ce este suprapunerea unei peluze și de ce este importantă?

ce este suprapunerea unei peluze?

cu siguranță ați auzit de overseeding gazon toamna, dar v-ați întrebat vreodată ce anume este? Îl știi pe tipul de pe stradă care are cea mai frumoasă peluză din cartier? Supraalimentarea are cu siguranță multe de-a face cu starea luxoasă a gazonului său. Următoarele explică ce este suprapunerea unei peluze și de ce este atât de important dacă doriți o peluză groasă și verde pe care vecinii dvs. o vor invidia.

căderea unei peluze este pur și simplu un proces de răspândire a semințelor de iarbă peste gazonul existent pentru a îngroșa iarba și a-i îmbunătăți sănătatea. Supraînsoțirea începe cu cosirea ierbii existente la fel de scurtă pe cât va tăia mașina de tuns iarba. Apoi, toate tăieturile de iarbă, crenguțele, frunzele și alte resturi trebuie să fie greblate și îndepărtate. Dacă solul gazonului dvs. este compactat, acesta trebuie aerat în acest moment pentru a îmbunătăți fluxul de apă către semințe și rădăcini.

în următoarea etapă a procesului, straturi de semințe de iarbă, îngrășământ și compost sunt aplicate pe întreaga peluză. Dacă așezați și semințe peste pete goale, așezați paie sau mulci peste vârful acestor pete pentru a menține materialele sub umiditate. Pentru a asigura rezultate excelente, trebuie păstrat un regim bun de udare pentru a se asigura că solul rămâne umed și semințele noi germinează. Urmarea cu atenție a acestui plan simplu va asigura o peluză mai groasă, mai verde și mai sănătoasă pentru mândria și plăcerea dvs.

de ce toamna este cel mai bun timp pentru Supra-însămânțarea

toamna este timpul pentru a efectua supra-însămânțarea gazonului, deoarece temperatura solului este încă caldă. Prin urmare, este momentul perfect pentru germinarea semințelor de iarbă. În plus, semințele de buruieni nu germinează toamna, ceea ce înseamnă mai puțină concurență pentru noile dvs. răsaduri de iarbă. Temperaturile mai reci ale aerului reduc creșterea dăunătorilor și a ciupercilor, ceea ce vă ajută să vă protejați gazonul de daune. Și, în sfârșit, avem tendința de a primi mai multe precipitații în lunile de toamnă, ceea ce este minunat pentru noua dvs. iarbă, precum și pentru factura dvs. de apă.

s – ar putea să vă gândiți: „peluza mea arată deja destul de bine-de ce ar trebui să o depășesc?”Peluzele vechi își pierd în cele din urmă capacitatea de a se întineri. Iarba care este tăiată continuu nu se poate reînsufleți și se va subția în timp. Căderea unei peluze asigură o iarbă groasă, care vă ajută Curtea să se mențină sănătoasă prin aglomerarea buruienilor pe cont propriu. Acest lucru va reduce nevoia de produse de combatere a buruienilor în viitor.

Kemko gazon & arbust are încă câteva sloturi stânga pentru toamna gazon overseeding numiri. Dar amintiți-vă, supraîncărcarea trebuie finalizată înainte de sosirea pericolului de îngheț. Esti un proprietar Atlanta-zona cu iarba lacklustre, patch-uri chel, sau mai multe buruieni decât iarba în gazon? Nu vă temeți niciodată, experții în îngrijirea gazonului Kemko vă pot ajuta. Dacă aveți mai multe întrebări despre supraînălțarea gazonului de toamnă, sunați-ne astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.