14 cea mai bună vopsea pentru amprentele pentru Bebeluși 2021 – Ghid de cumpărare

o modalitate foarte bună de a păstra un jurnal pentru sugari prin utilizarea de vopsea pentru copii handprints va fi o idee fantastică. În plus, cu cea mai bună vopsea pentru amprentele copiilor, părinții îi pot învăța pe copii să deseneze imagini interesante folosind propriile amprente digitale.

cea mai buna alegere

curat Touch cerneală Pad pentru copii Handprints și Footprints – Inkless copil mână picior ștampila – Safe...

cele mai accesibile

creativitate pentru copii amprenta mea

nu ratați

 NWK DIY familie foto + Familie mână/Footprints Kit cu 10 x 17inch Elegant din lemn alb ramă,...

de asemenea, ia în considerare

zece Lil' imprimă mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru

curat Touch Pad de cerneală pentru copii Handprints și Footprints-Inkless copil mână & Foot Stamp-Safe…
creativitate pentru copii amprenta mea
NWK DIY fotografie de familie + mână de familie/Footprints Kit cu 10 x 17inch cadru elegant din lemn alb,…
zece mici amprente mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru

cea mai bună alegere

curat Touch Pad de cerneală pentru copii Handprints și Footprints-Inkless copil mână picior ștampila-Safe...
curat Touch Pad de cerneală pentru copii Handprints și Footprints-Inkless copil mână & Foot Stamp-Safe…

cele mai accesibile

creativitate pentru copii amprenta mea
creativitate pentru copii amprenta mea

nu ratați

NWK DIY fotografie de familie + mână de familie/Footprints Kit cu 10 x 17inch cadru elegant din lemn alb,...
NWK DIY fotografie de familie + mână de familie/Footprints Kit cu 10 x 17inch cadru elegant din lemn alb,…

de asemenea, ia în considerare

zece mici amprente mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru
zece mici amprente mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru

cel mai bun vopsea pentru copii Handprints

lavabil Baby Safe Ink Print Kit pentru mâini & picioare

 lavabil Baby Safe Ink Print Kit pentru mâini picioare

Creați-vă propria amprenta copilului sau handprint baby păstrează în siguranță de acasă sau de la spital cu aceste vopsele non-toxice, directe și fără latex, pentru bebeluși, pentru amprentele mâinilor. Un must-have pentru fiecare nou registru copil pentru a face un suvenir copil de durată.

Fantastic pentru o carte pentru copii, rame pentru copii, albume, albume foto, cărți de vacanță, ornamente și declarații de naștere nou-născuți de casă. Funcționează pe majoritatea hârtiilor și suprafețelor poroase, cum ar fi bilele de mână pentru copii. Benzi de cerneală de calitate Premium făcute special pentru transportul printuri pe copii mici ridica fiecare detaliu fin de imprimare pentru sugari și rezista decolorare a lungul anilor.

utilizați mai multă cerneală pentru imprimări destul de întunecate și mult mai puțin pentru imprimări mai ușoare. Benzi de cerneală de dimensiuni mai mari sunt utilizate și pentru copii mai mari și adulți – aplicați de mai multe ori pentru a acoperi întreaga suprafață a piciorului sau a mâinii. Cerneala este ușor de spălat și este ideală pentru imprimări cu aspect deosebit, de calitate a arhivei, care rezistă la decolorare în timp.

kit-ul nou și îmbunătățit vine cu două seturi de 3 benzi de cerneală 5 (total de 4 coli) la o pungă de resigilare, două sterile, fără acid alb 8.5 x 11 carduri pentru care transportă printuri, două standuri de certificare naștere pentru băiat sau fată, și instrucțiuni complete cu fotografii pentru a vă ajuta să face cele mai bune printuri posibil.

tot ce ai nevoie ambalat convenabil pentru a lua cu tine la spital pentru a prinde primele urme ale nou-născutului tău.

DIY familie Handprint cadru și vopsea Kit

curat Touch cerneală Pad pentru copii Handprints și Footprints

nimic nu este mai important decât menținerea dumneavoastră mic în condiții de siguranță. De aceea, inkpad-ul Tiny Gifts stabilește standardul de siguranță. Spre deosebire de alte kituri, paint for baby handprints – Clean Touch ia amprenta mâinii sau piciorului copilului dvs. fără cerneală care să le atingă vreodată pielea! Este total non-toxic și sigur pentru sugari, astfel încât să vă puteți concentra pe captarea momentelor care vor dura o viață.

creșterea unui copil mic nu este o sarcină simplă, dar cu mici cadouri, luarea amprentelor lor miniaturale va fi în curând! Doar locul mat cerneală-side-jos pe orice card sau hârtie, apăsați ușor copilul pe mâna sau piciorul în partea orientată în sus pentru câteva secunde, și voila: O ștampilă cu uscare rapidă, fără pete, cu detalii mai mari, fără mizerie!

dă un cadou care va dura trecut zilele scutec murdare! Dacă sunteți în căutarea cadoului ideal pentru duș pentru bebeluși sau a unui cadou grijuliu de Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua de naștere sau botezul, nu puteți greși cu cadouri minuscule! Este un dar neprețuit pe care îl vor iubi mereu.

Pearhead Baby And Me Handprint Canvas Kit, Pink Elephant (întrerupt de producător)

Pearhead Baby And Me Handprint Canvas Kit, Elefant roz (întrerupt de producător)

personalizați orice cameră cu acest simplu pentru a câștiga arta de perete pentru tine si copilul tau. Pânzele ajung în albastru cu girafe, iar în roz cu elefanți. Doar puneți-vă amprentele folosind vopseaua inclusă. Fie pentru copil și mami, bunica, bunicul, sau frați și surori.

Reigndrop Ink Pad pentru Baby Footprint, Handprint, creați impresionant Keepsake Stamp

Reigndrop Ink Pad pentru Baby Footprint, Handprint, creați impresionant Keepsake Stamp

ReignDrop vopsea pentru baby handprints, Handprint, Produce impresionant suvenir timbru, non-toxice și Acid-free cerneală, ușor să se spele și se spală pe piele, pete dovada, lungă durată Keepsakes (Verde).

Pearhead Canvas Handprint set de artă de perete, albastru( întrerupt de producător)

Pearhead Canvas Handprint set de artă de perete, albastru( întrerupt de producător)

Handprint pop art – vopsea pentru copii handprints. Creați-vă propria artă de perete și creați o capodoperă colorată împreună cu setul nostru de artă de perete. Fiecare set include patru pânze colorate vibrante și vopsea albă netoxică.

toate cele patru tablouri vin curate și sunt gata pentru tine și micuțul tău să-ți faci amprenta. Kitul cuprinde o tavă de vopsea și o perie. Puneți amprentele copilului dvs. sau creați un colaj de familie cu amprentele tuturor. Setul de artă de perete handprint este cel mai bun mod de a personaliza orice cameră.

zece Lil’ imprimă mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru

zece Lil' imprimă mami și cu mine Inkless Handprint și amprenta Kit, Albastru

vopsea pentru copii Handprints Mami & eu sau tati & Me este un cadou de nepretuit. Dimensiune mare de hârtie pentru a vă obișnui cu nevoia dvs. Pachetul include: 8 arhivă excelent suvenir special filmate (alb), hârtie Dimensiune: 8.5″ x 11″, sterile, 2 mizerie-Free de unică folosință inkless șterge pentru printuri albastre, 2 mizerie-free de unică folosință inkless șterge pentru printuri roz, ușor să urmați instrucțiunile pentru a face imprimare transportă ușor.

Tiny Ideas DIY Handaprint Ready to Hang Art Kit

Tiny Ideas DIY Handaprint Ready to Hang Art Kit

Paint for baby handprints – Tiny Ideas Handprint Canvas Wall Art Kit keepsake ajută la păstrarea unui sentiment de amprentă a acordurilor mici dulci ale bebelușului și creează un plus excelent pentru decorul creșei tale. Vopseaua vie, netoxică și pânza înfășurată în stil muzeu vor suporta cu siguranță testul timpului, astfel încât să vă amintiți distracția pentru o lungă perioadă de timp.

Ideal pentru orice familie care caută un mod distractiv de a petrece o zi cu noul lor copil. Asigurați-vă că îl includeți în registrul copilului sau dați-l ca un duș pentru copii prezent oricărei mame care se așteaptă.

această artă de perete din pânză gata de atârnat vine cu un suport de perete atașat din dinți de fierăstrău care alunecă cu ușurință în poziție imediat ce atingeți un cui sau un cuier de perete în locul preferat.

Pearhead Babyprints DIY Nu coace Handprint sau amprenta vacanță mingea Ornament, roșu

Pearhead Babyprints DIY Nu coace Handprint sau amprenta vacanță mingea Ornament, roșu

face un Adorabil Crăciun ornament featuring handprint copilului dumneavoastră și numele lor. Conține vopsea albă sigură pentru bebeluși pentru amprentele de mână și marker-panglica de satin roșu de Crăciun cuprindea agățarea decorului pe copac.

faceți din aceasta o vacanță de reținut și de observat pentru totdeauna folosind ornamentul nostru cu bile Babyprints. Acest ornament roșu de Crăciun este format din vopsea lavabilă și sigură pentru sugari, astfel încât să puteți prinde imprimarea prețiosului copil. Include, de asemenea, un semn pentru a scrie numele copilului sau să se distreze și să micul tău vârf de lance scrie propriul lor nume!

la Pearhead ne propunem să facem produse reale, de calitate, pentru a sărbători momentele speciale din viață. Suntem o familie de designeri, marketeri și trendetteri care aduc la viață bunuri care vă vor aduce un zâmbet pe față. De la concept și design la producție și servicii pentru clienți, echipa Pearhead funcționează împreună fără probleme la fiecare pas de-a lungul drumului.

fie că bebelușul tău sărbătorește primul an de viață, tu îți anunți sarcina sau cățelul tău sărbătorește primul său sezon de vacanță, Pearhead este aici pentru a-ți împărtăși minutele cu stil.

NWK DIY Family Photo + family Hand/Footprints Kit

NWK DIY Family Photo + family hand/Footprints Kit

un loc pentru a avea fotografii de familie întregi și amprente, acesta este cu siguranță un cadou semnificativ pentru noile mame, cei care au grijă de cei dragi. Le-am pregătit pe toate pentru tine: grad de bun gust Cadru din lemn alb cu sticlă reală, vopsea acuarelă non-toxice pentru copii handprints în 3 culori populare, 2 Rogojini albe de calitate, cum ar fi handprints, și puternic suport gros MDF.

Imaginați-vă că un nou tată primește acest lucru pentru a surprinde un moment memorabil alături de micuții săi sau granturile primesc acest dar prețios de la copiii și nepoții lor. Nu numai acest cadou este o amintire pretioasa pentru a trece pe la generații, dar, de asemenea, DIY ocazii și memorie cota întreaga familie cu un altul.

Pearhead Handprint set de artă de perete, Pin

Pearhead Handprint set de artă de perete, roz

handprint pop opera de arta! Creați-vă propria artă de perete și creați o capodoperă vibrantă împreună cu colecția de artă de perete Handprint! Fiecare set cuprinde patru pânze de culoare pastel și vopsea albă netoxică pentru amprentele de mână pentru sugari.

toate cele patru pânze vin curate și sunt pregătite pentru tine și micuțul tău să-ți faci amprenta! Kitul include o tavă de vopsea și o perie. Pur și simplu adăugați amprentele copilului dvs. sau câștigați un colaj de familie cu amprentele tuturor. Setul de artă de perete Handprint este cel mai bun mod de a personaliza orice cameră.

Baby Art Duo contemporan Art Paint Frame

Baby Art Duo contemporan Art Paint Frame

Baby Art Duo Paint Print Frame este o ramă foto pentru a personaliza cu amprentele de vopsea ale dvs. și ale copilului dvs. pentru a produce împreună o mare amintire a acestui duo Magic. Baby Art Duo Paint Print Frame nu este necesară o substanță suplimentară, toate incluse în acest kit cu vopsea pentru amprente pentru bebeluși sigure pentru bebeluș și mamă.

Proudbody My Little Prints Baby-Safe Ink Pad, Vibrant Pink

Proudbody My Little Prints Baby-Safe Ink Pad, Vibrant Pink

nu este nimic mai atrăgător decât picioarele și mâinile copilului tău. Tampoanele de cerneală ProudBody ‘ s baby-safe creează cu ușurință amprente ale mâinilor și picioarelor unui bebeluș. Tampoanele de cerneală sunt reutilizabile, precum și cerneala este rezistentă la pete.

tampoanele de cerneală ProudBody îi ajută pe părinți să aleagă imprimeurile pentru sugari rapid și fără dezordine în momentul sosirii. Utilizările includ plasarea picioarelor sugarului și a amprentelor de mână la anunțurile de sosire sau la cărțile de mulțumire. Amprentele bebelușului ar putea, de asemenea, să decoreze o distribuție de burtă sau să ajute părinții să urmărească creșterea copilului.

creativitate pentru copii amprenta mea

creativitate pentru copii amprenta mea

Faber castell imaginație, copii amprenta mea, vopsea pentru amprentele copilului. Acest articol este utilizat pentru funcția decorativă. Acest produs este un element extrem de durabil de înaltă calitate.

produceți și pictați o amprentă de mână. Mână și revel în atmosferă uscat lut moale nu se va rupe. Distracție mare într-o cutie mică. Ambarcațiuni rapid și inteligent ideal pentru sărbători, joacă, și zile ploioase.

un perete Baby Handprint amprenta kit nou-născut Babyprints Keepsake Photo Frame

un perete Baby Handprint amprenta kit nou-născut Babyprints Keepsake Photo Frame

un perete, un producător înregistrate și protejate legal, a fost specializata in producerea de cadre de imagine premium și să se concentreze pe fiecare detaliu de stil, material, și de fabricație să urmărească produse perfecte. Scopul unui perete este de a vă oferi produse premium la o valoare rezonabilă și de a vă ajuta să creați o casă dulce.

plasați micul cutie little footprint și handprint în cadrul acestui cadru foto de perete și documentați procedura de creștere a bebelușului dvs., nu veți trece cu vederea fiecare minut prețios al vieții magice.

de înaltă calitate & non-toxice vopsea pentru sugari handprints și lemn sunt acreditate prin SGS. Tamponul de cerneală este certificat prin Intertek. Rame foto calificat nu va face daune la copii si sa se simta sanatos de a utiliza.

Întrebări frecvente

când pot începe bebelușii să picteze cu degetele?

Vârsta recomandată pentru vopsirea degetelor pentru bebeluși este de aproximativ șase luni. Este o modalitate excelentă pentru copii de a începe să interacționeze cu diferite tipuri de țesături și materiale din mediul lor, stimulând în același timp funcțiile motorii și exprimând emoții.

vopseaua este sigură pentru mâinile bebelușului?

majoritatea vopselelor pentru amprentele copilului sunt sigure. Ar trebui să căutați întotdeauna vopsele pe bază de apă și netoxice pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră este bine protejat. Vopselele organice sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece sunt naturale și nu conțin substanțe chimice toxice.

de ce ar trebui să cumpăr vopsea pentru amprentele copilului?

există câteva utilizări excelente pentru vopseaua prietenoasă pentru copii. Puteți păstra jurnalul amprentelor de mână ale bebelușului, asigurându-vă, de asemenea, că vopseaua este sigură pentru pielea copiilor. Bebelușii pot degetvopsea, care îmbunătățește foarte mult funcțiile și reacțiile creierului.

de ce ar trebui să folosesc vopsea organică pentru degete?

vopseaua organică pentru degete este una dintre cele mai sigure opțiuni pentru pictura manuală a bebelușilor. Este creat din diverse legume naturale, organice, care sunt netoxice și se simt plăcute pe pielea bebelușului.

ce tip de vopsea pot alege?

când vine vorba de alegerea vopselei pentru prima lucrare de artă a bebelușului, este vital să o alegeți pe cea cu o cantitate mai mică de materiale toxice. Vopsele deget sunt cea mai buna alegere pentru copii, în timp ce, de asemenea, puteți merge pentru sau pur și simplu lavabil cele. Vă recomandăm cerneală lavabilă pentru bebeluși, care nu este toxică și fără latex, excelentă pentru amprentele de primă mână pentru nou-născutul dvs.

concluzie

creativitatea este infinită, doar o vopsea minusculă pentru amprentele copiilor și mâinile lor mici. Copiii vor desena formele inițiale ale vieții. Prima marcă din jurnalul primilor ani de existență va fi interesantă datorită celei mai bune vopsele pentru amprentele copiilor.

dacă copiii dvs. adoră să se joace cu paint, consultați revista noastră pe:

 • cele mai bune kituri de vopsire a feței

aruncați o privire la aceste produse din aceeași gamă de prețuri, care sunt disponibile chiar acum pe Amazon:

mâna și amprenta imaginii bebelușului care vă luminează în întunericul nopții!!! Ambele o lumină de noapte...
poza bebelușului & mâna și amprenta te luminează în întunericul nopții!!! Ambele o lumină de noapte…

 • 👶 IMEGINE!!! LUMINA DE NOAPTE CU IMAGINEA COPILULUI TAU & MÂNĂ ȘI AMPRENTA!!! Un produs nu puteți găsi oriunde altundeva în lume – puteți găsi mai multe produse pentru copii handprint și amprenta dar tu…
 • INT. CAND TE TREZESTI IN NOAPTE, ITI VEI VEDEA BEBELUSUL, MANA SI URMELE DE PASI. CE LUMINĂ DE NOAPTE PERFCET!!! De acum înainte, aveți o lumină de noapte cu amprenta handprint copilul și…
 • 100% siguranță și DERMOTOGIE testat: utilizați vopseaua 100% sigură inclusă pentru a face o imprimare a bebelușului. Puteți folosi vopselele noastre fără griji pentru bebelușul dvs.
 • XV păstrați-le aproape, chiar și după ce au crescut: într-o zi veți privi în sus și veți vedea un adult adult, cu o viață proprie. Amintiți-vă întotdeauna cum a fost când degetele lor mici s-au înfășurat…
 • garanție pe viață & % 100 garanție de returnare a banilor – avem încredere în calitatea și funcția produselor noastre atât de mult încât putem garanta o memorie de durată pe viață. Un suvenir este acolo pentru a fi o amintire de-a lungul vieții…

personalizabil Baby Handprint amprenta suvenir cu mari dimensiuni de familie Photo Frame Kit-Personalizare...
Customizable Baby Handprint amprenta suvenir cu mare dimensiune familie Rama foto Kit – Personalizare…

 • ❤️absolut BABY SAFE – siguranța copilului dumneavoastră este prioritatea noastră de top. Acest kit de amprentă / amprentă utilizează vopsea netoxică și fără ACID. Este absolut sigur pentru pielea sensibilă a bebelușului. Mai mult…
 • XV creați cele mai bune suveniruri pentru copii/familie – în comparație cu amprentele sau amprentele tradiționale negre, acest kit vă ajută să faceți amprente colorate sau amprente pentru micuțul dvs. și pentru toată familia…
 • ușor de utilizat—tot ce ai nevoie într-o singură cutie: cadru alb elegant de calitate, vopsele netoxice, ușor de spălat, care sunt realizate special pentru imprimeuri colorate și 2 cardstocks de calitate pentru…
 • suvenir de familie de dimensiuni mari-cadrul în sine este de 10*17 inci. Deține 4 x 6 inch fotografie. Handprint zona: 10.7 x 8.2 inch. Ideea de cadou Perfect pentru Baby Shower, mame noi, Crăciun, mulțumiri oferindu -,…
 • ❤️ 100% garanție-cumpărături Online, obținem ceea ce am plătit. Unele produse pot arăta la fel, dar veți regreta că l-ați cumpărat atunci când îl primiți. Trebuie să treci prin întoarcere…

Kate Milo Micul meu dovleac panza, DIY amprenta copil suvenir arta, copil de Halloween D Inktsor,...
Kate & Milo Micul meu dovleac panza, DIY amprenta copil suvenir arta, copil de Halloween D Unktokcor,…

 • capturați și afișați prețioasa dvs. fetiță sau băieți pentru copii primul Halloween cu această pânză adorabilă de păstrare a amprentei copilului de Kate& Milo
 • include o pânză portocalie „micul meu dovleac”, vopsea albă netoxică și un cuier atașat din dinți de fierăstrău pentru afișarea ușoară a peretelui în casa, biroul sau în pepiniera bebelușului
 • pentru a crea acest suvenir pentru bebeluși, scufundați picioarele vopsea albă și apoi apăsați pe panza pentru a transforma picioarele copilului într-un decor festiv de Halloween!
 • acest DIY panza arta face un minunat copil fata cadou, baby boy cadou, baby shower registru plus, sarcina cadou, nou mama cadou sau Halloween cadou
 • Dimensiuni: 7 „W x 7″ H x 1 ” D

o familie de vopsea de bricolaj copilul de bricolaj din cadru, fără vopsea, toate straturile transparente
familia de vopsea de bricolaj din cadru, fără vopsea, toate straturile transparente

 • 👶unic personalizate creative familie cadou / suvenir / MEMENTO pentru întreaga familie. Un set de a avea întreaga familie handprints, acest lucru este cu siguranta un cadou semnificativ pentru noi mame si dusuri pentru copii, cei…
 • XV păstrați-i aproape, chiar și după ce au crescut: într-o zi veți privi în sus și veți vedea un adult adult, cu o viață proprie. Amintiți-vă întotdeauna cum a fost când degetele lor mici s-au înfășurat…
 • XV CREAȚI UN CADRU DE IMPRIMARE PERSONALIZAT CU TOATE AMPRENTELE DE MÂNĂ ALE ÎNTREGII FAMILII. Cadrul nostru are 6 foi transparente în totalitate. deci, puteți folosi toată familia. Dacă aveți animale de companie, puteți imprima labele lor…
 • garanție pe viață & % 100 garanție de returnare a banilor – avem încredere în calitatea și funcția produselor noastre atât de mult încât putem garanta o memorie de durată pe viață. Un suvenir este acolo pentru a fi o amintire de-a lungul vieții…
 • 100% siguranță și DERMOTOGIE testat: utilizați vopseaua 100% baby safe inclusă pentru a face o imprimare a mâinii tuturor. Puteți folosi vopselele noastre fără griji pentru copilul și familia dvs.

Baby Handprint amprenta Ornament Keepsake Kit - personalizate baby printuri ornamente pentru nou-născut -...
Baby Handprint amprenta Ornament Keepsake Kit – personalizate baby printuri ornamente pentru nou-născut -…

 • ideal Baby Shower Gift-dacă sunteți în căutarea pentru un copil duș cadou și nu știu ce pentru a obține, asta este! Obțineți un cadou care va fi prețuit pentru o viață întreagă și capturați acele amintiri drăguțe. Asta…
 • Ornament personalizat-Acest Kit Ornament Baby Handprint vine cu vopsea argintie bonus, perie de vopsea și kit de imprimare nume/data. Puteți proiecta așa cum vă place! Inelul O din plastic are un diametru de…
 • crea momente minunate-a face acest copil pepinieră ornament Keepsake Kit necesită răbdare. Suntem siguri că aceste momente prețioase împreună cu micuțul tău vor lăsa o amintire de durată pentru tine și…
 • argila de calitate alimentară-sigură pentru prețiosul tău nou – născut. Ornament suvenir copilul va rămâne în stare mare chiar și după ani să vină.
 • Cute Baby Decoration Ornament-fii creativ cu casa ta sau decoratiuni de Craciun cu nostru ornament keepsake art kit. Punch găuri să-l atârne pe pereți sau pe pomul de Crăciun!

6 piese reutilizabile cerneală Pad pentru Baby amprenta cerneală Pad Handprint Paw Print, non-Toxic cerneală Pad, picioare...
6 piese reutilizabile cerneală Pad pentru Baby amprenta cerneală Pad Handprint Paw Print, non-Toxic cerneală Pad, picioare…

 • 6 culori: Pachetul contine 6 piese baby Print cerneală tampoane în 6 culori, inclusiv rosu, albastru, negru, roz, galben și verde, cantitate suficientă pentru a utiliza și înlocui, culori diferite vă permit să creați…
 • lavabil și reutilizabil: tampoane de cerneală pentru copii sunt realizate din burete non-toxice, material de cerneală, în condiții de siguranță pentru oameni de a utiliza, poate usca rapid, chiar și ușor pentru a șterge, frumos instrumente pentru oameni pentru a face distractiv
 • Design stivuibil: amprenta de cerneală pad pot fi stivuite pentru a economisi spațiu, oferă, de asemenea, confort pentru a transporta în jurul, vă permit să înregistreze momentul important
 • largă aplicație: aceste tampoane de cerneală sunt potrivite pentru nou-născuți, copii, câini și pisici Laba printuri, cadouri bune pentru familii și prieteni; Handprints și footprints amintiți-vă memoria minunată a iubirii,…
 • dimensiunea corectă: tamponul de cerneală netoxic este de aprox. 3.74 x 2.44 inci/ 9.5 x 6.2 cm în dimensiune întreagă, buretele este de aprox. 2.99 x 1.69 inch/ 7.6 x 4.3 cm; Dacă nu puteți acoperi complet tălpile…

pat amprenta Handprint Photo Frame Kit / include vopsea albă și vopsea tava / suvenir nou-născut...
Baby Footprint & Handprint Photo Frame Kit | include vopsea albă și tava de vopsea | suvenir nou-născut…

 • ❤ favorite baby KEEPSAKE-părinții prima dată trebuie să aibă produs. Această unicitate a cadrului este completarea cuvântului gol dragoste cu impresia piciorului și a mâinii. Completați cuvântul cu mâna copilului ca și…
 • calitate incredibilă-cadrul nostru de 17″ x 7 ” este realizat din lemn și are două litere albe; L și E pentru a scrie cuvântul dragoste. Cadrul vine cu vopsea albă netoxic și o tavă pentru a facilita…
 • cel mai bun cadou din toate timpurile – ca mamă suntem atât de emoționali odată cu sosirea micuțului nostru, acest cadru este cel mai drăguț cadou cel mai sensibil, orice mamă ar aprecia acest cadru pentru că este o durată…
 • ușor de utilizat – simplu de utilizat! Doar adăugați imaginea bebelușului dvs. în deschiderea noastră standard de 6″x4″ și apoi apăsați picioarele și mâna bebelușului pe tavă cu vopsea albă, apăsați cu atenție…
 • 100% satisfacție a clienților-am pus atât de multă dragoste în produsul nostru încât știm că nu există nici o îndoială că vă va plăcea prea! Dar dacă există îngrijorări, ne dorim doar fericirea clientului nostru și noi…

Mcree 6-buc Multicolors Baby Ink Pad pentru Baby Footprints Handprints amprentele digitale Kit, perfect Keep...
Mcree 6-buc Multicolors Baby Ink Pad pentru Baby Footprints Handprints amprente Kit, perfect Keep…

 • siguranță garantată &calitate: tampon de cerneală de unică folosință pentru bebelușul dvs., amprenta clară a piciorului poate fi obținută cu ușurință fără niciun contact direct cu cerneala! Nici un risc de securitate și nici o poluare. Imprimările sunt clare și…
 • tampoane de cerneală SUPER mari: măsurând 16cm/6.3 inch, conceptul inkless este dezvoltat pentru a vă menține îngerul curat. Cu alte cuvinte, bebelușul dvs. nu va avea contact direct cu cerneala. Nici o atingere toxică. Super sigur…
 • NICI O MIZERIE MAI: Începeți să creați amintiri de durată, păstrând în același timp totul frumos și imaculat. Acest kit garantează nici o urmă pe copil mâini mici sau drăguț picioare mici pentru a curăța.
 • IDEAL pentru ocazii unice: Utilizați acest kit pentru dumneavoastră lunar baby carte de imprimare a face, un card de Ziua Tatălui frumos, un card de ziua de nastere fericit pentru prieteni sau familie, sau ca un copil fantastic duș cadou. Sfat:…
 • veți obține: 6 buc handprint / amprenta tampoane de cerneală în multicolors.

Ezoic Raportați acest anunț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.