6 pași către un proces de web design de succes

site-ul dvs. web este prima impresie a afacerii dvs. Oferă o prezență despre cine sunteți, ce oferiți și de ce clientul dvs. ar trebui să cumpere de la dvs. este primul pas în călătoria clientului care vă permite să construiți încredere.

6 pași pentru procesul de web design

Share this infographic on your website:

<img src="https://www.burgeon.solutions/web-designing-blog/wp-content/uploads/2019/11/Infographic-Web-Design-Process-768x8434.jpg" alt="Web Design Process " />

un site web bine structurat conduce mai mulți vizitatori și vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri. Deci, cele mai recente tendințe de design de site-uri web oferă vizitatorilor o experiență de utilizare mai bună (UX).

dacă doriți un site web de înaltă calitate și bine structurat, atunci trebuie să căutați o companie de design de site-uri web. Ei au proiectat numeroase site-uri web pentru diverse industrii, astfel încât știu dorințele dumneavoastră.

agențiile de design de site-uri web urmează diferiți pași pentru a construi un site web uimitor pentru clienții lor. Ne-ar dori să un scurt ghid, ilustrând procesul de proiectare și de a construi.

1. Strategie

o strategie solidă ar trebui să înceapă cu dezvoltarea persoanelor care vor fi interesate de serviciile sau produsele dvs. Apoi scrieți o copie convingătoare care definește clar ceea ce oferiți, de ce cineva ar trebui să o cumpere și de ce ar trebui să aibă încredere în dvs. să cumpărați. Există mulți pași în scara de încredere, dar acestea vă pot duce în direcția cea bună.

în cele din urmă, vă rugăm să măsurați indicatorii cheie de performanță (KPI) semnificativi. Capturați datele înainte de reproiectare, apoi măsurați periodic după lansare.

1.1 Obiectiv

site-ul dvs. web nu ar trebui să fie doar un panou publicitar, ci trebuie să fie și un instrument de afaceri. Ar trebui să atragă vizitatori, apoi să-i angajeze să rămână și să facă clic pe paginile dvs., deoarece sunt educați despre articole și câștigă încredere în capacitatea dvs. de a livra.

Puteți crea mai jos obiective pentru site-ul dvs. web:

promovați interacțiunea cu clienții existenți și potențiali.

construiește-ți marca.

creșteți rata de conversie.

1.2 mesaj de BRAND

acesta joacă un rol esențial să se unească cu utilizatorii și conduce utilizatorii spre site-ul dumneavoastră.

1.3 utilizator și site-ul web DESIGN

acesta prezintă atributele utilizatorului și site-ul web. Caracteristicile utilizatorului încorporează dorințele, țintele și alegerile lor, în timp ce design-urile site-ului le îndeplinesc dorințele.

1.4 comparați

trebuie să comparați site-urile de top și să identificați punctele lor slabe și puternice, apoi să vă îmbunătățiți site-ul după aceea.

păstrându-le în mintea ta, poți merge mai departe în procesul de planificare.

2. Planificare

acum știți pașii de urmat în strategie, puteți planifica toți pașii necesari în abordarea de proiectare a site-ului web. Planificarea este procesul de speculație cu privire la acțiunile necesare, vor fi efectuate în acest proces, pentru a atinge obiectivul dorit.

2.1 Analiza cerințelor

examinați așteptările și dorințele utilizatorilor pentru site și luați feedback-ul lor, apoi planificați în consecință.

2.2 raport de proiect

mențineți raportul de proiect, un document adecvat care descrie informațiile complete despre nevoile utilizatorului. Se va folosi ca sursă pentru construirea întregului proiect.

2.3 sitemap-uri

Sitemap-ul afișează structura site-ului și semnifică aspectul paginilor de pe site-uri. Deci, utilizatorul poate obține informațiile imediat.

2.4 propunere

este acordul legal sau contractul dintre dvs. și clienții dvs. cu privire la costul, estimările, tehnologiile și timpul necesar pentru proiect.

2.5 accesibilitate

asigurați-vă că veți obține tot accesul la site-ul web, cum ar fi conectarea FTP, detaliile cPanel, configurarea bazei de date și orice cadre de site web.

2.6 planificarea cerințelor de resurse

ar trebui să planificați cerințe suplimentare de tehnologii, echipamente și instrumente care să fie utilizate în proiect și să includeți toate acestea în bugetul clientului pentru dezvoltarea proiectului.

3. Proiectarea

în această fază, efectuați acțiunile conform planului.

un designer de site-ul vine într-un rol în acest pas în cazul în care site-ul de proiectare are loc. El este responsabil pentru a oferi aspectul pe care clientul vrea să aibă pe site-ul lor.

3.1 aspectul site-ului

proiectați aspectul site-ului, ținând cont de cerințele clientului conform etapelor de planificare. Aspectul site-ului include componente precum:

  • tema de culoare
  • Logo
  • experiența utilizatorului
  • compatibilitate cu diferite dispozitive
3.2 prezentare DEMO site-ul

acesta conține aspectul site-ul, se poate face manual folosind pen-Hârtie, sau orice editor ca Photoshop și ar trebui să fie trimise la client pentru aprobare. După aprobarea machetei site-ului web, acesta poate trece la etapa următoare.

3.3 FEEDBACK-ul clientului

ar trebui să partajați această prezentare machetă clientului pentru examinare și să așteptați aprobarea acestuia. Va trebui să îl modificați, dacă vi se cere, pentru a continua proiectul în continuare. Feedback-ul clientului vă va ajuta să luați proiectul în direcția cea bună.

3.4 codificare

după ce dvs. și clientul dvs. ați convenit asupra machetei finale, puteți începe cu proiectarea efectivă cu HTML, CSS și JavaScript sau orice cadru adecvat.

4. Dezvoltare

odată ce faza de proiectare a fost finalizată, următorul pas este de a face aspectul site-ului web să funcționeze. În această fază, va trebui să faceți codificare folosind limbaje de programare.

deși codificarea nu este o sarcină ușoară. Dacă luăm măsurile adecvate, acesta oferă cele mai bune rezultate într-un timp scurt. Există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a începe codificarea:

4.1 cadru

ar trebui să alegeți și să implementați un cadru de dezvoltare precum ASP/PHP sau un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress.

4.2 baza de date

baza de date este o parte vitală a site-ului web, deoarece stochează datele dvs. Trebuie să dezvoltați baza de date securizată conform conținutului site-ului web.

4.3 șablon de pagină web

definește aspectul vizual pentru diferite pagini ale site-ului web, cum ar fi Acasă, Despre noi, Blog, serviciu, Contactați-Ne și așa mai departe. În acest pas, ar trebui să căutați și funcționalitatea acestor pagini web și să vă dezvoltați în consecință.

4.4 caracteristici speciale

dacă există caracteristici distinctive pe care clienții doresc să le aibă pe site, atunci ar trebui să vă asigurați că aceste caracteristici sunt fezabile și congruente cu viziunea de afaceri, atunci asigurați-vă că implementați.

4.5 conținut interactiv pentru utilizator

integrați funcționalitățile de interacțiune cu utilizatorul, cum ar fi Audio, Video, bannere, ferestre Pop-up și conținut pe site, scrise și dezvoltate de specialiști.

4.6 validarea funcționalității

asigurați-vă că toate legăturile și componentele integrate funcționează bine.

4.7 securitate

integrați toate măsurile de securitate pentru a obține un acces mai sigur pe serverul web.

4.8 îmbunătățire

implementați toate elementele SEO pentru a face site-ul SEO prietenos și pentru a îmbunătăți vizibilitatea social media.

5. Lansarea

faza de lansare este în cazul în care ați finalizat toate aspectele vizuale de pe site-ul înainte de a transfera la serverul de hosting este gata pentru utilizatori.

în această fază, ar trebui să transferați clienților toate ghidurile de stil, structurile site-ului, detaliile de conectare actualizate și alte livrabile.

5.1 recenzie

Verificați erorile site-ului web, care pot fi îmbunătățite.

5.2 MAKE it LIVE

transferați site-ul web pe server și faceți-l convenabil pentru utilizatori.

5.3 diagnosticul Final

ar trebui să faceți diagnosticul final folosind diverse instrumente de testare, cum ar fi validatorul de cod, verificatorul ortografic, testarea legăturilor rupte, compatibilitatea browserului și așa mai departe.

5.4 documentație

ar trebui să furnizați clientului documentația corespunzătoare pentru site, cum ar fi o copie soft a hărții site-ului, detalii despre tehnologiile utilizate, manual de utilizare și administrare.

6 întreținere

lumea site-ului web este dinamică, deci trebuie să o actualizați ocazional, pentru a vă asigura că acestea sunt încă la un nivel optim de performanță și pentru a obține cea mai bună experiență a utilizatorului.

faza de întreținere include următoarele etape:

  1. identificați și remediați erorile tehnice.
  2. actualizați conținutul paginii web după timp.
  3. Optimizați performanța site-ului web prin testarea A/B.
  4. actualizați designul general, dacă este necesar.
  5. actualizați și implementați noile funcționalități în mod regulat.

toți acești pași descriu de ce procesul de web design are nevoie de timp pentru a finaliza, dar poate economisi timp în general și de a îmbunătăți rezultatele de afaceri chiar mai repede. Se recomandă ca fiecare organizație să urmeze toți pașii de mai sus pentru cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului.

dacă aveți întrebări sau gânduri, vă rugăm să postați pe Facebook sau să ne trimiteți un e-mail direct pentru o discuție educațională fără angajament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.