Când Pot Opri Udarea Noilor Mele Plantații?

Am Terminat De Udat?

dacă ați instalat copaci, arbuști sau flori în peisajul dvs. în ultimul an, s-ar putea să vă întrebați când puteți opri udarea lor. Primul an după instalarea unei instalații este cel mai critic. Știm că cu cât este mai mare instalația instalată, cu atât va dura mai mult pentru a-și repara sistemul rădăcină. Este nevoie de timp pentru ca rădăcinile să crească din nou rădăcinile mici, fibroase, care vor ajunge în sol pentru umiditate. Adesea primim întrebarea în toamna anului când temperaturile încep să se răcească și ajung la punctul de îngheț: „când pot opri udarea noilor mele plante?”

temperatura este un Factor

mare lucru despre temperaturi mai reci, este că solul reține umezeala mai mult. Continuați să vă udați noile plante în amenajarea teritoriului până când lucrurile încep să înghețe în mod constant. În acest moment, solul dvs. ar trebui să aibă multă umiditate. Plantele vor încetini creșterea în timpul iernii și majoritatea nu au țesut de frunze, flori sau fructe în acel moment care au nevoie de resurse suplimentare de apă pentru dezvoltare. Ploile și zăpezile de iarnă vor ajuta la adăugarea și mai multă umiditate în sol, deoarece lucrurile rămân reci afară.

dacă ați instalat plantele vara sau toamna, amintiți-vă că sezonul următor este, de asemenea, esențial pentru supraviețuirea plantei tinere. Doar pentru că vine prin iarnă și din primăvară în căutarea mare, nu înseamnă că ar trebui să ignore nevoile de apă în vara următoare. Asigurați-vă că pentru a hrăni plantele pentru cel puțin că primul an întreg, acestea sunt în funcție de tine pentru a supraviețui.

udarea continuă

plantarea peisagistică aveți grijă, deși, chiar și cu un an inițial bun sub centură, puteți avea în continuare daune cauzate de secetă plantelor dvs. chiar și după ce au fost în pământ de câțiva ani. Concentrați-vă eforturile în situații de secetă pe cele mai mari plante mai întâi. Arbori de apă și arbuști profund. Acestea sunt cele mai dificil de îndepărtat și înlocuit. Este mai bine să pierdeți câteva plante perene și flori decât un copac sau un arbust Matur.

dacă peisajul dvs. a suferit daune cauzate de secetă, vă recomandăm cu plăcere ce este mai bine să reparați sau să înlocuiți ceea ce s-a pierdut. În unele situații, fertilizarea arborilor și arbuștilor vă poate ajuta plantele să se recupereze mai repede. Cu toate acestea, în unele situații, poate fi necesar să eliminați o instalație și să instalați una nouă. Oricum, suntem capabili de a efectua aceste servicii. Dacă doriți o consultație gratuită cu privire la daunele cauzate de secetă și amenajarea teritoriului dvs., am fi bucuroși să vă vorbim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.