când să plantezi roșii în Pennsylvania?

...

Jupiterimages/Photos. com / Getty Images

roșiile sunt populare în grădinile de acasă din mai multe motive: sunt versatile, productive și ușor de cultivat. Clima din Pennsylvania variază de la o parte a statului la alta și cere ca roșiile să fie plantate la momentul potrivit pentru a prospera.

condiții

temperatura este cel mai important factor determinant atunci când plantați roșii în aer liber. Temperaturile sub-îngheț pot ucide plantele tinere de roșii, iar înghețurile dure pot apărea până în primăvară în Pennsylvania. Țineți-vă să plantați roșii până când temperatura solului este de cel puțin 60 de grade și tot pericolul de îngheț este cu mult în urmă.

intervalul de timp

datele ultimului îngheț variază în funcție de stat. În cel mai cald colț sud-estic al Pennsylvania, nopțile sunt, în general, fără îngheț până la sfârșitul lunii aprilie. Dar zonele de mare altitudine din nord-vestul Pennsylvania pot vedea îngheț până la 30 iunie. Consultați harta datei de înghețare a Penn State pentru a decide când este sigur să plantați roșii în curtea din spate.

considerații

plantele de roșii sunt gata să fie plantate în grădină atunci când au o înălțime de 6 până la 8 inci. Puteți cumpăra răsaduri de la o grădiniță sau le puteți crește singur din semințe. Dacă alegeți să creșteți din semințe, plantați-le în recipiente în interior cu aproximativ opt săptămâni înainte de a planifica transplantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.