Cât De Bogat Este Gene Simmons?

Kevin Nixon / viitor/
Kevin Nixon / viitor/

Gene Simmons este un adevărat zeu al rock – ului, chiar dacă joacă „demonul” în KISS, trupa pe care a cofondat-o la începutul anilor 1970, care încă se bucură de mulțimi sold-out. Simmons a dat recent rezultate pozitive pentru COVID-19, așa că trupa a fost nevoită să-și reprogrameze Turneul. Dar se pare că KISS va reveni pe drum la mijlocul lunii octombrie.

Vezi: 10 Cele mai bune criptomonede în care să investești pentru 2021
găsiți: Iată cât de mult trebuie să câștigi pentru a fi ‘bogat’ în fiecare stat

Simmons a petrecut aproape 50 de ani ca frontman pentru una dintre cele mai populare trupe vreodată. KISS a vândut peste 100 de milioane de discuri, dar inteligența lui Simmons a condus-o la o valoare netă de 400 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

la începutul carierei sale, Simmons a crezut că licențierea ar fi o modalitate excelentă de a folosi KISS. Astăzi, mai mult de 5000 de produse, inclusiv cărți de benzi desenate, bijuterii, prezervative, cutii de prânz și jocuri, urs logo-uri legate de sărut, simboluri și alte proprietăți intelectuale.

a se vedea: cele 8 Cele mai bune oferte din septembrie carte cupon Costco
găsi: stimul actualizare — Statele Da mii de bonus $1,000 controale — vei primi unul?

Simmons co-deține marca împreună cu colegul de trupă Paul Stanley. Ceilalți colegi de trupă originali, Ace Frehley și Peter Criss, au părăsit trupa la începutul anilor 80. înlocuitorii lor sunt interpreți plătiți, nu proprietari ai mărcii.

între turnee, licențiere și alte oferte de afaceri, s-a raportat că kiss încasează peste 100 de milioane de dolari pe an.

nu este rău pentru un copil sărac din Israel.

vedea: Cât De Bogat Este Fostul Președinte Donald Trump?
Find: când Securitatea Socială se termină — cum va arăta programul în 2035

Viața timpurie

Chaim Witz s-a născut la Florența și Ferenc la 25 August 1949, în Haifa, Israel. Mama lui a fost o supraviețuitoare a Holocaustului. Când avea opt ani, s-a mutat la New York împreună cu mama sa. Cam în acest moment și-a schimbat numele în Eugene Klein pentru a suna mai American.

dragostea lui Simmons pentru muzică a fost aprinsă când a văzut Beatles la „The Ed Sullivan Show.”Chiar dacă familia lui era foarte săracă, a învățat să cânte la chitară și a practicat cu sârguință. S-a descurcat bine la școală și a lucrat multe locuri de muncă, inclusiv predarea pe scurt a limbii spaniole elevilor de clasa a șasea, ținând pasul cu muzica sa.

povestea continuă

el a selectat numele de scenă Gene Simmons ca un omagiu adus cântărețului Jumpin’ Gene Simmons și a cântat în diferite trupe. L-a cunoscut pe Paul Stanley, care apoi a trecut de Stanley Eisen, și au format trupa numită Wicked Lester. În curând au fost semnate de Epic Records. Simmons și Stanley au adăugat Frehley și Criss trupei și apoi au decis să se joace cu machiajul pentru a crea un aspect mai teatral. În 1974, KISS și-a lansat albumul de debut auto-intitulat.

vezi: care este următoarea mare criptocurrency care va exploda în 2021?
Find: Top 10 Cele mai scumpe Beanie Babies

a fost modul lor unic, artistic de a se prezenta, care a deschis calea succesului lui KISS cu licențierea mărfurilor, chiar dacă a durat ceva timp pentru ca trupa să fie un mare succes. De fapt, înregistrarea unui concert live i-a dus la nivelul următor, deoarece albumul a devenit cvadruplu platină, a raportat Celebrity Net Worth.

Trupa a scăzut și a curs, iar unii au mers pe căi separate pentru o vreme, lucrând la alte proiecte. Simmons a căutat și alte proiecte, inclusiv unele stagii de actorie. Când KISS s-au întors împreună, au cântat o vreme în anii 80 fără machiajul lor de semnătură. Noii membri i-au înlocuit în cele din urmă pe Frehley și Criss. KISS a continuat să găsească noi modalități de a rămâne relevant și a reușit să câștige peste noile generații de fani.

Simmons a coprodus filmul „Detroit Rock City” în 1999, ca o sărbătoare a trupei.

See: ce trebuie să faceți dacă portalul de credite fiscale pentru copii IRS nu funcționează
Find: Iată cât de mult trebuie să câștigați pentru a fi ‘bogat’ în 23 de țări importante din întreaga lume

viața personală

Simmons a avut relații live cu Cher și Diana Ross, dar a avut o relație de zeci de ani cu Shannon Tweed. Au fost împreună timp de 28 de ani și au avut doi copii, Nick și Sophie, înainte de a se căsători în cele din urmă în 2011. În acest timp, familia a participat la seria de realitate „Gene Simmons Family Jewels” care a fost difuzată pe un&E din 2006-2012.

Imobiliare

de mulți ani, reședința principală a lui Simmons fusese în Beverly Hills. El a cumpărat casa în 1984 pentru 1.327.500 de dolari, potrivit Celebrity Net Worth, dar listat în 2020 pentru 22 de milioane de dolari, în timp ce se pregătea să se mute într-o proprietate pe care o cumpărase în statul Washington, lângă Mt. Rainier. Cu toate acestea, New York Posted a raportat în martie că Simmons locuia într-un conac Lake Taho de 12.000 de metri pătrați.

vedea: Congresul reintroduce proiectul de lege pentru a menține beneficiarii de Securitate Socială din sărăcie
Find: California să emită mai multe controale de stimulare ca semne Newsom $100 de miliarde plan de recuperare

Simmons recent au fost raportate pentru a fi cumpărat o casă în dealurile Malibu pentru 5,8 milioane$. Dar Simmons a declarat pentru The Post că Shannon a cumpărat casa pe cont propriu, ca o investiție personală, și niciunul dintre soți nu va locui acolo.

se spune că Simmons este în reparație de COVID-19, iar KISS va reveni pe drum în curând. Dar câți bani vor face KISS în mărfuri înainte de a ajunge chiar pe scenă?

mai multe de la GOBankingRates

  • ce subiecte de bani doriți acoperite: întrebați femeia cu experiență financiară

  • vă puteți permite educația în America la aceste prețuri?

  • nominalizați afacerea dvs. preferată pentru a fi prezentată pe GOBankingRates

  • 10 motive pentru care ar trebui să solicitați securitatea socială devreme

acest articol a apărut inițial pe GOBankingRates.com cât de bogat este Gene Simmons?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.