Call of Duty Mobile: cum să câștigi Medalia însetată de sânge

un nou eveniment în Call of Duty Mobile provoacă jucătorii să câștige trei medalii consecutive însetate de sânge în meciurile multiplayer. Cei care reușesc să finalizeze sarcina vor primi câteva recompense excelente. Dar înainte de a începe această provocare, este important să știți că pentru a obține o medalie însetată de sânge, jucătorii trebuie să obțină cinci ucideri curate cu arme fără să moară.

aceasta înseamnă că trebuie să ucizi 15 dușmani în mod corect în timpul unui singur meci. Acest ghid vă va oferi sfaturi despre cum să câștigați o medalie însetată de sânge de trei ori la rând.

cum să începeți provocarea însetată de sânge în CoD Mobile

 1. apăsați pe evenimente din meniul principal
 2. selectați fila sezonieră
 3. apăsați pe opțiunea Total Savage
 4. apăsați GO când sunteți gata

cea mai bună armă: M4 LMG

încercarea de a ucide mai mulți dușmani simultan folosind grenade sau lansatoare de rachete poate părea cea mai bună tactică, dar pentru această provocare, nu veți câștiga o singură medalie folosind această metodă.

în schimb, ar trebui să optați pentru o mitralieră precisă cu o putere mare de deteriorare, cum ar fi mitraliera ușoară M4.

are atât daune mari, cât și o rată ridicată de foc și este de departe cel mai precis LMG din joc. Cu toate acestea, trebuie să-i măriți performanța și mai mult folosind această listă cu cele mai bune atașamente:

 • supresor monolit
 • stoc constant RTC
 • OWC laser tactic
 • tactic Foregrip A
 • bandă de prindere granulată

cele mai bune avantaje pentru M4 LMG sunt:

 • Agile-timpul de țintire este redus cu 85%
 • remediere rapidă — fiecare ucidere reușită vă regenerează sănătatea
 • tăcere moartă-dușmanii nu vă pot auzi

cea mai bună piele pentru această armă este Crimson Vampire, care este disponibil la nivelul 150 și oferă următoarele beneficii:

 • fiecare lovitură reușită crește daunele cu 15 puncte la fiecare 2 secunde
 • crește toate câștigurile XP cu 5%

cel mai bun mod: Dominație

cel mai bun mod multiplayer pentru această provocare este dominația.

în primul rând, puteți obține ucideri nelimitate aici, ceea ce vă permite să obțineți cât mai multe de care aveți nevoie fără a reseta jocul și provocarea. În al doilea rând, dominația are trei etape, în care fiecare oferă oportunități diferite pentru ucideri.

în cele din urmă, Domination are acea hartă transport 1944, care este cea mai mică hartă din Call of Duty: Mobile. Este compact și vă permite să obțineți ucide mai repede decât orice altă hartă în joc.

recompense

odată ce ați reușit să câștigați trei medalii de sânge într-un singur meci, veți fi recompensat cu:

 • 10x carduri de armă XP
 • 2000x Battle Pass XP

asta e tot ce trebuie să știți despre cum să câștigați o medalie însetată de sânge de trei ori în Call of Duty Mobile. Pentru mai multe Call of Duty mobile guide articole, peste cap de la pagina noastră de ghiduri dedicate pentru mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.