredibilă.

exemplu de eseu despre America de către un Student

măreția Americii poate fi atribuită diferitelor lucruri excepționale, care sunt motivul fericirii, confortului și succesului țării. Acestea includ oamenii săi incredibil de creativi, dreptul de a se căsători cu alegerea cuiva, libertatea de exprimare, drepturile de armă și o capacitate ridicată de a înțelege spiritul antreprenorial, printre altele. Deși fiecare dintre ele contribuie, într-o oarecare măsură, la măreția țării, consider că cea mai mare parte a măreției este determinată de angajamentul de a sprijini întreprinderile prin investițiile lor în valorificarea spiritului antreprenorial.

în primul rând, americanii susțin micii antreprenori care au un zel pentru a face afaceri, iar acest lucru îi împuternicește pe mulți oameni să ia ceea ce au fost doar idei și să le facă realitate. Sprijinul este oferit sub diferite forme,cum ar fi reducerea dobânzilor pentru împrumuturile împrumutate, asigurarea unui mediu propice pentru întreprinderile mici și întreprinderile noi, furnizarea de cursuri gratuite de antreprenoriat și reducerea importului de bunuri care pot fi produse la nivel local. Cred că acest caracter de susținere este principalul motiv pentru care mulți cetățeni își asumă riscuri, aventurându-se în noi afaceri care, în cele din urmă, cresc în întreprinderile mari. Obiceiul îi încurajează să-și urmeze pasiunile antreprenoriale și, de asemenea, aprinde scânteia creativității care conduce inovația continuă.

o altă metodă folosită de americani pentru a întări spiritul antreprenorial este prin lupta lor continuă pentru cetățeni pentru a obține locuri de muncă bine plătite, oferind familiilor lor confortabil. Cred că această luptă este motivul pentru care mulți oameni din întreaga lume ar dori să lucreze în țară, având în vedere că interesele angajaților sunt puse în față și, prin urmare, Câștiguri garantate de angajare. Cu un venit bun, oamenii sunt, de asemenea, capabili săsă aibă grijă de alte probleme de viață,cum ar fi asistența medicală, divertismentul, educația, sportul și locuințele adecvate, printre altele. Prin urmare, viața este făcută confortabilăși plăcută.

de asemenea, cred că valoarea Americii pentru diversitate a afectat în mod dramatic întreprinderile, contribuind în mod semnificativ la creșterea robustă a locurilor de muncă în comunitatea de afaceri mici deja stabilită. Este adevărat că acolo unde există oportunități de muncă sporite, oamenii din diferite domenii sociale beneficiază, deoarece nu există prejudecăți bazate pe sex, culoare sau dizabilitate. În astfel de situații, toată lumea este contestată și, prin urmare, eliminarea problemei concurenței ocupaționale. De exemplu, țara are un startup de software cunoscut sub numele de ultra testing care îmbrățișează subiectul neurodiversității și este în prezent o metodă principală de angajare a persoanelor cu autism. Motivul este abilitățile și talentele lor pentru o concentrare sporită, recunoașterea modelelor și atenția la detalii. Cu Asigurarea software-ului de calitate, afacerile prospera bine cu aprecierea diversității.

deși valorificarea spiritului antreprenorial face America abundentă, înțeleg că există mai mulți factori care, dacă nu sunt bine îngrijiți, pot duce la căderea ei. De exemplu, dacă onoarea, dreptatea și oportunitățile nu sunt puse la dispoziția tuturor, atunci ideea de a valorifica potențialul antreprenorial al americanilor nu va da roade deloc. Un bun exemplu este în cazul în care străinii sunt, într-o oarecare măsură, descurajați și înalte cazuri, forțați să părăsească țara. O astfel de încercare într-o oarecare măsurăinhibă coeziunea care este bună pentru orice economie să crească. În plus, alte națiuni pot fi dezamăgite, forțându-le să se abțină de la stabilirea de afaceriîn țară și, prin urmare, reducerea cantității de schimb valutar. Cu toate acestea, Statele Unite au încercat să găsească soluții pentru aceste provocări și, astfel, să promoveze un succes continuu.

deși mulți factori conduc la prosperitatea Americii, abordarea sa în valorificarea spiritului antreprenorial a câștigat o mare parte din realizările. Este atribuită renunțării la împrumuturi, motivației, valorii pentru Diversitate și luptei pentru locuri de muncă bine plătite și, prin urmare, stimulării altor sectoare, cum ar fi sănătatea, educația și sportul. De asemenea, cred că cuplarea ideii cu alte măsuri, cum ar fi asigurarea armoniei, respectului și egalității de șanse, ar propulsa țara la înălțimi mult mai mari.

cum se scrie un eseu despre America

una dintre cheile unui eseu de clasa A este o teză bună. Ar trebui să vă dezvoltați declarația pentru a introduce aspectele cheie publicului țintă și a le spune ce poziție veți apăra. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți suficiente informații pentru a scrie o astfel de lucrare, aici este locul în care o etapă de cercetare vă va ajuta să adunați suficiente date.

introduceți cuvinte cheie adecvate pentru a accelera procesul. Acestea ar putea fi ceva de genul „conceptul de libertate a vieții”, „lucruri care ne fac o țară grozavă”, „Societatea Islamică și Statele Unite”, „guvernul American”, „alegerile președintelui în SUA” etc. Faptele și statisticile pe care le colectați din surse fiabile și actualizate vă vor ajuta să vedeți diferite dimensiuni și idei legate de SUA. Cu excepția faptului că, atunci când lucrați la un eseu despre caracteristicile care fac America unică, luați în considerare următoarele:

 • clasificați subiecte potrivite și inspiratoare pentru a-l selecta pe cel mai bun pentru misiunea dvs. (de exemplu, societate liberă și egalitate pentru toți: a fost America prima țară care a anunțat-o?).
 • aplicați abilități de gândire analitică și critică pentru a dezvolta o teză puternică.
 • lăsați puțin spațiu pentru a defini orice termeni înrudiți, cum ar fi ” visul American.”
 • introduceți câteva citate relevante legate de subiectul sau aspectul selectat.
 • apelează mai mult la public oferind exemple din viața reală.
 • în concluzie, rezumați principalele detalii și dați subiectului un context mai larg.

logo banner
faceți clic pe pictograma banner Faceți clic pentru a obține ajutor cu eseul pe această temă
Obțineți lucrări începând de la 11 USD.4 pe pagină

continuare

subliniind eseul dvs.

indiferent dacă subiectul dvs. este „ar trebui ca Statele Unite să protejeze și să sprijine lumea a treia chiar și astăzi” sau „dovezi de Top că America are toate drepturile de a fi numită prima țară democratică a lumii moderne”, o schiță va urma un model. Părțile integrante care trebuie incluse sunt un paragraf introductiv, o secțiune a corpului și o concluzie (excluzând o bibliografie sau o pagină de referință). Puteți să scăpați sau să amestecați părțile potențiale atunci când conturați. Primul proiect ar putea avea puncte repetitive, care pot avea un impact negativ asupra impresiei finale. O schiță oferă o modalitate eficientă de a defini punctele tari și slabe ale eseului dvs. și puteți apela la el de fiecare dată când simțiți că vă pierdeți în scris.

deși este evident ce ar trebui să includă o introducere și o concluzie, vom adăuga câteva cuvinte despre partea corpului. Asigurați-vă că fiecare paragraf al corpului începe cu o propoziție de subiect, oferă suficiente dovezi și se termină cu tranziții.

discutați despre potențialul și realizările țării dvs. și arătați cât de mândri sunteți. Pe lângă dragostea ta pentru America, arată respect pentru diferite părți ale lumii. Puteți alege și discuta un loc în SUA, cum ar fi New York City — sarcina dvs. este să prezentați și să deschideți această țară atât cetățenilor săi, cât și oaspeților din restul lumii. Astfel, rămâi creativ și patriotic și vei reuși!

a fost util acest articol?

anunțați-ne dacă v-a plăcut această pagină, astfel încât să ne putem îmbunătăți conținutul. Puteți pune, de asemenea, o întrebare pe pagina noastră despre (a se vedea meniul) cu privire la acest articol și am putea răspunde aici mai târziu.
da 53
nu 49

protecția conținutului prin DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.