Adrienne Bosh

Data nasterii: 17 aprilie 1985
locul nașterii: în, Statele Unite ale Americii
semn stea: Berbec
profesie: necunoscut

Adrienne Bosh este un fost model American și concurs de frumusețe. Ea este, de asemenea, o femeie de afaceri. Este cunoscută mai ales pentru că este soția campionului NBA de două ori NBA, Chris Bosh, jucător profesionist de baschet pentru Miami Heat.

Adrienne Bosh s-a născut ca Adrienne Nicole Williams. S-a născut pe 17 aprilie 1985 în Vevay, Indiana. În 1992, la vârsta de 7 ani, Adrienne Williams va intra și va câștiga primul ei concurs de frumusețe. Modeling până la vârsta de 12 ani, ea va fi implicată în teatru și gimnastică la Liceul Județean Elveția. Pe 3 mai 2012, Adrienne a născut fiul lor, Jackson. Pe 4 noiembrie 2013, Chris și Adrienne au întâmpinat-o pe fiica lor, Dylan Skye Bosh. Chris și Adrienne așteaptă băieți gemeni în 2016. De asemenea, are o fiică vitregă din relația lui Bosh cu Allison Mathis.

Adrienne Bosh este în prezent vicepreședinte al Team Tomorrow Inc. Ea joacă un rol activ în strângerea de fonduri și dezvoltare și în sprijinirea diferitelor organizații și organizații de caritate Din Miami.

Mai Multe Informații: Twitter / Instagram

Fanii Au Văzut Și Ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.