când pentru a închide Piscina

Ziua Muncii este adesea considerat sfârșitul neoficial la sezonul piscină. Copiii se întorc la școală și, în funcție de locul în care locuiți, temperaturile scad și mulți oameni încep să se gândească la închiderea piscinei.

există multe motive bune pentru a trece printr-un proces formal de curățare a piscinei în fiecare sezon. Winterizing piscina corect protejează de daune, devine apa în stare bună pentru luni este închis, și va face mult mai ușor și mai puțin costisitoare pentru a re-deschide vara următoare.

presupunând că locuiți într-un climat în care este important să vă iernați piscina, iată câteva linii directoare care vă ajută să decideți când să vă închideți piscina.

aveți un încălzitor de apă?

un încălzitor de apă vă poate prelungi semnificativ sezonul. Încălzitoarele pentru piscine de acasă pot prelungi de obicei un sezon cu aproximativ o lună înainte și după sezonul tradițional Memorial Day to Labor Day, ceea ce înseamnă că vă puteți menține piscina în multe climate până în octombrie.

o regulă importantă este să vă închideți piscina înainte ca temperaturile să scadă sub îngheț noaptea. Puteți cumpăra cronometre și termostate pentru pompele dvs. care au protecție împotriva înghețului, ceea ce vă permite să mențineți piscina deschisă mai mult timp, dar trebuie să vă asigurați că alte pompe și linii de apă pot fi expuse la frig și îngheț

dacă aveți un dispozitiv de curățare robotizat pentru piscină, trebuie să urmați instrucțiunile producătorului cu privire la temperatura apei pentru a „scoate din piscină”. Rularea robotului sub această temperatură poate deteriora robotul.

care este temperatura apei din piscină?

pe de o parte, trebuie să închideți piscina înainte ca temperaturile să scadă sub îngheț. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că apa s-a răcit în mod adecvat înainte de a închide piscina. Aveți două probleme dacă închideți piscina atunci când apa este prea caldă. În primul rând, substanțele chimice pe care le puneți în piscină pentru a o ierna pot să nu dureze până în primăvară dacă apa este prea caldă. Cu cât apa este mai caldă, cu atât sunt consumate mai repede substanțele chimice de iarnă.

în al doilea rând, aveți șanse mai mari de creștere a algelor dacă acoperiți piscina atunci când apa este prea caldă.

majoritatea experților recomandă să așteptați cel puțin până când temperatura scade sub 65 de grade Fahrenheit (18 grade Celsius) pentru a vă ierna piscina. Cu toate acestea, dacă puteți aștepta mai mult până când piscina dvs. este sub 50 de grade Fahrenheit (10 grade Celsius), veți avea un risc mult mai mic de apariție a problemelor. Creșterea algelor nu este complet oprită până la 40 de grade Fahrenheit (4 grade Celsius).

trebuie să vă faceți griji cu privire la frunze?

în cele din urmă, un factor suplimentar de luat în considerare este dacă aveți o mulțime de copaci în curtea dvs. sau în cartierul dvs. Frunzele care cad pot adăuga o mulțime de materie organică în piscina dvs. și pot crea o problemă mare de întreținere. De asemenea, vă pot pata piscina dacă sunt lăsate în piscină peste iarnă.

dacă de obicei vă păstrați piscina acoperită în jurul anului, aceasta este mai puțin o problemă. Dacă nu, puteți decide să vă închideți piscina puțin mai devreme decât ați putea altfel (dar asigurați-vă că temperatura piscinei este sub 65 la minimum!).

este important să winterize piscina în mod corespunzător. Acest lucru va face deschiderea piscinei în primăvară mai ușoară și mult mai puțin costisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.