Când Aveți Nevoie De Lanțuri De Anvelope?

lanțuri de anvelope pe un vehicul comercial iernile din Wisconsin pot fi destul de brutale și pot face drumurile periculoase pentru a conduce. Zăpada, gheața și ploaia pot face dificilă menținerea vehiculului sub control, crescând astfel potențialul de accidente. Lanțurile de anvelope pot fi o soluție temporară bună pentru șoferii din și în jurul orașului Chicago și pot fi numărate pentru a oferi tracțiunea de care aveți nevoie pe drumurile alunecoase. Aflați mai multe despre utilizarea lanțurilor de anvelope în acest ghid de la grupul auto Badger Truck &.

Când Trebuie Să Folosesc Lanțuri De Anvelope?

ar trebui să instalați lanțuri de anvelope numai atunci când condițiile justifică utilizarea lor. Acest lucru le face o soluție fiabilă pe termen scurt. Este important să ne amintim că:

 • lanțurile de anvelope nu trebuie utilizate niciodată pe drumuri uscate.
 • nu conduceți mai repede de 30 mph când aveți lanțuri pe anvelope. La viteze mai mari, lanțurile pot zbura, potențial deteriorând vehiculul, suprafața drumului și vehiculele din jurul tău.
 • scoateți imediat lanțurile atunci când nu mai sunt necesare.

lanțurile de anvelope sunt legale în Wisconsin?

în timp ce Legea din Wisconsin nu permite ca metalul să fie în contact cu drumul, lanțurile de anvelope „de proporții rezonabile” sunt permise atunci când sunt prezente gheață, zăpadă sau alte condiții meteorologice de iarnă. În anumite cote mai mari, pot fi necesare lanțuri de anvelope. Dacă da, vor exista semne postate în acest sens.

lanțurile de anvelope sunt legale în Illinois?

unii dintre clienții noștri ne-au întrebat dacă lanțurile de anvelope sunt legale în Illinois. Răspunsul este da, lanțurile de anvelope sunt legale, dar aceleași restricții și cerințe pe care le avem în Wisconsin se aplică în Illinois.

Anvelope de zăpadă vs.Lanțuri de anvelope

anvelopele de zăpadă sau anvelopele de iarnă ar putea fi o soluție mai bună pentru unii șoferi din zona Madison. Aceste anvelope au fost fabricate special pentru a oferi tracțiune în toate tipurile de condiții de drum de iarnă. Ei au, de asemenea, avantajul suplimentar de a fi perfect pentru a conduce pe drumuri uscate, astfel încât nu va trebui să treacă prin hassle de a instala și de a le elimina atunci când vremea se schimbă.

conduceți în siguranță în această iarnă

conducerea pe timp de iarnă poate pune o serie de probleme de siguranță, mai ales dacă vehiculul dvs. nu a fost întreținut corespunzător. Este o idee bună să vă aduceți camionul, SUV-ul sau duba în centrul nostru de service și să lăsați tehnicienii noștri experți să se asigure că este gata să facă față provocărilor conducerii pe timp de iarnă. Programați o întâlnire și puneți echipajul nostru de service să lucreze pentru dvs. astăzi sau dacă aveți întrebări despre îngrijirea anvelopelor. Vă putem oferi sfaturi cu privire la orice, de la modul de resetare a luminii motorului de verificare pe un Ram 1500, până la opțiuni comerciale de upfitting, așa că vă rugăm să nu ezitați să ne contactați online.

știri recente de la Badger Truck & Auto Group

 • 2022 Chevrolet Silverado 1500 capacitate de remorcare

  noul 2022 Chevrolet Silverado 1500 LTD a uimit șoferii cu reproiectarea sa proaspătă pentru drumurile din Chicago, dar cât de mult poate remorca? 2022 Chevrolet Silverado 1500 capacitatea de remorcare ajunge până la 13.300 de lire sterline atunci când este echipată corespunzător, datorită construcției de înaltă rezistență și a unei game de opțiuni pentru motoare grele. Aflați ce face…

 • 2022 Chevrolet Silverado HD capacitate de remorcare

  șoferii care aleg un Chevy Silverado 2022 2500HD pot remorca până la 18.500 de lire sterline, în timp ce cei care aleg un Chevy Silverado 2022 3500HD pot remorca până la 36.000 de lire sterline. Pentru sarcină utilă, Silverado 2500HD poate transporta până la 3.979 de lire sterline, în timp ce 3500hd poate gestiona până la 7.442 de lire sterline. Gata pentru a afla mai multe despre…

 • 2022 Specificații Ford F-550: o prezentare generală

  cu specificațiile Ford F-550 din 2022 la dispoziția dvs., veți putea să vă ocupați de orice vă aruncă viața. Limita de sarcină utilă a acestui camion atinge mai mult de 12.000 de lire sterline și poate tracta mai mult de 30.000 de lire sterline cu motorină—dar acestea sunt doar cele mai evidente moduri în care f-550 iese în evidență. Am acoperit tot ce ai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.