12 caracteristici pentru a face o facilitate de fitness iasă în evidență

 1. oferă o varietate de opțiuni

fiecare membru este diferit, ceea ce se reflectă și în preferințele lor de formare. Unii membri trebuie să fie singuri, astfel încât să se poată concentra asupra programului lor, alții au nevoie de un grup care să se împingă. Acesta este exact motivul pentru care facilitatea dvs. ar trebui să ofere o varietate de opțiuni. pur și simplu Sală de gimnastică

sursă

pur și simplu Sală de gimnastică

o sală de gimnastică de înaltă calitate satisface toate nevoile membrilor. Dacă membrul vrea să ardă unele calorii sau este de formare pentru ceva specific, pur și simplu Sala de sport are echipamente și clase pentru a se potrivi cu fiecare nevoie. Acestea oferă un amestec mare de greutăți libere, mașini de greutate și clase de grup conduse de formatori cu experiență.

main takeaway

fiecare membru va avea nevoi ușor diferite și preferințe de formare. Deci, extinderea spațiilor dvs. pentru a reflecta aceste nevoi vă poate ajuta să ajungeți la o gamă mai largă de membri. Adăugați zone de greutate libere desemnate sau extindeți portofoliul clasei de grup.

 1. luați în considerare modernizarea echipamentului dvs. la modele mai noi

„în general, trebuie să înlocuiți cardio-ul la fiecare trei până la cinci ani, deoarece tehnologia crește atât de repede.”- Sanjiv K. Chopra, CEO al Fitness Evolution

echipamentul de gimnastică este o parte integrantă a oricărei facilități de fitness. Este ceva ce mulți dintre membrii dvs. vor acorda atenție atunci când vă vizitați facilitatea. Deci, este important să vă asigurați că instalația dvs. are echipamentul actualizat. Rețineți că nu toți membrii dvs. vor fi pricepuți în tehnologie, astfel încât echipamentul dvs. trebuie să fie intuitiv, precum și nou.

Precor

Sursa

Precor

un brand de fitness de încredere care produce echipamente de fitness premium. Precor ajută facilitățile de fitness să personalizeze experiența pentru fiecare membru. Investiția în echipamente mai noi, care este mai intuitiv va ridica experiența dumneavoastră membru. Deci, modernizarea echipamentului dvs. la un brand de încredere vă poate ajuta instalația să-și asigure locul de lider în fitness.

main takeaway

„cumpărarea unei mașini cardio în aceste zile este un pic ca cumpărarea unui laptop.”- Sanjiv K. Chopra, CEO al Fitness Evolution

rețineți că tehnologia este în continuă evoluție, laptopul sau aparatul cardio pe care l-ați cumpărat acum cinci ani poate funcționa, dar nu va fi grupat ca cea mai recentă tehnologie. Investiția în echipamente mai noi poate arăta membrilor că sunteți serios în ceea ce privește călătoria lor de fitness. Asocierea clubului dvs. cu un producător recunoscut și de încredere vă poate ridica reputația generală în cadrul industriei.

 1. fii mai mult decât o facilitate de fitness, creează o comunitate

pe măsură ce începem să petrecem mai mult timp concentrându-ne pe starea de bine și fitness, așteptările noastre încep să crească. Drept urmare, mai mulți oameni caută studiouri de fitness care oferă o comunitate sau o experiență de trib. Un loc unde se pot forma și își pot face noi prieteni.

Trib3

Sursa

Trib3

‘transpirăm împreună este motto-ul Trib3, punând mult accent pe grupul colectiv. Împingerea Trib3 de a crea o mișcare globală îi ajută să-și conducă clubul și să continue să crească. În cei cinci ani de când sunt pe piață, Tribe s-a extins pentru a fi vizibil în 14 locații din șase țări. Scopul este de a aduce oamenii împreună prin dragostea lor pentru fitness, creând o familie globală.

„extindeți puterea grupului, puterea comunității, la ceva care este interesant din punct de vedere comercial.”- Karl Dietrich, Chief Development Officer, Trib3

main takeaway

punerea de îngrijire suplimentară în crearea unei comunități prietenoase în cadrul studioului dvs. de fitness va ajuta la creșterea vânzărilor. După cum a demonstrat Trib3, există o mare nevoie de piață pentru comunitățile de fitness în secolul 21.

 1. creați un spațiu plăcut din punct de vedere estetic

atunci când un membru decide să dea banii facilitate, estetica va influența decizia lor. Având un spațiu mic, înghesuit, îi poate intimida pe membri și îi poate opri să intre. Așadar, a avea un spațiu intuitiv și plăcut din punct de vedere estetic poate merge mult.

imagine
 Rise by we space

Sursa

Rise by We

Rise by We, New York, este o facilitate de wellness care a proiectat un spațiu holistic care leagă toate facilitățile lor sub un singur acoperiș. Facilitățile lor variază de la clase de grup, studiouri de tip boutique și un centru spa. Deci, crearea unui spațiu care se simțea curat și special, dar conectat în ansamblu, era important pentru ei. Ca rezultat, fiecare facilitate creează un spațiu confortabil pentru membrii să lucreze în.

principal de luat masa

împrejurimile noastre influențează modul în care ne simțim la un moment dat. Crearea unui spațiu plăcut din punct de vedere estetic poate ridica bunăstarea membrilor și vă poate separa sala de sport de toate celelalte facilități. Puteți crea un spațiu în care membrii așteaptă cu nerăbdare să intre.

 1. facilitățile vor atrage mai mulți membri

oamenii se grăbesc să mănânce facilități suplimentare. Facilitățile pot fi orice, de la un suc sau granola bar la o maseuză. Sunt micile detalii care vă pot face facilitatea să iasă în evidență de ceilalți.

în timp Real Fintess Juice Bar

Sursa

în timp real de Fitness și suc Bar

în timp real de Fitness și suc Bar oferă membrilor lor de-a gata pe bază de fructe și veggie smoothie înainte sau după antrenament lor. Acest lucru îi ajută pe membri să se umple de băuturi sănătoase, bogate în vitamine, oprindu-i pe membri să ia gustări pe junk food. Adăugarea unui suc de bar are alte beneficii, creează un spațiu social în care membrii pot sta și interacționa post-antrenament.

main takeaway

vor exista întotdeauna membri care vor mai mult de la membrii lor. Adăugarea unui suc sau granola bar, o sesiune pt gratuită sau o maseuză, vă poate ajuta facilitatea să iasă în evidență. A avea un smoothie al săptămânii poate crea un buzz, generând interes și atrăgând noi membri.

 1. platforma digitală este viitorul fitnessului

dacă există ceva ce am învățat în ultimul an este puterea este în digital. Acele facilități de fitness care s-au grăbit să sară pe tendință au prosperat. Experții din industrie prezic că piața de fitness online va crește cu 30% în următorii cinci ani. Viitorul fitnessului este digital, iar o platformă online va fi norma în curând. Explorarea bulevardului digital este o modalitate sigură de a vă asigura că clubul dvs. rămâne relevant.

P. volve

Sursa

P. volve

P. volve, un studio de fitness axat pe mișcări de impact redus bazate pe rezistență, de intensitate ridicată, a reacționat rapid la restricțiile COVID. Au oferit un abonament gratuit de 30 de zile tuturor streamerelor noi. Membrii aleg din peste 200 de videoclipuri variind de la 20 de minute la o oră întreagă. Videoclipurile noi sunt adăugate săptămânal și, în plus, fiecare membru primește acces la Live Virtual Studio. Drept urmare, P. volve a înregistrat o creștere de 160% a vânzării și creșterii abonamentelor online.

main takeaway

a avea o platformă digitală atotcuprinzătoare este o necesitate în vremurile post-covid. Oferă membrilor flexibilitate, deoarece se pot potrivi în jurul programelor lor aglomerate. Cu PerfectGym TV va fi capabil de a posta link-uri către cursuri live-streamed în portalul Client sau aplicația mobilă.

 1. programe de fitness adaptate pentru a ajuta membrii să își atingă obiectivele mai repede

nu toată lumea este versat în căile de sala de sport. Este posibil ca unii membri să treacă pragul sălii de sport pentru prima dată în viața lor. Având cu experiență antrenori personali gata să împărtășească expertiza lor va face acest prim pas mult mai ușor. Un program de fitness adaptat vă poate ajuta membrii să facă primul pas pentru a lucra spre un sine mai sănătos.

Crunch

Sursa

Crunch

Crunch are formatori certificați și specializați pentru a ajuta membrii să păstreze pe drumul cel bun cu călătoria lor de fitness. Ei creează programe personalizate de formare și diete, demonstrează poziții corecte și motivează membrii să-și depășească limitele. Prin intermediul software-ului de autoservire al membrilor clubului, Membrii pot vedea cu ușurință când fiecare PT este disponibil și pot rezerva sesiuni private atunci când sunt convenabile pentru ei.

main takeaway

având sesiuni de formare personală 1-la-1 ca parte a calității de membru poate ajuta la atragerea de noi membri. Un antrenor Personal poate ajuta membrii obține confortabil în împrejurimile lor noi, precum și țineți-le responsabil pentru progresul lor.

 1. ridicați experiența cu o facilitate spa completă

mulți factori pot influența decizia membrilor dvs. de a vă alege facilitatea. Factorii decisivi pot fi caracteristici suplimentare, cum ar fi facilități de spa, piscine, camere de aburi și camere de tratament.

simpla

Sursa

simpla Golf Resort& Spa

simpla înțeleagă că membrii lor doresc mai mult decât o facilitate de fitness. Ei doresc să aibă membrele lor messaged cu țevi de lebădă și jeturi cu bule după un antrenament intensiv. Dacă au avut o săptămână stresantă, vor să se destrame cu tratamentul cu aromoterapie sau într-una din camerele de relaxare. Prin satisfacerea nevoilor membrilor lor, simplul s-a transformat pentru a fi mai mult decât o simplă facilitate de fitness, au devenit un club all-in-one.

main takeaway

introducerea caracteristici unice, cum ar fi piscine hidro și aromoterapie va ridica experiența membrilor dumneavoastră. Facilitatea dvs. se va transforma într-un club all-in-one, unde Membrii vor veni nu doar să lucreze, ci și să se relaxeze și să petreacă timp cu prietenii.

 1. creați o legătură prin comunicarea cu clienții

comunicarea cu clienții este vitală în era noastră digitală. Ajută brandurile să creeze o legătură cu clienții lor, asigurându-se că se simt recunoscuți și apreciați. Ceea ce este mai important decât comunicarea în sine este găsirea echilibrului corect între prea multă și prea puțină comunicare.

perfect gym Newsletter

perfect Gym

optarea pentru a utiliza software-ul de gestionare a sălii de sport, cum ar fi Perfect Gym, va ajuta la navigarea prin automatizare și comunicații cu clienții. Cu perfect Gym fiecare mod de comunicare, fie că este vorba de e-mailuri, buletine informative, notificări push și SMS-uri sunt automatizate, ceea ce înseamnă că odată ce le-ați creat, nu trebuie să vă faceți griji vreodată despre ele din nou. Au un eveniment special pe, asta e bine, puteți trage cu ușurință o listă de membri care ar fi interesați de acest eveniment.

main takeaway

există o finețe pentru a găsi echilibrul corect în comunicarea cu clienții. Este ceva care îi poate face pe membri să se îndrăgostească sau să se îndrăgostească de clubul tău. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de software automat de gestionare a sălii de sport, care va lua această povară de pe umeri. Inregistreaza-te pentru demo-ul gratuit acum.

 1. VR, viitorul de fitness?

realitatea virtuală, altfel cunoscută sub numele de VR, câștigă încet popularitate în industria fitnessului. Mai multe branduri de fitness explorează această cale, și poate așa ar trebui să vă. Cel mai recent studiu arată că 80 la suta din sala de sport-tate dintre cei sunt millennials și Gen-Z. Ca timpul trece membrii vor fi obtinerea mai tineri și vor avea așteptări complet diferite de la un club decât baby boomers.

GymCraft

Sursa

GymCraft

gymcraft combină jocuri de noroc și de fitness prin conectarea echipamentelor de fitness la un PC, mobil sau consolă. De asemenea, este compatibil cu un set cu cască VR care îi ajută pe membri să se scufunde pe deplin în joc. Datorită VR, antrenamentul cardio s-a transformat într-un joc distractiv. Watt Challenge, unul dintre jocuri provoacă jucători din întreaga lume să concureze în curse virtuale, conectând membrii și permițându-le să concureze în întreaga lume.

main takeaway

unii membri se luptă să se angajeze cu antrenamentul lor, deoarece nu este suficient de distractiv sau doar se simte ca repetarea plictisitoare. Prin introducerea VR în instalația dvs., vă asigurați că membrii nu se vor mai plictisi niciodată de antrenamentele lor. Cu cât membrii sunt mai implicați, cu atât vor petrece mai mult timp pe mașină și vor vedea rezultate mai bune.

 1. Introduceți concursuri și clasamente pentru a menține membrii motivați

lucruri diferite motivează oameni diferiți. Unii membri au nevoie de concursuri și clasamente pentru a li se reaminti cum se clasează împotriva colegilor lor. Acest lucru le oferă unitatea de a se împinge și de antrenament mai greu.

F45 Lion Heart

Sursa

F45

F45 a introdus tracker lor de ritm cardiac, LionHeart. Membrii sunt încurajați să poarte LionHeart ori de câte ori își exercită pentru a ajuta formatorii să-și monitorizeze eficacitatea. Rezultatele sunt apoi sincronizate cu F45TV, care sunt situate în partea din față a instalației. Fiecare televizor afișează statisticile unui membru, cum ar fi ritmul cardiac și procentul efortului maxim. Acest lucru permite membrilor să vadă cum se poziționează împotriva altor membri, împingându-și corpurile la limite.

main takeaway

trebuie să înțelegeți ce vor membrii voștri. Dacă au nevoie de clasamente și competiții pentru a-și atinge obiectivele, atunci trebuie să le oferiți. Aducerea tehnologiei la facilitatea dvs. va ajuta membrii dvs. să se împingă pentru a obține cele mai bune rezultate.

 1. introduceți gadgeturi pentru a ajuta membrii să își atingă potențialul maxim

tehnologia Purtabilă este o mină de aur a informațiilor. Poate urmări ritmul cardiac al utilizatorilor, modelul de somn, aportul zilnic de calorii și numărul de calorii arse. Deci, nu este o surpriză faptul că vânzările purtabile sunt în creștere, doar în 2020, a existat o creștere de 28,4% de la an la an.

OrangeTheory

Sursa

OrangeTheory

OrangeTheory se bazează pe ideea de urmărire de grup de fitness, cu un accent principal pe atingerea MHR între 84 la 91 la suta sau „zona portocalie”. Pentru a ajuta membrii să înțeleagă când să se împingă mai departe, a fost introdus OTbeat. Monitoarele din studio se conectează direct cu dispozitivul portabil pentru a ajuta membrii să-și urmărească progresul. Prin aceasta, formatorii pot modifica și ghida formarea membrilor pentru a se asigura că antrenamentele sunt optimizate.

main takeaway

introducerea tehnologiei purtabile la facilitatea dvs. de fitness vă va ajuta membrii să-și înțeleagă mai bine corpul. Ei vor putea să-și atingă obiectivele de fitness mai repede. Noii membri se uită la mărturiile membrilor și progresează înainte de a se alătura unei facilități de fitness. Deci, doriți să puteți arăta recenzii stelare și mărturii ale membrilor.

concluzii

există 205.176 de săli de sport în întreaga lume, astfel încât pentru a vă asigura că instalația dvs. prosperă ca proprietar de studio de fitness, trebuie să vă gândiți în afara casetei. Oferind membrilor caracteristici suplimentare sau kitting afară facilitatea la maxim sunt doar câteva din modul în care puteți face acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.