Care sunt lucrurile pe care le fac Femeile care îi fac pe bărbați nesiguri? – Quora

soția mea abia se machiază. Este extrem de încrezătoare în acest fel, poate pentru că nu are nevoie de ea – și îmi place. Îmi amintesc că m-am minunat de fața ei superbă, fără machiaj, de 44 de ani și de forma femeii când am întâlnit-o pentru prima dată și încă o fac. Nici ea nu are un decalaj de coapse, nici nu pare să-i pese și este perfectă pentru mine, silueta ei este uimitoare. Prima dată când am întâlnit-o în anii ‘ 80, eram adolescenți și era ca un foarte tânăr Grace Slick întâlnește Winona Ryder, întâlnește Zooey Deschanel întâlnește Jane Seymour. Ea a avut acest minunat periculos nou val estetic, care a fost în întregime propria ei. În spiritul dezvăluirii, există o șansă de 90% să citească acest lucru și sper că o va face pentru că voi fi foarte sincer cu privire la sânii ei.

în primul rând, deși, de când l – am menționat, o scurtă, dar înrudită deoparte – chestia cu decalajul coapsei: mi-a plăcut să citesc comentariul lui Devpriyo Pal-fiecăruia, dar nici nu primesc obsesia. Nu am auzit acest termen până acum aproximativ 8 ani. Se pare că a devenit un lucru cam în același timp cu a avea o pradă uriașă, ceea ce este ciudat pentru că ai crede că unul ar contracara celălalt. Oricum, asta a fost și momentul în care am început să mă întreb cine naiba erau Kardashienii, de ce au contat și au încetat să recunoască oamenii de pe copertele revistelor de modă și bârfe de la casa de marcat. Industria divertismentului și a modei mi se pare extrem de superficială.

oricum, nu sunt genetician, dar mi se pare că se reduce la genetică și, într-un fel, am decis în mod arbitrar că, deoarece unele celebrități au că acum trebuie să fie cel mai recent standard de atractivitate și dacă nu obțineți cumva unul, sunteți sortit să fiți neatractiv, nedorit și gras. Unele modele și actrițe foarte subțiri nu o au din ceea ce pot spune. Cu toate acestea, sunt sigur că chirurgii cosmetici vor concepe o modalitate de a lărgi șoldurile și de a micșora coapsele interioare pentru a crea acel decalaj râvnit. Există o piață deservită acolo, bani pentru a fi avut și oameni să-l plătească. Minte, o puteți face gratuit și să se distreze de echitatie un cal sau motocicleta pentru perioade lungi de timp.

vechea carte poștală sexistă.

ceea ce mă nedumerește este totuși obsesia unor femei cu sânii mari, sau poate mai bine spus, sânii lor atât de des nu sunt suficienți pentru ei în starea lor naturală. Bărbații sunt adesea învinovățiți pentru asta, pentru că au plasat un bar de atractivitate la Pamela Anderson, Jane Mansfield și Christina Hendricks și apoi au ținut femeile ostatice, dar nu sunt sigur că vine doar de la bărbați. Cel puțin nu vine de la mine și știu că sunt departe de a fi singur. Este o obsesie media cu perfecționismul inventat, care este hrănit și promovat de ambele sexe – și de bani. Am auzit chiar unele femei spun că sunt augmentarea lor ca un cadou pentru soții lor. Aș prefera ca soția mea să cumpere o rochie nouă – sau la prețul operației, 50 dintre ele. Iubește rochiile și arată grozav în ele – iar cusăturile și lăsarea lor nu provoacă vânătăi. Și apoi există acest articol din The Guardian care începe, ” contrar a ceea ce s-ar fi putut spune, femeile nu se îmbracă pentru a mulțumi bărbaților. Moda este, la inimă, totul despre noi înșine și având unele distracție doamne-darned” (întreb ce cred oamenii despre modul în care femeile rochie? Nu ar trebui să dăm o chestie). S-ar putea ca moda mărimii sânilor să nu fie uneori aceeași?

soția mea este hotărâtă să – i „repare” – pentru că sunt rupte, ruinate, „suflate” în limbajul ei. Nu-l văd. O parte din mine crede ‘închide-ți buzele Antoni și Las-o să facă ce vrea cu corpul ei, nu ai născut și ai alăptat doi copii, deci cine ești tu să ai o părere? Și sunt de acord cu asta, corpul ei are de-a face cu ce vrea. Recent am sugerat că, dacă altcineva a vorbit despre sânii ei așa cum o face, s-ar simți rănită și m-aș enerva și m-aș proteja. Deci, există o altă parte din mine care devine destul de tristă că se simte uzată și sfâșiată și vrea să schimbe ceea ce văd ca fiind absolut perfect. Și recuperarea nu este destul de incomodă? Acordat, ea vrea doar să facă un „mic lift” și să crească de la un B la un C (pentru că acesta din urmă era dimensiunea ei înainte de alăptare). Cu toate acestea, nu-mi pasă, îi iubesc așa cum sunt și mă asigur că o voi anunța.

deci iată-mă, soț, fiu, tată vitreg cu multe femei în viața mea pe care le prețuiesc.. și eu sunt feministă. Ei sunt în toate privințele egalii mei și adesea superiorii mei. Și da, sunt un bărbat heterosexual cu sânge roșu, sănătos și în floarea vârstei. Nu sunt orb, sau mort, îmi place vederea femeilor. Sunt degetul mare nasul meu la industria de frumusete si standardele de frumusete occidentale, deși, și de gândire fac ceea ce trebuie de iubitoare și în căutarea de până la femei pentru exact cine sunt, calitățile lor interne, mai degrabă decât pur și simplu cum arata sau ca obiectivat sex obiecte. Nu am putut fi de acord mai mult cu ceea ce scrie Ann Marie Britton mai jos în Rezumatul tezei sale, influența industriei frumuseții asupra femeilor în societate (2012).

s-au făcut cercetări semnificative cu privire la efectul pe care publicitatea în industria modei și a frumuseții îl are asupra femeilor. Prin crearea de reclame cu imagini nerealiste de frumusete, a dus la anxietate, stima de sine scazuta si incredere in sine scazuta in multe femei.

https://scholars.unh.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1085&context=honors

în ciuda acestui fapt, simt nevoia să tac și să nu am o opinie; pentru că nu sunt femeie, poate că nu am dreptul să opin. Cu siguranță Nu voi dicta niciodată soției mele, dar simt că, în calitate de bărbat și feministă care este și soțul ei, am obligația să mă ridic și să spun ceea ce cred și simt. Pot să-l iau, totuși, în trecut m – am comparat cu actorii și modelele. cred că fundul meu este mare-ea îl face perfect. Cine sunt eu să mă cert? Eu sigur ca dracu ‘ nu am de gând să aibă o procedură făcut pe ea sau permite să strice încrederea mea de sine.

nu eu.

când fiica mea vitregă a auzit că soția mea vrea să obțină mărirea sânilor, a primit imediat protecție de la mama ei și a spus că a fost greșit să o rog să facă asta și că ar trebui să o accept pe mama ei așa cum este. Are dreptate fără echivoc să se simtă așa și să vorbească – lucru total de făcut. Chestia e că nu m-am gândit niciodată că sânii soției mele au nevoie de reparații, darămite să spun asta. Acest lucru este în întregime despre dorințele soției mele pentru sânii ei și deciziile cu privire la corpul ei.

presupunerea generală în societate este că bărbații preferă femeile tinere cu sânii mari sau ‘perfecți’. Sincer, ca om, mi se pare ofensator, deoarece este destul de des neadevărat. Ne reduce la animale fără minte vizuale conduse doar de sex – oooh unde am auzit asta înainte? Soția mea este femeie, are sâni. Îmi place că are suflet și minte și îmi place, de asemenea, că are pielea moale, miroase a floare, păr lung, în special părți ale corpului feminin. Îmi place că sânii ei se potrivesc cadrului ei și fac parte din estetica ei generală – cine este. De fapt, uită-te la poza lui Zooey Deschanel de mai jos, ar fi putut fura trupul soției mele acolo.

soția mea a avut și copii. Mi se pare foarte frumos și sexy că a avut copii, chiar dacă nu erau descendenții mei genetici. Acum are 40 de ani și nu 20 de ani, deci ce? Are vergeturi și mărimea sânilor s – a schimbat-S O W H A T? Nici eu nu arăt așa cum arătam când aveam 20 de ani-și ce dacă? Pentru că a avut copii, am două fiice vitrege care sunt ființe umane remarcabile. Și soția mea este o persoană remarcabilă, m – am îndrăgostit de personalitatea ei și de cine este, nu doar de sânii ei; ei fac parte din cine este – și-ea. Este. Doar. Corect.

când am început să mă întâlnesc cu ea, nu o dată m – am uitat la sânii ei și m-am gândit-la naiba, este atât de interesantă, dar la naiba, acele cupe B, pur și simplu nu știu dacă pot face față. Era foarte slabă la acea vreme și cred că erau de fapt … încă bine, cui îi pasă? Am fost doar alături de mine că o femeie atractivă a vrut să-și petreacă timpul cu mine. M – am îndrăgostit de fată, întregul pachet, pielea palidă, un cracker slav, ochii verzi și părul castaniu, șoldurile largi și talia subțire legată într-o rochie cu arc-nu erau doar sânii ei.

Da, știu că asta se întâmplă uneori, chestia cu rușinea corpului, și asta este cu adevărat de rahat, dar vă voi reaminti, de asemenea, că atât bărbații, cât și femeile o fac. Mi s-a făcut mie. Desigur, bărbații și femeile care se angajează astfel sunt superficiale și obsedate de imagine, dar acesta este un subiect de extins într-o altă zi. Este suficient să menționez că americanii au cheltuit 8 miliarde de dolari pentru chirurgia plastică în 2016 — iată munca pe care au făcut-o. Industria chirurgiei cosmetice este evaluată la nivel global la 27 de miliarde de dolari și se așteaptă să ajungă la aproape 44 de miliarde de dolari până în 2025. Chirurgie cosmetica si procedura de piață în valoare de $43.9 Miliarde Până În 2025.

weekendul trecut, am decis să-mi schimb abordarea cu soția mea și să nu folosesc cuvântul ‘mic’ atunci când vorbesc cu ea despre sânii ei. Duh, nu? Am folosit foarte artistic (sau așa am crezut) cuvântul petite, un compliment foarte sincer și admirativ. Este franceză și ce femeie nu vrea să fie numită petite? Din păcate, ea a luat încă umbrage. Așa că acum spun doar cât de mult îi admir și că sunt perfecți pentru mine. Atât de multe femei considerate frumoase au sau au avut sâni mici. Voi trap din uzuale (și câteva neobișnuite) de mai jos pentru a demonstra cât de prost cred că este că dimensiunea sânilor este un subiect atât de fierbinte. Așa cum obișnuiam să le spun fiilor mei: ‘primești ceea ce primești și nu arunci o criză. Fii recunoscător și apreciativ – ești viu, sănătos și frumos! Cât de minunat ar fi dacă nu ne-am măsura întotdeauna cu un standard inventat și mereu schimbător prin care să ne simțim inadecvați. De la Venus la Katie Price: O scurtă istorie a sânului

Kate Moss în uno splendido scatto di Mario Sorrenti (foto Instagram @ katemossagency)

Winona Ryder-preluat din: „Reality Bites” (1994) inspirat din anii ‘ 90: Dulapurile lui Winona Ryder și Drew Barrymore

Jane Seymour

Zooey Deschanel

Grace Slick

Keira Knightley – portrete de studio Deadline la Sundance 2018 În Park City. Keira Knightley este într – adevăr obosit de a avea sânii ei photoshopped-sună destul de inconfortabil.

Audrey Hepburn în timpul unei pauze de la filmările Love In the Afternoon, Paris, pe 30 August 1956 (fără credit foto disponibil)

Venus de Milo expus la Luvru-sfârșitul secolului 2 î. HR. –
Insula Melos( Milo în greaca modernă), în Ciclade, Grecia

Euthydikos Kore, c. 480 î.hr. Muzeul Acropolis, Atena. Imagine prin Wikipedia, prin amabilitatea lui Dorieo (rețineți antrenamentul extrem al taliei)

Amhose Nefertari (Luvru), statuia așezată a femeii Pharo Maatkare Hatshepsut (Muzeul Metropolitan de artă), tchotchke Modern (WTF?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.