ce fac vedetele tale preferate în timpul liber?

Mila Kunis 2019 Wonder Park Eveniment
Mila Kunis. Foto: Tinseltown/. com

dacă v-ați întrebat vreodată la ce ajung celebritățile în timpul liber, atunci aceasta este postarea pentru dvs. Aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre vedetele preferate și hobby-urile lor.

Mila Kunis

știați că Mila Kunis este un jucător video pasionat? De fapt, este atât de serioasă în ceea ce privește pasiunea ei, încât a trebuit odată să ia o pauză, astfel încât să se poată asigura că nu devine dependentă. Jocul ei este de fapt World of Warcraft.

Stephanie Beatriz

această actriță din Brooklyn 99 îi place să danseze! Face parte din echipa de dans LA City și încearcă întotdeauna să facă tot ce poate pentru a se asigura că își susține colegii de echipă. Are o adevărată pasiune pentru industria dansului și îi place, de asemenea, să rămână în formă. Acest lucru a ajutat-o să împingă cu adevărat limitele și să exploreze noi stiluri, încurajând în același timp pe alții să ia parte.

Gina Rodriguez

dacă ați văzut vreodată emisiunea TV, Jane Fecioara, atunci veți ști că Gina este vedeta. Este un mare fan al boxului, iar acest lucru are sens atunci când te uiți la faptul că tatăl ei este oficial și arbitru. În timpul liber îi place, de asemenea, să viziteze cazinoul, inclusiv cele online care oferă sloturi.

Angelina Jolie
Angelina Jolie. Foto: Ga Fullner/.com

Angelina Jolie

Angelina Jolie este actriță și este, de asemenea, activistă. Odată avea sângele fostului ei soț într-o fiolă în jurul gâtului. Are o pasiune pentru colectarea pumnalelor, iar acest lucru are absolut sens atunci când te uiți la unele dintre filmele de acțiune în care a fost de-a lungul anilor.

Cameron Diaz

Cameron Diaz are acum o fiică cu soțul ei, Benji Madden. În timpul liber, îi place să facă snowboard. Principalul motiv pentru aceasta este pentru că ea iubește adrenalina și viteza. Când își ia timp liber, îi place să fie afară. Ea a declarat în trecut că snowboardingul este o adevărată evadare pentru ea. Nu iubește nimic mai mult decât să poată călări de sus în jos fără să atingă de fapt Pământul, dacă poate obține suficient aer.

Leslie Mann Actriță
Leslie Mann. Foto: DFree/. com

Leslie Mann

Leslie Mann este un adevărat comic și unii spun că este absolut hilară când o cunoști. Un lucru pe care ar trebui să-l știi despre ea este că are un truc foarte interesant în mânecă. Este capabilă să călărească un monociclu și i-a spus odată lui Ellen că este foarte, foarte bună la asta. Îl iubește și poate fi văzut destul de des făcând-o în timpul liber.

Susan Sarandon

Susan Sarandon iubește atât de mult ping pong-ul. De fapt, este foarte competitivă în acest sens. Ea a deschis chiar și un bar și un club social, care este complet centrat în jurul sportului. Ea face tot ce poate pentru a se asigura că încurajează alte persoane să joace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.