care Disneyland plimbari, spectacole, restaurante și magazine rămân închise

călătoria submarină Finding Nemo, monorailul și bobul Matterhorn la Disneyland în Anaheim, CA, Joi, 12 iulie 2018. (Fotografie de Jeff Gritchen, Orange County Register/SCNG)

Disneyland a redeschis multe dintre cele mai populare plimbări, restaurante și magazine, dar există încă o mulțime de locuri care rămân închise, deoarece parcul tematic Anaheim continuă o redeschidere treptată după o închidere pandemică COVID-19 de un an.

peste 30 de atracții, spectacole, restaurante și magazine de aventură Disneyland și Disney California rămân închise la aproape trei luni de la redeschiderea parcurilor.

sună mult, dar numărul trebuie luat în considerare în context. Aproape 180 de atracții, spectacole, restaurante și magazine Disneyland și DCA s — au redeschis de la închiderea coronavirusului-iar redeschiderile suplimentare sunt anunțate tot timpul.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru Park Life și aflați ce este nou și interesant în fiecare săptămână la parcurile tematice din California de Sud. Aboneaza-te aici.

VEZI ȘI: Disneyland se amestecă perfect în noi scene de croazieră în junglă, în timp ce șterge trecutul tulburat al lui ride

Restaurantul Carthay Circle al DCA a redeschis sala de mese de la etaj joi, 22 iulie, iar Potcoava de aur se va întoarce la Disneyland pe 29 iulie pentru servicii alimentare și băuturi fără divertisment live.

Finding Nemo Submarine Voyage — una dintre atracțiile Disneyland cu cele mai strânse limite din era COVID-19 — va reveni în „iarna 2021.”Aceasta este de fapt o fereastră mult mai îngustă decât pare — cu începutul iernii pe decembrie. 21 și 2021 care se încheie în decembrie. 31. Așteptați-vă ca submarinele să fie din nou în funcțiune la timp pentru săptămâna dintre ziua de Crăciun și ziua de Anul Nou — de obicei una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului în parcuri.

ce este încă închis?

o mare parte din Toontown rămâne închisă — datorită construcției și precauțiilor COVID-19 în curs. Nu există locații pentru alimente și băuturi în Toontown — cu Daisy ‘s Diner, Pluto’ s Dog House și Clarabelle ‘ s ice cream shop toate închise. Aceste restaurante se află lângă fostul magazin gag Factory care a fost dărâmat pentru a face loc noii intrări pentru Mickey și Minnie ‘ s Runaway Railway dark ride debutând în 2023.

Toontown are, de asemenea, mai multe locații de întâlnire și întâmpinare a personajelor (casa lui Mickey și casa lui Minnie) și structuri de joacă pentru copii (Chip ‘N Dale Treehouse, barca lui Donald și casa de joacă a lui Goofy) care rămân închise din cauza problemelor de sănătate și siguranță COVID-19.

VEZI ȘI: Cum Star Tours a salvat Disneyland într — un punct scăzut din istoria parcului

dincolo de submarinele Nemo, cea mai mare atracție care rămâne închisă este monorailul Disneyland-care are, de asemenea, limite strânse. Singurele alte atracții Disneyland care rămân închise se încadrează în categoria de întâlniri și salutări ale personajelor (Fantasy faire Royal Hall, Pixie Hollow și Star Wars launch Bay) și expoziția high-touch Frontierland Shootin’.

conacul bântuit va fi închis pentru renovare din August. 16 până în septembrie. 2 pentru a transforma plimbare întuneric cu” coșmarul înainte de Crăciun ” suprapunere de vacanță.

s — ar putea să nu observați nici măcar atracțiile încă închise la Disney California Adventure-The Bakery Tour, Blue Sky Cellar și Red Car Trolley. Redwood Creek Challenge Trail de la DCA s-a închis din nou pentru renovare după deschidere doar câteva zile.

vezi și: croaziera din jungla Disneyland îi lipsește un lucru pe care Walt Disney și-l dorea cu adevărat: animale vii

cel mai mare lucru care lipsește din parcuri chiar acum este divertismentul. Spectaculoasele nocturne” Fantasmice” și „lumea culorilor” și parada „magic Happens” nu s-au întors încă. Același lucru este valabil și pentru spectacolele mai mici de la Fantasy faire Royal Theatre și Disney Junior Live pe scenă. Spectacolul de artificii” Mickey ‘s Mix Magic” a revenit la timp pentru a patra iulie.

rolurile din „Frozen Live” și „Mickey and the Magical Map” au fost anulate — lăsând ambele teatre întunecate. Toate mențiunile despre spectacolele teatrale mai mari au fost eliminate de pe site-ul Disneyland.

practic fiecare magazin de vânzare cu amănuntul s-a întors la Disneyland, cu excepția comorilor de basm din Fantasyland și Main Street Photo Supply. Studioul Silhouette de pe Main Street S. U. A. S-a redeschis fără artiști silhouette, potrivit WDW News Today. Toate magazinele DCA s-au redeschis.

cea mai mare piesă lipsă din gama de restaurante Disneyland este Carnation Cafe de pe Main Street U. S. A. Royal Street Veranda din New Orleans Square și Pacific Wharf Cafe probabil nu se va întoarce până când turneul de panificație al DCA nu se redeschide pentru a oferi boluri de pâine pentru elementele cheie din meniu. Taverna quick service Trubadour de la Disneyland și Boardwalk Pizza & pastele din DCA rămân, de asemenea, închise.

vezi și: Muntele spațial Disneyland avea aproape 4 piste de coaster în aer liber și un alt nume

în afara porților parcului tematic, Steakhouse 55 la Hotelul Disneyland și PCH Grill la Disney ‘ s Paradise Pier Hotel s-au închis definitiv. Bucătăria lui Goofy de la Hotelul Disneyland este așteptată să se întoarcă în curând. Disney nu a anunțat când restaurantul fast-casual Surfside Lounge și barul de nisip grab-and-go se vor redeschide la hotelul Paradise Pier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.