cât cântărește un laptop?

cât cântărește un laptop? Oamenii își duc laptopurile la serviciu, la școală și la călătorii, astfel încât greutatea lor este adesea o problemă. Unul dintre primele lucruri pe care oamenii doresc să le obțină este greutatea unui laptop.

laptopurile cântăresc de obicei între 2 și 8 kilograme și sunt clasificate în cinci categorii de greutate diferite. Ultrabook și Chromebook, ultra-portabil, subțire și ușor, Desktop portabil, Cutii de transport.

această postare detaliază diferitele mărci de laptopuri și include laptopuri de dimensiuni și greutate medii. Greutatea de astăzi este esențială. În domeniul tehnologiei, este același lucru.

cât cântărește laptopul mediu?

aproape toate laptopurile sunt concepute pentru portabilitate, dar este esențial să se ia în considerare greutatea și dimensiunea laptopului. Portabilitatea este vitală pentru laptopuri, perfectă atât pentru afaceri, cât și pentru uz personal.

pentru muncă sau afaceri, o lumină, un laptop mic este calea de urmat. Știi de ce? Da, dacă este ușor și de dimensiuni mici, îl puteți regla cu ușurință cu rucsacul laptopului în timp ce călătoriți.

ați dori să verificați lista noastră cu cele mai bune 10 laptopuri pentru călătorii de afaceri.

există cinci tipuri comune de laptop-uri:

 1. Ultrabook / chrome book
 2. ultraportabil
 3. subțire și ușor
 4. înlocuire Desktop
 5. Bagaje

acestea sunt tipurile de laptopuri care au dimensiunile lor. Toate laptopurile vin în diferite dimensiuni și greutăți și se încadrează în diferite categorii.

Ultrabook / Chromebook: Ultrabook-urile și Chromebookurile măsoară 9 până la 13,5 inci x 8 până la 9 inci x 1 inch și cântăresc aproximativ 2 până la 3 kilograme. Acestea sunt cele mai mici dintre toate laptopurile și sunt ușoare în dimensiune și greutate medie în comparație cu alte laptopuri.

Ultra-portabil: acestea sunt dispozitive disponibile în 9-13 inci x 8-9 inci x 0,2-1,3 inci și au dimensiuni foarte mici. Cântărește 2-5 kg. După cum sugerează și numele, acestea sunt, de asemenea, cele mai ușoare și mai mici laptopuri. Ambele au o greutate și o dimensiune medie mici, astfel încât să poată fi asociate cu un Chromebook.

subțire și ușor: Măsoară 11 până la 15 inci x <11 inci x 0,5 până la 1,5 inci și este unul dintre notebook-urile delicate și subțiri care cântăresc 3 până la 6 kilograme.

înlocuire Desktop: acest laptop măsoară> 15 „x > 11” x 1-2 „și cântărește peste 4 kilograme.

Baggagables: acestea sunt un set de laptop-uri de măsurare 18 inch x > 13 inch x > 1 inch, și aceste laptop-uri Suport o greutate de peste 8 lire sterline.

cât de greu este un laptop?

cât cântărește un laptop Dell

primul lucru de verificat este tipul de laptop pe care îl utilizați. Tot ce vreau să vorbesc în acest articol este că există diferite soiuri de laptopuri. Cu toate acestea, tipul pe care îl selectați ar trebui să se bazeze pe tipul de nevoi pe care intenționați să le îndepliniți.

prin urmare, acestea nu sunt neapărat modelele de laptop pe care trebuie să le enumăr aici. Dar ele creează unele modele high-end care vă oferă și mai multă satisfacție.

vă rugăm să aruncați o privire la cele mai bune laptopuri ale noastre;

 • Dell
 • Apple
 • HP
 • Acer
 • Lenovo

tipurile de laptop-uri am menționat sunt doar câteva dintre multe puteți găsi. Iată câteva dintre cele mai bune modele pe care le-au proiectat și cele mai bune modele pe care le-au dezvoltat.

 • Dell XPS 13 (2022) – modelul anului
 • MacBook Air (2022) – alegerea de top a utilizatorilor de Mac
 • Asus ROG Zephyrus G14 – laptop de top pentru jocuri
 • MacBook Pro (16-inch, 2022) – alegerea utilizatorilor de Mac
 • gelozie HP x360 (2022)- cel mai bun dintre cele mai bune
 • HP Elite Dragonfly– Top Pick pentru utilizatori
 • duet Chromebook Lenovo

cea mai comună și ideală dimensiune a laptopului este un laptop de 13 inci, dar unele companii au inventat un laptop 3D mai versatil, cu un afișaj estetic. Prin urmare, oamenii caută și un laptop de 17 inci. Dimensiunea ideală a ecranului este în principal de 11 până la 17 inci, în funcție de nevoile dvs.

cât cântărește un laptop în kilograme?

după câțiva ani de redirecționare rapidă, dimensiunea navei a fost redusă pentru a găzdui un laptop de 14 inci. Lenovo x1 este fabricat din carbon și este mai mic decât MacBook Pro 13 inci.

desigur, micșorarea vasului pe un laptop de 13 inci face ca mașina să fie puțin mai mică, dar acest Lenovo X1 alimentat cu carbon cântărește aproximativ 1,1 kilograme, aproximativ aceeași dimensiune ca un laptop de 13 inci.

15 inci este puțin mai gros decât 14 inci. Nu există loc pentru a adăuga numere pe o tastatură de laptop de 14 inci. Laptopul de 15 inci are loc doar pentru o configurare standard a tastaturii. O tastatură completă cu un tampon numeric în dreapta face o mare diferență ori de câte ori doriți.

 • Mic (14 inci)-1,5 până la 2 kg
 • Mediu (16 inci) – 2 până la 2,5 kg
 • Mare (17 inci)-3 kg

cât cântărește un laptop în grame?

laptopuri ușoare din categoriile de 14 inci și 15 inci, respectiv

Acer Swift 5 cheltuiește 970 de grame, dar Dell Inspiron 157000 cântărește aproximativ 1 punct 7 kg.

datorită performanțelor sale, un Acer Swift de 15 inci este disponibil din generația 2022. Deși este disponibil mai puțin de un kilogram, este unul dintre modelele mai ușoare de 15 inci pe care le puteți găsi.

Acer Swift 5 de 15 inci este cu adevărat un produs unic, iar majoritatea laptopurilor de 15 inci de pe piață sunt foarte diferite. Când vine vorba de greutate și performanță, este greutatea pe care doriți să o vedeți. Ultimul lucru pe care l-am spus despre performanță este esențial, deoarece laptopurile sunt mai mari.

între 14 inci, șasiul are loc pentru mai multă răcire și Componente mai puternice; laptopurile au de obicei un procesor u mai slab și un MX150 sau MX250 mai slab.

atât placa grafică, cât și versiunea de 15 inci a unui ventilator, care este de obicei utilizată pentru răcirea sistemului, pot fi echipate cu un HCPU. Deci, 45 inci. GPU-uri mai puternice, cum ar fi cipul watt și stratul GTX 1650 în loc de 15 wați.

cât cântărește un laptop Dell?

cât cântărește un laptop Dell

laptopul Dell de sus are, de asemenea, mai mult spațiu de stocare și adesea mai multe sloturi pentru RAM. Deci, în acest caz, versiunea de 14 inci are un singur slot RAM și nu poate fi actualizată, în timp ce versiunea de 15 inci are două sloturi RAM; ambele pot fi actualizate. Puteți cumpăra și pune singur până la 32 GB RAM, deci este mult mai ieftin să obțineți un computer super-puternic dacă ar trebui să îl definiți astfel.

Dell Inspiron 15 7000 și Dell necesită o baterie mare XPS 15 este o versiune mai populară gama Dell 97-inch are 97 watt-oră baterie este baterii uriașe și potrivite pentru utilizarea cu ei. Aceasta este o componentă puternică și va rula PC-ul pe ambele porturi pentru o vreme.

cât cântărește un laptop hp?

HP ENVY x360 poate fi transportat aproape oriunde. Foarte ușor la 2.87 lbs, îl puteți pune rapid în rucsacul sau servieta preferată.

cu HP EliteBook x360, vă puteți duce munca la nivelul următor în timp ce este ușor și ușor de transportat. Cu dimensiuni disponibile de la 12 inch la 13.3 inch, aveți posibilitatea de a alege de dimensiuni și greutăți pentru a se potrivi cu tine.

HP EliteBook x360 convertibile Notebook PC.Modelul de 12 inci este, de asemenea, foarte subțire la 13,8 milimetri și cântărește doar 2,5 kilograme, în timp ce modelul de 13 inci cântărește doar 2,76 kilograme.

puteți verifica colecția noastră ușoară de cel mai bun laptop pentru nomad digital.

cât cântărește un laptop pentru transport?

pentru laptopurile de peste 15 inci, UPS este o altă opțiune. UPS-ul se încarcă în funcție de greutate, nu de dimensiune, deci aveți un 15.6-inch 3 lire laptop, nava – l într-una din cutii UPS express, și doriți să-l livreze în termen de două zile. Aceasta costă aproximativ 49,74 USD.

cât cântărește laptopul meu?

laptopurile ușoare (de obicei 13-14 inci) standardizează majoritatea caracteristicilor și sacrifică caracteristicile de care nu aveți nevoie. De exemplu, puteți găsi cele mai recente laptopuri fără drivere. Netflix, Dropbox și storage elimină nevoia de știri despre unitatea optică. Streaming Online. A fost eliberat.

din fericire, nu toate laptopurile au această caracteristică eliminată. Majoritatea laptopurilor sunt încă echipate cu unități CD și DVD pentru cei care au nevoie de un CD pentru a lucra sau stoca.

sistemul de porturi este o altă componentă adesea aruncată atunci când se utilizează un factor de formă compact și ușor. Un exemplu perfect este Dell XPS 13 9370 (2022). Acesta cântărește doar 2.65 lbs, iar cea mai groasă parte este o lățime de 0.46 inch. Dell a trebuit să elimine conectorul obișnuit de tip USB și cititorul de carduri SD de dimensiuni mari pentru a permite acest aspect subțire. Acest port a fost inclus în versiunile anterioare. Așa că a fost făcut să se micșoreze câțiva centimetri.

concluzie

vestea bună este că, odată cu avansarea tehnologiei, tot mai multe laptopuri sunt în stoc astăzi. Dar problema este că nu este prea greu să găsești un laptop cu cea mai bună greutate medie.

înainte de a căuta un laptop, trebuie să evaluați greutatea și cerințele laptopului. „Cât cântărește laptopul meu?”este cea mai comună interogare în aceste zile. Mulți oameni întreabă: „cât cântărește un laptop?”

dar majoritatea oamenilor nu știu nimic despre laptopurile ultraportabile disponibile pe piață astăzi. Aceste laptopuri pot satisface cu ușurință cerințele oamenilor conștienți de buget.

potrivit unui nou studiu, greutatea ideală a unui laptop este cuprinsă între 2 și 25 kg. Cu toate acestea, până la și peste 3 kg este sigur. De asemenea, greutatea medie a unui laptop LBS la LBS este de aproximativ 4 până la 5,5 lire sterline.

sper că sunteți gata să alegeți greutatea laptopului și să știți pe deplin despre „cât cântărește un laptop mediu?”

vă veți distra de minune cumpărându-vă următorul laptop!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.