Bleach Sezonul 17 Data lansării: arcul final al Războiului de sânge de o mie de ani confirmat pentru toamna anului 2022 de trailer

Bleach manga artwork
proiectul Bleach 20th anniversary a inclus Bleach Sezonul 17 și un nou episod OVA din 2020. Pic de credit: Tite Kubo

Bleach: Data de lansare de mii de ani Blood War a fost confirmat a fi în octombrie 2022, toamna 2022 sezonul anime.

arcul final al Bleach a fost confirmat inițial că este în producție ca parte a proiectului Bleach 20th anniversary. Săptămânalul Shonen Jump numărul 17, 2021 a raportat că Bleach Sezonul 17 va adapta povestea războiului de sânge de o mie de ani arc din seria manga Bleach de creatorul Tite Kubo, ceea ce înseamnă că anime-ul va termina adaptarea finalului manga Bleach.

pe 16 decembrie 2021, cele mai recente știri săptămânale Shonen Jump s-au scurs, confirmând că noul anime Bleach își va începe difuzarea în toamna anului 2022. Bleach: Thousand-Year Blood War data lansării a primit o confirmare oficială în timpul Jump Festa 2022, care a avut loc pe 18 și 19 decembrie 2021.

pe lângă anunțul sezonului Bleach 17, Jump Festa 2022 conținea anunțuri pentru Spy X Family, World Trigger, Jujutsu Kaisen, Dr.STONE, My Hero Academia, Chainsaw Man, Platinum End și multe alte anime.

un videoclip de previzualizare a trailerului Bleach: Thousand-Year Blood War a fost lansat și în timpul evenimentului Jump Festa 2022.

de la ultima actualizare, Weekly Shonen Jump sau orice companie legată de producția anime-ului nu a confirmat oficial data exactă de lansare a sezonului Bleach 17. Odată ce știrile sunt confirmate oficial, acest articol va fi actualizat cu informațiile relevante.

anime-ul original Bleach a rulat din octombrie 2004 până în martie 2012, terminând cu episodul 366 din Bleach sezonul 16. Probabil, noul sezon al lui Bleach se va numi Bleach Sezonul 17 și va începe cu Bleach Episodul 367.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru Anime!

numărul episoadelor Bleach 2022 nu a fost încă anunțat. Cu toate acestea, arcul Războiului de sânge de o mie de ani este de sute de capitole în manga, astfel încât anime-ul Bleach 2022 este probabil să ruleze pentru multe cursuri.

un „cour” este o unitate de difuzare TV de trei luni bazată pe anotimpurile fizice, iar anotimpurile anime au de obicei între 10 și 13 episoade pe cour. Asta înseamnă că va exista probabil Bleach Sezonul 18, 19 și așa mai departe.

personalul principal și studioul de animație care produc sezonul anime Bleach 2022 au fost anunțate în timpul Jump Festa 2022.

Studio Pierrot a produs cele 16 sezoane originale. Deoarece sunt cunoscuți pentru producerea de serii anime de lungă durată, cum ar fi anime-ul Black Clover (vezi articolul nostru despre anime-ul Black Clover Season 4), nu este surprinzător faptul că studioul se întoarce pentru a produce noul sezon Bleach.

designerul de personaje Bleach Masashi Kudo și compozitorul de muzică Shiro Sagisuo se întorc amândoi.

cu toate acestea, cea mai mare schimbare a personalului principal este că regizorul Tomohisa Taguchi (Akudama Drive, călătoria lui Kino) îl înlocuiește pe regizorul anterior, Noriyuki Abe. Noul regizor se va ocupa și de scrierea compoziției seriei.

Bleach Sezonul 17 de deschidere (OP) tema cântec muzică și se încheie (ED) nu au fost încă anunțate.

mai mult, a existat un proiect Bleach 2020 care animă Arcul de poveste Bleach: Burn The Witch. Regizat de Tatsuro Kawano (regizor de animație pentru un sezon al seriei anime Psycho-Pass), Episodul Bleach OVA este produs de compania de animație studio Colorido. (A se vedea mai jos pentru mai multe detalii.)

acest articol oferă tot ce se știe despre Bleach Sezonul 17 (Bleach 2022 anime/Bleach: Thousand-Year Blood War) și toate știrile conexe. Ca atare, acest articol va fi actualizat în timp cu știri, zvonuri și analize. Între timp, să ne adâncim în ceea ce se știe cu siguranță.

Bleach 2020 episodul Ova adaptează Burn The Witch manga one-shot

fanii Anime sperau că anunțul Bleach 2020 va lansa rapid noul sezon Bleach. Vestea bună este că anime-ul se întoarce relativ repede pentru un episod Bleach OVA.

Studio Colorido produce noul episod pentru o lansare din 2020. Studioul este cel mai bine cunoscut pentru producerea Pokemon: Twilight Wings.

studioul este o filială a Twin Engine, care deține drepturile de licențiere anime pentru nume mari, cum ar fi Dororo anime și Vinland Saga anime (a se vedea Vinland Saga Sezonul 2 anime articol).

regizorul Tatsuro Kawano a fost directorul de animație pentru Psycho-Pass 2. El a fost, de asemenea, regizorul pentru a patra deschidere a seriei anime Boruto.

Bleach: Burn The Witch a fost un capitol manga one-shot pe care Kubo l-a lansat în Shonen Jump back pe 16 iulie 2018. A fost primul nou capitol manga Bleach al lui Kubo din August 2016.

inițial, a fost anunțat de săptămânalul Shonen Jump la mijlocul lunii August 2020 că Burn The Witch manga va avea doar patru capitole, dar apoi a fost anunțat o săptămână mai târziu că Burn The Witch Volumul 1 va fi lansat pe 2 octombrie 2020. De obicei, în cazul în care o serie manga este doar un singur volum va fi listat fără un număr.

Viz Media va publica digital traducerea oficială în limba engleză a Burn The Witch manga.

Bleach Burn The Witch Anime Screenshots
Screenshots from the Bleach: Burn the witch anime. Credit Pic: Studio Colorido

cele două personaje principale Bleach pentru această poveste sunt numite Noel Niihashi și Spangle Niniii. Acestea vor fi exprimate de actorii japonezi Yuina Yamada și, respectiv, Asami Tano.

stabilit la 12 ani după Războiul de sânge Quincy, Bleach: Burn The Witch a spus povestea a două vrăjitoare care lucrează pentru Soul Society în Reverse London.

în această lume, dragonii sunt reali, iar în trecutul antic, au provocat majoritatea deceselor în Londra.

locuitorii moderni ai Londrei nu pot vedea dragoni, așa că depinde de oamenii din Londra inversă să controleze Dragonii și să protejeze oamenii de o moarte aprinsă.

Bleach Burn The Witch Anime
the Bleach: Burn The Witch OVA episodul va fi lansat în cinematografele japoneze și pe platformele de streaming în aceeași zi. Pic credit: Studio Colorido

Bleach manga comparativ cu Bleach 2022 anime

anime-ul se bazează pe seria manga Bleach de artist și scriitor Tite Kubo. Publicat în săptămânalul Shonen Jump din 2001 până în 2016, manga Bleach a încheiat volumul 74 cu Bleach Capitolul 686.

traducerea oficială în limba engleză a manga Bleach a fost lansată de editorul Nord-American VIZ Media. Volumul englezesc Bleach 74 a apărut în octombrie 2018.

anime-ul a urmat povestea manga până la episodul 64, când au fost introduse mai multe arcuri de poveste originale anime pentru a-i oferi lui Kubo mai mult timp pentru a crea noi capitole manga. Aceste episoade de umplere au continuat până la episodul 110, dar apoi anime-ul a continuat să se bazeze pe filler de mai multe ori de-a lungul anilor.

episoadele 128 până la 137 și episoadele 168 până la 189 și episoadele 230 până la 265 și episodul 311 până la 342 au fost toate de umplere. Inutil să spun că această cantitate de conținut de umplutură este neobișnuită pentru o serie anime, astfel încât citirea manga Bleach este ca o experiență diferită.

anime-ul Bleach sezonul 16 s-a încheiat prin adaptarea înlocuitorului pierdut Shinigami arc, care a fost acoperit de capitolele manga 424 până la 479.

Bleach Sezonul 17 anime se va ridica cu Bleach: Thousand-Year Blood War arc (cunoscut și sub numele de Quincy arc), care include capitolele 480 până la 686. Probabil, anime-ul nu se va baza prea mult pe episoadele de umplere de data aceasta.

prin urmare, presupunând că noul sezon al lui Bleach adaptează întregul arc de poveste, anime-ul ar putea adapta finalul manga Bleach. Dar va dura mai multe sezoane, deoarece vorbim despre peste 200 de capitole, ceea ce reprezintă aproape o treime din întreaga manga.

vestea bună este că cititorii manga numai în limba engleză pot citi înainte chiar acum. Vestea proastă este că noul sezon al lui Bleach va fi probabil sfârșitul seriei anime, cu excepția cazului în care este anunțată o continuare a manga Bleach.

Bleach 2020 Sezonul 17 anunț săptămânal Shonen Jump
anunțul Bleach 2020 al sezonului Bleach 17 în revista săptămânală Shonen Jump. Pic de credit: săptămânal Shonen Salt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.