Caraibe Princess renovare pentru a începe la sfârșitul lunii martie

Princess Cruises Caribbean Princess renovarea va avea loc cu un doc uscat extins în Bahamas, începând cu 26 Martie. În câteva săptămâni, nava va fi renovată cu tot felul de caracteristici și îmbunătățiri noi.

la ce să ne așteptăm

la un ton de renovare de milioane de dolari, nava va fi reamenajată de la tulpină la pupa și va include și o atenție prietenoasă pentru familie. Va exista un nou total de 87 de cabine de conectare perfecte pentru vacanțele de familie multigen.

Princess Cruises a colaborat cu expertul în somn certificat de conducere Dr.Michael Breus și designerul HGTV Candice Olson pentru a crea paturi noi de lux, care prezintă o saltea și arcuri de pat proiectate științific. Oaspeții se pot scufunda într-o saltea de pluș de pernă de doi inci, pilote de inspirație europeană și lenjerie de lux 100% țesută din Jacquard.

programul pentru copii va fi restructurat, de asemenea. Numit Camp Discovery, copiii de 3-12 ani vor avea programul lor, care va fi împărțit în două grupe de vârstă (3-7 și 8-12 ani). Adolescentii 13-17 ani vor avea propriul salon și activități, de asemenea.

filmele Princess Cruises sub stele vor fi Mega-îmbunătățite cu un nou ecran care înlocuiește LED-urile originale de 16 mm cu LED-uri de 8 mm pentru o definiție dublă a imaginii. Un ecran de vizualizare cu unghi larg de 160 de grade va permite o vizionare excelentă de pe fiecare scaun și șezlong. Ei amplifică watts-ul sistemului lor de sunet pentru a arăta cele mai mari blockbustere și concerte.

„cu noi facilități de catering pentru familii, Caribbean Princess nu numai că oferă confort și tehnologie pentru a rămâne conectat, ci și experiențe îmbogățite care pot fi împărtășite împreună ca familie sau în noul nostru Centru pentru Adolescenți Camp Discovery Youth & – toate renovate cu scopul de a ajuta oaspeții noștri să creeze amintiri de-a lungul vieții”, a declarat Jan Swartz, președintele Princess Cruises.

the Caribbean Princess va fi conectat pentru a găzdui noua tehnologie Ocean Medallion a Princess Cruises, cu funcția actuală disponibilă în vara anului 2018.

mai multe renovări încă neanunțate sunt în lucru și se vor extinde și în locurile de luat masa împreună cu toate noile bunuri moi.

căutați renovarea Prințesei din Caraibe pentru a termina la timp pentru trecerea transatlantică în Europa pe 6 aprilie 2017.

Sherry Laskin

sunt editor și creator de CruiseMaven.com și un călător solo care croaziere lumea pe valuri și roți. Ca bucătar avid, colectez rețete de-a lungul drumului de pe nave și locuri. Sper ca articolele, recenziile, știrile și fotografiile mele să vă distreze, să vă sfătuiască și să vă inspire să încercați călătoriile solo și să vedeți lumea fără să zburați. Respirați … opriți-vă pentru o masă și un pahar de vin pe drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.