Andrew Lessman

știri despre Andrew Lessman

data nașterii februarie 11, 1957
vârsta 64 ani
locul nașterii Statele Unite
Zodiac Varsator
naționalitate American
etnie Caucazian
profesie Antreprenor
înălțime 5 picioare și 11 inch
starea relației într-o relație
valoarea netă $1,000,000 – $2,000,000 (mai multe informații mai jos)

Andrew Lessman este un antreprenor American care este cunoscut pentru compania sa ProCaps. El este o astfel de personalitate care a adus o schimbare uriașă în domeniul medicinei și nutriției cu ideile sale inovatoare.

în acest articol, am evidențiat câteva fapte și indicii despre Andrew, inclusiv familia, cariera, vârsta, educația și multe altele.

Viața timpurie și familia

Andrew Lessman s-a născut pe 11 februarie 1957, în Statele Unite. Andrew este de origine caucaziană. El pare să fie rezervat cu privire la istoria părinților săi, așa că nu a menționat nimic despre părinții săi până acum. Nu a oferit nicio perspectivă asupra copilăriei sale până acum. Se pare că este foarte concentrată pe cariera ei.

după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania cu o diplomă în biochimie, a mers la Universitatea din Hawaii pentru școala medicală. Cu toate acestea, în cele din urmă a ales să-și schimbe concentrarea și a părăsit Facultatea de Medicină și a absolvit Facultatea de Drept a Universității Loyola. Câțiva ani mai târziu, a început o carieră de avocat.

Andrew LESSMAN prietena și relația

vorbind despre statutul său relație, el este în stare relație cu un autor și personalitate YouTube Muriel Angot. Cuplul este împreună de peste un deceniu. De asemenea, au lucrat împreună la publicarea cărților de bucate vegane și la promovarea unui stil de viață sănătos. Cei doi au co-autor Cărți precum supele preferate & Veggie Cookbook Bundle, daily Eating with Muriel and Andrew Cookbook și Andrew & legumele sănătoase ale lui Muriel au făcut o carte de bucate delicioasă. Cu toate acestea, cuplul nu are planuri să se căsătorească, deoarece ambii nu cred în Institutul căsătoriei.

Andrew și prietena lui Muriel Angot
Andrew și prietena lui Muriel Angot

Andrew Lessman cariera

Andrew a devenit fascinat de nutriție și vitamine în timp ce în liceu. După ce a absolvit o diplomă în biochimie, și-a schimbat din nou concentrarea pentru a deveni avocat și a absolvit Facultatea de Drept a Universității Loyola. El a decis cel mai bun mod de a realiza acest lucru ar fi să dobândească o diplomă de drept și să-și concentreze practica de drept asupra reglementării medicale și de îngrijire a sănătății. După ceva timp, a început să-și proiecteze propriul regim de vitamine pentru a oferi ingrediente care îmbunătățesc performanța oamenilor în timp ce se antrena pentru un decathlon în timpul facultății de drept. A lucrat cu jumătate de normă pentru o companie de vitamine și, la sfârșitul anilor 80, a decis din nou să-și schimbe atenția de la lege la dezvoltarea cu normă întreagă a vitaminei. În 1989, și-a lansat propria companie, ProCaps Laboratories. În 2010, a fost implicat într-un proces de mare anvergură, când a criticat public QVC pentru că a purtat o anumită marcă de vitamină. În cele din urmă și-a smuls propriul inventar din rețea și a sărit nava la HSN, unde a fost de atunci.

înălțimea, greutatea și măsurătorile corpului lui Andrew Lessman

Andrew Lessman se află la înălțimea de 5 picioare și 11 inci. Cu toate acestea, informațiile privind greutatea sa rămân necunoscute. Andrew arată foarte atractiv, cu ochi căprui frumoși și păr brun închis. De asemenea, are un fizic mediu al corpului. Detaliile privind măsurătorile corpului său rămân necunoscute.

Andrew LESSMAN NET WORTH

antreprenori: până acum, Andrew nu a împărtășit prea multe despre veniturile și câștigurile sale până acum. Cu toate acestea, în conformitate cu www.zippia.com venitul mediu al unui antreprenor este estimat la 74.224 USD pe an.

astfel, calcularea fluxurilor de venituri Andrew, pe care am menționat mai sus, de – a lungul anilor, Andrew lessman estimat în valoare netă este de $1.000.000 – $2.000.000.

mai multe informații despre Andrew Lessman

  • Andrew Lessman își sărbătorește ziua de naștere pe 11 februarie 1957. Astfel, Andrew Lessman are 64 de ani din mai 2021.
  • semnul zodiacal al lui Andrew Lessman este Vărsătorul.
  • avea un interes profund pentru bunăstarea animalelor.
  • a intrat în târgul științific și a primit locul doi pentru proiectul său pe șoareci.
  • a devenit fascinat de nutriție și vitamine în timp ce era în liceu.
  • a lansat ProCaps în 1989.

Î & A

Î: Care este ziua de naștere a lui Andrew Lessman?

a: Andrew Lessman s-a născut pe 11 februarie 1957.

Î: Care este vârsta lui Andrew Lessman?

a: Andrew Lessman are 64 de ani.

Î: Care este înălțimea lui Andrew Lessman?

A: înălțimea lui Andrew Lessman este de 5 picioare și 11 inci.

Î: cine este iubita lui Andrew Lessman?

a: Andrew Lessman este într-o relație în acest moment.

Î: Care este valoarea netă a lui Andrew Lessman?

a: valoarea netă a lui Andrew Lessman este de $1,000,000 – $2,000,000.

zvonuri și controverse

este evident că mai multe informații proaste despre figuri ca ea care le implică s-au răspândit aici și acolo. Haters ei pot face povești și să încerce să o ia în jos din gelozie și invidie. Cu toate acestea, ea nu s-a gândit niciodată prea mult la asta. De preferință se concentrează pe pozitivitate și dragoste, fanii și adepții ei se întorc la ea. A făcut o muncă excelentă pentru a se ține departe de controverse până în prezent.

social MEDIA lui Andrew Lessman

platforma Link
Facebook FB-ul lui Andrew Lessman
Instagram Instagram lui Andrew Lessman
Twitter Twitter-ul lui Andrew Lessman
YouTube Youtube lui Andrew Lessman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.