5 Cele mai bune Grunduri pentru acoperirea vopselei întunecate

schimbarea culorii unei camere este o modalitate excelentă de a vă reîmprospăta casa, cu toate acestea, trebuie să găsiți grundul potrivit pentru a schimba cu succes culorile fără a avea nevoie de mai multe straturi de vopsea pentru a face treaba.

dacă nu vă petreceți timpul luând măsurile de precauție potrivite, amorsându-vă pereții și tavanele, ați putea ajunge să riscați să pierdeți timp și resurse prețioase în încercarea de a acoperi vopseaua întunecată.

grundurile de vopsea nu numai că pun Fundația, ci și dau suprafeței pe care o pictați un finisaj profesional. Dacă sunteți în căutarea unei metode de acoperire a vopselei întunecate, obținând în același timp un finisaj elegant, atunci aveți nevoie de un grund de bună calitate!

continuați să citiți pentru a afla cele mai bune Grunduri pentru a acoperi vopseaua întunecată.

imagine produs
top Alege

 KILZ Premium High-ascunde pata de blocare interior Primer
KILZ Premium High-ascunde pata de blocare interior Primer

 • consistență mai gros pentru a asigura o etanșare mai bună.
 • rezistent la umiditate.
 • formulă durabilă.
Verificați prețul
KILZ L204511 bucătărie baie interior Latex Grund
KILZ L204511 bucătărie & baie interior Latex Primer

 • îmbunătățită rezistent la mucegai.
 • Stainblocking.
 • promovează aderența și sigilează suprafețele poroase.
Verificați prețul
KILZ restaurare maximă pata si miros de blocare interior Primer
KILZ restaurare maximă pata si miros de blocare interior Primer

 • proiectat pentru a bloca chiar și cele mai dure pete.
 • grund pe bază de apă cu performanță pe bază de ulei.
 • blochează mirosurile.
Verificați prețul
KILZ Original multi-suprafață pata de blocare interior Primer
KILZ original Multi-Surface Stain Blocking Primer Interior

 • Stainblocking – acoperă majoritatea petelor, inclusiv din apă și fum.
 • blochează mirosurile.
 • se usucă în 30 de minute.
Verificați prețul
Rust - Oleum 286258 Primer
Rust-Oleum 286258 Primer

 • nu este nevoie de șlefuire.
 • poate fi folosit peste ulei sau latex topcoats.
 • îmbunătățește acoperirea topcoats.
Verificați prețul

5 Cele mai bune Grunduri pentru acoperirea vopselei întunecate

KILZ Premium High-Hide Stain Blocking Interior/Exterior Latex Primer/Sealer, alb, 1 galon

Kilz Premium High-Hide Stain Blocking Interior/Exterior Latex Primer/Sealer este conceput pentru a vă ajuta să obțineți un finisaj uniform în jurul casei dvs.

acest grund sigilează suprafețele, ascunde petele și culorile anterioare și oferă o aderență excelentă la majoritatea suprafețelor interioare și exterioare, făcându-l perfect pentru acoperirea culorilor întunecate.

cu aderență excelentă pentru majoritatea suprafețelor, utilizați pe gips-carton interior și exterior, tencuială, lemn, lambriuri, zidărie și cărămidă. De asemenea, este ideal pentru zonele cu umiditate ridicată, inclusiv băi și spălătorii

Pro

 • COV scăzut-această vopsea are un miros scăzut și ușor de curățat cu apă și săpun îl face sigur de utilizat în casele ocupate și spațiile de lucru.
 • protecție Mildewcide – pentru a preveni mucegaiul și mucegaiul să crească în casa ta.
 • high hide formula – funcționează pentru a bloca culorile anterioare și petele medii, inclusiv petele de apă și fum.

contra

 • un client a susținut că ambalajul acestui grund special de vopsea a fost defect și a existat loc pentru îmbunătățiri.

KILZ L204511 bucătărie& baie interior Latex Primer/Sealer/Stainblocker cu finisaj rezistent la mucegai, alb, 1 galon, 1 galon, 4 l

KILZ L204511 bucătărie & baie interior Latex Primer oferă o ascunde de mare pentru schimbările de culoare, ceea ce face mare pentru a picta peste o culoare închisă în jurul casa ta.

acest grund KILZ oferă o peliculă îmbunătățită rezistentă la mucegai care ajută la prevenirea creșterii mucegaiului pe suprafața grundului care poate fi prinsă între grund și straturile de vopsea.

acesta este un miros scăzut, foarte scăzut VOC latex-primer, care pot fi curățate cu apă și săpun pentru confortul dumneavoastră.

Pro

 • Stainblocking – acest grund blochează petele ușoare până la medii, promovează aderența și sigilează suprafețele poroase.
 • uscare rapidă – poate fi recoated după o oră pentru confortul dumneavoastră.
 • rezistent la mucegai-ajută la protejarea grundului de creșterea mucegaiului, ceea ce înseamnă că ajutați la minimizarea riscului de mucegai.

contra

 • câțiva clienți au remarcat că acest grund special de vopsea era predispus la aglomerare.

KILZ restaurare maximă pata si miros blocarea interior Latex Primer/Sealer, alb, 1 galon

KILZ restaurare Maxmium pata si miros blocarea interior Latex Primer este un grund pe bază de apă, sealer, și blocant pata dezvoltat cu noua tehnologie, care este formulat pentru a efectua ca un produs pe bază de ulei.

acest grund se usucă rapid. Se usuca la atingere în termen de 30 de minute și se usucă la recoat într-o oră pentru confortul dumneavoastră.

versatil! Acest grund abordează petele dure, inclusiv deteriorarea apei medii până la grele, rugina, fumul, nicotina, grăsimea, taninul, cerneala, creionul, marcajul de pâslă, petele de animale de companie și multe altele!

Pro

 • Stainblocking – proiectat pentru a acoperi petele dure, inclusiv mediu pentru daune de apă grea, rugina, fum, și mai mult ca un produs multifuncțional!
 • miros de etanșare – în cazul în care casa ta este afectat de animale de companie și mirosuri de fum, acest grund funcționează pentru a elimina mirosurile fault.
 • ani de experiență – KILZ produce grunduri și vopsele premium de 40 de ani, astfel încât să puteți fi siguri că vă puteți pune încrederea în ele.

contra

 • câțiva clienți au susținut că acest grund special de vopsea a ajuns deteriorat.

KILZ original Multi-Surface Stain Blocking Interior grund pe bază de ulei (Formula low VOC) Alb, 32 uncii fluide

KILZ original multi-Surface Stain Blocking Interior grund pe bază de ulei este conceput pentru a face culoarea vopselei să pară mai adevărată și vă permite să utilizați mai puțină vopsea.

grundul pe bază de ulei KILZ original low VOC blochează majoritatea petelor, inclusiv apă, fum, tanin, cerneală, Creion, marker de pâslă și grăsime.

utilizați acest grund versatil pe suprafețe interioare, inclusiv lemn, gips-carton, tencuială, lambriuri, tapet, zidărie, cărămidă, metal vopsit și suprafețe lucioase pregătite corespunzător.

Pro

 • uscare rapidă – se usucă la atingere în 30 de minute. Recoat sau top-coat după o oră pentru confortul dumneavoastră.
 • Stainblocking – acest grund acoperă majoritatea petelor, inclusiv din apă și fum.
 • culoare albă – acest lucru vă permite să acoperiți cu ușurință vopseaua întunecată.

contra

 • un client a remarcat că a găsit acest grund special dificil de aplicat.

Rust-Oleum 286258 Primer, 31,5 oz, Gri

primerul Rust-Oleum 286258 este un primer pe bază de apă, de înaltă performanță, pentru aplicații interioare și exterioare.

acest grund gri funcționează excelent sub culori vibrante, vii, permițându-vă, de asemenea, să economisiți timp și bani prin îmbunătățirea acoperirii straturilor de acoperire mai profunde.

acest grund are o rezistență excelentă la blocarea petelor și poate fi utilizat peste orice strat de ulei sau latex.

Pro

 • pe bază de apă-formula se sigilează uniform și se va lipi de suprafață fără șlefuire.
 • uscare rapidă-se usucă la atingere în doar 30 de minute, gata să se recupereze în 1 oră, ceea ce este minunat dacă sunteți sub o reținere de timp, astfel încât să nu trebuie să pierdeți ore întregi așteptând ca vopseaua să se usuce!
 • culoare gri – culoarea acestui grund înseamnă că poate acoperi bine vopseaua întunecată, permițând în același timp să fie vopsite culori strălucitoare.

contra

 • un client a spus că culoarea nu era așa cum se așteptau.

Ghidul cumpărătorului

va trebui să luați în considerare câțiva factori atunci când alegeți grundul potrivit pentru a acoperi vopseaua întunecată din casa dvs., dar se reduce în principal la culoare, mediul și formula proiectului și durabilitatea vopselei.

este demn de remarcat faptul că veți dori să achiziționați un grund de bună calitate. Având în vedere motivul pentru care căutați un grund este cel mai probabil să evitați să folosiți mai multe straturi de vopsea, veți avea nevoie de un grund de blocare a petelor, care este de culoare deschisă și de bună calitate, pentru a vă asigura că poate acoperi vopseaua întunecată.

verificați următoarele caracteristici înainte de a alege un grund pentru a acoperi vopseaua întunecată.

culoare

atunci când alegeți un grund pentru a acoperi vopseaua întunecată, va trebui să luați în considerare culoarea care va fi cea mai eficientă în abordarea lucrării la îndemână.

culoarea grundului dvs. este importantă atunci când vine vorba de acoperirea vopselei întunecate în jurul casei dvs., deoarece nu doriți să fiți obligați să pierdeți straturi de vopsea sau să petreceți timp inutil decorând. O greșeală obișnuită pe care o fac oamenii este alegerea culorii greșite.

în general, pentru a acoperi vopseaua întunecată, veți dori să alegeți o culoare deschisă, cum ar fi albul. De asemenea, puteți utiliza o culoare Gri deschis, dar, de obicei, albul este cea mai eficientă culoare pentru care ar trebui să optați.

Project Environment& Formula

când achiziționați un grund de vopsea pentru a acoperi vopseaua întunecată, va trebui să luați în considerare mediul și formula proiectului, deoarece nu toate grundurile sunt proiectate pentru aceleași medii. În general, grundurile de vopsea vin în trei formule: interior, exterior și interior/exterior.

pe bază de ulei-aceste grunduri funcționează atât cu vopsele de ulei, cât și cu vopsele din latex, făcându – le incredibil de ușor de lucrat, versatile și aplicabile pe mai multe suprafețe diferite.

pe bază de Latex-grundurile din Latex sunt pe bază de apă și sunt perfecte pentru pregătirea gips – cartonului neterminat pentru vopsire. În comparație cu grundurile pe bază de ulei, acestea sunt, în general, mai flexibile, mai rapide la uscare și sunt mai puțin fragile, făcându-le mai puțin susceptibile la peeling și crăpare de-a lungul anilor.

grunduri de șelac – grundurile pe bază de șelac sunt bune pentru decorarea interioară și sunt adesea văzute ca cele mai bune grunduri de blocare a petelor, funcționând bine la deteriorarea severă a apei și a fumului pereților și suprafețelor.

indiferent de grundul pe care decideți să îl alegeți, ar trebui să luați în considerare mediul și formula proiectului și să alegeți grundul în conformitate cu acesta. Cel mai bun grund pentru dvs. va fi cel care se potrivește cel mai bine lucrărilor pe care intenționați să le efectuați, deci alegeți cu înțelepciune pentru a evita să cumpărați mai multe grunduri diferite pentru diferite lucrări!

durabilitate

înainte de a cumpăra un grund pentru a acoperi vopseaua întunecată, trebuie să luați în considerare durabilitatea produsului. Deși acest lucru se reduce uneori la încercări și erori, o bună indicație dacă un produs este durabil sau nu este să verificați secțiunea de recenzii despre produse.

dacă un client a întâmpinat probleme cu grundul în sine peeling sau nu oferă acoperirea sau finisajul pe care îl sperau, este foarte probabil să vă fi spus acest lucru în secțiunea de revizuire a produsului.

secțiunea Recenzii produs este, de asemenea, un loc minunat pentru a căuta informații cu privire la orice probleme de servicii pentru clienți pe care clienții le-au experimentat. Deși apar probleme care sunt uneori în afara controlului unei companii, cum ar fi livrarea unui produs care ajunge deteriorat, modul în care o companie rectifică această problemă dezvăluie multe despre o afacere.

dacă un client a experimentat un serviciu rău pentru clienți, cel mai ușor loc pentru a găsi aceste informații este în recenzia sa.

faceți întotdeauna propriile cercetări și asigurați-vă că sunteți mulțumit de recenziile produselor înainte de a continua achiziția.

timpul de uscare

timpul de uscare este ceva ce va trebui să luați în considerare și atunci când alegeți grundul potrivit pentru vopsea. Dacă aveți o gospodărie ocupată, găsirea timpului pentru a face un DIY ar putea fi dificilă, mai ales dacă o anumită cameră va fi în afara acțiunii în timp ce vopseaua se usucă.

de obicei vorbind, grund vopsea medie va dura oriunde între 30 de minute la o oră. S-ar putea să nu pară mult timp, dar când adăugați durata de timp necesară fiecărui strat pentru a se usca, precum și vopseaua pe care o veți adăuga deasupra, timpul se adaugă.

s-ar putea să nu fie convenabil ca o cameră să fie în afara acțiunii, așa că va trebui să cântăriți dacă grundul merită durata de timp necesară pentru uscare.

nu doriți să vă aflați într-o situație în care vă deranjați întreaga gospodărie dacă salonul este în afara acțiunii pentru o perioadă mai lungă de timp din cauza timpului uscat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați întotdeauna în considerare timpul uscat înainte de a continua achiziția.

Întrebări frecvente

ce fel de grund ar trebui să folosesc pentru a acoperi vopseaua întunecată?

alegerea grundului potrivit este esențială atunci când vine vorba de acoperirea vopselei întunecate. Intuiția vă poate spune să optați pentru un grund gri închis pentru a acoperi o culoare mai închisă, dar, în general, albul este culoarea pe care ar trebui să o căutați.

alegerea grundului alb vă va permite să treceți de la întuneric la lumină cu ușurință și cu mai puține straturi, economisind timp atunci când vine vorba de decorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.