18 Cele mai bune platforme de publicitate plătite

dacă lucrați la îmbunătățirea calității campaniilor dvs. de marketing digital, probabil că ați învățat deja valoarea strategiilor precum optimizarea motorului de căutare (SEO) și designul web.

dar oricât de valoroase sunt aceste metode de publicitate organică, utilizatorii care fac clic pe un anunț pay-per-click (PPC) au cu 50% mai multe șanse să cumpere decât cei care vizitează site-ul dvs. prin conținut organic. Din acest motiv, nu vă puteți permite să pierdeți publicitatea PPC.

dar care platforma PPC va conduce cele mai bune rezultate pentru afacerea ta? Chiar dacă înțelegeți totul despre modul în care funcționează PPC, este posibil să nu știți unde să mergeți pentru a începe să îl utilizați.

vestea bună, totuși, este că există o mulțime de platforme de publicitate plătite din care să alegeți.

mai jos este o listă cu 18 dintre rețelele publicitare de top pe care le puteți utiliza pentru campania PPC.

citiți mai departe pentru a afla mai multe și apoi aflați cum parteneriatul cu echipa WebFX de peste 200 de experți vă poate ajuta să vă conduceți campania PPC și mai departe!

CTA

este timpul să vă ridicați nivelul vânzărilor

lista noastră lungă de servicii vă ajută să faceți valuri în industria dvs. și să creșteți valorile care contează cel mai mult – cum ar fi vânzările.

ÎN ULTIMII 5 ANI, AM GESTIONAT PESTE 11,5 MILIOANE DE TRANZACȚII ÎN BAZA NOASTRĂ DE CLIENȚI.

ia o propunere! Icon săgeată lungă

lista platformelor de publicitate online

pentru a începe cu PPC, trebuie să selectați platformele de publicitate plătite pe care doriți să le utilizați.

în funcție de bugetul și obiectivele dvs., puteți opta să utilizați mai multe platforme de anunțuri pentru a ajunge la un public mai larg. Desigur, probabil că nu doriți să încercați să utilizați fiecare din această listă — ar fi copleșitor.

acestea fiind spuse, este încă bine să știți toate opțiunile înainte de a alege ce platforme de anunțuri plătite doriți să utilizați. Și dacă aveți probleme să aflați care sunt cele mai bune pentru afacerea dvs., WebFX v-a acoperit.

vom cunoaște afacerea și obiectivele dvs. pentru a vă ajuta să selectați platformele potrivite pentru dvs.

deocamdată, însă, iată 18 dintre cele mai bine plătite platforme de publicitate de acolo.

1. Google Ads

nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Google Ads este primul pe lista noastră, deoarece este în esență regele platformelor de publicitate plătite.

cu Google Ads, puteți afișa anunțuri PPC în partea de sus a rezultatelor căutării Google, iar Google fiind cel mai mare motor de căutare existent, puteți valorifica acoperirea Google pentru a genera rezultate pentru afacerea dvs.

de asemenea, puteți utiliza rețeaua de Display Google pentru a face publicitate pe site-uri web populare, ceea ce face din Google Ads o platformă excelentă atât pentru anunțurile afișate în rețeaua de căutare, cât și pentru cele afișate în rețeaua de display.

2. Bing Ads

Google poate fi cel mai mare motor de căutare de pe Internet, dar este departe de a fi singurul. Bing vede și partea sa echitabilă de trafic web, deci este o idee bună să profitați de platforma PPC — Bing Ads — pentru a apărea și în rezultatele căutării.

3. Facebook Ads

nu toate anunțurile PPC sunt limitate la site-uri web și motoare de căutare terțe.

social media este un loc fantastic pentru a ajunge la audiențe online extinse, iar Facebook Ads este una dintre cele mai bune platforme pentru a face acest lucru datorită numărului mare de persoane care folosesc gigantul social media. Anunțurile Facebook pot veni într-o serie de formate, inclusiv anunțuri banner și postări sponsorizate.

4. Instagram Ads

deoarece Instagram este deținut de Facebook, platforma sa de anunțuri funcționează în esență în același mod. Puteți afișa anunțuri într-o varietate de formate. Cel mai bun dintre toate, puteți viza demografia utilizatorilor foarte specifice atât cu reclame Facebook, cât și cu Instagram.

5. Twitter Ads

alături de Facebook și Instagram, Twitter este una dintre cele mai mari platforme de socializare. Anunțurile Twitter pot lua mai multe forme, dar unul dintre cele mai bune tipuri de anunțuri este tweet-urile promovate, care stimulează tweet-urile organice de la afacerea dvs. în partea de sus a fluxurilor utilizatorilor.

6. LinkedIn Ads

deși este adesea trecută cu vederea ca platformă de socializare, LinkedIn este o resursă publicitară foarte valoroasă — mai ales dacă afacerea dvs. este B2B. este deosebit de excelent pentru Publicitatea conținutului informațional specific industriei dvs.

7. Pinterest Ads

ca ultima rețea de socializare care a intrat pe lista Platformelor noastre de publicitate online, Pinterest este un must-have dacă publicul dvs. țintă se potrivește cu cea mai mare populație demografică a femeilor din clasa mijlocie și superioară. Puteți face publicitate produselor sau serviciilor dvs. folosind Pinuri promovate.

8. Amazon Ads

intrarea noastră principală finală este Amazon Ads, ceea ce este esențial dacă doriți să vă promovați magazinul Amazon. Anunțurile de pe Amazon pot apărea nu numai ca rezultate de căutare sponsorizate pe platformă, ci și ca anunțuri grafice pe site-uri terțe.

platformele PPC Alternative

Google Ads și Bing Ads pot acoperi, probabil, majoritatea nevoilor dvs. de motor de căutare PPC și anunțuri banner pe cont propriu, făcându-le suficiente pentru majoritatea companiilor atunci când sunt asociate cu diverse platforme de socializare.

dar dacă, din orice motiv, doriți să găsiți o alternativă la aceste opțiuni, nu vă faceți griji — există încă câteva alte platforme PPC disponibile. Iată câteva dintre cele mai bune!

9. Bidvertiser

Bidvertiser este o platformă excelentă pentru crearea de anunțuri banner. Site-urile care se înscriu cu Bidvertiser pot obține o reducere a veniturilor din orice anunțuri pe care le afișează în marginile paginilor site-ului lor. De asemenea, are un cost mediu destul de scăzut pe clic.

10. AdRoll

AdRoll este una dintre rețelele publicitare de top datorită valorii sale de retargeting. Folosește multe alte platforme precum Google și Facebook pentru a urmări aproape toți cei care vă vizitează site-ul web și apoi le retargetează cu anunțuri care îi încurajează să se întoarcă.

11. Yahoo Gemini

Yahoo Gemini vă oferă acces la publicitate încă un alt sector on-line de proprietăți, inclusiv place de HuffPost, AOL, și Tumblr. Afișează anunțuri atât în rezultatele căutării, cât și în marjele site-ului web pentru site-urile aplicabile.

12. BuySellAds

BuySellAds este o platformă excelentă pentru prezentarea anunțurilor grafice pentru a selecta publicul. Dacă publicul dvs. se încadrează într-o nișă foarte specifică și vă faceți griji că alte rețele publicitare de top vor arunca o rețea prea largă, puteți utiliza BuySellAds pentru a plasa anunțurile pe site-urile web potrivite pentru acea nișă.

13. RevContent

RevContent se concentrează mai degrabă pe conținut publicitar decât pe produse. Într — un anumit sens, atinge un echilibru între PPC tradițional și SEO-funcționează prin anunțuri banner pe site-uri externe, dar atrage utilizatorii care caută conținut informațional.

14. Airnow

Airnow diferă de intrările anterioare din lista Platformelor noastre de publicitate online, specializându-se în anunțuri mobile. Vă permite să afișați anunțurile ca notificări push, anunțuri suprapuse și alte formate în diverse aplicații mobile atât pe Android, cât și pe iOS.

15. AdMob

AdMob este o platformă excelentă pentru orice companie cu aplicația sa mobilă. Dacă sunteți una dintre aceste companii, puteți utiliza AdMob pentru a afișa anunțurile în cadrul aplicației. Aceste anunțuri pot lua forma anunțurilor banner și a anunțurilor video, printre alte formate.

16. AdColony

AdColony este o altă platformă de anunțuri mobile, specializată în anunțuri video. Este utilizat în mod obișnuit de jocurile mobile care afișează anunțuri video după ce utilizatorii finalizează un anumit nivel, dar are și o mulțime de alte aplicații.

17. AdRecover

o amenințare potențială pentru publicitatea PPC este utilizarea pe scară largă a adblockerilor, care sunt capabili să blocheze anunțurile tradiționale plătite pe multe site-uri. AdRecover ocolește acest lucru afișând anunțuri care nu vor fi recunoscute de adblockers, însă, făcându-l un instrument util.

18. AdBlade

la fel ca RevContent, AdBlade este specializată în publicitatea de conținut, atrăgând utilizatorii dornici de informații. Vine cu costuri relativ scăzute pe clic și o audiență excepțional de mare de peste 300 de milioane de utilizatori.

servicii de neegalat

Net promotor scor este lider metric pentru satisfacția clienților.
clienții WebFX au un scor cu 394% mai mare decât media industriei.

fără egal
-9

Industrie Avg
16

măr
72

lumina WebFX
83

obțineți servicii de publicitate plătite de top de la WebFX

fiecare dintre aceste platforme de publicitate plătite poate face minuni pentru compania dvs., dar numai dacă știți cum să le faceți să conducă rezultate. Dacă nu, nu vă faceți griji — WebFX are spatele!

cu peste 500 de mărturii ale clienților, am dovedit de nenumărate ori că suntem experți în generarea de clienți potențiali și conversii pentru companii prin serviciile noastre de publicitate cu plată și ne-ar plăcea să aducem expertiza noastră în afacerea dvs.!

pentru a vă asocia cu noi, sunați-ne la 888-601-5359 sau contactați-ne online astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.